Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Δεν ξέρω εάν μιλάμε για το ίδιο βίντεο. Αυτό που διαρκεί ένα λεπτό.pagotatzis έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 12:56 Είδα μόλις βιντεάκι all time lovely Σαμπράκος
Για το νέο μας προπονητή!
Ωραία ανάλυση
με τα λεγόμενά του παίρνουμε το νέο Μουρίνιο
Εγώ σοβαρά θα πω ότι με πείθει.
Ακόμη κι αν δεν πείσει ο Καββαδίας ελπίζω να έχει πειστεί ο σύλλογος ότι η εξέλιξη αλλά και η ανέλιξη θα επέλθει μέσα από την αναβαθμισμένη δουλειά των ακαδημιών.
Γιατί στο ελληνικό πρωτάθλημα ακόμη και σήμερα, οι επιτυχίες μπορούν να έρθουν μέσα από μια άριστη στοχευμένη επιλογή ελάχιστων ξένων, ικανών ποδοσφαιριστών.
Ο υπόλοιπος κορμός θα πρέπει να τροφοδοτείται μέσα από τα δικά μας σπλάχνα.
Κι αυτό εμένα προσωπικά με ικανοποιεί και μου δίνει μεγάλη αισιοδοξία.
Από την άλλη είμαι και λίγο ευκολόπιστος.....
Βεβαίως
Έχουμε 50 νέες ιδέες για το τι μας φταίει
Stay tuned, και στις 100 θα μαστε πάλι εδώ, να τους κυνηγάμ'
Έχουμε 50 νέες ιδέες για το τι μας φταίει
Stay tuned, και στις 100 θα μαστε πάλι εδώ, να τους κυνηγάμ'
-
τσιριγωτης
- navigator11
Λύγισα με το "Καββαδίας"Maxpaok έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 13:12Δεν ξέρω εάν μιλάμε για το ίδιο βίντεο. Αυτό που διαρκεί ένα λεπτό.pagotatzis έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 12:56 Είδα μόλις βιντεάκι all time lovely Σαμπράκος
Ωραία ανάλυση
Εγώ σοβαρά θα πω ότι με πείθει.
Ακόμη κι αν δεν πείσει ο Καββαδίας ελπίζω να έχει πειστεί ο σύλλογος ότι η εξέλιξη αλλά και η ανέλιξη θα επέλθει μέσα από την αναβαθμισμένη δουλειά των ακαδημιών.
Γιατί στο ελληνικό πρωτάθλημα ακόμη και σήμερα, οι επιτυχίες μπορούν να έρθουν μέσα από μια άριστη στοχευμένη επιλογή ελάχιστων ξένων, ικανών ποδοσφαιριστών.
Ο υπόλοιπος κορμός θα πρέπει να τροφοδοτείται μέσα από τα δικά μας σπλάχνα.
Κι αυτό εμένα προσωπικά με ικανοποιεί και μου δίνει μεγάλη αισιοδοξία.
Από την άλλη είμαι και λίγο ευκολόπιστος.....
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- pagotatzis
Ας το πάρουμε λίγο πιο χαλαρά σήμερα. Κραξαμε οκ, περιμέναμε κάτι καλύτερο μετά την απόλυση του Ραχβαν αλλά τέλος.
Είμαι σίγουρος ότι στη διοίκηση προσπαθούν για το καλύτερο και ας μην τους καταλαβαίνουμε π.χ γιατί επιμένουν τόσο σε αυτόν από πέρυσι.
Ελπίζω σε καλές μεταγραφές γιατί πιστεύω τον Βιερίνια που είπε ότι θα φτιάξουμε καλή ομάδα φέτος.
Στην τελική, αν δεν μας βγει αλλάζουμε προπονητή και αρπάζουμε τον Ραζβαν από τα χέρια του Αλαφούζου τον Σεπτέμβριο. Θα έχει ξεκουραστεί κιόλας, έτοιμος για την τρίτη θητεία
Είμαι σίγουρος ότι στη διοίκηση προσπαθούν για το καλύτερο και ας μην τους καταλαβαίνουμε π.χ γιατί επιμένουν τόσο σε αυτόν από πέρυσι.
Ελπίζω σε καλές μεταγραφές γιατί πιστεύω τον Βιερίνια που είπε ότι θα φτιάξουμε καλή ομάδα φέτος.
Στην τελική, αν δεν μας βγει αλλάζουμε προπονητή και αρπάζουμε τον Ραζβαν από τα χέρια του Αλαφούζου τον Σεπτέμβριο. Θα έχει ξεκουραστεί κιόλας, έτοιμος για την τρίτη θητεία
- These users thanked the author omerta76 for the post (total 2):
- Unpsofable78, Maxpaok
- pagotatzis
Βρε φίλε που λέει ο λόγος δεν έχει να κάνει με χώρεςvan rooy έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 13:04Μουρίνιο?pagotatzis έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 12:56 Είδα μόλις βιντεάκι all time lovely Σαμπράκος
Ωραία ανάλυση
Τι σχέση έχει η ολλανδική σχολή με την πορτογαλική?
Το βιντεάκι που έβαλε ο Σαμπράκος απλά μου έκανε εντύπωση ότι του παρουσιάζει σαν έναν πάρα μα πάρα πολύ καλό προπονητή
-
anaximandros4
Σίγουρα? Γιατί στο άκουσμα του ονόματος του σαν πιθανότητα να έρθει έχουμε mass hysteria 100 σελίδων....pagotatzis έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 13:20Βρε φίλε που λέει ο λόγος δεν έχει να κάνει με χώρεςvan rooy έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 13:04Μουρίνιο?pagotatzis έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 12:56 Είδα μόλις βιντεάκι all time lovely Σαμπράκος
Ωραία ανάλυση
Τι σχέση έχει η ολλανδική σχολή με την πορτογαλική?
Το βιντεάκι που έβαλε ο Σαμπράκος απλά μου έκανε εντύπωση ότι του παρουσιάζει σαν έναν πάρα μα πάρα πολύ καλό προπονητή
Μακάρι η ανακοίνωση του νέου προπονητή να συνοδευτεί με μαζικές μεταγραφικές κινήσεις ώστε να μας δείξουν ότι υπάρχει σφυγμός.
Πρώτη προπόνηση από Δευτέρα (;)
Πρώτη προπόνηση από Δευτέρα (;)
- Dimitris_L4
Ποσο αποδοση δινει να διαβασουμε αρθρα του στυλ
Ενα ακομα ποιντ ειναι οτι ξερει τν Ντιναμο Κιεβου κλπ κλπ κλπ...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- pisakaipoupoula, Gregk19262000
Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 13:26 Ποσο αποδοση δινει να διαβασουμε αρθρα του στυλ
Ας πάρει και σε μένα πρωτάθλημα,να παίζει με 23 έτη μ.ο και ας απολυθεί μετά από δύο χρόνιαΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 10:14 Διαβάζουμε παντού το σούπερ ρεπορτάζ για το πόσο σύγχρονο ποδόσφαιρο παίζει, πόσο επιθετικογενής προπονητής είναι, και πόσο δουλεύει με νέους. Προσωπικά τα πιστεύω και τα 3. Έχει γράψει κανείς όμως γιατί απολύεται από σχεδόν παντού? Υπάρχει κάποιο ΜΜΕ που θα κάνει ρεπορτάζ για τις αδυναμίες, τα λάθη, και τα προβλήματά του?
- These users thanked the author renegade for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης