Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Ρε σεις δεν θέλετε να το καταλάβετε?
Η ζωή και η κάθε της πτυχή έχει τουλάχιστον δύο πλευρές.
Η δική μας μία δεν αναιρεί την όποια άλλη.
Και χατσεριδη έχει όπως και Κρέσπο.
Όπως στανογιεβιτς, Μπερέτα και λουτσε.
Καθίστε στην μέση.
Η ζωή και η κάθε της πτυχή έχει τουλάχιστον δύο πλευρές.
Η δική μας μία δεν αναιρεί την όποια άλλη.
Και χατσεριδη έχει όπως και Κρέσπο.
Όπως στανογιεβιτς, Μπερέτα και λουτσε.
Καθίστε στην μέση.
Μπορεί να τους είπαν ..ο λουτσέσκου δεν θα είναι μαζί μας...σας θέλουμε εδω να βοηθήσετε ...συμφωνείτε?Maxpaok έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 11:42 Δύο κι όχι ένας. Δύο που γνωρίζονται μεταξύ όλων, αυτοί που γνωρίζουν από μπάλα και ποδόσφαιρο, αυτοί λοιπόν δεν θα έχουν γνώμη, άποψη για την επιλογή αυτού που θα συνεργάζονται καθημερινά.
Μάλιστα......
Να απάντησαν ποιος θα είναι ο προπονητής ?
Θα αποφασίσουμε εμεις για αυτόν?
όχι η απάντηση
οκ θα είμαστε εδω να βοηθήσουμε την ομάδα όποιος και αν ειναι ο προπονητής
Γιατί δηλαδή να μην υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο>?
Ακριβως με την ιδια λογικη θα μπορουσαν να αφεθουν να δουλεψουν οι Αντρε και Ματος. Δεν ειναι πυρινικη φυσικη το ποδοσφαιρο. Εχουν δουλεψει με προπονητες εχουν συνεργαστει με παικτες, εχουν τον κυκλο τους . Κανενας σε κανενα ποστο δεν ξεκιναει με εμπειρια. Με προυπηρεσια δεν γενηθηκε κανεις.van rooy έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 11:44Τον σάντος τον είδαν που ήταν προπονητής στα χανούμια...δεν έκαναν και τίποτα σπουδαίο...το μόνο ήταν που κατάφεραν να τον πείσουν.delos15 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 11:38 Ποια επαγγελμιτικη εμπειρια ειχαν Βρυζας και Ζαγορακης οταν προσελαβαν τον Σαντος και ολους αυτους τους ποδοσφαιριστες?
Τους παίκτες δεν γνωρίζω ποιος τους έφερνε οπότε δεν έχω άποψη .
Το εκνευριστικο της υποθεσης ειναι οτι απο προχθες ειπαν τελος κ ακομα δεν υπαρχει ανακοινωση, το οποιο μπορει να σημαινει τι ακριβως? τεσπα κουραστηκα με το θεμα
Επειδή η πρόσληψη τους έγινε εδώ κι ημέρες, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ερωτήθηκαν και να μην εξέφρασαν άποψη.
Πολλές εικασίες ωστόσο
Πολλές εικασίες ωστόσο
Σχολείο είναι ο ΠΑΟΚ; Εκπαιδεύουμε στελέχη και ΤΔες; Αυτό είναι το νέο μοντέλο; Δηλαδή ήμαρτον με κάποια πράγματα που διαβάζουμε εδώ. Επειδή κανείς μας δεν ξέρει τι πραγματικά γίνεται μόνο υποθέσεις κάνουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως η επιλογή προπονητή είναι επιλογή του καταδικασμένου (δεν έχει σχολιαστεί αυτό, εμένα με έχει πονέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ). Από πέρσι τον ήθελε. ΑΝ οι Μάτος-Βιερίνια έχουν ρόλο θα είναι από εδώ και πέρα. Πάντως δεν πιστεύω πως μια προσωπικότητα σαν τον Αντρέ θα κάτσει και θα φάει τα σκατά - αν έρθουν - χωρίς να έχει ρόλο. Θα πάρει το καπελάκι του και γεια σας. Και κάτι τελευταίο γιατί γράφω σε αυτό το τόπικ από εχθές μιας και έχω σκάσει με αυτό το θέμα και έχω πρήξει και εσάς. Όταν τα σκυλιά του Ιβάν παίρνουν αποστάσεις από το θέμα προπονητή, τα πράγματα δεν είναι καλά. Και το κλίμα που εγώ εισπράττω από τον ασπρόμαυρο περίγυρο μου - μικρός φυσικά και όχι αντιπροσωπευτικός - είναι εκρηκτικό. Δεν θα σχολιάσω για την στάση Ανατολικών και Δυτικών γιατί γίνει Κούγκι μετά εδώ. Καλή συνέχεια μάγκες, θα επανέλθω όταν θα έχουμε κάτι οριστικό γιατί η ελπίδα δεν πεθαίνει και ελπίζω σε ανατροπή στο θέμα Πούσιτς.van rooy έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 11:36 Γράφετε για μάτος και βιερίνια ....
Έχει κανείς απο αυτούς τους δυο την ικανότητα ..επαγγελματική ...εμπειρία ..για να προσλάβει προπονητή?
Να είμαστε και λίγο λογικοί.
Τους ζητήθηκε να βοηθήσουν την ομάδα και είναι παρόντες....μέσα απο τη δουλειά θα μάθουν το επάγγελμα.
Αν τα καταφέρουν ή όχι κανείς μας δεν το ξέρει.
Δηλαδή δεν γνώριζαν οι ίδιοι ότι δεν θα διαλέξουν αυτοί τον προπονητή>? Ήθελαν να σηκώσουν ένα τόσο μεγάλο βάρος με το καλημέρα?
Δώστε χρόνο σε όλους.
Αν και δεν υπάρχει πολύς.
Αν ο Ματος και ο Βιειρινια μάθουν μέσα απο τη δουλειά γιατί να μην πάρουν αυτοί την απόφαση για τον προπονητή?
Δηλαδή τώρα τους έδωσες μια δουλειά και θα κριθούν με ποιό τρόπο ακριβώς?
Όταν δεν έχουν αποφασίσει πως θέλουν να δουλέψουν και με ποιόν.
Θα φέρουν παίκτες? Με βάση ποιά φιλοσοφία? Τη δικιά τους ή του 'φορεμένου' προπονητή?
Θα κριθούν ως πετυχημένοι/αποτυχημένοι με ποιά κριτήρια?
Στα δικά μου μάτια το μόνο που θα μπορείς να κρίνεις είναι αν είναι ικανοί να μπούνε σε καλούπι και να δουλέψουν πάνω σε κάτι που τους δίνεις.
ΟΧΙ στο αν μπορούν να χαράξουν μια δική τους φιλοσοφία/πορεία/στρατηγική.
Δεν ξέρω αν είναι καλός ή οχι ο Πούσιτς.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι πάλι γίνεται μια τρύπα στο νερό. Θα κάνω υπομονή να δώ που θα βγάλει όλο αυτό πάλι.
Γήπεδο και προπονητικό όσο πιο άμεσα γίνεται. Εμένα αυτό με καίει τώρα.
Δηλαδή τώρα τους έδωσες μια δουλειά και θα κριθούν με ποιό τρόπο ακριβώς?
Όταν δεν έχουν αποφασίσει πως θέλουν να δουλέψουν και με ποιόν.
Θα φέρουν παίκτες? Με βάση ποιά φιλοσοφία? Τη δικιά τους ή του 'φορεμένου' προπονητή?
Θα κριθούν ως πετυχημένοι/αποτυχημένοι με ποιά κριτήρια?
Στα δικά μου μάτια το μόνο που θα μπορείς να κρίνεις είναι αν είναι ικανοί να μπούνε σε καλούπι και να δουλέψουν πάνω σε κάτι που τους δίνεις.
ΟΧΙ στο αν μπορούν να χαράξουν μια δική τους φιλοσοφία/πορεία/στρατηγική.
Δεν ξέρω αν είναι καλός ή οχι ο Πούσιτς.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι πάλι γίνεται μια τρύπα στο νερό. Θα κάνω υπομονή να δώ που θα βγάλει όλο αυτό πάλι.
Γήπεδο και προπονητικό όσο πιο άμεσα γίνεται. Εμένα αυτό με καίει τώρα.
Σήμερα βλέπω να ανακοινώνεται ο Πούσιτς και θα ξεκινήσουν οι αφορισμοί και τα μουδιάσματα. Τουλάχιστον, να έχει γίνει προεργασία στις μεταγραφές και να αναβαθμίσουν το ρόστερ
-
Dimitrisou
Το θέμα τράβηξε πάρα πολύ...
Αφού έχουν παρθεί οι αποφάσεις τελειώστε το.
Δεν οφελει κανέναν όλο αυτό..
Αφού έχουν παρθεί οι αποφάσεις τελειώστε το.
Δεν οφελει κανέναν όλο αυτό..
Τον Κώστα τον ξέρω προσωπικά. Από τα πιο αγνά ΠΑΟΚτσακια με αμέτρητα χιλιόμετρα για την ομάδα ... Εκφράζει απλά τον εαυτό του... Δεν ζει από τον ΠΑΟΚ . Αυτό είναι το στυλ του και το σίγουρο λέει αυτό που έχει στο μυαλό του χωρίς να κρύβεται.embuji έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 09:25 Ερωτηση. Μου πεταχτηκε στο fb μια αναρτηση του ινφλουενσερ του ΠΑΟΚ Πανακα. Ο οποιος λεει "διαχωριζω την θεση μου δε θα με παρετε μαζι σας" και κατι τετοια και λεει μετα ή να παρουμε τοπ προπονητη ή να μεινει ο λουτσεσκου, τι φαση; Τι διαχωριζει ακριβως και δε θα τον παρουν και μαζι τους. Εχει καμια θεση μεσα στην ΠΑΕ και δε το ξερουμε; Τι φαση ειναι ετουτος;![]()
- These users thanked the author geonov29 for the post (total 5):
- Thax, embuji, nunies4, Gregk19262000, Unpsofable78
Eνα απο τα λιγα ας πουμε θετικα του πουσιτς (θα φανει στη πραξη τι κ πως) ειναι οι καλουτσικες πορειες με σαχταρ στο τσαμπιονς λιγκ, δεδομένων των συνθηκων
Εμένα πάντως με εξιτάρει το όνομα του νέου κοουτς.
Με ταξιδεύει σε ροζ, κόκκινα χρώματα, στις εφηβικές μου επεξηγήσεις έως στον αγαπημένο Καβαδία.
Είμαι αισιόδοξος!
Με ταξιδεύει σε ροζ, κόκκινα χρώματα, στις εφηβικές μου επεξηγήσεις έως στον αγαπημένο Καβαδία.
Είμαι αισιόδοξος!
- These users thanked the author Maxpaok for the post (total 4):
- george188, Gregk19262000, aivas19, Logistis
Θα παει ο πουσιτς σύννεφο, τωρα για ποιους δεν ξερω 
- These users thanked the author george188 for the post (total 7):
- Maxpaok, pisakaipoupoula, Woodman73, vasgias, Kenny4, aivas19, paok apo epilogi