van rooy έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 10:59
δεν λένε και πολλά θα έχουν άλλη εκπομπή με φουλ ανάλυση της τακτικής του.
Επιμένουν ότι όποιος προπονητής και να έρθει στην ομάδα μας θα τα βρει σκούρα καθώς για 5 χρόνια όλοι είχαν συνηθίσει τον τρόπο δουλειάς του Λουτσέσκου.
Θεωρούν ως πιο ασφαλή επιλογή θα ήταν ο κονσεισάο.
Δεν την συμμερίζομαι την άποψη τους.
Ας έχουμε την επίσημη ανακοίνωση πρώτα .
Εφόσον έρθει το πιο σημαντικό είναι το περιβάλλον που θα δουλέψει και το κλίμα που θα δημιουργηθεί.
Αν του φέρουν τα υλικά που θα ζητήσει τότε θα έχει και την ευθύνη.
Αν όχι ...τι να πεις...να περιμένουμε 2ο μάγο μετά τον Λουτσέσκου?
υγ. Ο τρόπος που βγάζει μπροστά την ομάδα απαιτεί χαφ με τεχνική ...πάσα...διάβασμα χώρου...κράτημα μπάλας...ροή παιχνιδιού...
Φιλε van roy εικονα προφιλ καουμποη. Λες θεωρησαν ασφαλη επιλογη τον Κονσεϊσαο; Δεν ηταν και εγω τον ηθελα σαν τρελος. Ο Κονσεϊσαο ομως δινει καποια αλλα πραγματα. Ειναι statement προς την αγορα οτι μαγκες εγω παω εδω να φτιαξω ομαδαρα. Ναι ειναι εκρηκτικος αλλα ταυτοχρονα ειναι και επιβλητικος, ΠΟΛΥ επιτυχημενος, γνωστης του κλαμπ (το οποιο ειναι σπανιο οποτε αποτελει και αυτο ενα +).
Δεν ηταν απαραιτητο μονοδρομος ο Σερχιο. Ηταν ομως να ακολουθησεις 2 μονοπατια.
1) Να παρεις εναν προπονητη με ξεκαθαρο εργο και πορτοφολιο που ξερεις οτι θα σε κανει τουμπανο και ειναι ΑΜΕΣΗ αναβαθμιση του Λουτσεσκου (πχ. Σερχιο)
2) Πας σε εναν νεο προπονητη απο μια καλη σχολη οπως πχ η ισπανικη που ειναι τοπ, με συγχρονες ιδεες και ικανοτητα και ορεξη να δουλεψει και να εμπιστευτει μικρους. Εκει πας σε κατι πιο μακροπροθεσμου τυπου project αλλα και παλι εχει μια πολυ σοβαρη ποδοσφαιρικη λογικη.
Το 1 ειναι αμεση αναβαθμιση και πας για την εκτοξευση, το 2 οτι πας σε μια ξεκαθαρη αλλαγη φιλοσοφιας με μακροπροθεσμους στοχους.
Ε ΤΟ ΠΟΥΣΙΤΣΙΝΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 2. ΟΥΤΕ ΕΜΠΕΙΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ 55 ΤΟΥ. Και απο ιδεες οπου πηγε εφυγε με τις κλοτσιες. Νομιζω ειμαι ξεκαθαρος στην λογικη μου.