Παντελής Θωμαρέης
- paokkerkir
Re: Παντελής Θωμαρέης
Καημος σου ο Πουσιτς απο περσι
- These users thanked the author paokkerkir for the post (total 2):
- aivas19, Montrealiotis
για οτι χρειαζεται να ξερετε για την εταρεια ΠΑΟΚ ειναι οτι ο ΠΑΟΚ του δισεκατομυριουχου ιβαν σαββιδη διοικειται ποδοσφαιρικα με σκιωδη τροπο(γιατι δεν μιλαει) για κοντα μια 10ετια απο εναν ανθρωπο που ηταν υπαλληλος σε εταρεια τηλεπικοινωνιας και στον ΠΑΟΚ ηρθε για την μπουτικ,ανεπτυξε φιλιες με συγγενικα προσωπα του μεγαλομετοχου και κοβει και ραβει μεσα στην παε για καθαρα ποδοσφαιρικα θεματα.
υγ δεν αφηνω καμια μομφη για την εργατικοτητα του ανθρωπου,ουτε για τις δουλειες που εχει κανει ,μπορει με την αξια του σχεδον 10 χρονια να κοβει και να ραβει στο παρασκηνιο της παε αλλα μπορει και οχι.....
υγ δεν αφηνω καμια μομφη για την εργατικοτητα του ανθρωπου,ουτε για τις δουλειες που εχει κανει ,μπορει με την αξια του σχεδον 10 χρονια να κοβει και να ραβει στο παρασκηνιο της παε αλλα μπορει και οχι.....
εαν τα εκανε ολα αυτα ο πιο μαγκας πρεπει να ειναι τοτεtzim01 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:59 για οτι χρειαζεται να ξερετε για την εταρεια ΠΑΟΚ ειναι οτι ο ΠΑΟΚ του δισεκατομυριουχου ιβαν σαββιδη διοικειται ποδοσφαιρικα με σκιωδη τροπο(γιατι δεν μιλαει) για κοντα μια 10ετια απο εναν ανθρωπο που ηταν υπαλληλος σε εταρεια τηλεπικοινωνιας και στον ΠΑΟΚ ηρθε για την μπουτικ,ανεπτυξε φιλιες με συγγενικα προσωπα του μεγαλομετοχου και κοβει και ραβει μεσα στην παε για καθαρα ποδοσφαιρικα θεματα.
- Montrealiotis
Δεν έχω καμία εσωτερική ενημέρωση και μάλλον είμαι και προκατειλημμένος, αλλά πιστεύω δικιά του είναι η επιλογή Πουσιτς. Κάτι σαν το Μπακαγιόκο. Στοίχημα που αν σου βγει, λες τί γαματη επιλογή έκανα.
-
anaximandros4
με το Μπακαγιόκο που μιλούσε και ένας στο τηλέφωνο , για να τον ψήσει
πως τον λέγανε να δεις
ΥΓ έχω ακούσει πολύ αρνητικά πράγματα για τον Θωμαρέη, ελπίζω για το καλό της ομάδας να μην ισχύει τίποτα απο αυτά
πως τον λέγανε να δεις
ΥΓ έχω ακούσει πολύ αρνητικά πράγματα για τον Θωμαρέη, ελπίζω για το καλό της ομάδας να μην ισχύει τίποτα απο αυτά
παιδια εδω μεγαλα κεφαλια δημοσιογραφοι της ομαδας φοβουνται να αναφερουν το ονομα του και οταν μιλουν για αυτον το κανουν με κομπιασμα στην φωνη ,τι να λεμε τωρα
Ακούγονται τα χειρότερα !! Πέρα από άσχετος τελείως είναι και επικίνδυνος.. μακάρι να πάρει πάνω του κάποια αποτυχία αλλά συνήθως την φορτώνει αλλού
Δεν ξέρω αν ψάχνουμε εξιλαστήριο θύμα ή αν όντως έχουν μαζευτεί πολλά σύννεφα γύρω του.
Για να μην μπω σε αυτό το τρυπάκι λοιπόν, δύο ερωτήσεις έχω να κάνω.
Τι κάνει στην ΠΑΕ εδώ και τόσα χρόνια;
Που ξεκινούν και που τελειώνουν οι αρμοδιότητες του;
Σκαουτερ νομιζω η δευτερευουσα δουλεια του, κυρια αρμοδιοτητα ειναι φιλος του Γιωργη, το που τελειωνουν ποιος ξερει. Και για αυτον συγκεκριμενα εχουν ακουστει παρα πολλα απο αρκετους και μονο κακα εως κακιστα ειχανε να πουνε.Maklaz έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 07:10 Δεν ξέρω αν ψάχνουμε εξιλαστήριο θύμα ή αν όντως έχουν μαζευτεί πολλά σύννεφα γύρω του.
- These users thanked the author embuji for the post (total 2):
- Maklaz, boogeyman77
Από τις μεγαλύτερες αλήθειες που έχουν ειπωθεί ποτέ εδώ μέσα.tzim01 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 01:49 παιδια εδω μεγαλα κεφαλια δημοσιογραφοι της ομαδας φοβουνται να αναφερουν το ονομα του και οταν μιλουν για αυτον το κανουν με κομπιασμα στην φωνη ,τι να λεμε τωρα
Σιγα μην ειναι και ο Βολτερμορτ.tzim01 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 01:49 παιδια εδω μεγαλα κεφαλια δημοσιογραφοι της ομαδας φοβουνται να αναφερουν το ονομα του και οταν μιλουν για αυτον το κανουν με κομπιασμα στην φωνη ,τι να λεμε τωρα
- These users thanked the author icue for the post (total 6):
- Ιάσονας, Maklaz, astral, anaximandros4, Ally Samagoal, Gregk19262000
-
xyz_o_peponas
O Βολτντεμορτ δεν ειναι, αλλα το οτι ενας τυπακος απο το πουθενα εχει γινει Head of Football Operations στον ΠΑΟΚ και εδω και πολλα χρονια δεν εχει βγει κανεις να εξηγησει ποιος ειναι, τι κανει, τι περιλαμβανει ο ρολος του, μαλλον κατι δειχνει.
Θα μας ξεβλαχεψει βεβαια ο παπαμιμικος δεν ανησυχω, θα εχουμε διακριτους ρολους και θα ξερουμε ποιος ειναι υπευθυνος για το καθετι. Να οπως τωρα για παραδειγμα που πηραμε Ματος και Βιειρινια για τις πιο σημαντικες θεσεις σε εναν ποδοσφαιρικο οργανισμο και προπονητη διαλεξαν ο Γιωργος με το παρεακι του.
Το αστειο ειναι οτι σε αλλη περιπτωση θα ειχαμε ορδες να υπερασπιζονται την ΠΑΕ και να μας κουνανε το δαχτυλο "που το ξερεις εσυ δηλαδη οτι δεν ειναι επιλογη Ματος?", αλλα δυστυχως για κακη τους τυχη παιρνουμε τον ιδιο που θελαμε και περσυ τετοιον καιρο οποτε εκτος αν τον ειχε στο ρανταρ του για τη Βασκο ντα Γκαμα ή αν ειναι time traveler, μαλλον, μαλλον λεω, δεν ειναι επιλογη του.
Θα μας ξεβλαχεψει βεβαια ο παπαμιμικος δεν ανησυχω, θα εχουμε διακριτους ρολους και θα ξερουμε ποιος ειναι υπευθυνος για το καθετι. Να οπως τωρα για παραδειγμα που πηραμε Ματος και Βιειρινια για τις πιο σημαντικες θεσεις σε εναν ποδοσφαιρικο οργανισμο και προπονητη διαλεξαν ο Γιωργος με το παρεακι του.
Το αστειο ειναι οτι σε αλλη περιπτωση θα ειχαμε ορδες να υπερασπιζονται την ΠΑΕ και να μας κουνανε το δαχτυλο "που το ξερεις εσυ δηλαδη οτι δεν ειναι επιλογη Ματος?", αλλα δυστυχως για κακη τους τυχη παιρνουμε τον ιδιο που θελαμε και περσυ τετοιον καιρο οποτε εκτος αν τον ειχε στο ρανταρ του για τη Βασκο ντα Γκαμα ή αν ειναι time traveler, μαλλον, μαλλον λεω, δεν ειναι επιλογη του.
είναι ωραίο να μπαίνεις στο φόρουμ
είναι κάποιοι που ευτυχώς τα ξέρουν όλα, κάθε λεπτομέρεια, κάθε συζήτηση, κάθε σκέψη κι έτσι μαθαίνουμε κι εμείς κάτι
είναι κάποιοι που ευτυχώς τα ξέρουν όλα, κάθε λεπτομέρεια, κάθε συζήτηση, κάθε σκέψη κι έτσι μαθαίνουμε κι εμείς κάτι
- These users thanked the author freemind for the post (total 4):
- astral, Ιάσονας, Ally Samagoal, renegade