Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

psykoman έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:57
Unpsofable78 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:56 Η Λίβερπουλ φίλε. Η Λίβερπουλ. Αυτό κάνει κακό προπονητή τον Σλοτ;

Τι διαβάζουμε ρε γμ την τρέλα μου μέσα.
Γι αυτο το επιπεδο ναι...ειναι κακος
Γιατι αν αξιζεις πρεπει να παλεψεις πολυ για να απολυθεις στα 2 χρονια απ την Λιβερπουλ...οταν ο μεσος ορος ειναι τα 6 χρονια
Ο Μπενιτεθ έμεινε πολλά χρόνια στην Λίβερπουλ, ενώ έχει επιτελέσει και προπονητής σε άλλες πολύ μεγάλες ομάδες. Στον βαζελο δεν έβγαλε ούτε χρόνο και έφυγε ως ένας από τους πιο απτυχημενους. Μπορώ να δώσω πιο ακραία παραδείγματα.

Άρα κάνει για το επίπεδο της Λίβερπουλ αλλά όχι για του βαζελου;

Ο Αμοριμ που έφυγε κι αυτός ως αποτυχημένος από Γιουναιτεντ είναι κι αυτός κακός προπονητής;

Βαριέμαι να εξηγώ τα αυτονόητα γράφοντας σεντόνια, πόσο μάλλον όταν αυτό είναι προφανές ότι δεν θα είναι αρκετό και θα μπαίνουμε σε ανούσιους διαλόγους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τετ 17 Ιουν 2026, 00:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
anaximandros4
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

xrisitsapa έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:49
Nassos έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:43 Αν η επιλογή του προπονητή εξαρτάται από το γκελ στον κόσμο, τότε θα είναι η κατάσταση εξωφρενική. Ο κόσμος αποτελέσματα θέλει, και ο μποτρινι γίνεται στρατηγός.
Ο κόσμος είναι ζωντανό κύτταρο μια ποδοσφαιρικής ομάδας.
Παντού ισχύει αυτό.
Τέτοιες σημαντικές επιλογές πρέπει να έχουν και αυτή την διάσταση
Ο κόσμος αγεται και φέρεται. Και πρωτίστως τον νοιαζουν τα αποτελέσματα και κάποιους και το θέαμα ας πουμε. Η στελέχωση πρέπει να γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια και όχι αν αρέσει ή δεν αρέσει στην τσαπα και στον Νασο, που στην τελική είναι και άσχετοι.
Όσοι τωρα σκίζουν τα ιμάτιά τους για τον πουσιτς, αν μας βάλει γιουρόπα και πάρει κάνα νταμπλ, του χρόνου δεν θα θυμούνται τίποτα. Α ίσως πουν οτι ευτυχώς που γκρινιαξαμε και διώξαμε τον Λουτσε.

Υπάρχει και το ανάποδο σενάριο βεβαίως, να φέρει τον κονσεισαο και να μην μας βάλει Ευρώπη και να βγούμε τεταρτοι. Θα πει κανένας εμείς φταίμε που πιέσαμε να μας κάνει γκελ ο προπονητής? Οχι.
These users thanked the author Nassos for the post (total 5):
Unpsofable78, black death, Mica, paok apo epilogi, Ally Samagoal
Asimos_Reload

Δημοσίευση από Asimos_Reload »

Ή μπορεί να φέρει εναν κανονικο προπονητη, να φέρει κανονικους ανθρώπους να τον πλαισιόσουν, να βάλει σοβαρούς ανθρώπους στη Διοικηση, να κανει κανονικες μεταγραφες, να φύγουν εμονές με το σκάκι και τα μπαζερ μπιτερ χτηπηματα 32 Αυγουστου και μετα να κριθει ο Ιδιοκτητης.
paok apo epilogi

Δημοσίευση από paok apo epilogi »

icue έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:02 Αν το δουμε ψυχραιμα, ο Πουσιτς ειναι ξεκαθαρα επιλογη ατομων που παιρναν αποφασεις και περυσι το καλοκαιρι. Δεν ειναι πολλοι αυτοι. Ειναι ο Ιβαν, ειναι ο Γιωργος, αντε για την τιμη των οπλων να πουμε και Καρυπιδη. Ο τελευταιος εφυγε. Αρα μας μενουν δυο. Απο τους δυο ο ενας δεν ηθελε τον Ραζβαν αρα η λογικη λεει οτι ειναι δικια του επιλογη.

Εγω το βλεπω σαν την τελευταια του επιλογη, ενα τελευταιο αχτι. Αν γινει το θαυμα θα δικαιωθει. Αν γινει το αναμενομενο θα ειναι οντως η τελευταια του επιλογη και το τιμονι θα αναλαβουν οι νεοι που υποτιθεται θα στηριξουν το νεο μοντελο διοικησης.

Δειχνει σοβαροτητα αυτο το πραγμα; Προφανως και οχι. Αλλα δεν μου δειχνει και παραιτηση. Σαν μια τελευταια ανασα της παλαιας ταξης πραγματων μεσα στην ομαδα μου δειχνει. Και ταυτοχρονα ειναι μια επιλογη που μπορει να την δεχτει και το νεο κουμαντο γιατι δεν θα δυσκολευτει στις πρωτες στραβες να την απομακρυνει χωρις μα και μου. Εξου και το αυτοφορακιας.
Πολυ ωραια τοποθετηση φιλε.

Ψυχραιμη χωρις υστεριες.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:32 Ξεκινώ με ένα disclaimer: είμαι έξαλλος με την απόφαση να αντικατασταθεί ο Λουτσέσκου.

Όπως έχω γράψει επανειλημμένα, αυτό είναι εντελώς ανεξάρτητο από το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Προσωπικά, θεωρώ εντελώς ασόβαρες τις τοποθετήσεις του τύπου "αν είναι να έρθει ο Χ θέλω να φύγει ο Λουτσέσκου, αν είναι να έρθει ο Ψ θέλω να μείνει ο Λουτσέσκου"

Υπάρχουν ενδιαφέροντα στοιχεία στο βιογραφικό του Πούσιτς που δεν μπορώ να παραβλέψω. Το σημαντικότερο είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με ουσιαστικά ανύπαρκτη ποδοσφαιρική καριέρα, ο οποίος ξεκίνησε προπονώντας ομάδες φούτσαλ και έφτασε να πάρει πρωτάθλημα με τη Σαχτάρ και τους ακριβοπληρωμένους πάγκους των Εμιράτων. Προφανώς, αυτή η διαδρομή δείχνει έναν άνθρωπο που δουλεύει πολύ και κυνηγά κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την έως τώρα πορεία του με εκείνη τύπων όπως ο Λουτσέσκου ή ο Κονσεϊσάο, για τους οποίους ήταν σαφώς ευκολότερο να βρουν ανοιχτές πόρτες σε νεαρότερη ηλικία, λόγω του ονόματος τους.

Τώρα οκ το θεωρώ και λίγο καραγκιοζιλίκι από τους ίδιους τύπους που φαγώθηκαν να φύγει ο Ραζβάν τώρα να ξεφτυλίζουν τον υποψήφιο αντικαταστάτη γιατί αυτοί είχαν φαντασιωθεί τον τάδε και τον δείνα.

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω σε όλα. Προσυπογράφω μέχρι κόμματος και τελείας. Και πως η αλλαγή προπονητή για φέτος ήταν επί της ουσίας αχρείαστη παντελώς, με μόνη υποσημείωση, πέρα από την αναμφισβήτητα άσχημη πολύ κατάληξη της σεζόν, ότι ίσως αξιολογήθηκε ότι ο Λουτσέσκου δε θα κατόρθωνε να επανέλθει εγκαίρως λόγω των προσωπικών του θεμάτων σε αποδεκτή για τις ανάγκες της ομάδας κατάσταση.

Οι παρατηρήσεις σου για τον Ολλανδό παράλογες δε μου φαίνονται, δίχως να έχω απτό δείγμα της δουλειάς του. Οκ, οι απόλυτα αριθμολάγνοι μπορούν να κάνουν πάρτι, προσωπικά δε με πολυνοιάζει. Εμένα με ενδιαφέρει ως επιλογή της ομάδας όποιος είναι να έρθει να στηριχθεί ουσιαστικά και να αφεθεί να δουλέψει όσο κι αν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα σπάει σίγουρα φούτσες 24/7.

Ούτως ή άλλως όσα γράφεις στην τελευταία παράγραφο τα είχα γράψει κι εγώ βδομάδες πριν. Δεν υπάρχει σωτηρία. Τελείως αποστασιοποιημένα και με ψυχρό κεφάλι η κατάσταση, αν στο διοικητικό/αγωνιστικό κρίνεται για τα πανηγύρια, σε ό,τι έχει να κάνει με κάποιους άλλους εύκολα χαρακτηρίζεται γτπκ.
These users thanked the author navigator11 for the post:
Unpsofable78
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Nassos έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 00:09
xrisitsapa έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:49
Nassos έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:43 Αν η επιλογή του προπονητή εξαρτάται από το γκελ στον κόσμο, τότε θα είναι η κατάσταση εξωφρενική. Ο κόσμος αποτελέσματα θέλει, και ο μποτρινι γίνεται στρατηγός.
Ο κόσμος είναι ζωντανό κύτταρο μια ποδοσφαιρικής ομάδας.
Παντού ισχύει αυτό.
Τέτοιες σημαντικές επιλογές πρέπει να έχουν και αυτή την διάσταση
Ο κόσμος αγεται και φέρεται. Και πρωτίστως τον νοιαζουν τα αποτελέσματα και κάποιους και το θέαμα ας πουμε. Η στελέχωση πρέπει να γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια και όχι αν αρέσει ή δεν αρέσει στην τσαπα και στον Νασο, που στην τελική είναι και άσχετοι.
Όσοι τωρα σκίζουν τα ιμάτιά τους για τον πουσιτς, αν μας βάλει γιουρόπα και πάρει κάνα νταμπλ, του χρόνου δεν θα θυμούνται τίποτα. Α ίσως πουν οτι ευτυχώς που γκρινιαξαμε και διώξαμε τον Λουτσε.

Υπάρχει και το ανάποδο σενάριο βεβαίως, να φέρει τον κονσεισαο και να μην μας βάλει Ευρώπη και να βγούμε τεταρτοι. Θα πει κανένας εμείς φταίμε που πιέσαμε να μας κάνει γκελ ο προπονητής? Οχι.
100% ειναι έτσι.
Απλά όταν σου φέρει ενα καλό όνομα με στοιχεία και βιογραφικό, εκει λες ότι σαν διοίκηση έκανε το καλύτερο που μπορούσε.
Πχ όταν έφεραν τον Αμπελ, δεν μπορούσε κανείς να πει κάτι, άσχετα πώς εξελίχθηκε.
Ενώ με επιλογές- στοιχήματα, ρισκάρεις. Και το ρίσκο συνήθως ΔΕΝ βγαίνει
These users thanked the author xrisitsapa for the post:
Nassos
xrisitsapa

@Σουριναμέζος

Γιατί δεν γίνεται κάποιος να ήθελε να φύγει ο Ραζβαν και παράλληλα να κράζει τον Χ Πουσιτς;
Ίσα ίσα νομίζω όσοι έκραζαν τον Ραζβαν το έκαναν ΑΚΡΙΒΩΣ για να έρθει κάτι καλύτερο, οχι κάτι τέτοιο.

Δηλ. μονο πιο κάτω έχει για μας; Ο Ραζβαν ειναι ο ταβάνι μας ;
These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 3):
Ριαν_Καπαγιαννιδης, embuji, TylerDurden
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Βέβαια, το κόστος του περάσματος του συμπαθούς σε εμένα τουλάχιστον Αμπέλ από την ομάδα δεν το πληρώσαμε παρέα με τον Σαββίδη, παρότι οι συντριπτικά πολλοί, όταν τον έφερνε, δεν είχαμε κάτι αρνητικό να προσάπταμε στη συγκεκριμένη επιλογή. Μάλλον ενθουσιασμό είχαμε.
The_Analyst_4

Δημοσίευση από The_Analyst_4 »

Σορρυ αν το εγραψε ηδη καποιος, αλλα δεν ειχα χρονο να διαβασω οσα γραφτηκαν. Μολις ακουσα τον Κολκα να λεει οτι ο Πουσιτς θα παιρνει συμβολαιο επιπεδου Λουτσεσκου. Αν καταλαβω οτι θα δωσουμε πανω απο 1εκ. ευρω στον Πουσιτς θα παθω κατι κακο. Οχι γιατι τον ξερω και δεν μου κανει. Αλλα δεν εχει το βιογραφικο να το ζητησει. Ουτε ειναι η καριερα του σε φαση που τον υπερπληρωνεις για να ερθει. Αντιθετως εσυ ρισκαρεις μαζι του. Οποτε τι ακριβως συμβαινει ?
Asimos_Reload

Δημοσίευση από Asimos_Reload »

Όποιος περίμενε μετά τον Ρατσβάν να έρθει καλύτερος πραγματικά είναι αυτός ο τύπος που τραβάει απο 20 όταν παίζει 21.

Μόνο στο πιάνο δεν σας παίξαμε πως η φράση Λουτσέσκου ή τανκς ΔΕΝ ΕΪΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ!

Τώρα πάρτε σαμπουάν για Λούσιμο και Σουρωτή να τον χωνέψετε, τον master of footsall.
xrisitsapa

@navigator11

Γιατί να το πληρώσουμε παρέα; Μαζί διοικουμε;
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Marino Pusic

As a player, Pušić played for De Graafschap, VV Rheden, 1. FC Köln II, and KAS Eupen.

He was part of the Red Star Belgrade squad that won the 1990–91 European Cup, but was still too young to feature in any of their games. After fleeing the Yugoslav Wars for the Netherlands he rejected a move to Croatia Zagreb in 1999 when he played for Dutch Hoofdklasse side Babberich.Pušić later became a club legend at Babberich, when he scored both goals in the 1996 Dutch Amateur Cup final against SHO in De Kuip.
Τι παπάτζα έχεις παίξει ρε Μαρίνο :lol: :lol:

21 χρονών ήσουν στον ερυθρο αλλα δεν έπαιζες επειδή ήσουν μικρός. Μετά, στα 28 σου σε ήθελε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενώ έπαιζες Γ' εθνική Ολλανδίας και είπες και όχι :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

The_Analyst_4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 00:31 Σορρυ αν το εγραψε ηδη καποιος, αλλα δεν ειχα χρονο να διαβασω οσα γραφτηκαν. Μολις ακουσα τον Κολκα να λεει οτι ο Πουσιτς θα παιρνει συμβολαιο επιπεδου Λουτσεσκου. Αν καταλαβω οτι θα δωσουμε πανω απο 1εκ. ευρω στον Πουσιτς θα παθω κατι κακο. Οχι γιατι τον ξερω και δεν μου κανει. Αλλα δεν εχει το βιογραφικο να το ζητησει. Ουτε ειναι η καριερα του σε φαση που τον υπερπληρωνεις για να ερθει. Αντιθετως εσυ ρισκαρεις μαζι του. Οποτε τι ακριβως συμβαινει ?
Μην αγχώνεσαι, θα πάρουμε καμια 15αρια απο τον Ντελια που δεν χωράει στο σύστημα, κάπως πρέπει να καλυφθούν και τα έσοδα που θα χαθούν απο την Ευρώπη…

Το να θάψεις την ομάδα είναι ένας τρόπος να την κάνεις λιγότερο θεμιτή για κάποιον που επιχειρεί hostile takeover. Ελπίζω ουδεμία σχέση να έχουν αυτά με την πραγματικότητα.

Περιμένω αύριο Βιεϊρίνια και Ματος να πάρουν όλη την ευθύνη για τον νέο προπονητή πάνω τους ή να παραιτηθούν. Αλλιώς θα χάσω πάσα ιδέα και για τους δύο.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Hostile takeover δεν μπορεί να υπάρξει σε ποδοσφαιρική ομάδα . Επίσης κανέναν ιδιοκτήτη δεν συμφέρει να υποτιμηθεί αξία της ομάδας του. Δεν ξέρω πως βρίσκεις α αυτό λογική gika , κάπου χάνω το σκεπτικό
These users thanked the author george188 for the post (total 2):
paokspren, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

george188 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:17 @Bono. μικρο συμβολαιο δεν ειχε ουτε στη σαχταρ ουτε στην αραβια ο πουσιτς, θα με κανετε να υποστηριζω αυτον που δεν γουσταρα απο την αρχη με αυτα που διαβαζω
Ελεύθερα αδερφέ, μην καταπιεζεσαι.
Έρχονται κ δύσκολες μέρες 😉
These users thanked the author Bono. for the post:
george188
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”