Unpsofable78 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:48
Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:32
Ξεκινώ με ένα disclaimer: είμαι έξαλλος με την απόφαση να αντικατασταθεί ο Λουτσέσκου.
Όπως έχω γράψει επανειλημμένα, αυτό είναι εντελώς ανεξάρτητο από το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Προσωπικά, θεωρώ εντελώς ασόβαρες τις τοποθετήσεις του τύπου "αν είναι να έρθει ο Χ θέλω να φύγει ο Λουτσέσκου, αν είναι να έρθει ο Ψ θέλω να μείνει ο Λουτσέσκου"
Υπάρχουν ενδιαφέροντα στοιχεία στο βιογραφικό του Πούσιτς που δεν μπορώ να παραβλέψω. Το σημαντικότερο είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με ουσιαστικά ανύπαρκτη ποδοσφαιρική καριέρα, ο οποίος ξεκίνησε προπονώντας ομάδες φούτσαλ και έφτασε να πάρει πρωτάθλημα με τη Σαχτάρ και τους ακριβοπληρωμένους πάγκους των Εμιράτων. Προφανώς, αυτή η διαδρομή δείχνει έναν άνθρωπο που δουλεύει πολύ και κυνηγά κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.
Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την έως τώρα πορεία του με εκείνη τύπων όπως ο Λουτσέσκου ή ο Κονσεϊσάο, για τους οποίους ήταν σαφώς ευκολότερο να βρουν ανοιχτές πόρτες σε νεαρότερη ηλικία, λόγω του ονόματος τους.
Τώρα οκ το θεωρώ και λίγο καραγκιοζιλίκι από τους ίδιους τύπους που φαγώθηκαν να φύγει ο Ραζβάν τώρα να ξεφτυλίζουν τον υποψήφιο αντικαταστάτη γιατί αυτοί είχαν φαντασιωθεί τον τάδε και τον δείνα.
Σουριναμεζε συμφωνώ απολύτως σε όλα.Παρ όλα αυτά θα προτιμούσα κάποιον πιο νεαρό ανερχόμενο με φρέσκιες ιδέες κι ας μην έχει καταφέρει πολλά μέχρι τώρα.
Στα θετικά του Πουσιτς η Ολλανδική ποδοσφαιρική παιδεία και το ότι έχει δουλέψει στο πλευρό του Σλοτ, αλλά παραμένει μία επιλογή που προκαλεί προβληματισμούς και επικοινωνιακα είναι βούτυρο στο ψωμί κάποιων.
Την αναφορα στον Σλοτ για καλο την εβαλες;(Λιβερπουλακιας γαρ)
Η Λιβερπουλ σε 134 χρονια ιστοριας εχει αλλαξει 24 προπονητες....ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ....(δεν λογιζονται βεβαια σ αυτους τυχον υπηρεσιακοι στο ενδιαμεσο)...
Κι αυτος καταφερε να απολυθει την δευτερη χρονια!!!