Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Ε τι ψάχνεις τώρα και συ.
- These users thanked the author Taseos for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Ρε ειστε με τα καλα σας? Εχουν ερθει ανθρωποι που εχουν κανει τη δουλεια κ τρωνε κραξιμο γιατι δεν εχουν δουλεψει σε τοπ ομαδες και τοπ πρωταθληματα κ εφερε σαν ceo εναν τυπο που δεν εχει ξανακανει τη δουλεια στη ζωη του κ ειμαι εγω ο κακεντρεχης που βαρατε ad hominem με υπονοουμενα?
Με το χερι στην καρδια αν εφερνε εναν ασχετο δικηγορο που εκτος απο δικηγορια κ πολιτικη καριερα δεν ειχε κανει τιποτα αλλο στη ζωη του θα λεγατε μπραβο προεδρε? Βρηκες τον καταλληλο? Με τον πουσιτς γιατι ξινιζετε? Με το 90% των μεταγραφων γιατι ξινιζετε? Τι αλλαξε με τον παπαμιμικο? Σε μια χρονια που η πιεση λογω της μη επιτευξης στοχων, λογω του αισχρου πολεμου που εχει ανοιξε σε ΑΣ κ ΚΑΕ-ΠΑΕ ειναι περιοδος για πειραματα με ουρανοκατεβατους?
Ειπα πουθενα για οννεδ και κυβερνητικες μαφιες?
Πειτε ρε ειλικρινα. Ειλικρινα ομως.Γιατι πιστευετε οτι μπηκε σε αυτην τη θεση.Να σας δω.
Με το χερι στην καρδια αν εφερνε εναν ασχετο δικηγορο που εκτος απο δικηγορια κ πολιτικη καριερα δεν ειχε κανει τιποτα αλλο στη ζωη του θα λεγατε μπραβο προεδρε? Βρηκες τον καταλληλο? Με τον πουσιτς γιατι ξινιζετε? Με το 90% των μεταγραφων γιατι ξινιζετε? Τι αλλαξε με τον παπαμιμικο? Σε μια χρονια που η πιεση λογω της μη επιτευξης στοχων, λογω του αισχρου πολεμου που εχει ανοιξε σε ΑΣ κ ΚΑΕ-ΠΑΕ ειναι περιοδος για πειραματα με ουρανοκατεβατους?
Πειτε ρε ειλικρινα. Ειλικρινα ομως.Γιατι πιστευετε οτι μπηκε σε αυτην τη θεση.Να σας δω.
Δεν τον πάω μια , αλλά δεν είναι και τόσο περίεργο να παίρνουν δικηγόροι διοικητικές θέσεις σε παε στην Ελλάδα.
Εγώ πιστεύω ότι μπήκε στη θέση γιατί έχει εμπειρία στους μηχανισμούς εξουσίας στην Ελλάδα , νομικές γνώσεις και την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη και της οικογένειας.
Ως τώρα έχει αναλάβει την αναδιάρθρωση στην ΠΑΕ και παρόλο που βλέπω προσπάθεια και πρόσωπα , η λειτουργία φαίνεται να είναι ακόμα προβληματική και απογοητευτική. Δε νομίζω βέβαια να περίμενε κανείς άμεσα αποτελέσματα μετά από τόσες αλλαγές.
Ελπίζω να δούμε καλύτερα πράγματα στο μέλλον αλλά παραμένω απαισιόδοξος.
Εγώ πιστεύω ότι μπήκε στη θέση γιατί έχει εμπειρία στους μηχανισμούς εξουσίας στην Ελλάδα , νομικές γνώσεις και την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη και της οικογένειας.
Ως τώρα έχει αναλάβει την αναδιάρθρωση στην ΠΑΕ και παρόλο που βλέπω προσπάθεια και πρόσωπα , η λειτουργία φαίνεται να είναι ακόμα προβληματική και απογοητευτική. Δε νομίζω βέβαια να περίμενε κανείς άμεσα αποτελέσματα μετά από τόσες αλλαγές.
Ελπίζω να δούμε καλύτερα πράγματα στο μέλλον αλλά παραμένω απαισιόδοξος.
Άλλα ντ άλλα τα μεγάλα της Παρασκευής το γάλαbarlow4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 21:16 Ρε ειστε με τα καλα σας? Εχουν ερθει ανθρωποι που εχουν κανει τη δουλεια κ τρωνε κραξιμο γιατι δεν εχουν δουλεψει σε τοπ ομαδες και τοπ πρωταθληματα κ εφερε σαν ceo εναν τυπο που δεν εχει ξανακανει τη δουλεια στη ζωη του κ ειμαι εγω ο κακεντρεχης που βαρατε ad hominem με υπονοουμενα?
Πρώτον: Κανείς, μα ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε "μπράβο Πρόεδρε έφερες τον ιδανικό σύμβουλο"
Δεύτερον: Ο ΜΟΝΟΣ λόγος για τον οποίο ο Σαββίδης γνωρίζει τον Παπαμιμίκο είναι λόγω γάμου με την ανιψιά του. Το πως, γιατί, που και πότε ξεκίνησε να τον εμπιστεύεται ώστε να του κάνει δουλειές στην Ελλάδα, είναι δικό τους θέμα. Δεν είναι ούτε θέμα βιογραφικού, ούτε πολιτικών απόψεων, ούτε τίποτα. Και επιπλέον, δεν νοιάζει και κανέναν. Εμάς μας νοιάζει να φέρει σε πέρας την εντολή που έλαβε.
Τρίτον: ΕΩΣ ΤΩΡΑ, αυτό το οποίο ο Παπαμιμίκος ανακοίνωσε και ΙΣΩΣ κιόλας πρότεινε στον Σαββίδη, το προχωράει. Τα στελέχη που μπήκαν σε όλες τις βαθμίδες μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά είναι ΥΠΑΡΚΤΑ και σε μεγάλο βαθμό καταρτισμένα. Αρέσουν, δεν αρέσουν, ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ. Υποτίθεται όλο το χέσιμο τόσα χρόνια πέφτει επειδή ακρίβως ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ.
Τέταρτον: Ποιος σου επιτέθηκε επί προσωπικού; Νομίζω εγώ που σου έκανα κουβέντα σου μίλησα ευγενέστατα - τα άλλα ποστ που είδα αν δε μου διέφυγε κάτι δεν είδα κάποιο επί προσωπικού ράπισμα ώστε να αντιδράς ετσι. Το ποστ του Μαξ είναι ξεκάθαρα χιουμοριστικό στα δικά μου μάτια. Ελπίζω να μην κάνω λάθος.
Πέμπτον: Από ΠΟΥΘΕΝΑ δεν προκύπτει οτι ο Παπαμιμίκος επιμένει να φέρει οποιονδήποτε Πουσιτς ή οτιδήποτε άλλο. Δεν σχετίζονται τα θέματα.
Το συμπέρασμα από ΟΛΕΣ τις ανακοινώσεις, πράξεις, εξελίξεις είναι οτι ο Παπαμιμίκος αυτό που έλαβε εντολή να κάνει, το προχωράει. Δεν έχουμε κάποια ένδειξη οτι κοροϊδεύει όπως είπες νωρίτερα, ούτε πως μας λέει ψέμματα, ούτε οτιδήποτε άλλο ακραίο εναντίον του ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ. Για το τι ήταν παλιά, πόσο μ@λ@κ@ς άνθρωπος είναι, τι ελεεινές πολιτικές απόψεις έχει, άμα είναι χασοδίκης, αμα είναι αργόσχολος, σκουλήκι, Λαρισαίος, χανούμι, ή οτιδήποτε άλλο ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ δεν έχουμε ιδέα και από ένα σημείο και μετά δεν μας νοιάζει κιόλας - Τα ίδια ακριβώς λέγονταν και για το χανούμι Αρωνιάδη που ΤΡΥΠΗΣΕ το ταβάνι στο επικοινωνιακό κομμάτι και σαρώσαμε βραβεία, σοσιαλ μιντια και πρωτοπορία επικοινωνιακή. Τα ίδια και παλιότερα με τον Γκαγκάτση που είχαμε εμφύλιο λόγω του επίθετού του.
Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ που ζητάμε από την ΠΑΕ, είναι αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ που θα κρίνει τον Παπαμιμίκο: ΕΡΓΑ κύριοι, ΕΡΓΑ. Πράξεις. Βάσει αυτών κρίνεστε. Και για την ώρα οι πράξεις του μπορεί να μην είναι τέλειες, είναι όμως ΝΟΡΜΑΛ.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 5):
- Taseos, paok apo epilogi, renegade, aivas19, Ally Samagoal
-
xyz_o_peponas
Τι ακριβώς κανει πράξη ο Παπαμιμίκος δηλαδή? Ναι οκ φύγανε κάποια στελέχη και ήρθαν κάποια άλλα. Για την ακρίβεια δεν φύγανε και ηρθανε καν κάποια, απλά άλλαξαν τίτλο.
Η υποτιθέμενη κοσμογονία ήταν ότι θα είχαμε διακριτες αρμοδιότητες επιτέλους. Ε να με συγχωρείς αλλά πέρα από το ότι δεν έγινε ποτέ ως τώρα το follow up που υποσχεθηκε για να καταλάβουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί ποιος θα είναι υπεύθυνος για ποιο κομμάτ, ήδη η επιλογή του προπονητή δείχνει ξεκάθαρα ότι πάλι άλλοι έχουν τους τίτλους και άλλοι αποφασίζουν.
Η υποτιθέμενη κοσμογονία ήταν ότι θα είχαμε διακριτες αρμοδιότητες επιτέλους. Ε να με συγχωρείς αλλά πέρα από το ότι δεν έγινε ποτέ ως τώρα το follow up που υποσχεθηκε για να καταλάβουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί ποιος θα είναι υπεύθυνος για ποιο κομμάτ, ήδη η επιλογή του προπονητή δείχνει ξεκάθαρα ότι πάλι άλλοι έχουν τους τίτλους και άλλοι αποφασίζουν.
Δεν αναφερθηκα σε εσενα. Αναφερθηκα σε υπονοιες οτι η κριτικη μου πηγαζει απο εμπαθεια λογω πολιτικων μου αποψεων. Τα υπονοουμενα οτι χαλαει την αισθητικη κ δεν ειναι εκλεπτυσμενη επιλογη κ λοιπα που γραφηκαν ουτε χιουμοριστικα ειναι ουτε σχετικα με αυτα που εγραψα νωριτερα.
Οσο για τον πουσιτς δεν τον αναφερω σε σχεση με τον παπαμιμικο αλλα ως δυο ξεχωριστες περιπτωσεις που εχουμε double standards ενω οι παρονομαστες ειναι κοινοι.
Ολη μου η κριτικη στοχευει τον ιδιοκτητη της παε. Αποκλειστικα. Οχι γιατι θελω να φυγει η ξερωγω υποστηριζω τον ιδιοκτητη της της καε. Συνυπευθυνους τους θεωρω για ολη αυτην την εσωστρεφεια στα 100 χρονια της ομαδας κ δεν τους το χαριζω ουτε τους συγχωρω.
Τον στοχοποιω γιατι καθε του κινηση δειχνει να βγαινει απο τη μερα της μαρμοτας. Δεν εμπιστευεται παρα μονο ανθρωπους του στενου του οικογενειακου περιβαλλοντος η του παρελθοντος του κ αυτο αναγκαζει τον ΠΑΟΚ μονιμα σε μια κατασταση ενος βηματος μπροστα κ δυο βηματων πισω.
Αυτο συμβαινει κ φετος. Κ ο παπαμιμικος ειναι η επιτομη αυτης της δυσλειτουργικης κ αρρωστης νοοτροπιας.Που εν τελει κανει πιο πολυ κακο παρα καλο.
Δεν υπαρχει καμια υστεροβουλια στην κριτικη μου.Κ δεν ειναι κακο να στοχοποιουμε τον ιδιοκτητη οταν κρινουμε οτι επαναλαμβανει τα ιδια κ τα ιδια λαθη. Δημιουργικο ειναι κ παραγωγικο.κ απαραιτητο. Το να προσπαθησουμε να δικαιολογουμε τα παντα η να βρισκουμε λογικη πισω κ απο τα παραλογα ειναι που δε βοηθαει.
Υγ. Προφανως ηταν χιουμοριστικο του μαξ. Μονο στον μαξ δεν αναφερθηκα.
Οσο για τον πουσιτς δεν τον αναφερω σε σχεση με τον παπαμιμικο αλλα ως δυο ξεχωριστες περιπτωσεις που εχουμε double standards ενω οι παρονομαστες ειναι κοινοι.
Ολη μου η κριτικη στοχευει τον ιδιοκτητη της παε. Αποκλειστικα. Οχι γιατι θελω να φυγει η ξερωγω υποστηριζω τον ιδιοκτητη της της καε. Συνυπευθυνους τους θεωρω για ολη αυτην την εσωστρεφεια στα 100 χρονια της ομαδας κ δεν τους το χαριζω ουτε τους συγχωρω.
Τον στοχοποιω γιατι καθε του κινηση δειχνει να βγαινει απο τη μερα της μαρμοτας. Δεν εμπιστευεται παρα μονο ανθρωπους του στενου του οικογενειακου περιβαλλοντος η του παρελθοντος του κ αυτο αναγκαζει τον ΠΑΟΚ μονιμα σε μια κατασταση ενος βηματος μπροστα κ δυο βηματων πισω.
Αυτο συμβαινει κ φετος. Κ ο παπαμιμικος ειναι η επιτομη αυτης της δυσλειτουργικης κ αρρωστης νοοτροπιας.Που εν τελει κανει πιο πολυ κακο παρα καλο.
Δεν υπαρχει καμια υστεροβουλια στην κριτικη μου.Κ δεν ειναι κακο να στοχοποιουμε τον ιδιοκτητη οταν κρινουμε οτι επαναλαμβανει τα ιδια κ τα ιδια λαθη. Δημιουργικο ειναι κ παραγωγικο.κ απαραιτητο. Το να προσπαθησουμε να δικαιολογουμε τα παντα η να βρισκουμε λογικη πισω κ απο τα παραλογα ειναι που δε βοηθαει.
Υγ. Προφανως ηταν χιουμοριστικο του μαξ. Μονο στον μαξ δεν αναφερθηκα.