ρεαλιστης ,ο ματσαρι ειναι το πιο ονομα και βιογραφικο στην λιγκα περισσοτερο απο καθε αλλον αντε για καποιους και πλην μεντιλιμπαρ,επειδη ομως ειμαι λατρης του ιταλικου ποδοσφαιρου(δεν βλεπω κανενα αλλο πρωταθλημα) τα καλα χρονια ειναι πισω σε αρκετους τομεις αλλα ποτε δεν ξερειςPsagmenos4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 21:43 Αν ισχύει του Πουσιτσ και αναφέρω ότι ο Ηρακλής οριακά θα έχει καλύτερο προπονητή από εμάς θα είμαι εχθρός του ΠΑΟΚ? ή απλά ρεαλιστής?
Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έκλεισε;
Ή θα ρίξω σκατό τζάμπα;
Ή θα ρίξω σκατό τζάμπα;
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- Dimitrisou
Εγω κραταω το καλο χεσιμο για οταν (ΑΝ) ανακοινωθει. Θα φροντισω να σας αποχαιρετησω πριν γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να μη φαω μπαν.
- These users thanked the author embuji for the post (total 4):
- Gregk19262000, prist64, Kourdos, Kevin
- PAOKevolution
Ντροπή σας τεμπελχαναδες! Έναν χρόνο τον Πουσιτς βρήκατε!
Τι τον διώξατε βρε καρναβάλια τον ραζβαν; Για τον Πουσιτς ρε μαλακες!; ΑΜΠΑΛΟΙ! Α σιχτιρ ρε μαλακες!
Τι τον διώξατε βρε καρναβάλια τον ραζβαν; Για τον Πουσιτς ρε μαλακες!; ΑΜΠΑΛΟΙ! Α σιχτιρ ρε μαλακες!
- These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 4):
- MikeStr4, Kenny4, FreeWatcher, Ilka4
Πιστεύετε ότι θα κλείσει όντως ο πουσιτς; 2% πιθανότητα δίνω. Ότι έγινε πέρσι με τον ντελια θα γίνει. Το παίρνει πάνω του ο ιβαν και μετά θα περιμένει χειροκρότημα.
-
Asimos_Reload
Εγώ χωρίς να έχω πειστεί καν ακόμα ότι θα υπογράψει αυτός να έχω καμία ιδέα (ούτε και με ενδιαφέρει και πολύ καθότι ειδικός δεν είμαι οπότε αναγκαστικά θα κρίνω κατόπιν εορτής) να ρωτήσω τι ακριβώς καλύτερο από τον Πουσιτς είχε στο Βιογραφικό του ο Ραζβαν πριν έρθει στον ΠΑΟΚ?
Άλλο το αν έκανε (που έκανε) δουλειά σε μας, πριν έρθει τι καλύτερο είχε που μας κάνει να λέμε γυρνά πίσω ή έστω τηλέφωνα;
Άλλο το αν έκανε (που έκανε) δουλειά σε μας, πριν έρθει τι καλύτερο είχε που μας κάνει να λέμε γυρνά πίσω ή έστω τηλέφωνα;
- These users thanked the author epitropos for the post:
- anaximandros4
Μερικες αποψεις οπαδων της Τβεντε:
Για να χουμε μια πρωτη εικονα

Was pretty much expected, the players and staff couldn't work with him and his philosophies at all
-ok , but they promote with him, isn't that important ?
-Pretty much any manager could have promoted with that team - they're way too good for the 2nd division
Σαχταρ εδω (δεν βρηκα αλλη):Just as some results shouldn't make a manager get sacked, the same way goes the other way around.
There could be a lot of reasons to fire a coach despite good/acceptable results. That they feel he can't take them to the next level, that his leadership style isn't suited for the club, that he's "toxic", that he's too basic/too complex in his style, that he just can't work with the board, that his style is too exhausting, or other things we don't know about. Good/acceptable results aren't the only thing to weigh in on.
Δυστυχως τα σχολια των οπαδων της Φεγιενορντ ειναι στα ολλανδικα και βαριεμαι να κανω μεταφραση, μερικα που ειδα βεβαια ηταν θετικα!-Is Marino Pusic good?
-He wasn’t great. First season was decent, won a few things, came off as a really energetic and positive guy. 2nd season: disaster. Horrible in Europe, 3rd in the league (absolutely terrible for Shakhtar). Started complaining a lot about different things, and only won the cup. Not the worst manager in shakhtar history, but down there amongst the bad ones
Για να χουμε μια πρωτη εικονα
Ενώ έξυπνε για αυτόν που θα φέρεις κάνα ουρά οι ομάδες να φανταστώblack death έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 21:56Μπα, θα τον πάρει η ρεαλ.omerta76 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 21:53 Ελπίζω τον Σεπτέμβριο να είναι ακόμη ελεύθερος ο Λουτσεσκου.
-
black death
Κοιτα φιλε, εγω μετά τις δυο τελευταίες σεζόν και εσυ να πας προπονητής ενα ξαλαφρωμα θα το νιώσωomerta76 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:01Ενώ έξυπνε για αυτόν που θα φέρεις κάνα ουρά οι ομάδες να φανταστώblack death έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 21:56Μπα, θα τον πάρει η ρεαλ.omerta76 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 21:53 Ελπίζω τον Σεπτέμβριο να είναι ακόμη ελεύθερος ο Λουτσεσκου.
- These users thanked the author black death for the post:
- yakel
- smoothcriminal1926
Θα τον σηκώσουμε το σταυρό αδέρφια μου... Βαστάτε γερά
https://youtu.be/WdYxtm1GyRI?si=lBtGMT4pLmhESkhu
https://youtu.be/WdYxtm1GyRI?si=lBtGMT4pLmhESkhu
Κόβει τελικά το μάτι του Γιωργακη κ του τηλεκάρτα εεεε συγνώμη του Αντρε κ του Λεο ήθελα να πω!!
- These users thanked the author MikeStr4 for the post (total 2):
- Kenny4, dionisisbasi
Δεν θυμαμαι απο ποτε ειναι ολο το φορουμ τοσο ενωμενο ως προς το σκατο, ισως απο περσι που πουληθηκε ο ντελιας ημιχρονο μπιφτεκα τελικο.