Léo Matos - Αθλητικός Διευθυντής
-
leomatos88
Re: Léo Matos - Αθλητικός Διευθυντής
Έρχεται λαίλαπα παιχταρά μου.
Ελπίζω, όταν κοπάσει, να είσαι ακόμα εδώ.
Στηρίζω - αποκλειστικά - τις ελπίδες μου σε σένα και τον Αντρέ.
Μακάρι, το αργότερο μέχρι του χρόνου τέτοιον καιρό, να έχετε αναλάβει εν λευκώ την ομάδα.
Μακάρι, το αργότερο μέχρι του χρόνου τέτοιον καιρό, να έχετε αναλάβει εν λευκώ την ομάδα.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Γερασίμου
-
leomatos88
Όχι.
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- Patron
-
leomatos88
Διαφωνείς σε κάτι που έγραψα; Πιστεύεις δηλαδή ότι δύο άνθρωποι που σε άσχετο χρόνο έχουν δηλώσει ότι ο Λουτσέσκου είναι ο καλύτερος προπονητής που είχαν ποτέ, εισηγήθηκαν την απόλυσή του; Χρειάζεται να είσαι στα γραφεία της ΠΑΕ για να καταλαβαίνεις ότι δεν επέλεξαν αυτοί κάτι τέτοιο; Πιστεύεις μήπως ότι επέλεξαν αυτοί οι δύο πχ τον Πούσιτς, του οποίου το όνομα όταν πρωτοακούστηκε πέρυσι, ο ένας ήταν στη Βραζιλία και ο άλλος μόλις είχε τερματίσει την καριέρα του; Θεωρείς ότι υπάρχει κάποιος άλλος σε αυτά τα γραφεία ικανός να αποφασίσει να φύγει ο μεν και να επιλέξει τον δε; Και αν ναι, με ποια κριτήρια γνώσης του αντικειμένου; Το ότι συνέπεσε η αντιπάθειά σου για τον Λουτσέσκου με την απόφαση της διοίκησης να τον διώξει, δεν καθιστά και σωστή την απόφαση. Ούτε σημαίνει ότι όποιος διαφωνεί μαζί σου, σε οτιδήποτε νομίζεις ότι διαφωνούμε, είναι κάποιος ξερόλας που το παίζει ότι είναι 24/7 στα γραφεία.renegade έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 17:05 Αλλά είπα να γράψω λες και είμαι 24/7 μέσα στα γραφεία της ΠΑΕ
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Εγώ αναφέρομαι σε αυτά που έγραψες συγκεκριμένα.
Έ
ρχεται λαίλαπα παιχταρά μου.
Από κει και πέρα το κλαμπ ( δηλαδή ο μεγαλομέτοχος) αποφάσισε να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον λουτσέσκου.
Προσωπικά βρίσκω άρρωστη την αντίληψη μιας μεγάλης μερίδας που θεωρεί ότι κάποιος που έχει βάλει από την τσέπη του 250 εκατομμύρια για να κορδωνομαι εγώ και εσύ δεν έχει το δικαίωμα να μην θέλει να συνεχίσει την συνεργασία του με κάποιον... ακόμα και αν αυτός ο κάποιος είναι ο λουτσέσκου
Έ
Από κει και πέρα το κλαμπ ( δηλαδή ο μεγαλομέτοχος) αποφάσισε να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον λουτσέσκου.
Προσωπικά βρίσκω άρρωστη την αντίληψη μιας μεγάλης μερίδας που θεωρεί ότι κάποιος που έχει βάλει από την τσέπη του 250 εκατομμύρια για να κορδωνομαι εγώ και εσύ δεν έχει το δικαίωμα να μην θέλει να συνεχίσει την συνεργασία του με κάποιον... ακόμα και αν αυτός ο κάποιος είναι ο λουτσέσκου
Εγω θα ήθελα να μάθουμε ακριβώς τις αρμοδιότητες του Λέο.
Εχει δεδομένο μπατζετ;
Εχει το ελεύθερο να επιλέξει προπονητή;
Εχει το ελεύθερο να αποφασίσει ποιοι θα συνεχίσουν απο το ρόστερ;
Μιλάει -διαπραγματεύεται την υπόθεση Γιαννούλη καθώς και τις υπόλοιπες υποθέσεις ενίσχυσης της ομάδας;
Εχει δεδομένο μπατζετ;
Εχει το ελεύθερο να επιλέξει προπονητή;
Εχει το ελεύθερο να αποφασίσει ποιοι θα συνεχίσουν απο το ρόστερ;
Μιλάει -διαπραγματεύεται την υπόθεση Γιαννούλη καθώς και τις υπόλοιπες υποθέσεις ενίσχυσης της ομάδας;
Δε ξέρω αν θα τα απαντήσει ο ίδιος, ωστόοσ κάπως πρέπει να γίνει.
Τώρα διαβάζω οτι προκρίνεται του Πούσιτς.
Αρα αν βγεί Ολλανδος όπως στις προηγούμενες ομάδες τότε θα πρέπει να καταφερθούμε ενάντια σε Αντρέ και Λέο
Τώρα διαβάζω οτι προκρίνεται του Πούσιτς.
Αρα αν βγεί Ολλανδος όπως στις προηγούμενες ομάδες τότε θα πρέπει να καταφερθούμε ενάντια σε Αντρέ και Λέο
Επιλογή Γιωργακη κ τηλεκάρτα είναι από πέρσι, Αντρε Κ Λεο είναι οι καινουριοι αυτοφορακιδες τους οποίους θα ξεζουμίσουν κ θα πετάξουν εκτός όπως έκαναν με τον κορυφαίο προπονητή της ιστορίας.