Νέος προπονητής
- Dimitris_L4
-
Gregk19262000
Re: Νέος προπονητής
Θα γίνω γραφικός και ίσως δογματικός αλλά ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!! Ναι εννοείται συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανένας και δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε πριν δούμε κάποιον αλλά ο πουσιτς δεν κάνει τέλεια και παύλα.pagotatzis έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 20:07Το ότι είναι μέγα ρίσκο ασχέτως αν σου κάτσειGregk19262000 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 20:02https://www.facebook.com/share/p/1CRrYy ... tid=wwXIfrmagdy έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 18:21 Να κάνω μια ερώτηση σχετική με Πουσιτς. Ας υποθέσουμε ότι έρχεται τελικα, το πρόβλημα είναι ότι δεν τον πολυξέρουμε ή αν ειναι καλός προπονητής? Όσοι τον αναλύσατε αν το κάνατε δώστε μια άποψη. Ασχέτως αν μας ικανοποιεί το όνομα.
Με την Σαχτάρ πήρε Νταμπλ και έπαιξε καλά από ότι διαβάζω, ήταν πετυχημένος βοηθός του Σολτ, δεν τον λες και Λετο ή Παμπλο, έχει παίξει και CL.
Μήπως τον αδικούμε? Μην με κραξετε σαν όνομα ούτε κι εμένα με ικανοποιεί αλλα αν ειναι καλός επαγγελματίας και ξέρει σύγχρονο ποδόσφαιρο?
Φίλε δεν θα κάτσω να στα γράψω αναλυτικά δες εδώ το ποστ αυτού του παιδιού που έχει την σελίδα και κάνει ποδοσφαιρικές αναλύσεις και θα καταλάβεις γιατί ο πουσιτς δεν είναι ούτε για την Καλαμάτα.
Δεν κυβερνάνε έτσι τα καράβια σε φουρτούνες
Αλλά θα μου πεις καθένας έχει τον τρόπο του!
- These users thanked the author Gregk19262000 for the post (total 3):
- pagotatzis, aivas19, Metagrafakias
- loukas karadimos
Δεν ειμασταν έτοιμοι φέτος για φυγή Λουτσεσκου ξεκάθαρα.Δεν περίμενα να γνωρίζω τον νέο προπονητή,δεν ήθελα κιολας.Στο κάτω κάτω πολλές Ευρωπαϊκές ομάδες διαπρέπουν με νέους, ταλαντούχους ,μορφωμένους προπονητές.Πουσιτς φαίνεται κορεσμένος στα μάτια μου.Δεν τον πιστεύω καθόλου.
- paokkerkir
Νταξει εαν ο Σαββιδης εχει αποφασισει οτι θελει να χασει τον κοσμο εντελως, θελει να ακουσει μεσα στην τουμπα και γυρω γυρω "και την ΠΑΕ" ή "Μυστακιδης ΟΕ ΟΕ", Ε ας κλεισει τον Πουσιτσ. Εγω δε πιστευω οτι θα ειναι αυτος ο σακαφλιας. Δεν ειναι χαζος ο Ιβαν. Ξερει και οτι ο κοσμος ειναι στα καγκελα εδω και καιρο, και οτι ειναι δυσαρεστημενοι αρκετοι με την απολυση λουτσεσκου.
Μονο χαζος φερνει εναν καποιον Πουσιτσ. Ο Ιβαν χαζος ΔΕΝ ειναι. Εγω πιστευω οτι θα ειναι κατι σε στυλ Σαραμπια, στυλ Καρσεδο.
Μονο χαζος φερνει εναν καποιον Πουσιτσ. Ο Ιβαν χαζος ΔΕΝ ειναι. Εγω πιστευω οτι θα ειναι κατι σε στυλ Σαραμπια, στυλ Καρσεδο.
- These users thanked the author embuji for the post:
- makedonas1926
-
Asimos_Reload
Δε νομίζω πως τίθεται θέμα ανανέωσης πλέον του Ρατσβαν. Και καλύτερα να μην ανανεώσει.
Ας πάμε σε ένα σοβαρό φιλόδοξο πρότζεκτ κι ας αποτύχει. Αρκεί να είναι σοβαρό.
Ας πάμε σε ένα σοβαρό φιλόδοξο πρότζεκτ κι ας αποτύχει. Αρκεί να είναι σοβαρό.
- pisakaipoupoula
Δεν ξέρω καν αν πρόκειται για χιούμορ
Δηλαδή έτσι ξεκινάει η θητεία του Μάτος και του Βιεϊρίνια?
Παρέα με τον Πούτσιτς???
Δηλαδή έτσι ξεκινάει η θητεία του Μάτος και του Βιεϊρίνια?
Παρέα με τον Πούτσιτς???
- These users thanked the author pisakaipoupoula for the post:
- pagotatzis
Ο Ιβάν χαζός δεν είναι, οι γύρω του είναι
- These users thanked the author Mpoz for the post (total 8):
- pagotatzis, embuji, Maklaz, rockcity4, Metagrafakias, Gregk19262000, Kenny4, Cocobill
-
DonnieMcGrath
Μου φαίνεται ο @embuji αύριο θα παει δουλειά με Ραζβαν προπονητή και θα φύγει με άλλον. Τώρα με ποιον, λίγη σημασία έχει 
- These users thanked the author DonnieMcGrath for the post (total 2):
- aivas19, embuji
- GeorgiosLeeds
Δυστυχώς φαίνεται πως αυτός είναι καθώς το αναπαράγουν κι άλλα σάιτ.
Φαίνεται πως ο Ιβάν πυροβολάει τα πόδια του.
Δεν γίνεται να αντικαθιστάς το Μερσεντές με ΦΙΑΤ.
Έλεος!
Φαίνεται πως ο Ιβάν πυροβολάει τα πόδια του.
Δεν γίνεται να αντικαθιστάς το Μερσεντές με ΦΙΑΤ.
Έλεος!
- These users thanked the author GeorgiosLeeds for the post (total 2):
- Montrealiotis, Kenny4
παλι καλα δε παιρνω αδεια τωρα στα κοντα γιατι θα πηγαιναμε στα πρωτα ευρωπαϊκα με τον πονζDonnieMcGrath έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 20:36 Μου φαίνεται ο @embuji αύριο θα παει δουλειά με Ραζβαν προπονητή και θα φύγει με άλλον. Τώρα με ποιον, λίγη σημασία έχει![]()
- These users thanked the author embuji for the post:
- DonnieMcGrath
-
Dimitrisou
Καλά αρκετοί δυσαρεστημένοι έγιναν τώρα..μέχρι να γίνει πραγματικότητα το ενδεχόμενο απόλυσης όλοι έλεγαν ότι αν μείνει σημαίνει ότι δεν έχουμε στόχους και ότι καίγεται η χρονιά...embuji έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 20:32 Νταξει εαν ο Σαββιδης εχει αποφασισει οτι θελει να χασει τον κοσμο εντελως, θελει να ακουσει μεσα στην τουμπα και γυρω γυρω "και την ΠΑΕ" ή "Μυστακιδης ΟΕ ΟΕ", Ε ας κλεισει τον Πουσιτσ. Εγω δε πιστευω οτι θα ειναι αυτος ο σακαφλιας. Δεν ειναι χαζος ο Ιβαν. Ξερει και οτι ο κοσμος ειναι στα καγκελα εδω και καιρο, και οτι ειναι δυσαρεστημενοι αρκετοι με την απολυση λουτσεσκου.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- paok apo epilogi