Αριστοτέλης Μυστακίδης
- navigator11
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Για να είμαστε δίκαιοι, το "μόνο ΠΑΟΚ" έπαιζε μόνο στην αρχή αρχή της όλης αναμπουμπούλας. Μετά από λίγο είχαμε τις εκρήξεις για τα ρυάκια, που δεν πισωκοιτούν, τα χοντρά μπινελίκια κατά του πράκτορα Χατζόπουλου κοκ.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 9):
- eorptol1, Montrealiotis, leomatos88, Apil44, GEOL, anaximandros4, paok apo epilogi, george188, Anwnimos
-
Μπαρκαρούτσος
Special 4 έγραψε: Σάβ 13 Ιουν 2026, 21:26Επί του πρακτέου δείχνει πόση σημασία δίνει στα λόγια κάποιου που σε λίγο καιρό δεν θα είναι καν στη θέση αυτή, μιας και έχει καταφέρει με τις κινήσεις του να στρέψει εναντίον του τις ιδιοκτησίες και των δύο ΑΕ του συλλόγου.
Αυτά ισχύουν και για τον Αξιοπρεπή Κύριο Αθανάσιο Κατσαρή;Special 4 έγραψε: Σάβ 13 Ιουν 2026, 21:13Το ότι ο Μυστακίδης τους αντιμετωπίζει όπως τους αντιμετωπίζει, μου δίνει να καταλάβω ότι αντίληψθηκε άμεσα με ποιούς έχει να κάνει και αυτό με κάνει να τον εμπιστεύομαι και να τον σέβομαι ακόμα περισσότερο.
Ωραίο πρωτοσέλιδο, ενωτικό:

#ΚΑΙΤΗΝΠΑΕ
#ΛΕΥΤΕΡΙΑΣΤΟΝΠΑΟΚ
- These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 5):
- Apil44, GEOL, anaximandros4, paok apo epilogi, leomatos88
@Μπαρκαρούτσος
Τον Κατσαρή και τον κάθε Κατσαρή θα τον κρίνει η ιστορία.
Αυτό το πράγμα που βλέπω και μου προκαλεί τρομερή εντύπωση από πολλές πλευρές, είναι ότι δεν γίνεται αντιληπτό, ότι η ιστορία δεν γίνεται να αποτιμηθεί, ενώ ακόμα γράφεται.
Αυτό το οποίο όμως μπορεί κάποιος με σοβαρότητα να διαβλέψει είναι, ότι η ζωή αποτελεί ένα μαραθώνιο και όχι κούρσα 100 μέτρων.
Μετράει η διάρκεια, η αντοχή και η θέληση, με την επιφύλαξη ότι πάντα θα υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που εκ της φύσεως δεν μπορεί να ελεγχθούν.
Η δικαίωση ή η μη δικαίωση, όποιος και να την επικαλείται, όταν είναι ακόμα άγουρη, στερείται σοβαρότητας, γιατί είναι ένα φρούτο που τρώγεται άρκετα ώριμο.
Αυτό το πράγμα που βλέπω και μου προκαλεί τρομερή εντύπωση από πολλές πλευρές, είναι ότι δεν γίνεται αντιληπτό, ότι η ιστορία δεν γίνεται να αποτιμηθεί, ενώ ακόμα γράφεται.
Αυτό το οποίο όμως μπορεί κάποιος με σοβαρότητα να διαβλέψει είναι, ότι η ζωή αποτελεί ένα μαραθώνιο και όχι κούρσα 100 μέτρων.
Μετράει η διάρκεια, η αντοχή και η θέληση, με την επιφύλαξη ότι πάντα θα υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που εκ της φύσεως δεν μπορεί να ελεγχθούν.
Η δικαίωση ή η μη δικαίωση, όποιος και να την επικαλείται, όταν είναι ακόμα άγουρη, στερείται σοβαρότητας, γιατί είναι ένα φρούτο που τρώγεται άρκετα ώριμο.
-
Μπαρκαρούτσος
Τον Κατσαρή θα τον κρίνει η ιστορία, αλλά τον Ησαϊάδη τον έκρινε (αρνητικά, αφού πρώτα τον έκρινε θετικά) ο Μυστακίδης και κατ'επέκταση εσύ;
- These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 2):
- paok apo epilogi, Apil44
-
paok apo epilogi
Special 4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 01:31 @Μπαρκαρούτσος
Επικη παπαρια
Ετοιμαζεστε για δευτερη αποπειρα?
Ευνοει το κλιμα ε?
Καλως να ορισετε
- These users thanked the author paok apo epilogi for the post (total 5):
- leomatos88, GEOL, Montrealiotis, Ally Samagoal, Apil44
-
TsantiridisG
Ειλικρινής ερώτηση χωρίς ίχνος ειρωνίας γιατί με ανησυχούν πάλι αυτά που ξεκινάν στην ομάδα .paok apo epilogi έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:58Special 4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 01:31 @Μπαρκαρούτσος
![]()
![]()
![]()
![]()
Επικη παπαρια
Ευνοει το κλιμα ε?
Καλως να ορισετε
Ποιος θα τον σταματήσει; Αυτή είναι η ερώτηση μου
Πες ΑΣ έγινε … σαββιδικος ως ενός σημείου. Αλλά τι δύναμη έχει ο ΑΣ; Οι Σύνδεσμοι; Ανάθεμα με αν ξέρουν κ αυτοί ποιος είναι με ποιον. Κ αν έχουν εν τελει κ τέτοια εξουσία πλέον.
Πες λοιπόν ότι του χρόνου στην μπάλα δε γίνεται μια καλή χρονιά . Στο μπάσκετ , ξέρωγω μπαίνεις F4 Eurocup lκ γενικά βλέπεις κόσμο στο γήπεδο κ ένα όραμα που δεν υπήρχε τόσα χρόνια. Τι γίνεται;
Ειλικρινής απορία. Γιατί κ οι δυο πλευρές φαίνεται να τραβάνε το σχοινί. Κ στη μέση όλοι εμάς ,‘μετέωροι .
Ειλικρινής ερώτηση πρός όλους. Τι κάνουμε ; Κ αφήστε το «να τα βρουν» . Τόσο καιρό κ τα πάνε χειρότερα μεταξύ τους
- kataramenos5
Α ρε Μπαρκα ...Πως τα φερνει η τανα η ζωη.
Χρονια ονειρευομασταν (εμεις οι 300 πειραγμενοι) να ερθει ενας μεγιστανας
να σηκωσει το μπασκετακι και τωρα που ηρθε δε μπορουμε να το χαρουμε.
Για μενα προσωπικα ειναι μια πολυ αβολη κατασαταση.
Χρονια ονειρευομασταν (εμεις οι 300 πειραγμενοι) να ερθει ενας μεγιστανας
να σηκωσει το μπασκετακι και τωρα που ηρθε δε μπορουμε να το χαρουμε.
Για μενα προσωπικα ειναι μια πολυ αβολη κατασαταση.
-
Dimitrisou
Για να φτασουμε σε αυτην την ερωτηση φιλε μου προηγουνται αλλες.TsantiridisG έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 17:05Ειλικρινής ερώτηση χωρίς ίχνος ειρωνίας γιατί με ανησυχούν πάλι αυτά που ξεκινάν στην ομάδα .paok apo epilogi έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:58Special 4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 01:31 @Μπαρκαρούτσος
![]()
![]()
![]()
![]()
Επικη παπαρια
Ευνοει το κλιμα ε?
Καλως να ορισετε
Ποιος θα τον σταματήσει; Αυτή είναι η ερώτηση μου
Πες ΑΣ έγινε … σαββιδικος ως ενός σημείου. Αλλά τι δύναμη έχει ο ΑΣ; Οι Σύνδεσμοι; Ανάθεμα με αν ξέρουν κ αυτοί ποιος είναι με ποιον. Κ αν έχουν εν τελει κ τέτοια εξουσία πλέον.
Πες λοιπόν ότι του χρόνου στην μπάλα δε γίνεται μια καλή χρονιά . Στο μπάσκετ , ξέρωγω μπαίνεις F4 Eurocup lκ γενικά βλέπεις κόσμο στο γήπεδο κ ένα όραμα που δεν υπήρχε τόσα χρόνια. Τι γίνεται;
Ειλικρινής απορία. Γιατί κ οι δυο πλευρές φαίνεται να τραβάνε το σχοινί. Κ στη μέση όλοι εμάς ,‘μετέωροι .
Ειλικρινής ερώτηση πρός όλους. Τι κάνουμε ; Κ αφήστε το «να τα βρουν» . Τόσο καιρό κ τα πάνε χειρότερα μεταξύ τους
Πουλαει ο Ιβαν?
Αν ναι ποσο?
Θελει ο Τελης την ΠΑΕ?
Ποσα διατιθετε να δωσει?
Θα θελει να δωσει λεφτα στον Ιβαν(εδω με τα 2εκ. εχουμε σοου).
Αν ο Ιβαν πει στη πουλαω την ομαδα θα θελει ο Τελης να τρεχει δυο αε?
Θα εχουν και οι δυο αε το ιδιο οραμα και την αναλογη επενδυση?
Γιατι μιλαμε για ΚΑΕ που εχει στοχο ευρωλιγκα και πρωταθληματα μαζι με χτισιμο προπονητικου και ανακαινιση γηπεδου,και ΠΑΕ που εχει του ιδιους στοχους συν ανεγερση γηπεδου.
Αρα πρακτικα μια 20αρα μπατζετ στο μπασκετ καθε χρονο συν ανακαινιση γηπεδου και 9εκ. προπονητικο,και μια 40αρα 50αρα μπατζετ στην μπαλα μινιμουμ συν 200-250 εκ. για ανεγερση γηπεδου.
Προς το παρων θεωρητικα ερωτηματα αλλα τροφη για σκεψη.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
- TsantiridisG, Maklaz
Εγώ έπαψα να χαλιέμαι, ή έστω χαλιέμαι λιγότερο. Ας μη γουστάρονται οι 2 , δε θα κάτσω να σκάσω, ας έχουν κόντρα. Και στο γάβρο τα ίδια και χειρότερα, και στο βάζελο αλίμονο κι αν έχω δει ποτέ τον dpg με το Φούζο.
Στον ΠΑΟΚ θέλουμε να κάτσουν δισεκατομμυριούχοι παρέα στην παραλία με κιθάρα και να τραγουδάνε κουμπαγιά, ε δε γίνεται και δε θα σκάσω για τέτοια πορτοφόλια έχω κι άλλα προβλήματα. Θα πάω και στην Τούμπα, θα πάω και στην Πυλαία και σιγά μην έχω τύψεις κι ενοχές.
Ας μη γουστάρονται και ας σπρώχνουν χρήμα ο ένας για να την πει στον άλλο.
Στον ΠΑΟΚ θέλουμε να κάτσουν δισεκατομμυριούχοι παρέα στην παραλία με κιθάρα και να τραγουδάνε κουμπαγιά, ε δε γίνεται και δε θα σκάσω για τέτοια πορτοφόλια έχω κι άλλα προβλήματα. Θα πάω και στην Τούμπα, θα πάω και στην Πυλαία και σιγά μην έχω τύψεις κι ενοχές.
Ας μη γουστάρονται και ας σπρώχνουν χρήμα ο ένας για να την πει στον άλλο.
Μόνο σε καλό θα βγει οτι εχουμε 2 δισεκατομμυριούχους που προσπαθούν να τις μετρήσουν κάνοντας αντίστοιχες κινήσεις στα τμήματα τους.
Που το κακό; Γιατί πρέπει να διαλέγουμε στρατόπεδα; Εκτός και αν κάποιος επωφελείται οικονομικά, δεν βρίσκω λόγο.
Enjoy the journey
Και αν κάτι πάει στραβά, ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα είναι εδώ.
Που το κακό; Γιατί πρέπει να διαλέγουμε στρατόπεδα; Εκτός και αν κάποιος επωφελείται οικονομικά, δεν βρίσκω λόγο.
Enjoy the journey
Και αν κάτι πάει στραβά, ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα είναι εδώ.
Προφανώς λοιπόν, από τον τρόπο και τη μανία που κράζεις τον Ιβάν 24/7, έχεις φτάσει στο συμπέρασμα ότι η ιστορία έχει κρίνει το Σαββίδη ως ανεπαρκή και ανίκανο, μη άξιο της εμπιστοσύνης μας και συνεπώς θα ήταν καλό για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ να μας κουνήσει το μαντήλι.Special 4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 01:31 @Μπαρκαρούτσος
Επίσης, ενώ αναγνωρίζεις ότι πάντα θα υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες, δεν φαίνεται να τους λαμβάνεις καθόλου υπόψιν (πόλεμος στην Ουκρανία) όσο αφορά την 'αντικειμενική' αντιμετώπιση σου προς τον Σαββίδη.
Νομίζω λοιπόν ότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι η συμπεριφορά και 'κριτικη' σου δεν είναι και τόσο καλόπιστη και καλοπροαιρετη όσο όσο θέλεις να μας πείσεις
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- Ally Samagoal, Apil44
Αν θυμάμαι καλά πριν κάποιο καιρό, ένα μέλος είχε κάνει λογιστική ανάλυση πως μέσω της κυπριακής Dimera LTD, η ροή χρημάτων δεν αντιμετωπίζει τόσες δυσκολίες.tolis14 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 18:12 Επίσης, ενώ αναγνωρίζεις ότι πάντα θα υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες, δεν φαίνεται να τους λαμβάνεις καθόλου υπόψιν (πόλεμος στην Ουκρανία) όσο αφορά την 'αντικειμενική' αντιμετώπιση σου προς τον Σαββίδη.
-
TsantiridisG
Για αυτούς που λένε ότι υπάρχει ανταγωνισμός για το καλό του Συλλόγου…
Σύλλογος είναι μόνο ο ΑΣ. Κ μέχρι στιγμής ο ένας δε δίνει φράγκο γιατί έφυγαν αυτοί που ήθελε
Στο γαύρο δε μιλιούνται Κόκκαλης κ Μαρινακης αλλά ΑΦΟΥ πουλήθηκε η ΠΑΕ τους κ μάλιστα μετά από χρόνια.
Θυμίζω, έβγαινε η μια ζωή πληρωμένη τους Θ7 κ έβριζε Κόκκαλη ότι έχτισε το γήπεδο του χανουμιου
Σε βαζελο, δε μιλιούνται Τρακης κ Αλφζ αλλά τον τελευταίο το μισούν όλοι. Δλδη, ίσα ίσα κερδίζει ο Τρακης . Χανούμια δεν ασχολήθηκαν ποτέ με το μπάσκετ . Οι δίπλα είναι κατάσταση βαζελου, όπου μισούν το δικό τους άφραγκο
Σε μας, λοιπόν , υπάρχει κάτι τελείως πρωτόγνωρο .
Δε θέλω να γράψω πολλά αλλά παραπέμπω στα ερωτήματα του Dimitrisou που δίνουν το στίγμα της τρέλας που ζούμε κ θα συνεχίσουμε , φαίνεται, να ζούμε .
Να καταλήξω ως εξής: πες για τους χ, ψ, λόγους ο Τελης δεν μπορεί να πάρει την ΠΑΕ. Τι γίνεται μετά στο μπάσκετ; Συνεχίζει; Υπάρχει χρονοδιάγραμμα ; Κ ναι, αυτά πρέπει να απαντηθούν, αφου, ο ίδιος έβγαλε προς τα έξω ότι θέλει την ΠΑΕ κ είχε standby 250 μυρια για τη νέα Τούμπα.
Προφανώς κ δεν περιμένω καμία απάντηση από κανέναν θεσμικό αλλά μη νμζ ότι είμαστε κ ηλίθιοι .
Τέλος, πες ότι λόγω ηλικίας κ υγείας ο Ιβαν θέλει να πουλήσει … χχμμμ σε αυτό παίζει να είχε δίκιο, κ ντρέπομαι να το παραδεχτώ, ο Ραπτόπουλος
Μόνο αυτά που έβαλε να ζητήσει μιλάμε για 250 μυρια;
Που εδώ πάνε στα δικαστήρια για …2 μυρια;
Κ αν όχι στον Τέλη, μπορεί ο Ιβαν να πουλήσει όπου θέλει; Γιατί ξέρετε… είναι άνθρωπος του Κρεμλινου. Κ εμείς ανήκουμε στη Δύση
Για αυτό κ κάνει μπαμ ότι το μόνο που μπορεί να γίνει είναι εσωτερικό ροκάνισμα, «θεσμικά», κ για αυτό τόνισα συνδέσμους κ ΑΣ.
Αν βάλουμε κ τον εγωισμό Ιβαν κ ότι δεν αντιδράει καλά σε πραξικοπήματα….τεσπα, ναι, μια λύση είναι να μην αγχώνομαι κ να εύχομαι οι «θεσμοί» της ομάδας (οι ποιοι;) να καταφέρουν να λύσουν το θέμα . Μη με ρωτάτε τι κ πως. Δεν έχω ιδέα
Σύλλογος είναι μόνο ο ΑΣ. Κ μέχρι στιγμής ο ένας δε δίνει φράγκο γιατί έφυγαν αυτοί που ήθελε
Στο γαύρο δε μιλιούνται Κόκκαλης κ Μαρινακης αλλά ΑΦΟΥ πουλήθηκε η ΠΑΕ τους κ μάλιστα μετά από χρόνια.
Θυμίζω, έβγαινε η μια ζωή πληρωμένη τους Θ7 κ έβριζε Κόκκαλη ότι έχτισε το γήπεδο του χανουμιου
Σε βαζελο, δε μιλιούνται Τρακης κ Αλφζ αλλά τον τελευταίο το μισούν όλοι. Δλδη, ίσα ίσα κερδίζει ο Τρακης . Χανούμια δεν ασχολήθηκαν ποτέ με το μπάσκετ . Οι δίπλα είναι κατάσταση βαζελου, όπου μισούν το δικό τους άφραγκο
Σε μας, λοιπόν , υπάρχει κάτι τελείως πρωτόγνωρο .
Δε θέλω να γράψω πολλά αλλά παραπέμπω στα ερωτήματα του Dimitrisou που δίνουν το στίγμα της τρέλας που ζούμε κ θα συνεχίσουμε , φαίνεται, να ζούμε .
Να καταλήξω ως εξής: πες για τους χ, ψ, λόγους ο Τελης δεν μπορεί να πάρει την ΠΑΕ. Τι γίνεται μετά στο μπάσκετ; Συνεχίζει; Υπάρχει χρονοδιάγραμμα ; Κ ναι, αυτά πρέπει να απαντηθούν, αφου, ο ίδιος έβγαλε προς τα έξω ότι θέλει την ΠΑΕ κ είχε standby 250 μυρια για τη νέα Τούμπα.
Προφανώς κ δεν περιμένω καμία απάντηση από κανέναν θεσμικό αλλά μη νμζ ότι είμαστε κ ηλίθιοι .
Τέλος, πες ότι λόγω ηλικίας κ υγείας ο Ιβαν θέλει να πουλήσει … χχμμμ σε αυτό παίζει να είχε δίκιο, κ ντρέπομαι να το παραδεχτώ, ο Ραπτόπουλος
Μόνο αυτά που έβαλε να ζητήσει μιλάμε για 250 μυρια;
Που εδώ πάνε στα δικαστήρια για …2 μυρια;
Κ αν όχι στον Τέλη, μπορεί ο Ιβαν να πουλήσει όπου θέλει; Γιατί ξέρετε… είναι άνθρωπος του Κρεμλινου. Κ εμείς ανήκουμε στη Δύση
Για αυτό κ κάνει μπαμ ότι το μόνο που μπορεί να γίνει είναι εσωτερικό ροκάνισμα, «θεσμικά», κ για αυτό τόνισα συνδέσμους κ ΑΣ.
Αν βάλουμε κ τον εγωισμό Ιβαν κ ότι δεν αντιδράει καλά σε πραξικοπήματα….τεσπα, ναι, μια λύση είναι να μην αγχώνομαι κ να εύχομαι οι «θεσμοί» της ομάδας (οι ποιοι;) να καταφέρουν να λύσουν το θέμα . Μη με ρωτάτε τι κ πως. Δεν έχω ιδέα