Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από pagotatzis »

Psagmenos4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:27 Δεν έχω εύκολα πληροφορίες, αυτή τη φορά όμως έμαθα από άτομο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης οτι η ομάδα έχει προφορική συμφωνία με 8 τουλάχιστον παίκτες.
Στην ερώτηση γιατί δεν προχωράμε, είναι ότι περιμένουν να κλείσει ο προπονητής, να δώσει το τελικό ΟΚ κι ότι είναι σίγουρο ότι δεν θα έρθουν όλοι αλλά σίγουρα θα γίνουν άμεσες μεταγραφες μέσα από αυτούς.
Μεγάλο αγκάθι είναι το σύστημα του νέου προπονητή γιατί οι παίκτες επιλέχτηκαν με βάση το 4 2 3 1 του Ραζβαν.
Οπότε πιστεύω ότι μέχρι τέλος εβδομάδας αν ανακοινωθεί προπονητής θα έχουμε και τις πρώτες μεραγραφες
Και είσαι σίγουρος ότι το άτομο αυτό μιλούσε για τον ΠΑΟΚ;
These users thanked the author pagotatzis for the post:
Patron
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

pagotatzis έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 17:48
Psagmenos4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:27 Δεν έχω εύκολα πληροφορίες, αυτή τη φορά όμως έμαθα από άτομο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης οτι η ομάδα έχει προφορική συμφωνία με 8 τουλάχιστον παίκτες.
Στην ερώτηση γιατί δεν προχωράμε, είναι ότι περιμένουν να κλείσει ο προπονητής, να δώσει το τελικό ΟΚ κι ότι είναι σίγουρο ότι δεν θα έρθουν όλοι αλλά σίγουρα θα γίνουν άμεσες μεταγραφες μέσα από αυτούς.
Μεγάλο αγκάθι είναι το σύστημα του νέου προπονητή γιατί οι παίκτες επιλέχτηκαν με βάση το 4 2 3 1 του Ραζβαν.
Οπότε πιστεύω ότι μέχρι τέλος εβδομάδας αν ανακοινωθεί προπονητής θα έχουμε και τις πρώτες μεραγραφες
Πόσο πιο ΠΑΟΚ από το έχω Ραζβάν για 1 χρόνο ακόμα, έχω νέους ΑΔ/ΤΔ, έχω κλείσει 8 παίκτες, αλλά διώχνω τον προπονητή και φτου από την αρχή;
Άβαταρ μέλους
Anwnimos

Δημοσίευση από Anwnimos »

Γενικά δεν έχω κανέναν insider αλλά από άτομο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης στην Οσάκα που βρίσκομαι τώρα, μου είπε πως ο Ρασβάν είχε αποφασιστεί να φύγει από πέρσι το καλοκαίρι φέτος αλλά δεν ήθελαν να φανεί άσχημα στον κόσμο.

Επίσης θα ρίξουμε 100 εκατομμύρια στις μεταγραφές και αύριο θα είναι Κυριακή.

Για κάθε τι αρνητικό το πιστεύουμε μπαμ μπαμ αλλά αν είναι θετικό δεν γίνεται να ισχύει.

Εγώ λέω περιμένουμε να δούμε και κράζουμε όλοι μαζί.

Αυθεντίες Κόλκας, Τσόρμπα κλπ που στις περσινές μεταγραφές μας έλεγαν δεν θα κάνουμε τίποτα, κλείσαμε φέτος ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΈΒΓΑΙΝΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΙΚΤΗ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

Κάποιοι από πέρσι είστε τόσο απροκάλυπτα αρνητικοί που μόνο τυχαίο δεν είναι. Αν θέλετε τόσο πολύ την αλλαγή πείτε του Τέλη να σκάσει τα 300Μ και να πάρει τον ΠΑΟΚ.

Φέτος καθώς φαίνεται πάμε για ολικό reset, θα δούμε τι θα δούμε.

Πού είναι οι δικοί μας insiders αυτοί που κάθε χρόνο μας ενημερώνουν;
These users thanked the author Anwnimos for the post (total 3):
giaxxo, Ally Samagoal, Unpsofable78
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Όταν λέω άτομο που δεν δέχεται αμφισβήτηση δεν εννοώ κάποιον αρδ. Τώρα να πω ποιος είναι ακριβώς μέσα από την ΠΑΕ δεν είναι καλό για τον ίδιο.
Αν ισχύει θα το δούμε στην πορεία κι αφού ανακοινωθεί ο νέος προπονητής.
Γι αυτό που λένε κάποιοι όντως δεν ήταν στο πρόγραμμα να φυγει ο Ραζβαν και μάλιστα Νίκος Σαββίδης, Λεό ματος, Βιερινια είχαν εισήγηση να μείνει.
Για τον φίλο που λέει για το σύστημα, δεν είναι αναγκαίο να παίζει άλλο σύστημα αλλά να έχει φιλοσοφία π.χ να θέλει στοπερ 1.90+ για τον αέρα ενώ εμείς πάμε να κλείσουμε 1.80κατι.
Μπορει να θέλει φορ περιοχής στυλ Βάργκα,ενώ ο Ραζβαν ήθελε Γιακουμακη.

Όσο για τους κλεισμενους ,εμένα αυτό με φοβίζει γιατί δεν ξέρω τι επιπέδου θα είναι για να τους έχουμε stand by πόσο καιρό και να συνεχίζουν να περιμένουν πότε θα ξυπνήσουμε
Μπορεί να θέλει εξτρεμ ντριμπλαδορο μπουκάδορο ενώ ο Ραζβαν ήθελε, εξτρεμ με πειθαρχία .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Psagmenos4 την Τρί 16 Ιουν 2026, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 3):
sakis_the_fraud, paok apo epilogi, Ally Samagoal
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Psagmenos4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 18:05 Όταν λέω άτομο που δεν δέχεται αμφισβήτηση δεν εννοώ κάποιον αρδ. Τώρα να πω ποιος είναι ακριβώς μέσα από την ΠΑΕ δεν είναι καλό για τον ίδιο.
Γι αυτό που λένε κάποιοι όντως δεν ήταν στο πρόγραμμα να φυγει ο Ιβάν και μάλιστα Νίκος Σαββίδης, Λεό ματος, Βιερινια είχαν εισήγηση να μείνει.
Για τον φίλο που λέει για το σύστημα, δεν είναι αναγκαίο να παίζει άλλο σύστημα αλλά να έχει φιλοσοφία π.χ να θέλει στοπερ 1.90+ για τον αέρα ενώ εμείς πάμε να κλείσουμε 1.80κατι.
Μπορεί να θέλει εξτρεμ ντριμπλαδορο μπουκάδορο ενώ ο Ραζβαν ήθελε, εξτρεμ με πειθαρχία .
Και τότε γιατί έφυγε;
These users thanked the author xpek20 for the post:
sakis_the_fraud
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

xpek20 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 18:06
Psagmenos4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 18:05 Όταν λέω άτομο που δεν δέχεται αμφισβήτηση δεν εννοώ κάποιον αρδ. Τώρα να πω ποιος είναι ακριβώς μέσα από την ΠΑΕ δεν είναι καλό για τον ίδιο.
Γι αυτό που λένε κάποιοι όντως δεν ήταν στο πρόγραμμα να φυγει ο Ιβάν και μάλιστα Νίκος Σαββίδης, Λεό ματος, Βιερινια είχαν εισήγηση να μείνει.
Και τότε γιατί έφυγε;
Γιατί ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε αυτό. Ο προγραμματισμός πάντως ξεκίνησε με Ραζβαν και νομίζω ότι το ειπε κι ο ίδιος, το λέγανε και κάποιοι αρδ ότι ο σχεδιασμός έγινε με συνεννόηση με τον Ραζβαν.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
sakis_the_fraud
Asimos_Reload

Δημοσίευση από Asimos_Reload »

Το να θελει κανεις ορθολογισμό δεν τον κανει αυτόματα υποστηρικτή του Τέλη. Είναι πολύ κακό σαν επιχειρήμα το τσουβάλιασμα και η γενίκευση ειδικά όταν ο Ιβάν το πάει από λάθος σε λάθος. Για την ιστορία, ο Τέλης δεν είναι παρά μοχλός πίεσης στον Ιβάν που από ότι φαίνεται κάτι δεν πάει καθόλου καλά στα της ΠΑΕ.

Ας μαζέψει το μαγαζί, ας σταματήσουν οι παραφωνίες, ας τηρηθεί μια φορά το χρονοδιαγραμμα μεταγραφες - προετοιμασια κι οχι προκρισεις μεταγραφες - προετοιμασια δεν πειραζει και θα σου πω εγω αν ξανακουσεις το ονομα του τελη σε μη μπασκετικο νημα.

ο άλλος πριν τελειώσει η σαιζόν είχε προπονητή και παικτες έτοιμους και εκκρεμούσαν 2 ανανεώσεις. Ο άλλος ξεκιναει προετοιμασία και θα παει ο προπονητης της ΠΑΟΚ Β ξερω γω με 8 παικτες. Ασε μας μωρε, γεμισαμε πρακτορες του τελη μη τυχον και πουμε τα προφανη!
These users thanked the author Asimos_Reload for the post (total 2):
xpek20, sakis_the_fraud
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Psagmenos4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 18:08
Και τότε γιατί έφυγε;
Γιατί ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε αυτό. Ο προγραμματισμός πάντως ξεκίνησε με Ραζβαν και νομίζω ότι το ειπε κι ο ίδιος, το λέγανε και κάποιοι αρδ ότι ο σχεδιασμός έγινε με συνεννόηση με τον Ραζβαν.
Οτι πιο ΠΑΟΚ έχω διαβάσει
These users thanked the author xpek20 for the post (total 3):
sakis_the_fraud, st4this, Gregk19262000
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

:nairepaok:
George Best4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 14:32
anaximandros4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 14:24 Νόμιζα ότι έχουμε τεχνικό και αθλητικό διευθυντή πλέον
Ε ναι ρε φιλε αλλα αλλους παιχτες θα φερεις για να παιξουν 3-5-2 αλλους για 4-2-3-1, αλλα μπακ θες για οβερλαπ, αλλα για να παιζουν ολη την πλευρα. το τι παιχτες θα φερεις θα πρεπει σε μια ιδανικη συνθηκη να επιλεγονται βαση φιλοσοφιας και σε συνεργασια με τον νεο προπονητη, δεν ειναι αιντε παμε να φερουμε.
Προφανως δεν μειωνω τον ΤΔ και τις οποιες επιλογες και αν ειναι δικες του, αλλα το τι θα δειξει ο καθε παιχτης ειναι και θεμα περιβαλλοντος συστηματος, τακτικης, φιλοσοφιας κτλ

Γιαυτο εγω θα πω μη περιμενετε ολοι οι παιχτες που θεωρουμε και σταθερες να εχουν την ιδια αποδοση και με αλλο προπονητη. Οπως μπορει αντιστοιχα να βγουνε μπροστα αλλοι, μπορει ο Δεσποτας να κανει παπαδες και ο Τειλορ να εχει τελειως αλλη εικονα.

Αλλα το να κλεινουμε παιχτες χωρις να εχουμε προπονητη δεν ειναι και πολυ λογικο
Από Μπακ είμαστε καλά μπορούν να παίξουν όλα τα συστήματα, από σέντερ Μπακ έχουμε πρόβλημα για τρεις πίσω .Έχουμε δύο μόνο.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Anwnimos έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 17:58 Γενικά δεν έχω κανέναν insider αλλά από άτομο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης στην Οσάκα που βρίσκομαι τώρα, μου είπε πως ο Ρασβάν είχε αποφασιστεί να φύγει από πέρσι το καλοκαίρι φέτος αλλά δεν ήθελαν να φανεί άσχημα στον κόσμο.

Επίσης θα ρίξουμε 100 εκατομμύρια στις μεταγραφές και αύριο θα είναι Κυριακή.

Για κάθε τι αρνητικό το πιστεύουμε μπαμ μπαμ αλλά αν είναι θετικό δεν γίνεται να ισχύει.

Εγώ λέω περιμένουμε να δούμε και κράζουμε όλοι μαζί.

Αυθεντίες Κόλκας, Τσόρμπα κλπ που στις περσινές μεταγραφές μας έλεγαν δεν θα κάνουμε τίποτα, κλείσαμε φέτος ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΈΒΓΑΙΝΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΙΚΤΗ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

Κάποιοι από πέρσι είστε τόσο απροκάλυπτα αρνητικοί που μόνο τυχαίο δεν είναι. Αν θέλετε τόσο πολύ την αλλαγή πείτε του Τέλη να σκάσει τα 300Μ και να πάρει τον ΠΑΟΚ.

Φέτος καθώς φαίνεται πάμε για ολικό reset, θα δούμε τι θα δούμε.

Πού είναι οι δικοί μας insiders αυτοί που κάθε χρόνο μας ενημερώνουν;
Στους δημοσιογράφους σου δίνω 1000 δίκια

Αλλά πες μου τώρα εσύ πώς μπορεί κάποιος να μην είναι αρνητικός μ’ αυτά που έχουν κάνει ως τώρα δηλαδή;
τι κάναν πέρσι για να είμαι εγώ θετικός ;
άφησαν την ομάδα γυμνή στο έλεος του γκρεμού
Α ξέχασα τα φόρ μας πήγαν πολύ καλά, με καλά νούμερα!

Ναι είμαι αρνητικός και δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος μ’ αυτά που βλέπω και μ’ αυτά που κάνουν!
λίγο πήγε να γίνει κάτι με την ανακοίνωση του Βιερίνια και του Ματος αλλά αυτή τη στιγμή είμαι απαισιόδοξος στο φουλ οποίος και να έρθει !
Μακάρι να αλλάξει η κατάσταση και δεν εννοώ ή υπονοώ κάτι με τον Τελη
anaximandros4

Δημοσίευση από anaximandros4 »

Psagmenos4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 18:08
Και τότε γιατί έφυγε;
Εδω είναι που δεν κολλά η πηγή του φίλου γιατί ξέρουμε επίσημα ότι ο Ιβάν τα είχε πάρει κράνα μετά από ΌΦΗ και ειδικά μετά από βαζελο, όπου έβαλε πρόστιμο συν παραμονή και κάποιος προφανώς τον μίλησε να το αναιρέσει.

Πώς είναι δυνατόν, πέρυσι να τα είχε πάρει μετά από Μάλμε, φέτος να είχε αποφασίσει να τελειώσει τον Ραζβάν αλλά να είπε δε πειράζει, προχωράμε άλλη μια χρονιά πάλι με το ίδιο μοντέλο?

Οι πράξεις μέχρι τώρα επιβεβαιώνουν Παπαμιμίκο προ ενός μήνα που προανήγγειλε μεγάλες αλλαγές, σε διοικητικό και αγωνιστικό
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

xpek20 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 17:50
Πόσο πιο ΠΑΟΚ από το έχω Ραζβάν για 1 χρόνο ακόμα, έχω νέους ΑΔ/ΤΔ, έχω κλείσει 8 παίκτες, αλλά διώχνω τον προπονητή και φτου από την αρχή;
Αυτό δε βγάζει κανένα νόημα, είναι στα όρια της παράνοιας. Αλλά είναι τόσο ΠΑΟΚ σαν σειρά γεγονότων που εγώ το πιστευω
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Αυτό δε βγάζει κανένα νόημα, είναι στα όρια της παράνοιας. Αλλά είναι τόσο ΠΑΟΚ σαν σειρά γεγονότων που εγώ το πιστευω
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

George Best4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 18:55

Μια χαρα βγαζει νοημα αν αφαιρεσεις απτην εξισωση την απολυση του προπονητη, που το μονο που δειχνει οτι συμβαινει ειναι τα γηγενη αρδ..

Ο ραζβαν οπου κ οποτε ρωτηθηκε , απαντουσε δε ξερω, εγω εχω συμβολαιο..

Η ελπιδα πεθαινει τελευταια, το ξερω..

εδιτ.. κι οπως λεει κ ενας αδερφος, ηρθα στη δουλεια με Ραζβαν προπονητη και οσονουπω φευγω με Ραζβαν προπονητη... :D
These users thanked the author Vet_eranos for the post:
George Best4
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ο Νικολακοπουλος λεει οτι δν υπαρχει εξελιξη γι αυτους κ Γιαννουλη αλλα υπαρχει παραθυρο ανοιχτο ακομα...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 3):
george188, Psaras, sakis_the_fraud
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”