Νέος προπονητής
- pagotatzis
Re: Νέος προπονητής
Ας περιμένουμε λιγάκι
- These users thanked the author pagotatzis for the post:
- rockcity4
H ωρα περναει ευκολα με μια μπουγατσα νουτελα με μια μπαλα παγωτο καϊμακι.
- These users thanked the author embuji for the post:
- pagotatzis
- pagotatzis
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την επιλογή
Πουσιτς , αν τελικά είναι αυτή!
Δεν υπάρχει λογική εξήγηση να πας σε τούτη τη στιγμή σε έναν προπονητή που έχει ελάχιστη εμπειρία σαν πρώτος προπονητής με αυτή την ηλικία, το τονίζω!
Δεν υπάρχει λογική εξήγηση να πας σε τούτη τη στιγμή σε έναν προπονητή που έχει ελάχιστη εμπειρία σαν πρώτος προπονητής με αυτή την ηλικία, το τονίζω!
- These users thanked the author pagotatzis for the post (total 4):
- rockcity4, Franky, embuji, Ilka4
- Dimitris_L4
eye of the tigerembuji έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:43white towel.Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:41 Κ το μετροκωλις εβγαλε για Πουσιτς οτι ειναι φαβορι...Παω να κουμπωσω ενα ζαναξακι να ειμαι ετοιμος!!!
Αν ισχύει, μιλάμε για φοβερό συντονισμό του νέου team που επέλεξε ακριβώς τον ίδιο προπονητή που είχε επιλεγεί από πέρσι! 
- These users thanked the author astral for the post (total 3):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, Ilka4, Montrealiotis
first league phase then transfersPatron έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:49eye of the tigerembuji έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:43white towel.Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:41 Κ το μετροκωλις εβγαλε για Πουσιτς οτι ειναι φαβορι...Παω να κουμπωσω ενα ζαναξακι να ειμαι ετοιμος!!!
Συνοδεία φραπέ ή σοκολατούχου; Ψηφίστε ...embuji έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:47 H ωρα περναει ευκολα με μια μπουγατσα νουτελα με μια μπαλα παγωτο καϊμακι.
Εγώ ακόμη ονειρεύομαι την επιστροφή του τεράστιου Φερνάντο Σαντος. Γιατί οχι; Με ΤΔ Βιειρινια και ήδη έγινε μάθαμε μία επαφή. Να έρθει 3 χρόνια να ξεμπλοκαρει λίγο το μυαλό μας!
o oποιος εχει φυγει με τις κλοτσιες απο τα προηγουμενα κλαμπ και κανενας δεν εχει καλο λογο γιαυτον.pagotatzis έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:48 Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την επιλογή
φρεντο σκετο.
- These users thanked the author embuji for the post (total 3):
- Patron, Montrealiotis, Maklaz
Seamless transition and hand over λέγεται αυτό. Κάνει δουλίτσα ο Παπαβοκτάς.astral έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:49 Αν ισχύει, μιλάμε για φοβερό συντονισμό του νέου team που επέλεξε ακριβώς τον ίδιο προπονητή που είχε επιλεγεί από πέρσι!![]()
-
Developer4
Πόσο Π.Α.Ο.Κ. σκηνικό θα ήταν σκάει ο ... Πούσιτς και εκεί κατά τον 15 Αύγουστο παραμονές έναρξης Super League Razvan is back!

- kataramenos5
Ναι ρε αφου ειχαμε βγαλει και ποιημα για τη φορμα με τα αρχικα τουbillagorn έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:19 Ισχύει μια ιστορία οτι ο τζ.ντωνις είχε παραγγείλει ειδικο σορτσάκι προπόνησης με το ονομα του πανω;
![]()
![]()
kataramenos5 έγραψε: Τρί 09 Απρ 2013, 13:32 shark άσε τα ψέμματα
και βρές μου καμιά φόρμα
συλλεκτική θα γίνει σύντομα![]()
γι αυτό σου λέω όρμα.
Θέλω το Γάμμα κεντητό
το Δέλτα τυπωμένο.
μπροστά στα.. φρύδια μου τα δυό
για πάντοτε γραμμένο.
![]()
![]()
ΥΓ Καλα ρε ολοι νεοι εδω μεσα ?Κανενας δε θυμαται?
Ωραιες εποχες...
- pagotatzis
Ας τα φίλε αν ελπίζεις εμένα ξέχασέ το !
Εγώ μέσα σε όλη την απαισιοδοξία μου πάντα προσπαθώ να βλέπω κάτι θετικό ή να έχω μία πίστη ότι δεν μπορεί να τα κάνουν πιο σκατά από τι γίνεται!
Ε δεν μπορεί λέω στον εαυτό μου δεν μπορεί να πάνε σε τέτοια επιλογή αν το κάνουν κι αυτό δεν ξέρω τι να πω