Σ’ αυτά δεν μπορεί να συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Ίβιτς;!CCCP έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:17 Βασικα η οποιαδηποτε ανακυκλωση ονοματων απο το παρελθων περα απο την πλακα δειχνει το ποσο ασοβαροι ειμαστε και εμεις σαν λαος.
Νέος προπονητής
- pagotatzis
Re: Νέος προπονητής
Montrealiotis έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 15:55Ρε δεν μας χεζετε πρωί πρωί και εχω να το φάω χρόνια αυτό το σουφλέ…
- These users thanked the author george188 for the post:
- Montrealiotis
Σορρυ αλλα ναι δε μπορω να ακουω για Ιβιτς. Και πιστεψε με , θα εκτιμω για παντα το οτι τα εβαλε με τον αρουραιο το τζαβελλα και αρχησε το καθαρισμα στα αποδυτηρια του ΠΑΟΚ.pagotatzis έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:24Σ’ αυτά δεν μπορεί να συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Ίβιτς;!CCCP έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:17 Βασικα η οποιαδηποτε ανακυκλωση ονοματων απο το παρελθων περα απο την πλακα δειχνει το ποσο ασοβαροι ειμαστε και εμεις σαν λαος.
- These users thanked the author CCCP for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
-
xrisitsapa
Η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη φορά ήρθε μια σοβαρή επιλογή, άσχετα αν δεν έπιασε ( ο ζωγράφος)
Επίσης γενικά ο ΠΑΟΚ επι Ιβάν, εχει καλό ιστορικό στην επιλογή προπονητών.
Είναι το μοναδικό που μου δίνει κάποια ελπίδα
Επίσης γενικά ο ΠΑΟΚ επι Ιβάν, εχει καλό ιστορικό στην επιλογή προπονητών.
Είναι το μοναδικό που μου δίνει κάποια ελπίδα
Ο συγκεκριμενος "εγκυρος" μονιμα κωλοτουμπεςrockcity4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:36
Ελπίζω να εννοεί κάποιον άλλον εκ των κάτω χωρών και όχι τον Πούσιτς...![]()
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δηλαδή συμφωνήσαμε με Πούσιτς, έπιασαν ένα κλίμα ή άκουσαν άλλα άτομα που τους έλεγαν ότι δεν είναι σοβαρή επιλογή, έτρεξαν να βρουν άλλο σε δυο μέρες, δεν βρήκαν, και τώρα ξαναγυρνάνε στον Πούσιτς? Ή λάθος ερμηνεύω αυτόν τον Οικονομίδη?
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Logistis
Ή δεν εχει παραμικρη ιδεα για τι πραγμα μιλαει. Μπορει να θελει να θολωσει τα νερα για να μην χασει την μπουγατσα με νουτελα.
- pagotatzis
Καταλαβαίνει κανείς τι εννοεί ;rockcity4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:36
Δεν ξέρω ρε γμτ, θα δω τι θα πει μετά στην εκπομπή του γιατί είναι ίσως η μόνη που βλέπω εντατικά λόγω του ότι προσωπικά γουστάρω κάθε χαμούλι των μεταγραφών. Θα μεταφέρω αναλυτικά τι θα αναφερθεί και θα δούμε.
- Dimitris_L4
Κ το μετροκωλις εβγαλε για Πουσιτς οτι ειναι φαβορι...Παω να κουμπωσω ενα ζαναξακι να ειμαι ετοιμος!!!
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 6):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, pagotatzis, Kenny4, Patron, Montrealiotis, Gregk19262000
Φίλος ο ανταγωνισμός το 2003 θυμάσαι τι είχε και τι είχε ο Δωνης; Ο Άγγελος είχε και απλήρωτους παίκτες τότε, κάποιοι 9 μήνες, προσφυγές κλπ...CCCP έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:13 Μη μου πουλατε τρελα τωρα. Περιεργη προσωπικοτητα ο Δωνης αλλα μια χαρα τα πηγαινε απο πλευρας αποτελεσματων για το ροστερ που ειχε.
Πολυ απλα τοτε κυριαρχουσαν τα αγγελοσκυλα και το κυριο κακο του Δωνη ηταν οτι δεν ηταν ο αγγελος που ηταν και το μονο πραγμα που τους ενδιεφερε.
Εχω φαει μπαν εδω μεσα τοτε απο τον μοικανο γιατι ειπε οτι το ροστερ του αγγελου στο κυπελλο του 2003 ηταν χειρωτερο και τον ρωτησα "στον πλανητη που ζεις τι καιρο κανει?"![]()
![]()
Fight me Αγγελοσκυλα
Θα συμφωνήσω όμως ότι τα αποτελέσματα που είχε ο Δωνης για το υλικό και το μπάτζετ του ηταν μια χαρά.
Θεωρώ πως υπήρξε ανατροπή για Πούσιτς από εκεί που υποχώρησε, γιατί κάνει και quote το προηγούμενό του τουι που αναφέρει Ολλανδό (εννοώντας τον Πούσιτς).pagotatzis έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:40Καταλαβαίνει κανείς τι εννοεί ;rockcity4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:36
white towel.Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:41 Κ το μετροκωλις εβγαλε για Πουσιτς οτι ειναι φαβορι...Παω να κουμπωσω ενα ζαναξακι να ειμαι ετοιμος!!!
- These users thanked the author embuji for the post (total 2):
- pagotatzis, Ilka4
- Shivaspace
η χαρά του κάθε αρδ έχουμε γίνει..
υπάρχουν και άτομα χωρίς "σόσιαλ" και είναι ένας απ τους λόγους που επιλέγουμε να είμαστε εδώ..μην μας μοστράρατε τι λέει ο κάθε λογαριασμός..βλέπω αυτα τα @ και τα follow ..και μ ανάβουν τα λαμπάκια
και λίγη υπομονή , ότι είναι θα το μάθουμε!
υπάρχουν και άτομα χωρίς "σόσιαλ" και είναι ένας απ τους λόγους που επιλέγουμε να είμαστε εδώ..μην μας μοστράρατε τι λέει ο κάθε λογαριασμός..βλέπω αυτα τα @ και τα follow ..και μ ανάβουν τα λαμπάκια
και λίγη υπομονή , ότι είναι θα το μάθουμε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τρί 16 Ιουν 2026, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.