Νέος προπονητής
- Montrealiotis
Re: Νέος προπονητής
Μη μου πουλατε τρελα τωρα. Περιεργη προσωπικοτητα ο Δωνης αλλα μια χαρα τα πηγαινε απο πλευρας αποτελεσματων για το ροστερ που ειχε.
Πολυ απλα τοτε κυριαρχουσαν τα αγγελοσκυλα και το κυριο κακο του Δωνη ηταν οτι δεν ηταν ο αγγελος που ηταν και το μονο πραγμα που τους ενδιεφερε.
Εχω φαει μπαν εδω μεσα τοτε απο τον μοικανο γιατι ειπε οτι το ροστερ του αγγελου στο κυπελλο του 2003 ηταν χειρωτερο και τον ρωτησα "στον πλανητη που ζεις τι καιρο κανει?"

Fight me Αγγελοσκυλα
Πολυ απλα τοτε κυριαρχουσαν τα αγγελοσκυλα και το κυριο κακο του Δωνη ηταν οτι δεν ηταν ο αγγελος που ηταν και το μονο πραγμα που τους ενδιεφερε.
Εχω φαει μπαν εδω μεσα τοτε απο τον μοικανο γιατι ειπε οτι το ροστερ του αγγελου στο κυπελλο του 2003 ηταν χειρωτερο και τον ρωτησα "στον πλανητη που ζεις τι καιρο κανει?"
Fight me Αγγελοσκυλα
Ε όχι και εσύ!kataramenos5 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 15:49 Γιωργος Δωνης.
Ο μονος Ελληνας που χει παρει βαθμο σε μουντιαλ.
Με πολλους αυτοματισμους στο παιχνιδι του.
Πρεπει να διορθωσουμε το μεγαλο λαθος που καναμε το 13
Είμαι πάντα με τον προπονητή. Ο προπονητής έχει πάντα δίκιο. Αλλά να είναι προπονητής. Όχι Δώνης.
Ο Δώνης είναι ο μοναδικός προπονητής τα τελευταία 30 χρόνια που με έβγαλε από τα ρούχα μου. Το κακό είναι πως γνωρίζω και λεπτομέρειες από την παρουσία του σε εμάς και με κάνει να εκνευρίζομαι ακόμη περισσότερο. Δεν τα έχω γράψει ποτέ. Δεν θα τα γράψω ποτέ.
Βέβαια δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να δούμε αυτόν τον κατά δήλωση προπονητή οπότε δεν ανησυχώ.
Ανησυχώ όμως πολύ για το ποιος προπονητής μπορεί να αντικαταστήσει του κορυφαίο προπονητή/προεδρο/εκπρόσωπο τύπου που είχαμε ποτέ. Ποιος μπορεί να τα κάνει όλα αυτά; Κανείς. Καλή μας τύχη λοιπόν.
Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ περίεργη ομάδα. Αυτά που βλέπω να γίνονται τον κάνουν ακόμη δυσκολότερη περίπτωση.
Καλή τύχη σε όποιον έρθει. Αλλά όχι και τον Δώνη. Για την ψυχική μας υγεία.
-
MagdiTolba
Είναι δύσκολο άνθρωπος να συνεννοηθεί με τον Ιβάν. Μόνο ένας μπορεί. Ο Ταλάλάεφ
- These users thanked the author MagdiTolba for the post (total 2):
- aivas19, john4serres
- Montrealiotis
Αυτά θυμάμαι εγώ από αυτό το @
Ο Γιώργος Δώνης και ο ΠΑΟΚ είχαν οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες την περίοδο 2013-2014. Η κόντρα τους ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2013 όταν η ΠΑΕ κατήγγειλε τη σύμβαση του προπονητή, με αποτέλεσμα ο Δώνης να απαντήσει με εξώδικα και μηνύσεις, ενώ αργότερα προσέφυγε και στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ζητώντας ακόμα και τον υποβιβασμό του συλλόγου
Ο Γιώργος Δώνης και ο ΠΑΟΚ είχαν οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες την περίοδο 2013-2014. Η κόντρα τους ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2013 όταν η ΠΑΕ κατήγγειλε τη σύμβαση του προπονητή, με αποτέλεσμα ο Δώνης να απαντήσει με εξώδικα και μηνύσεις, ενώ αργότερα προσέφυγε και στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ζητώντας ακόμα και τον υποβιβασμό του συλλόγου
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- lunatic4
Το μόνο σίγουρο είναι αυτό.
Δεν υπάρχει κάποια σημασία είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε.
Πλέον και αυτά μπαίνουν στο μουσείο.
Σημασία από εδώ και πέρα έχει ο επόμενος. Να έχει τα φόντα, να κολλήσει και να έχει λίγη τύχη τουλάχιστον στις αρχές.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Εξαρτάται ποιον θα πάρουμε, ο Ματσάρι είναι εμφανώς στην δύση της καριέρας του, οπότε δεν την θεωρώ κίνηση επιπέδου. Σαν τον Πάρντιου στην παραδίπλα γειτονιά θα πάει.Athens έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:08 για να καταλαβω οι γριες πηραν προπονητη απο καμπιονατο με θητεια σε καλες ομαδες και μεις ψαχνουμε ανερχομενο προπονητη?
κατι δεν παει καλα...ή πλουτισανε οι γριες ή φτωχυναμε εμεις
Ο Δώνης δεν ήταν καθόλου κακός προπονητής για ελληνικά δεδομένα, και σίγουρα δεν έφυγε γι'αυτό από εμάς. Απλά άλλαξαν οι εποχές και πλέον θέλουμε κάτι πολύ καλύτερο.
- pagotatzis
Κόψτε το για το Δώνη σας παρακαλώ θα κάνω εμετό
- These users thanked the author pagotatzis for the post (total 7):
- Franky, magdy, Montrealiotis, namisenoiazei, lunatic4, Amsterdamer_87, Gregk19262000
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ληγμένο γάλα έβαλες ρε αλήτη?
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
- pagotatzis, Franky
Ισχύει μια ιστορία οτι ο τζ.ντωνις είχε παραγγείλει ειδικο σορτσάκι προπόνησης με το ονομα του πανω;

Αν είναι να μιλάμε για το βύσμα τον Δωνη έχω έναν καλύτερο να προτείνω:

Με βοηθού τον Μπασι που έμεινε και ελεύθερος πρόσφατα και το ελεύθερο στο Χατζοπουλο να κάθεται στον πάγκο.

Με βοηθού τον Μπασι που έμεινε και ελεύθερος πρόσφατα και το ελεύθερο στο Χατζοπουλο να κάθεται στον πάγκο.
Δε θυμάμαι και πολλά για να επιχειρηματολογήσω για τον Δώνη, αλλά θυμάμαι ότι τον θεωρούσα πολύ κακό προπονητή τότε.
- These users thanked the author nkoss for the post:
- pagotatzis
- pagotatzis
Α ρε κουφάλες παίζετε με τον πόνο μου ε;

- These users thanked the author pagotatzis for the post:
- Franky