Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Εγώ ακόμα δεν έχω πειστεί ότι δεν πρόκειται για το ίδιο άτομο που συνδέεται από διαφορετικά μέρη για να τρολαρει το σύμπαν

- smoothcriminal1926
-
xyz_o_peponas
Και για να μη μεινει και με την απορια ο ντετεκτιβ λαγωνικο που με ξεσκεπασε, οχι δεν ειμαι παλιο μελος.
Για την ακριβεια λογαριασμο δεν ειχα ποτε αν και το ΠΑΟΚμανια το γνωριζω και το επισκεπτομαι τακτικα απο εποχες Ζαγορακη που ειχα την τυχη να εχω διαρκειας στην Θυρα 3 διπλα στον μεγαλο teacher.
Ο λογος που δεν ειχα ειναι οτι αρχικα εμπαινα σαν αναγνωστης, καποια στιγμη σκεφτηκα να γραψω αλλα απο ενα σημειο και μετα (2019) δεν ειχε και νοημα να το κανω καθως παρατηρησα οτι οι αποψεις μου για τον ΠΑΟΚ θα θεωρηθουν αιρετικες δυστυχως. Και καθως ειδα πολλες σοβαρες φωνες ειτε να τιθενται στο περιθωριο στην καλυτερη ειτε να χαρακτηριζονται ως αλλοθρησκοι και λοιπα αισχρα απο καποιους ΠΑΟΚαρχες που η κριτικη τους ειναι αγνωστη λεξη, αποφασισα οτι δεν εχει νοημα να μπω και να μαλωνω.
Φετος βεβαια η παρανοια χτυπησε κοκκινο και δεν αντεξα, ειπα να μπω να ευθυμησω λιγο με ενας απο τους εκφραστες της.
Αν θεωρηθει αυτος λογος για μπαν, κανενα προβλημα, θα επιστρεψω στον προτερο ρολο του αναγνωστη.
EDIT: Παρακαλω πολυ τους μοντς, εφοσον σβηστηκε το μηνυμα-απαντηση που εγραψα πριν λιγο γιατι θεωρηθηκε προκλητικο, να σβηστει και το αντιστοιχο του ετερου οπωροπωλη που με χαρακτηριζει "ντενεκε", ενω εγω δεν τον χαρακτηρισα ποτε και πουθενα.
Για την ακριβεια λογαριασμο δεν ειχα ποτε αν και το ΠΑΟΚμανια το γνωριζω και το επισκεπτομαι τακτικα απο εποχες Ζαγορακη που ειχα την τυχη να εχω διαρκειας στην Θυρα 3 διπλα στον μεγαλο teacher.
Ο λογος που δεν ειχα ειναι οτι αρχικα εμπαινα σαν αναγνωστης, καποια στιγμη σκεφτηκα να γραψω αλλα απο ενα σημειο και μετα (2019) δεν ειχε και νοημα να το κανω καθως παρατηρησα οτι οι αποψεις μου για τον ΠΑΟΚ θα θεωρηθουν αιρετικες δυστυχως. Και καθως ειδα πολλες σοβαρες φωνες ειτε να τιθενται στο περιθωριο στην καλυτερη ειτε να χαρακτηριζονται ως αλλοθρησκοι και λοιπα αισχρα απο καποιους ΠΑΟΚαρχες που η κριτικη τους ειναι αγνωστη λεξη, αποφασισα οτι δεν εχει νοημα να μπω και να μαλωνω.
Φετος βεβαια η παρανοια χτυπησε κοκκινο και δεν αντεξα, ειπα να μπω να ευθυμησω λιγο με ενας απο τους εκφραστες της.
Αν θεωρηθει αυτος λογος για μπαν, κανενα προβλημα, θα επιστρεψω στον προτερο ρολο του αναγνωστη.
EDIT: Παρακαλω πολυ τους μοντς, εφοσον σβηστηκε το μηνυμα-απαντηση που εγραψα πριν λιγο γιατι θεωρηθηκε προκλητικο, να σβηστει και το αντιστοιχο του ετερου οπωροπωλη που με χαρακτηριζει "ντενεκε", ενω εγω δεν τον χαρακτηρισα ποτε και πουθενα.
- These users thanked the author xyz_o_peponas for the post:
- Patron
Καταρχάς πρέπει να το αλλάξεις σε zyx_ για ανιστρέψεις τον Καρπούζα, αλλιώς μιλάμε για ερασιτεχνικές πρακτικές που τις λείπει το step-up για το Ch.league.
Μετά το διάρκειας στη 3 ακούγεται λίγο κάπως σε ΠΑΟΚτσιδικο φόρουμ.
Κανόνες Λειτουργίας του Forum:xyz_o_peponas έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 14:27 Φετος βεβαια η παρανοια χτυπησε κοκκινο και δεν αντεξα, ειπα να μπω να ευθυμησω λιγο με ενας απο τους εκφραστες της.
Κανείς δεν είναι τέλειος με τους κανόνες, αλλά εσύ λες ότι μπήκες αποκλειστικά με αυτό το σκοπό μετά από πολυετή αναμονή. Περίεργη επιλογή1. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ την αντίθετη γνώμη. Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι μας, όμως αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως μπορούμε να ειρωνευτούμε, να κοροϊδέψουμε ή να επιτεθούμε σε όποιον διαφωνούμε. Μπορούμε ΠΑΝΤΑ να απαντήσουμε ήρεμα και, κυρίως, με επιχειρήματα.
Να ξέρεις Πεπονά ότι αυτά μας τα 'παν κι άλλοι, και μπαίναν μάλιστα σ' αυτό ακριβώς το τόπικ με δύο λογαριασμούς για... πολυμέτωπη και δήθεν πολυφωνική επίθεση και στο τέλος μπερδεύαν τα μπούτια τους ποιος θα απαντήσει τι και φεύγαν άκλαυτοι με συνοδεία γέλιου μέχρι δακρείων.
Πέρα όμως από αυτά, το ότι παραδέχεσαι ότι μπήκες εδώ για να κοροϊδέψεις αποκλειστικά άλλο μέλος με τα πρώτα σου σχόλια, αποδεικνύει ότι δεν είσαι για δω. Γενικά, δεν είσαι για τίποτα.
Επίσης, την έκφραση "ντεντέκτιβ λαγωνικό" άλλαξέ την την επόμενη φορά, με τον επόμενο λογαριασμό, είναι κλισέ - να ανανεώνεις λεξιλόγιο.
Πέρα όμως από αυτά, το ότι παραδέχεσαι ότι μπήκες εδώ για να κοροϊδέψεις αποκλειστικά άλλο μέλος με τα πρώτα σου σχόλια, αποδεικνύει ότι δεν είσαι για δω. Γενικά, δεν είσαι για τίποτα.
Επίσης, την έκφραση "ντεντέκτιβ λαγωνικό" άλλαξέ την την επόμενη φορά, με τον επόμενο λογαριασμό, είναι κλισέ - να ανανεώνεις λεξιλόγιο.
-
xyz_o_peponas
Και τι να κανω αδερφε, ας την καταργησει η ΠΑΕ στο καινουργιο γηπεδο ή ας την ονομασει 2ΑМир έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 14:54 Καταρχάς πρέπει να το αλλάξεις σε zyx_ για ανιστρέψεις τον Καρπούζα, αλλιώς μιλάμε για ερασιτεχνικές πρακτικές που τις λείπει το step-up για το Ch.league.
αλήθεια πόσο κομπλεξικό όμως αυτό το 1, 2, 4....πολύ με χαλάει
- Montrealiotis
Νομίζω ότι το 4 έχει διττό ρόλο, σίγουρα την αποφυγή του 3 αλλά και τον τονισμό του 4, από την θύρα 4
- kataramenos5
Ετσι ειναι τα μαθηματικα τι να κανουμε.εξαλλου το 4-1 οπως και το 2*4 -1 ειναι εξ ορισμού περιττοι αριθμοι.Αχρηστοι δλδ.freemind έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 15:49 αλήθεια πόσο κομπλεξικό όμως αυτό το 1, 2, 4....πολύ με χαλάει
Τα λογια ειναι περιττά ,τελος συζητησης
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- Montrealiotis
Aς την ονομάζανε όλη 1 στο σκέπαστρο, τι 1, τι 1+1 ή 1+1+1. Όπως έλεγε και ο Παπάζογλου, ένα κι ένα κάνουν ένα.
@Equalizer
Δεν έχω καμία διάθεση να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου.
Στην προκειμένη περίπτωση εγώ είμαι ο αδύναμος και εσύ ο δυνατός.
Το ποστ το βάζω ξανά εδώ, για να το δουν και άλλοι και να κρίνουν αν έχεις δίκιο που το έσβησες.
Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο ως ο αδύναμος της υπόθεσης. Τουλάχιστον δεν μπόρεσα να σκεφτώ κάτι άλλο.
Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να διαμαρτυρηθώ για το σβήσιμο του ποστ.
Υγ. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί αδικείς τον εαυτό σου.
Στο λέω με μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό όσο δύσκολο και να σου είναι αυτό να το πιστέψεις.
Ευχαριστώ.
Δεν έχω καμία διάθεση να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου.
Στην προκειμένη περίπτωση εγώ είμαι ο αδύναμος και εσύ ο δυνατός.
Το ποστ το βάζω ξανά εδώ, για να το δουν και άλλοι και να κρίνουν αν έχεις δίκιο που το έσβησες.
Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο ως ο αδύναμος της υπόθεσης. Τουλάχιστον δεν μπόρεσα να σκεφτώ κάτι άλλο.
Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να διαμαρτυρηθώ για το σβήσιμο του ποστ.
Υγ. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί αδικείς τον εαυτό σου.
Στο λέω με μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό όσο δύσκολο και να σου είναι αυτό να το πιστέψεις.
Ευχαριστώ.
Δεν είναι θέμα δύναμης και αδυναμίας
Και το να αναπαράγεις ένα μήνυμα που έχει σβηστεί βάζοντάς το αλλού, δεν κερδίζεις τίποτα
Σου ζήτησα να γράψεις ποστ χωρίς υπονοούμενα και θεωρίες περί συντεταγμένων προσπαθειών συγκάλυψης ή δικαιολόγησης πράξεων
Αντι αυτού κάνεις τι;
Βάζεις ένα κάρο ευγενικές λέξεις για να πεις εν τέλει το ίδιο πράγμα
Ε θα σβηστεί και πάλι.
Δεν θα βάζουμε σε δημοψήφισμα οτι δεν σας αρέσει. Έχει αναλυθεί αυτό επαρκώς εδώ και πολλά χρόνια στο φορουμ
Γράψε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα χωρίς τις μπηχτές και τα υπονοούμενα (που δεν ξέρω ΚΑΝ ποιον αφορούν) και δεν υπάρχει πρόβλημα.
Πάλι την ίδια ένσταση θα έχεις για το ρισκο της υπόθεσης προπονητή - απλά χωρίς φυτίλια για καυγάδες.
Πολύ ξεκάθαρο είναι.
Και το να αναπαράγεις ένα μήνυμα που έχει σβηστεί βάζοντάς το αλλού, δεν κερδίζεις τίποτα
Σου ζήτησα να γράψεις ποστ χωρίς υπονοούμενα και θεωρίες περί συντεταγμένων προσπαθειών συγκάλυψης ή δικαιολόγησης πράξεων
Αντι αυτού κάνεις τι;
Βάζεις ένα κάρο ευγενικές λέξεις για να πεις εν τέλει το ίδιο πράγμα
Ε θα σβηστεί και πάλι.
Δεν θα βάζουμε σε δημοψήφισμα οτι δεν σας αρέσει. Έχει αναλυθεί αυτό επαρκώς εδώ και πολλά χρόνια στο φορουμ
Γράψε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα χωρίς τις μπηχτές και τα υπονοούμενα (που δεν ξέρω ΚΑΝ ποιον αφορούν) και δεν υπάρχει πρόβλημα.
Πάλι την ίδια ένσταση θα έχεις για το ρισκο της υπόθεσης προπονητή - απλά χωρίς φυτίλια για καυγάδες.
Πολύ ξεκάθαρο είναι.