Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Gregk19262000

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από Gregk19262000 »

TsantiridisG έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 22:08 Επειδή λίγο ξεφεύγει η φάση κ οκ , οπαδοί είμαστε αλλά στα 40 μου δεν μπορώ τα σύνδρομα καταδίωξης

Δεν έχω δει πουθενά άρθρο ή podcast που να μη λένε για φοβερή κίνηση Καλαθη .
Πουθενά όμως . Το μόνο που έχω ακούσει από κριτική από αναλυτές κ τη λέω προσωπικά εδώ κ ένα μήνα , είναι ότι στερούμαστε αθλητικότητάς (βλ Hoopfellas, shot clock κτλ Και Καλαθης είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Επειδή λίγο ξεφεύγει η φάση κ οκ , οπαδοί είμαστε αλλά στα 40 μου δεν μπορώ τα σύνδρομα καταδίωξης

Πουθενά όμως . Το μόνο που έχω ακούσει από κριτική από αναλυτές κ τη λέω προσωπικά εδώ κ ένα μήνα , είναι ότι στερούμαστε αθλητικότητάς (βλ Hoopfellas, shot clock κτλ
Αλλά!! Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μόνο μία οδός για την επιτυχία. Φντζ ο Τρινκο θα πάει σε ομάδα πιο χαμηλών κατοχών. Ακόμη, ο Καλαθης, παρά της ηλικιας είναι ακόμη από τους καλύτερους στο transition . Με πάσες μακρινές πχ, χωρίς να ακολουθεί κ ο ίδιος σε κάθε φάση την ομάδα.
Προσωπικά, δε θα ήθελα τόσο υψηλό συμβόλαιο. 1,1 ανά έτος και κλειστό , δε σου αφήνει περιθώριο κινήσεων . Και δεν είχες ανταγωνιστή. Παρτιζαν εδινε 400-500 . Προφανώς να πηγαίνεις πιο ψηλά αλλά όχι 3πλασια! Αλλά οκ, μικρό το κακό κ έχεις κάποιον που όταν πάνε τα πράγματα στραβά να είναι εκεί να τα ηρεμήσει

Οσον αφορά τον Σπανούλη και Τρινκιερι, ο ένας είναι στην αρχή , αλλα αντικειμενικά, μια εξαιρετική αρχή. Τι να κάνουμε ; Είναι κομπλεξισμός να μην το βλέπουμε. Και ο δικός μας είναι στη μέση της καριέρας του με επιτυχίες κ χτισίματα πολύ καλά . Δεν έχει περάσει ποτέ πλευ οφς Ευρωλίγκας , πολλω δε μάλλον F4, αλλά από ποτε αυτό είναι κριτήριο για καλός ή κακός; Στην Μπαμπαργκ έχτισε έναν ολόκληρο Σύλλογο. Με την εθνική μας , αποτυχία, αλλά με Μπάγερν μετά, πάλι έδινε ποσό ωραία χτίζει ομάδες κ έφυγε όταν την τελευταία χρονιά δεν κατάφερε να τους πάει πιο μακριά στην Ευρωλίγκα. Αλλά τους πήρε πρωτάθλημα . Άλλο καλό; Είναι σχεδόν Έλληνας. Από την Εθνική ακόμα, αν θυμάστε, σα να μας ήξερε κ είχε κερδίσει τους φιλάθλους . Γενικά, είναι τρομερά καλός στην επικοινωνία κ αυτό φαίνεται κ από την προσαρμοστικότητα του. Απο Ιταλία, Γερμανία , Λιθουανία και Ελλάδα. Απλα εφιστώ την προσοχή: Δεν υπάρχουν φαβορί για Eurocup (στην οποία πέφτει φέτος ΠΟΛΥΥΥΥΥ χρήμα) κ ελπίζω η ΚΑΕ να μην κάνει τα ίδια λάθη με την αρχή της που αύξανε τις προσδοκίες χωρίς κανένα (μπασκετικό) λόγο. Πάμε να δούμε μια κανονική ομάδα . Αυτό. Και Τρινκιερι χτίζει ομάδες!
Αν δεν κανω λάθος φιλε υποτιμας τον τρινκερι, που το 2024 ηταν μια νικη μακρια απο το final 4
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Καμιά φορά νομιζω Unpsofable χανόμαστε και διαφωνούμε χωρίς λόγο στις περιγραφές. Ο Jabari Parker δεν ειναι ενα τεσσάρι με την κλασική έννοια του όρου πριν πχ 10 και παραπάνω χρόνια, αλλα ενα κλασικο σύγχρονο 4 κυριως στο αμυντικό του παιχνίδι αλλα με την μοντερνα κινηση ενος 4 μεσα στη ρακετα επιθετικά και επιπλέον με την καθετη κινηση απο την περιφέρεια προς τη ρακέτα και το περιφερειακό σουτ, δηλαδη με στοιχεία του 3. Παράδειγμα, πιο πάνω γραφω οτι αν η ομάδα πάει για 9ο ξενο παίκτη έχοντας καλυφθει με τον 8ο στους ψηλούς και 7ος ειναι πχ ο Shields που ειναι 3.2, τοτε ο 9ος θα πρεπει να είναι ενα 3 με άλλα στοιχεία προς τις πανω ομως θεσεις. Αν φέρουν ομως, πχ τον Jabari Parker, δεν θα πω αυτός δεν ειναι 3. Μια χαρα καλύπτει τη θέση ως 4.3 αν έτσι θέλει να το συνδυάσει Τρινκιέρι.
These users thanked the author SCIFO for the post:
Unpsofable78
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Jabari ήταν ένα τρομερό προσπεκτ στο ΝΒΑ μέχρι να την πάθει με τον τραυματισμό του. Όχι οτι τα 20Μ συμβόλαιο που είχε το 2018 ήταν για κακό παίκτη...μακάρι να έρθει και να συμπληρώσουμε με τον Shields στο 3. Θα είμαστε φανταστικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το τί είναι ο jabari εξαρτάται αποκλειστικά από το τι παίζεις.
Αν θες τρια που να βάζει την μπάλα αρκετά στο παρκέ, εκρηκτικό, mobile κτλ δεν είναι πλέον αυτός που θα παίξει έτσι.
Αν από την άλλη θες τρία που αναλογούν πολύ λίγες τριπλές ανα σουτ, παίκτη που θα προσταρει αρκετά,που στις αλλαγές μπορεί να μαρκάρει ψηλό ,τότε μια χαρά σου κάνει την δουλειά.
Εγώ επειδή τα μεγάλα ρόστερ τα φοβάμαι , ειδικά σε μία εντελώς νέα ομάδα η οποία θα προσπαθήσει να βρει ρόλους για τους παίκτες της, εκτιμώ ότι ένας τέτοιος παίκτης είναι πιο χρήσιμος από κάποιον τύπου Σιλντς
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

R.A.T.M. έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 22:23 Δεν νομίζω οτι θα πάμε σε 9ο ξένο. Το 7 ξένοι δεν έχει περάσει και μάλλον δεν θα γίνει φέτος. Επίσης δεν νομίζω να είναι 7+2 αν γίνει.
@xpek20 φτιάξε ρε αδερφέ το ρόστερ με τα νέα νούμερα που ακούστηκαν να δούμε που είμαστε. Νομίζω είμαστε κοντά στα 10 πλέον.
Άρα πλέον έχουμε:

PG: Καλάθης - 1.1M, Χάντζινς - 500-800Κ, Μπαζίνας - 212Κ
SG: Φόστερ - 1.15Μ, Ναζ Μήτρου-Λονγκ - 700Κ, Τάιρι - 650Κ(?) ή άλλος 2-3
SF: Περσίδης - 150Κ(?)
PF: Γκρέι - 800K, Χουγκάζ - 520Κ
C: Κάιλ Αλεξάντερ - 700-800Κ(?), Μπεν Μουρ - 250Κ, Κακλαμανάκης 150Κ(?)

Σύνολο επιβεβαιωμένων μεταγραφών: κοντά στα 5.5Μ
Σύνολο με φήμες (?): κοντά στα 7.3Μ
Τα μόνα ποσά που έχουν σοβαρή δημοσιογραφική βάση είναι Καλάθης ~1.1Μ, Φόστερ ~1.1Μ και Γκρέι ~800Κ. Όλα τα υπόλοιπα πρέπει να μπαίνουν με αστερίσκο
These users thanked the author xpek20 for the post:
R.A.T.M.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Unpsofable78 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 00:28
palok έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 22:19
Unpsofable78 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 20:09 Οκ είναι κι αυτό ένα ωραίο επιχείρημα ( η ειρωνεία) για να περάσει κανείς την άποψη του.

Αν αρχίσω να απαντάω κι εγώ έτσι για κάθε ανακρίβεια που έχει γραφτεί, θα γίνω κακός πάλι.

Τεσσάρι παίζει πάντως κυρίως τα τελευταία χρόνια.
https://nbadraftroom.com/jabari-parker- ... ng-report/
Όταν επιλέχθηκε ντραφτ. Ναι ως 3 ξεκίνησε. Εδώ και αρκετά χρόνια αγωνίζεται ως τεσσάρι.
Για να δούμε τι λένε και εδώ :

https://basketball.eurobasket.com/playe ... ker/225951

Και εδώ :

https://www.basketball-reference.com/pl ... eja01.html

Και εδώ :

https://www.espn.com/nba/player/_/id/30 ... ari-parker

Είναι αρκετά; Και από τα ματς που αγωνίζεται μπορεί να το συμπεράνει κανείς . Ακόμη κι από τα highlights του.
Έχει δυναμώσει και έχει πάρει βάρος εδώ και χρόνια. Με ύψος 2.03 (σε κάποιες σελίδες τον δίνουν και 2.01) έχει βάρος 111kg.
Ο Κλαιμπερν που θεωρείται ο ορισμός του 3 έχει ύψος 2.01 και 95 kg.
Οκ αν εσύ επιμένεις ότι είναι τριάρι, κανένα πρόβλημα. Η ειρωνεία από που πηγάζει όμως ;Πόσο μάλλον για έναν παίκτη που απλά έχει προταθεί.
έγραψα ΠΙΟ ΠΡΙΝ από το ποστ σου οτι ο παικτης ΔΕΝ ειναι τρια όπως τον είχα αρχικά στο μυαλό μου αλλά καθαρό τεσσαροτριάρι ή τριαροτεσσάρι. Στη μπανταλόνα στην άμυνα παίζει 4, άρα είναι 4. ΕΓΩ είπα ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ οτι έκανα ΛΑΘΟΣ. nough said.
TsantiridisG

Δημοσίευση από TsantiridisG »

Gregk19262000 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 00:34
TsantiridisG έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 22:08 Επειδή λίγο ξεφεύγει η φάση κ οκ , οπαδοί είμαστε αλλά στα 40 μου δεν μπορώ τα σύνδρομα καταδίωξης

Πουθενά όμως . Το μόνο που έχω ακούσει από κριτική από αναλυτές κ τη λέω προσωπικά εδώ κ ένα μήνα , είναι ότι στερούμαστε αθλητικότητάς (βλ Hoopfellas, shot clock κτλ Και Καλαθης είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Επειδή λίγο ξεφεύγει η φάση κ οκ , οπαδοί είμαστε αλλά στα 40 μου δεν μπορώ τα σύνδρομα καταδίωξης

Πουθενά όμως . Το μόνο που έχω ακούσει από κριτική από αναλυτές κ τη λέω προσωπικά εδώ κ ένα μήνα , είναι ότι στερούμαστε αθλητικότητάς (βλ Hoopfellas, shot clock κτλ
Αλλά!! Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μόνο μία οδός για την επιτυχία. Φντζ ο Τρινκο θα πάει σε ομάδα πιο χαμηλών κατοχών. Ακόμη, ο Καλαθης, παρά της ηλικιας είναι ακόμη από τους καλύτερους στο transition . Με πάσες μακρινές πχ, χωρίς να ακολουθεί κ ο ίδιος σε κάθε φάση την ομάδα.
Προσωπικά, δε θα ήθελα τόσο υψηλό συμβόλαιο. 1,1 ανά έτος και κλειστό , δε σου αφήνει περιθώριο κινήσεων . Και δεν είχες ανταγωνιστή. Παρτιζαν εδινε 400-500 . Προφανώς να πηγαίνεις πιο ψηλά αλλά όχι 3πλασια! Αλλά οκ, μικρό το κακό κ έχεις κάποιον που όταν πάνε τα πράγματα στραβά να είναι εκεί να τα ηρεμήσει

Οσον αφορά τον Σπανούλη και Τρινκιερι, ο ένας είναι στην αρχή , αλλα αντικειμενικά, μια εξαιρετική αρχή. Τι να κάνουμε ; Είναι κομπλεξισμός να μην το βλέπουμε. Και ο δικός μας είναι στη μέση της καριέρας του με επιτυχίες κ χτισίματα πολύ καλά . Δεν έχει περάσει ποτέ πλευ οφς Ευρωλίγκας , πολλω δε μάλλον F4, αλλά από ποτε αυτό είναι κριτήριο για καλός ή κακός; Στην Μπαμπαργκ έχτισε έναν ολόκληρο Σύλλογο. Με την εθνική μας , αποτυχία, αλλά με Μπάγερν μετά, πάλι έδινε ποσό ωραία χτίζει ομάδες κ έφυγε όταν την τελευταία χρονιά δεν κατάφερε να τους πάει πιο μακριά στην Ευρωλίγκα. Αλλά τους πήρε πρωτάθλημα . Άλλο καλό; Είναι σχεδόν Έλληνας. Από την Εθνική ακόμα, αν θυμάστε, σα να μας ήξερε κ είχε κερδίσει τους φιλάθλους . Γενικά, είναι τρομερά καλός στην επικοινωνία κ αυτό φαίνεται κ από την προσαρμοστικότητα του. Απο Ιταλία, Γερμανία , Λιθουανία και Ελλάδα. Απλα εφιστώ την προσοχή: Δεν υπάρχουν φαβορί για Eurocup (στην οποία πέφτει φέτος ΠΟΛΥΥΥΥΥ χρήμα) κ ελπίζω η ΚΑΕ να μην κάνει τα ίδια λάθη με την αρχή της που αύξανε τις προσδοκίες χωρίς κανένα (μπασκετικό) λόγο. Πάμε να δούμε μια κανονική ομάδα . Αυτό. Και Τρινκιερι χτίζει ομάδες!
Αν δεν κανω λάθος φιλε υποτιμας τον τρινκερι, που το 2024 ηταν μια νικη μακρια απο το final 4
Ελα φιλε, πότε όμως έγινε αυτό; Πριν πόσα χρόνια κ πώς ήταν η διοργάνωση τότε;

Τα τελευταία 3, ούτε καν 5, έχει αλλάξει τελείως η λίγκα , και από φέτος που άλλαξε κ το φορματ μιλάμε για άλλο πρτωταθλημα από όταν ήταν κάποιο καιρό πριν . Έχει πέσει τρελό χρήμα κ οι αγώνες πλέον φτάνουν επίπεδα ΝΒΑ αν φτάσεις ψηλά. Δε μιλάω καν για το στυλ παιχνιδιού που πλέον λόγο πολύ όλοι παίζουν run n gun, κ ξεχωρίζουν οι ομάδες που στα μετοπισθεν κρατάνε λίγο τα μποσικα . Πολύ απλοϊκά το θέτω αλλά πλέον το ταλέντο δύο, τριών παικτών σε συγκεκριμένες ομάδες, κρίνει όλη τη χρονιά.
Κατ εμέ, η καλύτερη του δουλειά κ έργο ήταν η Μπαμπαργκ. Απο εκεί έγινε κιόλας πολύ γνωστός κ θεωρήθηκε τοπ κοουτς. Πιο πολύ τα ανωτέρω τα έγραφα γιατί δεν μπορώ το ένα άκρο ούτε το άλλο. Δλδη, να μη λέμε υπερβολές ούτε για αντιπάλους ούτε για εμάς. Γιατί στο τέλος , εμείς απογοητευόμαστε (βλ τους μήνες που ακούγαμε για διαστημόπλοια κ ότι θα παίζουμε Ευρωλίγκα ενώ την ίδια ώρα χάναμε δεύτερη χρονιά σερί το Europe cup) . Είναι μια χαρά ομάδα , κ ο κοουτς χτίζει . Δεν τον παίρνεις για να σε φέρει τρόπαιο αμέσως που όλα βέβαια είναι καλοδεχούμενα. Καμία ομάδα δε χτίζεται σε ένα έτος

Οκ, εξαίρεση ήταν ο Αταμαν στο βαζελο που ομολογώ δεν περίμενα κ εγώ την πρώτη χρονιά να πάρει τρόπαιο , και… του Βηματουλη με Μονακό που από την πρώτη χρονιά την πήγε ένα βήμα πριν το τελικό χωρίς να είναι καν δικιά του ομάδα. Οκ, συμβαίνουν κ εξαιρέσεις. Ο μεγάλος Μαρτίνεθ πχ κάνει τη μια υπέρβαση μετά την άλλη αλλά η Βαλενθια είναι εδώ κ χρόνια σε τοπ επίπεδο κ προπονείται από αυτόν.
Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός. Βήμα βήμα κ προσωπικά θα αρχίζω γ…σταυριδια σε κάθε ινφλουεμσερ, insider και Ρετρό σελίδες που για λαϊκς βγάζουν όλο μπούρδες. Κακό στην ομάδα κάνουν κ δεν ξέρω από που παίρνουν τις πληροφορίες τους

ΥΓ: αλήθεια , εκείνα τα ποστς του ρετρό για το μπαμ που ερχόταν όταν έφευγε η φήμη για Χεζονια τι απέγινε; Δεν πρέπει κάποιος να τους μαζέψει αυτούς ;
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Παει η σεζον και για αυτη την παιχτουρα
Left foot Achilles tendon rupture for Jonah Mathews. Very bad news for Besiktas, who loses the PG for next season.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

πολύ καλό τρίποντο. αθλητικός και καλός ΚΑΙ στην άμυνα. Κρίμα. Μπαίνει στα ραντάρ πάντως (χωρίς να ξέρω την ηλικία του).
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

palok έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 08:56
Unpsofable78 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 00:28
palok έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 22:19

https://nbadraftroom.com/jabari-parker- ... ng-report/
Όταν επιλέχθηκε ντραφτ. Ναι ως 3 ξεκίνησε. Εδώ και αρκετά χρόνια αγωνίζεται ως τεσσάρι.
Για να δούμε τι λένε και εδώ :

https://basketball.eurobasket.com/playe ... ker/225951

Και εδώ :

https://www.basketball-reference.com/pl ... eja01.html

Και εδώ :

https://www.espn.com/nba/player/_/id/30 ... ari-parker

Είναι αρκετά; Και από τα ματς που αγωνίζεται μπορεί να το συμπεράνει κανείς . Ακόμη κι από τα highlights του.
Έχει δυναμώσει και έχει πάρει βάρος εδώ και χρόνια. Με ύψος 2.03 (σε κάποιες σελίδες τον δίνουν και 2.01) έχει βάρος 111kg.
Ο Κλαιμπερν που θεωρείται ο ορισμός του 3 έχει ύψος 2.01 και 95 kg.
Οκ αν εσύ επιμένεις ότι είναι τριάρι, κανένα πρόβλημα. Η ειρωνεία από που πηγάζει όμως ;Πόσο μάλλον για έναν παίκτη που απλά έχει προταθεί.
έγραψα ΠΙΟ ΠΡΙΝ από το ποστ σου οτι ο παικτης ΔΕΝ ειναι τρια όπως τον είχα αρχικά στο μυαλό μου αλλά καθαρό τεσσαροτριάρι ή τριαροτεσσάρι. Στη μπανταλόνα στην άμυνα παίζει 4, άρα είναι 4. ΕΓΩ είπα ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ οτι έκανα ΛΑΘΟΣ. nough said.
Ε τότε γιατί ειρωνευτηκες ρε αδερφέ και έβαλες λινκ από άρθρο του 2012; Τελος πάντων.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν ειρωνεύτηκα καθόλου. Όταν κάποιος σαν εμένα βλέπει 41 συναπτά έτη μπάσκετ, το να μην καταλαβαίνει τί θέση παίζει ο Τζαμπάρι, τότε το συμπέρασμα είναι οτι είμαι μυρωδιάς. simple as that.

PS: Οντόπικ, βλάχο ξύπνα φέρε πιτερς, σιλντς, κλαιμπερν.
R.A.T.M.

Δημοσίευση από R.A.T.M. »

@TsantiridisG θέλω δυο διευκρινήσεις.
1 Γιατί δεν έχει η ομάδα αθλητικότητα. Ή τελοςπάντων τι εννοούμε αθλητικότητα γιατι κάπου το χάνω.
2 Γιατί πιστεύεις οτι θα πάμε σε λίγες κατοχές? Γιατί πιστεύω οτι οι δύο ημιτελικοί θα είναι η βάση της επόμενης χρονιάς.
TsantiridisG

Δημοσίευση από TsantiridisG »

R.A.T.M. έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 12:54 @TsantiridisG θέλω δυο διευκρινήσεις.
1 Γιατί δεν έχει η ομάδα αθλητικότητα. Ή τελοςπάντων τι εννοούμε αθλητικότητα γιατι κάπου το χάνω.
2 Γιατί πιστεύεις οτι θα πάμε σε λίγες κατοχές? Γιατί πιστεύω οτι οι δύο ημιτελικοί θα είναι η βάση της επόμενης χρονιάς.

1. Παίκτες που δεν έχουν vertical παιχνίδι, versatility και καλοί στα close out. Ενδεχομένως , με κάθετο παιχνίδι να είναι ακόμα κάπως ο ΝΜΛ που δε θα πω ψέματα , τον είδα μόνο από βιντεάκια στο τώρα του. Κατά τα άλλα , ο,τι θυμάμαι από Ζαλγκίρις εποχή. Φοστερ, Γκρευ πχ δεν είναι αθλητικοί αλλά του λεγόμενου bully ball . Αλεξανδερ, τα προσόντα του είναι α την άμυνα περισσότερο παρά στην επίθεση. Δλδη η αθλητικότητά του θα φανεί πιο πολύ στα μετοπισθεν
Πολύ απλοϊκά: θα στηριχτεί ΦΑΙΝΕΤΑΙ πιο πολύ στο IQ , εμπειρία , και τα σώματα των παικτών.
Ε, το σύγχρονο μπάσκετ θέλει κ τα δύο. Δλδη κ αθλητικότητά και IQ. Που προφανώς δε γίνεται γιατί θα ήταν ΝΒΑ κ στο δίλημμα πλέον, η τάση , είναι αθλητικότητά κ όσο το δυνατόν μεγαλύτερο IQ

2. Ε στα λόγια μου έρχεσαι :mrgreen: Πηγές σε υψηλές κατοχές λόγω του αντιπάλου . Κ έπαιξες κ πολύ καλά απτά δυο κατ εμε .
Μπαζίνας πχ ρε παιδί μου , που έχει μηδέν σουτ δεν μπορεί εύκολα να πάει σε πολλές επιθέσεις =κατοχες, αλλά θα προσπαθήσει να φάει ο,τι πάρει από την άμυνα κ άντε καμία διείσδυση που κ εκεί δεν είναι elite . Αρα; Πιο λίγες μπάλες, πιο λιγες κατοχές .
Ο Φοστερ είναι ντούκι κ shot creator . Δεν τον ενδιαφέρει το Transition κ δε θα το εκμαιεύσει γιατί πολύ απλά , θα πάει στην επαφή, στο φάουλ, στη διείσδυση κ σουτ. Που ναι αυτός είναι top level
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”