Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2026-27
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2026-27
Μακάρι αλλά δεν το βλέπω. Διαχρονικά οι συνδεσμιτες χαϊδεύονται τόσο από ΠΑΕ όσο και από ΚΑΕ . Εγώ δεν βρίσκω κανέναν λόγο ένα απλό παληκαρι 20 ετών που δεν έχει σχέση με συνδεσμους( πλησιάζω τα 50)πρέπει να πληρώνει άλλη τιμή από έναν συνδεσμιτη
- These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
- basketikos4, Ally Samagoal, GianD
συμφωνώ 100%Taseos έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 20:30 Μακάρι αλλά δεν το βλέπω. Διαχρονικά οι συνδεσμιτες χαϊδεύονται τόσο από ΠΑΕ όσο και από ΚΑΕ . Εγώ δεν βρίσκω κανέναν λόγο ένα απλό παληκαρι 20 ετών που δεν έχει σχέση με συνδεσμους( πλησιάζω τα 50)πρέπει να πληρώνει άλλη τιμή από έναν συνδεσμιτη
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί για τους συνδεσμίτες να υπάρχουν διαφορετικές τιμές
- Maurice_Escargot
Είπαμε, από φέτος είμαι κι εγώ συνδεσμιτης
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- st4this
-
Polichni1926
περσι η διαφορα τιμης συνδεσμων και κανονικων ήταν 20 ευρω για παραδειγμα εγω απο συνδεσμο για το πεταλο το πηρα 100 ευρω νομιζω το απλο ειχε 120
90 των συνδέσμων ήταν πέρυσι και 180 το κανονικό
η ανανέωση ήταν 120 ευρώ
η ανανέωση ήταν 120 ευρώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος freemind την Τρί 16 Ιουν 2026, 09:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Polichni1926
Να φανταστώ πως όλο το ποσό ήταν με απόδειξη, σωστά? Εγώ δεν πιστεύω τις κακοήθειες αυτών που λένε ότι τα "καπελάκια" μπαίνουν σε "τσεπούλες"! Αφού τα παλικάρια των Συνδέσμων αγαπάνε πολύ πιο πολύ τον ΠΑΟΚ από τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς..!!Polichni1926 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 10:25ε ο συνδεσμος που το πηρα εγω εβαλε καπελακι και ενα 10ευρω
- Maurice_Escargot
Το θεμα το οικονομικο ειναι σαφως πολυεπιπεδο, ολοι μας γνωριζουμε τι μπορουμε να αγορασουμε η οχι με τα λεφτα που εχουμε και τις δουλειες μας.
Επειδη μιλαμε για ενα γηπεδο που το 85% των θεσεων του σχεδον κοστολογειται το ιδιο, ειναι παγιδα ολο αυτο με τα "εκπτωτικα" κλπ. Εγω που εχω για τα ελληνικα δεδομενα - πχ - εναν πολυ καλο μισθο, μπορω να παω σε εναν συνδεσμο να λαβω ενα διαρκειας "φθηνο", με θεση στο πεταλο, αλλα δεν θελω να παω να καθομαι εκει και σε καθε "μεγαλο" αγωνα ψαχνω θεση, η ο αλλος που δεν εχει καποιον συνδεσμιτη γνωστο η δεν θελει να ασχοληθει, να πληρωσει ολο το αντιτιμο ενω πανω απο το 50% των διαρκειας ειναι "εκπτωτικα" τοτε φανταζει σαν αυτος να ειναι ο "χαζος" που τα πληρωνει.
Σκορπιες οι σκεψεις, περιεργο το αισθημα.
Επειδη μιλαμε για ενα γηπεδο που το 85% των θεσεων του σχεδον κοστολογειται το ιδιο, ειναι παγιδα ολο αυτο με τα "εκπτωτικα" κλπ. Εγω που εχω για τα ελληνικα δεδομενα - πχ - εναν πολυ καλο μισθο, μπορω να παω σε εναν συνδεσμο να λαβω ενα διαρκειας "φθηνο", με θεση στο πεταλο, αλλα δεν θελω να παω να καθομαι εκει και σε καθε "μεγαλο" αγωνα ψαχνω θεση, η ο αλλος που δεν εχει καποιον συνδεσμιτη γνωστο η δεν θελει να ασχοληθει, να πληρωσει ολο το αντιτιμο ενω πανω απο το 50% των διαρκειας ειναι "εκπτωτικα" τοτε φανταζει σαν αυτος να ειναι ο "χαζος" που τα πληρωνει.
Σκορπιες οι σκεψεις, περιεργο το αισθημα.
-
Michalios92
Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά χωρίς συμφωνία της ΚΑΕ με ΑΣ, πως θα βγουν τα διαρκείας οεο ?
Καλή ερώτηση.
Με αυτά που ξέρεις τι πιστεύεις ότι θα γίνει νομοτελειακά;
Με αυτά που ξέρεις τι πιστεύεις ότι θα γίνει νομοτελειακά;
Κάποια στιγμή θα τα βρουν και θα βγουν τα εισιτήρια, εγώ πιο πολύ απορώ πως δηλώσαμε συμμετοχή στο eurocup ενώ στα χαρτιά δεν υπάρχει γήπεδο..Michalios92 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 10:38 Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά χωρίς συμφωνία της ΚΑΕ με ΑΣ, πως θα βγουν τα διαρκείας οεο ?
- Maurice_Escargot
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 10:33Να φανταστώ πως όλο το ποσό ήταν με απόδειξη, σωστά? Εγώ δεν πιστεύω τις κακοήθειες αυτών που λένε ότι τα "καπελάκια" μπαίνουν σε "τσεπούλες"! Αφού τα παλικάρια των Συνδέσμων αγαπάνε πολύ πιο πολύ τον ΠΑΟΚ από τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς..!!Polichni1926 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 10:25ε ο συνδεσμος που το πηρα εγω εβαλε καπελακι και ενα 10ευρω
Γνωμη μου ειναι πως οι συνδεσμοι που παιρνουν το διαρκειας μιση τιμη εχουν την ευθυνη να ερχονται σε ολα τα παιχνιδια.