Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
PoccoPicante

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από PoccoPicante »

Jorge Jesus
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εχει κατεβει ποτε ομαδα στο πρωτο προκριματικο ευρωπαικο ματς καλοκαιριατικα με υπηρεσιακο;
Παμε να γραψουμε ιστορια!
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
gk.box16, Patron
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Τι τουντορ ρε τον απατεωνα :lol:
These users thanked the author embuji for the post:
DonnieMcGrath
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Αν δεν ηταν οι Μάτος Βιειρίνια, σίγουρα κάποιον ανθυπομέτριο θα παίρναμε. Τωρα, ίιιιισως και να την γλιτώσουμε.
These users thanked the author GI4NNEN4 for the post:
Woodman73
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

rockcity4 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 23:17 Μπρουνο Λαζ (Μπενφικα/Μποταφογκο)
Σερτζιο (Πορτο/Μιλαν)
Καρβαλιαλ (Σπορτινγκ/Μπεσικτας) (παναγια μου να μην ειναι αυτος)
Ζαρντιμ (Φλαμενγκο/Σπορτινγκ/Μονακο)
Μαρτινς (ολυμπιακος)
Βιτορ Μπρουνο (βοηθος Σερτζιο επι χρονια, ειχε μια 6μηνη θητεια περσι ως πρωτος στην Πορτο)

Ξεχνώ κάποιον?
Για να λέει ο παπάς μας @prist64 , πέρασμα από μεγάλη ομάδα άρα απορρίπτονται οι πρώην του γκέι.

Αν παίχτηκε όντως συνάντηση με Σέρτζιο ή απλά μίλησαν, τότε ίσως ο Σέρτζιο είπε καλά λόγια για τον Μπρούνο που ήταν και βοηθός του. Ο πιο πιθανός μου μοιάζει αυτός.
These users thanked the author Parolos for the post:
rockcity4
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Διάβασα κάπου ότι θα φέρουν κάποιον που χαρακτηρίζεται υποσχόμενος προπονητής ...και θα έχει καθοδηγητή τον σάντος .

Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

Δηλαδή θα παίζετε ο αγώνας και ο σάντος θα του στέλνει οδηγίες με το κινητό?

Ή να ξαναθυμηθούμε εκείνη τη μπάλα του 1-0 με μια ευκαιρία σε όλο το ματς .

Όχι άλλο κάρβουνο .
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Από εδώ μέσα το πήραν τον Μπρούνο, και πρόσθεσε τις απαραίτητες σάλτσες το ραδιομέγαρο.

Ρε απορώ 30 χρόνια δεν τους έχετε μάθει?

ΥΓ: Το να έχεις τα ποδοσφαιρικά μάτια του Σάντος σε πόστο, άσε τις αηδίες που γράφει το μέγαρο, μαζί με του Βιειρινια και του Μάτος είναι κάρβουνο? Σας έχουν κάψει τα μυαλά.
These users thanked the author Parolos for the post (total 4):
margas, navigator11, Unpsofable78, renegade
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Σήμερα ΠΡΕΠΕΙ να κλείσει το θέμα με τον νέο προπονητή!
Σε 6 μέρες μαζεύεται η ομάδα. Θα μαζευτούν και θα κοιτιούνται.
Και προς Θεού. Φύγατε τον Ραζβάν και δικαίωμά σας. Αλλά φέρτε κάνα σοβαρό προπονητή.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Parolos έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 07:49 Από εδώ μέσα το πήραν τον Μπρούνο, και πρόσθεσε τις απαραίτητες σάλτσες το ραδιομέγαρο.

Ρε απορώ 30 χρόνια δεν τους έχετε μάθει?

ΥΓ: Το να έχεις τα ποδοσφαιρικά μάτια του Σάντος σε πόστο, άσε τις αηδίες που γράφει το μέγαρο, μαζί με του Βιειρινια και του Μάτος είναι κάρβουνο? Σας έχουν κάψει τα μυαλά.
Καλημέρα φίλε μου ,

Ποτέ μου δεν έχω χαρακτηρίσει κανέναν ότι του έχουν κάψει τα μυαλά.

Αν αυτός είναι ο τρόπος που συζητάς ...

Μπορείς να διαφωνήσεις με την άποψη μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό.

Όμως ο καθένας έχει τις συμπάθειες του και την οπτική του για το ποδόσφαιρο.

Πολλοί εκθειάζουν τον σάντος όμως εμένα δεν μου άρεσε ποτέ.

Δεν μου αρέσει αυτό το ποδόσφαιρο όπως και όλοι οι πορτογάλοι προπονητές που τους θεωρώ υπερτιμημένους .

υγ. Πότε ήταν η τελευταία φορά που δούλεψε επιτυχημένα ο σάντος σε ομάδα ως προπονητής μπορείς να μου θυμίσεις ?

υγ. Το μακρινό 2000 αν θυμάμαι καλά...με μόνη εξαίρεση την εθνική πορτογαλίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος van rooy την Τρί 16 Ιουν 2026, 08:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

την μπαλα που επαιξε ο ΠΑΟΚ κατα διαστηματα με τον Λουτσε, το εκπληκτικο αυτο ποδοσφαιρο δεν θα το δουμε απο κανεναν προπονητη...
μπορει να μας φερει τιτλους και ευρωπαικα αλλα λιγο δυσκολο να δουμε ΠΑΟΚ με 110 γκολ την σεζον, μονο με Λουτσε με τα καλα του και με τα ασχημα του
These users thanked the author Athens for the post (total 2):
Aigle_Noir, -keeper-
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

van rooy έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 08:11 Μπορείς να διαφωνήσεις με την άποψη μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό.

Όμως ο καθένας έχει τις συμπάθειες του και την οπτική του για το ποδόσφαιρο.

Πολλοί εκθειάζουν τον σάντος όμως εμένα δεν μου άρεσε ποτέ.

Δεν μου αρέσει αυτό το ποδόσφαιρο όπως και όλοι οι πορτογάλοι προπονητές που τους θεωρώ υπερτιμημένους .

υγ. Πότε ήταν η τελευταία φορά που δούλεψε επιτυχημένα ο σάντος σε ομάδα ως προπονητής μπορείς να μου θυμίσεις ?
Μα δεν διαφώνησα με την δικια σου άποψη στην ουσία, αλλά με αυτά που γράφει το συγκεκριμένο σάιτ.
Νταξει γράψε άκυρο για το κάψιμο μυαλών, απλά το παρουσίασες ως γεγονος οτι ο Σαντος θα δίνει οδηγίες στον νέο προπονητή, το οποίο είναι κάτι που το έγραψαν αυτοί, προφανώς από το μυαλό τους.

Δεν έχει σημασία για το αν κάποιος του αρέσει το στυλ παιχνιδιού του Σάντος ή όχι, ούτε εγώ ήμουν θαυμαστής αυτού του ποδοσφαίρου αν και τότε χρειαζόμασταν τα αποτελέσματα.

Μιλάω για το πρόσωπο Σάντος σε οποιοδήποτε πόστο δε γίνεται να μην είναι χρήσιμο. Άσχετο με το προπονητικό κομμάτι και το στυλ που έπαιζε, και προφανώς όχι για να δίνει οδηγίες στον προπονητή με το κινητό εν ώρα αγώνα ας πούμε.

Εν κατακλείδι αρκετή λάσπη έχουν ρίξει οι συγκεκριμένοι, δε χρειάζεται να τα μεταφέρουμε ως γεγονότα οι αηδιες που γράφουν. Εχτές έλεγαν είναι γλάστρες οι Μάτος Βιερίνια, σήμερα αλιευσαν από εδώ το όνομα του πιθανού νέου (που απ' ότι φαίνεται είναι επιλογή αυτών) και ξεκίνησαν πρωί πρωί την απαξίωση.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

van rooy έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 07:48 Διάβασα κάπου ότι θα φέρουν κάποιον που χαρακτηρίζεται υποσχόμενος προπονητής ...και θα έχει καθοδηγητή τον σάντος .

Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

Δηλαδή θα παίζετε ο αγώνας και ο σάντος θα του στέλνει οδηγίες με το κινητό?

Ή να ξαναθυμηθούμε εκείνη τη μπάλα του 1-0 με μια ευκαιρία σε όλο το ματς .

Όχι άλλο κάρβουνο .
Όχι άλλο μέτροσπορτ
:o :o :o
These users thanked the author FreeWatcher for the post (total 3):
Parolos, paok apo epilogi, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
van rooy

Φίλε μου προσωπικά δεν ξέρω τι μπορεί να προσφέρει ο σάντος στον ΠΑΟΚ.

Ούτε καν για τον μάτος και τον βιερινια δεν μπορώ να γνωρίζω.

Ο ένας ήταν προπονητής και οι άλλοι δυο θρύλοι της ομάδας.

Η άσκηση διοίκησης είναι άλλος χώρος και σε αυτόν η προϋπηρεσία ως προπονητής ή ποδοσφαιριστής δεν συνεπάγεται αυτόματα την επιτυχία.

Πέρσι πχ ο βιερίνια στα μάτια μου φαίνονταν ότι ψάχνονταν...όπως όταν πρωτοήρθε ως παίκτης.

Φέτος θα έχουμε καλύτερη εικόνα.

Όσο αφορά τον προπονητή θα ήθελα να βρουν έναν άνθρωπο που να μπορεί να ταιριάξει με την ομάδα μας και το ελληνικό περιβάλλον.

Είναι ωραίο να σκεφτόμαστε ισπανικές σχολές , γερμανικές, ολλανδικές κτλ.

Μπορούν να ταιριάξουν πρωτίστως στο περιβάλλον ΠΑΟΚ?

Το μεγαλύτερο ερώτημα είναι αυτό.

Λαμβάνοντας υπόψιν όσα έχουμε βιώσει με διοίκηση Ιβαν θα προτιμούσα Βαλκάνιο προπονητή.

Κατώτερης προπονητικής σχολής σε σύγκριση με άλλους αλλά ίσως πιο κοντά σε μας λόγω Ιβαν Σαββίδη και Ελλάδας.
These users thanked the author van rooy for the post:
magdy
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Ο Σέρτζιο θα φέρει νέα αύρα και ενθουσιασμό στην ομάδα. Μεγάλο όνομα και ταιριάζει στην κουλτούρα μας. Παρά ταύτα δύσκολος χαρακτήρας και με φιλοδοξίες πάνω από το λέβελ της Ελλάδας.
Ο Μαρτινς γνωρίζει πολύ καλά το περιβάλλον της χώρας, έφυγε σκοτωμένος με τον χοντρό, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και με διάρκεια στο γάβρο. Ήπιος σαν χαρακτήρας.
Ο Ίβιτς καλός προπονητής, χωρίς χρόνο προσαρμογής στον οργανισμό, πειθαρχεία, πολύ καλό μάτι σε ποδοσφαιριστές, επίσης δύστροπος. Είχε κάποιες κόντρες εντός παε. Έχουν φύγει οι συγκεκριμένοι?
Ο Γκαρσία έχει dna ΠΑΟΚ. Ξέρει που έρχεται και τι απαιτήσεις υπάρχουν. Μαχητικότητα στο γήπεδο, προώθηση ακαδημιών. Ίσως έχει ταβάνι προπονητικά.
Ο Καρσέδο έχει δυνατό βιογραφικό και με Πάφο έπαιξε σύγχρονο και γρήγορο ποδόσφαιρο με χαμηλό μπάτζετ, δείχνοντας πράγματα και στο τσαμπιονς λιγκ. Προσαρμοστικός με τα συστήματα.
Οι υπόλοιποι που ακούστηκαν θα παλέψουν για την παρέλαση!
Να δούμε και την έκπληξη που δεν έχει ακουστεί όπως λένε οι αρδ...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Kαλημερα παιδες ας ελπισουμε σημερα να ξεκαθαριζει το θεμα...
Ο προπονητης που θα ερθει, θεωρω κυρια χαρακηριστικα του πρεπει να ειναι,ισχυρη προσωπικοτητα,δυνατος χαρακτηρας και ξεκαθαρο αγωνιστικο πλανο.....
Εχεις 2 ποδοσφαιρανθρωπους σε καιριες θεσεις που μαζι με Σερρα και το αλλο επιτελειο πρεπει να επιλεξουν σωστα...
Κανενας Ιβαν να μην το παρει πανω του και κανενας Γιωργης η Μαρακι να εχει γνωμη για το ποιος θα ερθει...
Δεν με νοιαζει αν ειναι 40 χρονων η 65...
Για να αντεξει ο οποιοσδηποτε στον παγκο που λεγεται ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι πολυ ισχυρη προσωπικοτητα...
Επισης στο βιογραφικο του να εχει επιτυχιες και τιτλους με αλλη ομαδα εστω και μικροτερης δυναμικοτητας η πρωταθληματος...
Δεν μπορω να ακουω ονοματα που οι επιτυχιες τους ειναι στις ακαδημιες μονο...
Δεν μπορω να ακουω ονοματα που εργαζοταν Β Ισπανιας σε ομαδες 10 και κατω....
Κατα προτιμηση θεωρω μας ταιριαζουν οι Βαλκανιοι σαν ιδιοσυγκρασια....Μετα ισως Λατινοι μεχρι Ιβηρικη Χερσονησο διοτι εχουν ταπεραμεντο και ξερουν πολυ μπαλα...
Σκανδιναβοι και κενρικοευρωπαιοι δεν θα αντεξουν ουτε 2 μηνες εδω....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”