Μάλλον φαίνεται ότι την ευθύνη της επιλογής την παίρνουν ο Μάτος και ο Βιερίνια και όχι οι επιλογές της οικογένειας (πχ Πούσιτς). Και αυτό είναι σωστό να γίνει έτσι εάν θέλουμε να μιλάμε ότι το καινούργιο οργανόγραμμα λειτουργεί στην πράξη και όχι μόνο στα χαρτιά!!
Νέος προπονητής
-
dimitris7777
Re: Νέος προπονητής
- These users thanked the author dimitris7777 for the post (total 2):
- pagotatzis, rockcity4
Αρκεί να τους ρώτησε πριν σουτάρει τον Λουτσέσκου βέβαια.dimitris7777 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 21:45Μάλλον φαίνεται ότι την ευθύνη της επιλογής την παίρνουν ο Μάτος και ο Βιερίνια και όχι οι επιλογές της οικογένειας (πχ Πούσιτς). Και αυτό είναι σωστό να γίνει έτσι εάν θέλουμε να μιλάμε ότι το καινούργιο οργανόγραμμα λειτουργεί στην πράξη και όχι μόνο στα χαρτιά!!
Η απόφαση να φύγει ο Λουτσεσκου παρθηκε αλλά ακόμα διαζύγιο δεν έχει υπογραφεί. Πώς θα ανακοινωθεί ο επόμενος;
- These users thanked the author gika for the post:
- pagotatzis
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ωραία, αφού κάηκαν όλοι, πάω να κάνω την embujia μου κι εγώ.
Ξεκίνησα δουλειά χωρίς Graham Potter, θα γυρίσω με Graham Potter.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 3):
- Taseos, aivas19, Montrealiotis
- pagotatzis
Ακριβώς έτσι θα ‘πρεπε να ειναι .Ματος με Βιερίνια να προτείνουν και να επιλέξουν όλοι μαζί!
Μακάρι να γίνεται σωστά
Και αν έγινε σωστά τότε ο προπονητής ήδη έχει υπογράψει
Και δεν ψάχνονται τελευταία στιγμή!
Είμαι βέβαιος ότι μόλις βγει ανακοίνωση για τη λύση συνεργασίας με τον Λουτσέσκου λίγα λεπτά αργότερα θα ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής
Μακάρι να γίνεται σωστά
Και αν έγινε σωστά τότε ο προπονητής ήδη έχει υπογράψει
Και δεν ψάχνονται τελευταία στιγμή!
Είμαι βέβαιος ότι μόλις βγει ανακοίνωση για τη λύση συνεργασίας με τον Λουτσέσκου λίγα λεπτά αργότερα θα ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Δευ 15 Ιουν 2026, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
panpangr77
Βλέποντας το Μουντιάλ γιατί δεν επιστρέφουμε στα γνώριμα ονόματα όπως Χοσαμ Χάσαν, με το τιμ να συμμετέχουν Ιμπραιμ Χάσαν και Μαγκντί;
- These users thanked the author Мир for the post:
- katafraktos
-
anaximandros4
Πολύ σωστή σκέψη, θα έχει σημασία και το πώς θα έρθει ένας τέτοιος αποκλεισμός όμως.dimitris7777 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 21:39 Δεν ξέρω εάν το έχετε συνειδητοποιήσει αλλά ο Λούτσε με την παταγώδη αποτυχία του στον τελικό κυπέλου και την απώλεια της δεύτερης θέσης έχει αφήσει ένα τρομερό βάρος ατον επόμενο και αυτό είναι ο πιθανός ευρωπαϊκός αποκλεισμός. Εάν έρθει ανερχόμενος, το πιο πιθανό είναι να μην έχει εμπειρία από ευρωπαϊκά προκριματικά. Εάν φάει αποκλεισμό στο γιουρόπα θα πέσει στο κόνφερνς σαν αδύναμος στις κληρώσεις αφού θα έχει αποκλειστεί ως ισχυρός και θα πάρει τη θέση του αδύναμου που θα τον έχει αποκλείσει. Πείτε μου τώρα εσείς ο καινούργιος να είναι νέος άπειρος να να πάθει κάζο να μείνει η ομάδα εκτός ευρώπης και να πρέπει να χτίσει ομάδα. Πότε να μάθει την ομάδα και να την ετοιμάσει σ' ένα μήνα που θα χρειαστεί να παίξει....μεγάλος ο κίνδυνος να καεί με το καλημέρα ακόμα και εάν είναι καλός και με δυνατότητες....
Η δουλειά κάποιου φαίνεται, έστω και τα πρώτα δείγματα οπότε θα πρέπει να στηριχθεί.
Μην ξεχνάμε ότι το 2022 αποκλείστηκαμε από μια ...Λέφσκι ενώ υποτίθεται είχαμε εμπειρία προκριματικών
ΥΓ αύριο η ανακοίνωση για Ραζβάν, λέει δημοσιογράφος
-
Asimos_Reload
Όταν τζογαρεις προκρίσεις - πορείες - βάθος πάγκου μέσω μεταγραφών, χρονικών περιθωρίων, προσθαφαιρέσεις σταφ και ρόστερ και την έχεις πατήσει αρκετές φορές, ε δεν φταίει τίποτα και κανένας πλην του κακου σχεδιασμού.
Πάντα κάτι έλειπε και το καλύπτουμε με αλχημείες. Πότε δουλεύει και πότε όχι και αυτό ήταν το τεράστιο στου του Λουτσεσκου που δεν το είχε ούτε ο Γκαρσία ούτε ο Ζωγράφος τις στιγμές που ήταν στο πάγκο.
Αυτό το πάντα κάτι έλειπε είναι σχεδόν παρανοϊκό για τον Ιβάν γιατί αν κατά ΜΟ έριχνε 70 μύρια το χρόνο στην ομάδα με 75 θα ήμασταν πάρα πολύ καλύτερα.
Ας βγει και να πει κατεβάζω τη Κ19 γιατί θέλω να κάνω γηπεδο. Προσωπικά θα ειμαι μαζί του και δεν θα γράψω τίποτα. Αυτή η σιωπή όμως δεν δημιουργεί τίποτα εκτός από εκνευρισμό.
Πάντα κάτι έλειπε και το καλύπτουμε με αλχημείες. Πότε δουλεύει και πότε όχι και αυτό ήταν το τεράστιο στου του Λουτσεσκου που δεν το είχε ούτε ο Γκαρσία ούτε ο Ζωγράφος τις στιγμές που ήταν στο πάγκο.
Αυτό το πάντα κάτι έλειπε είναι σχεδόν παρανοϊκό για τον Ιβάν γιατί αν κατά ΜΟ έριχνε 70 μύρια το χρόνο στην ομάδα με 75 θα ήμασταν πάρα πολύ καλύτερα.
Ας βγει και να πει κατεβάζω τη Κ19 γιατί θέλω να κάνω γηπεδο. Προσωπικά θα ειμαι μαζί του και δεν θα γράψω τίποτα. Αυτή η σιωπή όμως δεν δημιουργεί τίποτα εκτός από εκνευρισμό.
-
DonnieMcGrath
Ο Χάγιεν είναι εξαιρετική επιλογή αλλά και απελπιστικά δύσκολη. Βρίσκει δουλειά για πλάκα σε ομάδα Bundesliga από το 4 και κατω, δεν το συζητώ καν για Ολλανδία Βέλγιο. Ειναι περίπτωση Μοτταcrow1581 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 20:30 Ο πρωην προπονητής της Μπριζ θα ηταν φοβερή λύση αλλα παραείναι σοβαρός για τον οργανισμό μας
Να περιμενεις τηλεφωνο απο τον δικηγορο μου για παραβιαση πνευματικων δικαιωματων.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 21:48 Ωραία, αφού κάηκαν όλοι, πάω να κάνω την embujia μου κι εγώ.
- These users thanked the author embuji for the post (total 8):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, Dimitris_L4, aivas19, Dimitrisou, Maklaz, Kabamaru11, Montrealiotis, margas
Μέχρι τώρα δεν έχω καθόλου εντυπωσιαστει από τα ονόματα που ακούστηκαν. Αν είναι για τέτοια, ας κρατήσουν τον Λουτσεσκου. Η ομάδα θέλει προπονητή που να αναδεικνύει μικρούς, αλλά όχι ω;ς αυτοσκοπό. Πρέπει να μπορεί να φέρει τίτλους, ένα όνομα που να εμπνεύσει.
Τώρα αν είναι να πάμε σε μια μετριότητα, θα προτιμούσα Έλληνα προπονητή που ξέρει τα πάντα ή ακόμη καλύτερα Ιβιτς. Κονσεϊσαο θα έκανε τη διαφορά. Εγώ είμαι υπέρ και του Σαντος. ΟΚ ο Σαντος δεν γουστάρει νέους, θυμίζει Ραζβαν σε αυτό, αλλά ξέρει τι θέλει ποιους παίκτες χρειάζεται η ομάδα, πώς θα το πετύχει, πότε θα το πετύχει. Επιτέλους να μάθει κάποιος μπάλα στην άσχετη διοίκηση. Ο Σαντος μπορεί να το πετύχει. Ας κάτσει 2-3 χρόνια προπονητής και μετά από άλλο πόστο αν κουραστεί.
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από γνώσεις. Ο Ραζβαν έκανε mind games στους αντιπαλους, στους οπαδους του ΠΑΟΚ, στην διοίκηση του ΠΑΟΚ. Σε όλους. Είχαν που είχαν αμπαλοσυνη, τους έκαψε τελείως τα μυαλά. Χρειάζεται επειγόντως δάσκαλος με μεθοδολογία, συνέπεια, επαγγελματισμο, και ισχυρή γνώμη να παλεύει για τις ιδέες του. Τέτοιοι ειναι οι Ιβιτς, Κονσεισαο και Σαντος.
Ο αγαπημένος μου Π. Γκαρσία δε με έχει πείσει ακόμη αλλά τον ευχαριστώ για το κύπελλο! Από Ελλάδα μου άρεσε ο Παπαδοπουλος της Λειβαδιας και ο Λετο.
Τώρα αν είναι να πάμε σε μια μετριότητα, θα προτιμούσα Έλληνα προπονητή που ξέρει τα πάντα ή ακόμη καλύτερα Ιβιτς. Κονσεϊσαο θα έκανε τη διαφορά. Εγώ είμαι υπέρ και του Σαντος. ΟΚ ο Σαντος δεν γουστάρει νέους, θυμίζει Ραζβαν σε αυτό, αλλά ξέρει τι θέλει ποιους παίκτες χρειάζεται η ομάδα, πώς θα το πετύχει, πότε θα το πετύχει. Επιτέλους να μάθει κάποιος μπάλα στην άσχετη διοίκηση. Ο Σαντος μπορεί να το πετύχει. Ας κάτσει 2-3 χρόνια προπονητής και μετά από άλλο πόστο αν κουραστεί.
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από γνώσεις. Ο Ραζβαν έκανε mind games στους αντιπαλους, στους οπαδους του ΠΑΟΚ, στην διοίκηση του ΠΑΟΚ. Σε όλους. Είχαν που είχαν αμπαλοσυνη, τους έκαψε τελείως τα μυαλά. Χρειάζεται επειγόντως δάσκαλος με μεθοδολογία, συνέπεια, επαγγελματισμο, και ισχυρή γνώμη να παλεύει για τις ιδέες του. Τέτοιοι ειναι οι Ιβιτς, Κονσεισαο και Σαντος.
Ο αγαπημένος μου Π. Γκαρσία δε με έχει πείσει ακόμη αλλά τον ευχαριστώ για το κύπελλο! Από Ελλάδα μου άρεσε ο Παπαδοπουλος της Λειβαδιας και ο Λετο.
Ειναι λαθος το σκεπτικο "να αναδεικνυει μικρους". Δηλαδη πχ ο Φλικ ειναι στην μπαρτσελονα επειδη αναδεικνυει μικρους και τα εχει παρει ολα παραμαζωμα με τα αμουστακα;
Οχι, ο ΠΑΟΚ θελει εναν προπονητη ο οποιος να ειναι συγχρονος και να μην φοβαται να εμπιστευτει μικρους. Πλεον ο ποδοσφαιριστης στα 18 πρεπει να ειναι ετοιμος. Θελεις εναν προπονητη που θα τον εμπιστευτει και θα τον βαλει να παιξει. Εχουμε την καλυτερη ακαδημια ισως και σε ολα τα βαλκανια και ειναι απιστευτα underused.
Οποτε δεν πρεπει ο αυτοσκοπος να ειναι αναδειξη μικρων αλλα η εμπιστοσυνη προς αυτους.
Οχι, ο ΠΑΟΚ θελει εναν προπονητη ο οποιος να ειναι συγχρονος και να μην φοβαται να εμπιστευτει μικρους. Πλεον ο ποδοσφαιριστης στα 18 πρεπει να ειναι ετοιμος. Θελεις εναν προπονητη που θα τον εμπιστευτει και θα τον βαλει να παιξει. Εχουμε την καλυτερη ακαδημια ισως και σε ολα τα βαλκανια και ειναι απιστευτα underused.
Οποτε δεν πρεπει ο αυτοσκοπος να ειναι αναδειξη μικρων αλλα η εμπιστοσυνη προς αυτους.
ρε παιδιά τα λαθη στον Λουτσεσκου τα έχουμε χρεώσει εδω και καιρό ειτε με το ένα ειτε με το άλλο επιχείρημα αλλά μην πάμε να του φορτώσουμε και την αβεβαιότητα για την επόμενη χρονιά που επικρατεί σε μια ομάδα σε οποια ομάδα οταν αποχωρεί ένας προπονητής μετα απο πεντε χρόνια παρουσίας ιδίως όταν ειναι άγνωστος ακόμα ο επόμενος.
-
MagdiTolba
ναι, ειναι χρησμος του prist κανα 10 μερες πριν.