Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
dimitris7777

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 15:39 Το γκαζετα εβγαλε για 1,1 τν χρονο στον Νικ...Καλως να ορισει ο νεος ηγετης μας..
ο Σπανουλης στη Μονακο μια χαρα τα πηγε , μη λεμε οτι θελουμε...πηγε τελικο ευρωλιγκα στην πρωτη του χρονια...κ φετος αν δν ειχαν οικονομικα θεματα παλι για φ4 ηταν...το τεραστιο μπατζετ δε μου λεει κτ...Τεραστια κ μεγλυτερα ειχαν χαποελ κ βαζελος κ εκατσαν στο παγωτο..
Κατα τα αλλα συμφωνω ο Τρινκερι ειναι μεγαλυτερο ονομα απο τν Σπανουλη στην ευρωλιγκα..
Το μεγαλύτερο "προσόν" του Σπανούλη είναι ότι έχει αυτό που λέμε "άστρο" (ή κ@λ@φαρδία επί το λαϊκότερο) και αυτά εγώ προσωπικά τα μετράω. Ναι είναι γεγονός ότι πήγε με τη Μονακό τελικό Ευρωλίγκας αλλά....υπάρχουν κάποιες στιγμές (αυτό που ονομάζω άστρο) που κρίνουν σημαντικά πράγματα. Εάν δεις τη σειρά των play-offs εκείνης της χρονιάς, παίζει το game 5 εντός έδρας με Μπάρτσα, τελευταία επίθεση αστοχεί ο Παπαγιάννης, μένουν περίπου 7 δευτερόλεπτα, παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ ο Πάντερ και με ντρίπλα πηγαίνει στο πλάϊ του γηπέδου. Μένουν 5,8 δεύτερα, η Μπάρτσα είναι πίσω ένα πόντο, έχει φύγει συμπαίκτης του μπροστά μόνος (έχει περάσει το κέντρο) και ενώ έχει ορθάνοιχτη, πανεύκολη πάσα (επιπέδου παιδικού η δυσκολία της πάσας) να τη δώσει και ο άλλος να κάνει lay-up ή να καρφώσει και να τελειώσει το πανηγύρι....ο Πάντερ κάνει την ακατανόητη και αδιανόητη επιλογή να κατεβάσει ο ίδιος τη μπάλα και να πάει να κάνει τελικά σουτ για τρίποντο μαρκαρισμένο, που σχεδόν δεν έφτασε στη στεφάνη και έτσι ο Σπανούλης με το δώρο αυτό του Πάντερ βρέθηκε στο F4.....ενώ θα είχε πάθει κάζο με αποκλεισμό με πλεονέκτημα έδρας...

Έχει ΄ένα καλό για εμάς η παρουσία του στο ρούλη.....χωρίς να το καταλάβουν με τη φασαρία που κάνουν, προβάλλονται ως πρώτο φαβορί για το γιούροκαπ. Αυτό μας συμφέρει εμάς. Δε μας ταιριάζει ο ρόλος του φαβορί γιατί μόνο αχρείαστο βάρος προσθέτει. Άσε να είναι ο σπανούλης φαβορί στα χαρτιά.....και η Μπεσίκτας φέτος ήταν το μεγάλο φαβορί και πήγε άκλαφτη από κάποια Μπούργκ...
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

Thax έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 21:20 Που ανέβασε ο Tyree ρε μάγκες;
Εικόνα
These users thanked the author st4this for the post (total 2):
Patron, markos4
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ πάλι δνε τον θωρώ κάτι σπέσιαλ ως προπονητή τον Σπανούλη. Οχι γιατί πήγε στον Αρη. Γενικότερα δεν τον θεωρώ. Μου είναι αδιάφορος τελείως.
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
Metagrafakias, Polichni1926
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Σιγά τον προπονηταρα τον Σπανούλη ρε
Που δεν τον ήθελε ούτε μια ομάδα Ευρωλίγκας και πήγε στα ασπόνδυλα
Μπεριστερι εθνική Μονακό αποτυχημένος παντού
These users thanked the author PAOKKOMOTINI4 for the post:
Metagrafakias
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

από τη στιγμή που υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός στην Ευρώπη, τουλάχιστον 3 αντίπαλες ομάδες με μεγάλο μπάτζετ, θα θελα 9 ξένους από την αρχή. Και οι 7+2 θα παίζουν στην Ελλάδα με rotation...
Έχουμε τους παρακάτω '' [8] '' ξένους... Σε τι θέση θα βάζατε τον 9ο;

Πλέον με bold οι δεδομένοι,με μπλε οι πολύ πιθανοί, και με κόκκινο οι λίγο πιθανοί:
1 - [1].Hudgins, Καλάθης, Μπαζινας, (Φίλλιος;)
2 - [2].Foster ,[3].Tyree, ΝΜΛ,
3 - ΞΕΝΟΣ 4 (Shields , Κλαϊμπερν; ), Περσιδης, (ΜακΚίσικ;)
4 - [5]. Gray, Χουγκαζ
5 - ΞΕΝΟΣ 6(Alexander; )[7]. Μουρ,,ΞΕΝΟΣ 8 (Omorugi ) Νκαμουα;Φαλ; (Παπαγιάννης; ) , Κακλαμανάκης

-Ιατρίδης; έχει συμβόλαιο!

...θα γίνει κάποια συζήτηση για Φίλλιο, Ομορούγι. Με διάθεση ανανέωσης (σε νέο ρόλο) ...
.

Ο Μπούτσκος είναι παρελθόν k' Πατ-Μπεβ..

...Ρε για πόσους περιμένουμε ανακοινωση;
1.ξένο 3αρι παίκτη Star : Shields ή άλλον
2.Τον 9ο και τελευταίο ξένο του ρόστερ.
3.Περσίδη
4.Alexander
5.Φίλλιο που χει συμβόλαιο;
6.Ξένο 4-5αρι / Ομορούγι;
7. Κακλαμανάκη;
8.Ιατρίδη που χει συμβόλαιο; ή αντικατάσταση με κάναν άλλο Έλληνα (Καλαιτζάκης από Μαρούσι;)

EDIT Ανακοινώθηκε έμμεσα ο Kalathes και αυτοανακοινώθηκε ο Tyree...
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Δείτε λίγο στο Instagram τι γράφουν στο Partizanbc οι οπαδοί της Παρτιζαν στην ανάρτηση για το αντίο στον Νικ Καλαθη. Γιατί εδώ έχουμε την προπαγάνδα που συμπάθει Άρη και πήγαν να βγάλουν σκαρτη την μεταγραφή.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
george188
Thax

Δημοσίευση από Thax »

st4this έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 21:25
Thax έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 21:20 Που ανέβασε ο Tyree ρε μάγκες;
Εικόνα
Ευχαριστώ. Το βρήκα.
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Πάντως τελικά δεν είναι τόσο πιθανοί οι 7 ξένοι από του χρόνου σύμφωνα με τον Χρήστο Τσαλτα

Αυτό ανέφερε χθες σε εκπομπή στο Αθλέτικο

Αν ισχύει αυτό, μάλλον θα πάμε για 8 και βλέπουμε στα μέσα της σεζόν αν παρουσιαστεί ανάγκη στο Eurocup
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Πιστεύω το σατανικό σχέδιο του Ιταλού είναι να κατεβάσουμε ομάδα χωρίς 3αρι, θα παίζουμε με 2αρια και 4αρια στο 3.
These users thanked the author Мир for the post (total 2):
SCIFO, R.A.T.M.
TsantiridisG

Δημοσίευση από TsantiridisG »

Επειδή λίγο ξεφεύγει η φάση κ οκ , οπαδοί είμαστε αλλά στα 40 μου δεν μπορώ τα σύνδρομα καταδίωξης

Δεν έχω δει πουθενά άρθρο ή podcast που να μη λένε για φοβερή κίνηση Καλαθη .
Πουθενά όμως . Το μόνο που έχω ακούσει από κριτική από αναλυτές κ τη λέω προσωπικά εδώ κ ένα μήνα , είναι ότι στερούμαστε αθλητικότητάς (βλ Hoopfellas, shot clock κτλ Και Καλαθης είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Επειδή λίγο ξεφεύγει η φάση κ οκ , οπαδοί είμαστε αλλά στα 40 μου δεν μπορώ τα σύνδρομα καταδίωξης

Δεν έχω δει πουθενά άρθρο ή podcast που να μη λένε για φοβερή κίνηση Καλαθη .
Πουθενά όμως . Το μόνο που έχω ακούσει από κριτική από αναλυτές κ τη λέω προσωπικά εδώ κ ένα μήνα , είναι ότι στερούμαστε αθλητικότητάς (βλ Hoopfellas, shot clock κτλ
Αλλά!! Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μόνο μία οδός για την επιτυχία. Φντζ ο Τρινκο θα πάει σε ομάδα πιο χαμηλών κατοχών. Ακόμη, ο Καλαθης, παρά της ηλικιας είναι ακόμη από τους καλύτερους στο transition . Με πάσες μακρινές πχ, χωρίς να ακολουθεί κ ο ίδιος σε κάθε φάση την ομάδα.
Προσωπικά, δε θα ήθελα τόσο υψηλό συμβόλαιο. 1,1 ανά έτος και κλειστό , δε σου αφήνει περιθώριο κινήσεων . Και δεν είχες ανταγωνιστή. Παρτιζαν εδινε 400-500 . Προφανώς να πηγαίνεις πιο ψηλά αλλά όχι 3πλασια! Αλλά οκ, μικρό το κακό κ έχεις κάποιον που όταν πάνε τα πράγματα στραβά να είναι εκεί να τα ηρεμήσει

Οσον αφορά τον Σπανούλη και Τρινκιερι, ο ένας είναι στην αρχή , αλλα αντικειμενικά, μια εξαιρετική αρχή. Τι να κάνουμε ; Είναι κομπλεξισμός να μην το βλέπουμε. Και ο δικός μας είναι στη μέση της καριέρας του με επιτυχίες κ χτισίματα πολύ καλά . Δεν έχει περάσει ποτέ πλευ οφς Ευρωλίγκας , πολλω δε μάλλον F4, αλλά από ποτε αυτό είναι κριτήριο για καλός ή κακός; Στην Μπαμπαργκ έχτισε έναν ολόκληρο Σύλλογο. Με την εθνική μας , αποτυχία, αλλά με Μπάγερν μετά, πάλι έδινε ποσό ωραία χτίζει ομάδες κ έφυγε όταν την τελευταία χρονιά δεν κατάφερε να τους πάει πιο μακριά στην Ευρωλίγκα. Αλλά τους πήρε πρωτάθλημα . Άλλο καλό; Είναι σχεδόν Έλληνας. Από την Εθνική ακόμα, αν θυμάστε, σα να μας ήξερε κ είχε κερδίσει τους φιλάθλους . Γενικά, είναι τρομερά καλός στην επικοινωνία κ αυτό φαίνεται κ από την προσαρμοστικότητα του. Απο Ιταλία, Γερμανία , Λιθουανία και Ελλάδα. Απλα εφιστώ την προσοχή: Δεν υπάρχουν φαβορί για Eurocup (στην οποία πέφτει φέτος ΠΟΛΥΥΥΥΥ χρήμα) κ ελπίζω η ΚΑΕ να μην κάνει τα ίδια λάθη με την αρχή της που αύξανε τις προσδοκίες χωρίς κανένα (μπασκετικό) λόγο. Πάμε να δούμε μια κανονική ομάδα . Αυτό. Και Τρινκιερι χτίζει ομάδες!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Unpsofable78 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 20:09 Οκ είναι κι αυτό ένα ωραίο επιχείρημα ( η ειρωνεία) για να περάσει κανείς την άποψη του.

Αν αρχίσω να απαντάω κι εγώ έτσι για κάθε ανακρίβεια που έχει γραφτεί, θα γίνω κακός πάλι.

Τεσσάρι παίζει πάντως κυρίως τα τελευταία χρόνια.
https://nbadraftroom.com/jabari-parker- ... ng-report/
R.A.T.M.

Δημοσίευση από R.A.T.M. »

Δεν νομίζω οτι θα πάμε σε 9ο ξένο. Το 7 ξένοι δεν έχει περάσει και μάλλον δεν θα γίνει φέτος. Επίσης δεν νομίζω να είναι 7+2 αν γίνει.
@xpek20 φτιάξε ρε αδερφέ το ρόστερ με τα νέα νούμερα που ακούστηκαν να δούμε που είμαστε. Νομίζω είμαστε κοντά στα 10 πλέον.
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Мир έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 21:53 Πιστεύω το σατανικό σχέδιο του Ιταλού είναι να κατεβάσουμε ομάδα χωρίς 3αρι, θα παίζουμε με 2αρια και 4αρια στο 3.
Τα χαμηλά σχήματα ομως με τον Foster ή τον Shields στο 3 (ή οποιο αλλο SG πχ ΝΑΖ) θα ειναι βούτυρο για τα στοιχεία και το παιχνίδι του Grey αλλα και του Χουγκάζ.

Παντως αν πανε και για 9ο ξένο,
αν ο 6ος θα είναι ο Alexander ο 7ος τριάρι (Shields) ο 8ος ψηλός (Omoruyi), τοτε ο 9ος νομιζω να είναι τριάρι με άλλα στοιχεία
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

Βλέποντας το πιθανό ρόστερ που έβαλε ο φίλος πιο πάνω, νομίζω ότι ήμαστε πολύ καλά.

Το κενό που μου χτυπάει είναι στην θέση 3 (έστω ότι έρχεται ο Σιλντς ή αντίστοιχος).

Από τα 4αρια μας νομίζω δεν κατεβαίνει κάποιος στο 3..η λύση να πηγαίνει ο Φόστερ εκεί, δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα για να γίνεται συχνά.. οπότε όλο το βάρος της θέσης θα πέσει στον Σιλντς και τον Περσίδη.

Φοβάμαι είναι too much για τον Περσιδαρο..θα έφερναν κάποιον ακόμα για την θέση.. υπάρχει άραγε κάνας Έλληνας που θα μπορούσε να έρθει για εκεί?
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

palok έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 22:19
Unpsofable78 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 20:09 Οκ είναι κι αυτό ένα ωραίο επιχείρημα ( η ειρωνεία) για να περάσει κανείς την άποψη του.

Αν αρχίσω να απαντάω κι εγώ έτσι για κάθε ανακρίβεια που έχει γραφτεί, θα γίνω κακός πάλι.

Τεσσάρι παίζει πάντως κυρίως τα τελευταία χρόνια.
https://nbadraftroom.com/jabari-parker- ... ng-report/
Όταν επιλέχθηκε ντραφτ. Ναι ως 3 ξεκίνησε. Εδώ και αρκετά χρόνια αγωνίζεται ως τεσσάρι.
Για να δούμε τι λένε και εδώ :

https://basketball.eurobasket.com/playe ... ker/225951

Και εδώ :

https://www.basketball-reference.com/pl ... eja01.html

Και εδώ :

https://www.espn.com/nba/player/_/id/30 ... ari-parker

Είναι αρκετά; Και από τα ματς που αγωνίζεται μπορεί να το συμπεράνει κανείς . Ακόμη κι από τα highlights του.
Έχει δυναμώσει και έχει πάρει βάρος εδώ και χρόνια. Με ύψος 2.03 (σε κάποιες σελίδες τον δίνουν και 2.01) έχει βάρος 111kg.
Ο Κλαιμπερν που θεωρείται ο ορισμός του 3 έχει ύψος 2.01 και 95 kg.
Οκ αν εσύ επιμένεις ότι είναι τριάρι, κανένα πρόβλημα. Η ειρωνεία από που πηγάζει όμως ;Πόσο μάλλον για έναν παίκτη που απλά έχει προταθεί.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 3):
renegade, SCIFO, Kostas_FI
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”