Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Προσπαθείτε να μειώνετε συνεχώς. Ο ΠΑΟΚ έχει τα μικρότερα έσοδα το ότι φτάνει να πρέπει να βάζει ο σαββιδης μονο 10 εκ τον χρόνο από την τσέπη του είναι κυρίως πλέον λόγω πωλήσεων. Το δεν βάζει λεφτά ο σαββιδης είναι ψέμα. Αν αυτοί όλοι που διαβάζατε ήθελαν να κάνουν καλοπροαίρετη κριτική γιατί τους ένοιαζε ο ΠΑΟΚ θα έγραφαν ότι σπαταλώνται χρήματα , ότι δεν πιάνουν τόπο. Εκεί να σχολιάσουμε. Τώρα δεν βάζει λεφτά και άλλα τέτοια γραφικά δεν στέκουν
- These users thanked the author Taseos for the post (total 5):
- anaximandros4, Parolos, paok apo epilogi, Ally Samagoal, Unpsofable78
-
TsantiridisG
ΈγραψεςTaseos έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 20:03 Από τα επίσημα στοιχεία των ΠΑΕ προκύπτουν που είναι ελεγμένα από ορκωτούς και από την ΟΥΕΦΑ για ευρωπαϊκές αδειοδοτήσεις. Αμα θέλετε να βάλουμε και τι λεφτά έχουν μπει στην ιστορία της νέας ΠΑΕ ΑΕΚ ή και τα τελευταία χρόνια για να δούμε σε ποιες ομάδες μπαίνουν λεφτά από μετόχους Γιατί υπάρχει κόσμος που νομίζει ότι ο ΠΑΟΚ είναι καμιά ομάδα που συντηρείται μόνος του με τα τρομερά του έσοδα.
Κ μετά , ζαλίζουν κ για το αν ήταν δάνειο ή αν θ τα ζητήσει πίσω … που πριν από αυτόν α θέμα αν είχαμε στον ΑΣ, δε μιλάω καν για μπάλα, τμήματα . Οχι τρόπαια. Τμήματα. Που πληρώνει τον ΑΣ ένα ποσό κ ο άλλος του έφερνε πραξικόπηματιες . Κ αυτός ο «Τσετσένος» ολιγάρχης, δεν έκανε τπτα. Μια επίσκεψη βρε αδερφέ στον Κατσαρή αλλά έβγαλε μια ανακοίνωση μόνο . Του τύπου, έχω χώσει τόσα λεφτά κ ξηγιέστε έτσι;
Κ όχι, δεν έχω κανένα θέμα με Τέλη στο μπάσκετ. Εχω θέμα στο να μην πετάμε αητο στα σημαντικά κ να φωνάζουμε για το τπτα. Θέλαμε πιο επαγγελματισμό τόσα χρόνια, σου έφερε στελέχη, οκ το ένα από τους δίπλα, κ σου έχει GM κ αυτά τα καινουρια. Ε , δεν είναι καλό αυτό; Θα φέρει κ προπονητή σοβαρό κ παμε παρακάτω. Κ τα λέω , ενας που ήθελε μέχρι τελευταία στιγμή Ραζβαν γιατί ακριβώς θα απορροφούσε αυτά που διαβάζουμε από χθες .
Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα του προπονητή γιατί η μιρλα θα φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη
Φίλε μου συγγνώμη και εγω τον αγαπάω τον Λουτσέσκου αλλά ναι δεν δικαιολογείται ούτε η ήττα από τον οφη ούτε να σου γυρίσει παιχνίδι αυτος ο παναθηναϊκός. Για μένα εκεί δεν ειχε να κάνει με τους παίχτες σαν ικανότητα, αλλα με το μυαλό της ομάδας. Παιχτών και προπονητή. Ε ένα από τα 2 τουλάχιστον έπρεπε να τα πάρει.George Best4 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 20:08Ψεύτης είσαι εσύ. Και γράφεις ότι να ναι.Taseos έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 19:47Σταμάτα να γράφεις μη υπαρκτάπράγματα ρε φίλε. Ποιος ανταγωνισμός. Ο ανταγωνισμός που πήρε το πρωτάθλημα είχε κόστος ποδοσφαιρικού τμήματος 43 εκ την ώρα που εσύ είχες 62 εκ ευρώ. Και δεν θέλω καν να ξαναβάλω τι υποχρεώσεις έχει η ΑΕΚ και τι μηδενικές υποχρεώσεις έχει ο ΠΑΟΚ. Φτάνει με τα δεδομένα του κ μου από το Χ. Δηλαδή έλεος. Αμα είναι να γράφετε μπας και μείνει τίποτα από την λάσπη να μας πείτε να μη γράφουμε εμείς και ενοχλούμε. Που θα πείτε ότι δεν μπαίνουν και λεφτά στον ΠΑΟΚ. Έχετε γίνει το ψέμα επάγγελμα στο διαδίκτυο φτάνει.ο ΠΑΟΚ φέτος δεν πήρε κύπελλο από το ρόστερ του ΟΦΗ και έχασε δεύτερη θέση από ματς στη λεωφόρο από 0-2. Δεν βάζω καν το ματς με βόλο. Πιθανώς αν είχες τον μεσι να κέρδιζες τα χωριά και να παίρνεις τουλάχιστον το κύπελλο. Αλλά πάλι άμα δεν το έπαιρνες θα έκανες δηλώσεις για τη ΡουμανίαGeorge Best4 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 19:39
Ή δεν καταλαβαινεις ή κανείς ότι δεν.
Σημασία πάντα έχει ο τρόπος και το ταιμινγκ.
Πέρυσι το καλοκαίρι η διοίκηση εξαφανισμένη 1 μήνα δεν ξέραμε τι γίνεται με προπονητή.
Φέτος τα ίδια.
Γιατί δεν πάρθηκαν αποφάσεις 2 μήνες τώρα?
Πρέπει να ξεκινήσουμε προετοιμασία χωρίς προπονητή?
Δεν έχει ευθύνες η διοίκηση για ότι συμβαίνει?
Τραγική διαχείριση σε όλα τα επίπεδα.
3 τελικούς έχασε?
Ο ΠΑΟΚ ούτε τελικούς πήγαινε συχνά ούτε πρωταθλητισμό εκανε προ Λουτσεσκου...
Αποτυχίες σε όλες τις ομάδες θα έρθουν. Ο ανταγωνισμός έχει ανέβει. Οι άλλοι ρίχνουν λεφτά και εμείς παλεύουμε με δανεικούς ελεύθερους και παίκτες εκ Ρωσίας εδώ και χρόνια και ότι βρούμε 31 Αυγούστου.
Εύκολα ξεχνάτε, και εύκολα φτιάχνετε το αφήγημα όπως σας συμφέρει.
Έχετε δει τι χρήμα έχει ρίξει η ΑΕΚ και ο Βαζελος τα τελευταία 3 χρόνια? Πώς μιλάς για αποτυχίες όταν προσπαθείς να ξεζουμισεις τον 40αρη Τάισον τον Ζιφκο?
Πέρυσι αν μας έλεγαν ότι θα παίζαμε και φέτος με Μιχαηλίδη Κετζιορα και δε θα ερχόταν άλλος για βασικός θα γελούσαμε. Αν μας έλεγαν ότι θα ξεκινούσε η σεζόν με Τσαλοφ θα λέγαμε αποκλείεται. Ε όλα αυτά έγιναν. Λογικά φταίει ο προπονητής...
Ο ΠΑΟΚ δε θα ήταν ο ίδιος χωρίς τον Ραζβαν είτε σας αρέσει είτε όχι.
Φεύγει ο Ραζβαν...
Για να δούμε τι παιχταραδες θα έρθουν...
Για να δούμε πως θα πάμε προκριματικά...
Δικαίωμα σου.
Απλά μη προσπαθείς να μας πείσεις.
Μπορεί να είσαι 20 ετών αλλά να σε ενημερώσω ότι ο ΠΑΟΚ πρωταθλητισμό και τέτοια συνέπεια μόνο επί Ραζβαν είχε.
Τώρα γράψε ότι άλλη βλακεία θες, πολύ ασχολήθηκα.
- These users thanked the author Nassos for the post:
- anaximandros4
Ναι αναφέρομαι στα σεισμένα που είναι πλέον διαθεσιμα στο σαιτ της επο και του γεμη για την χρήση που ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 25. Και αναφέρομαι σ αυτήν γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που ακόμα και με 34 εκ έσοδα από πωλήσεις παικτών όπως φαίνεται στις χρηματοροες έκανε τον περασμένο Μάρτιο 13 εκ αύξηση και 15 εκ ομολογιακά μετατρέψιμα δάνεια. Και το έκανα ως σχόλιο στο παιδί από πάνω που γράφει δεν μπαίνουν λεφτά στον ΠΑΟΚ. Πόσα να βάλει για να ειπωθεί ότι βάζει; 15 εκ δεν φτάνουν 13 δε φτάνουν 5 δεν φτάνουν. Πόσα πρέπει να βάλει κάποιος από το πορτοφόλι του, για να πούμε ότι βάζει; Πόσα για να μην τον λένε μπατίρη; Το πρωτάθλημα φέτος το πήρε η ομάδα που έχει την μικρότερη συνεισφορά μεγαλομετόχου από τους 4 μεγάλους. Στον ΠΑΟ πέφτουν λεφτά. Ο ολυμπιακός έκανε αύξηση 28 εκ ευρώ. Η ΑΕΚ ψίχουλα. Πήρε πρωτάθλημα. Μπράβο της. Έχουν πεταχτεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ 230 εκ ευρώ της ντιμερα. Μιλάμε για εξωφρενικά χρήματα. Αμα βάζεις μαζί με τα έσοδα της ΠΑΕ μπορείς να σχολιάσεις τόσα πολλά. Άντα αυτοί το σχόλιο είναι δεν βάζει λεφτά δεν έχει. Είναι μπατίρης. Είναι στο ροστοφ.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 6):
- anaximandros4, Parolos, Nassos, Sera4, Ally Samagoal, Unpsofable78
Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε ότι για να πουλήσει κάποιος την ΠΑΕ που έχει βάλει 230 εκ ευρώ και έχει φτιάξει ένα μπραντ που πλέον είναι πανελλήνιο και όχι βορειοελλαδίτικο, δεν θα το κάνει τζάμπα. Όσα και να γράφουν στα σοσιαλ.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
- Parolos, Ally Samagoal, Unpsofable78
Εεεεε συγνώμη αλλά γιατί γίνεται πάλι όλο αυτό; Δεν έχω καταλάβει.
Στρατηγικές αποφάσεις που κοιτάνε προς το μέλλον διαστρεβλώνονται πλήρως. Από άτομα μάλιστα που παλιότερα κατηγορούσαν τα social γιατί "θα τους φάνε τη δουλειά". Όλοι αυτοί φυσικά, αδυνατώντας να ανακόψουν το θηριώδες κύμα της τεχνολογικής εξέλιξης της εποχής μας, αναγκάστηκαν τελικά να κολυμπήσουν κι αυτοί εκεί μέσα αλλά ανάποδα. Βλέπουν τα ποσά που βγάζουν οι ιντερνετικοί και τους πιάνει κρύος ιδρώτας και επειδή δεν μπορούν να τους φτάσουν, επιστρατεύουν το κλασικό "να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα".
20χρονα παιδιά βγάζουν χιλιάδες ευρώ πραγματικά για πλάκα, ενώ στον αντίποδα άνθρωποι που είναι 40 χρόνια στην TV μετράνε τις οικονομίες τους. Τους καταλαβαίνω (όχι)
Στην μεγάλη εικόνα τώρα.
Εγώ πάντως αυτό που έχω καταλάβει και βλέπω από το περασμένο καλοκαίρι, είναι μια καλοστημένη εκστρατεία απώθησης του Ιβάν Σαββίδη από την Ελλάδα, χαρίζοντας όλες του τις επιχειρήσεις. Ναι, χαρίζοντας!
Μέσα σε όλο αυτό φυσικά, υπάρχουν και οι χρήσιμοι ηλίθιοι. Αυτοί μάλιστα δεν καταλαβαίνουν καν τι κάνουν, αλλά χαίρονται επειδή βλέπουν ότι έχουν μια εφήμερη βραχυπρόθεσμη απήχηση.
Έχουν ξεκινήσει μια ισοπεδωτική αποδόμηση στα πάντα, παίκτες, ομάδα, οικογένεια, εργασία, επιχειρήσεις, παρελθόν, παρόν και μέλλον. Δεν έχουν αφήσει τίποτα ασχολίαστο. Και ειδικά όταν βλέπω ότι όλο αυτό προέρχεται από συγκεκριμένα "κέντρα", με πιάνει ακόμα μεγαλύτερη αηδία μαζί τους.
Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος εκεί έξω που είτε δεν μπορεί να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, είτε δεν έχει τον χρόνο να ασχοληθεί, είτε ενημερώνεται από "λάθος" πηγές, είτε απλά ψάχνει κάπου να πιαστεί μέσα σε μια υποτιθέμενη απογοήτευση δημιουργημένη στο κουτί του echo chamber, και άθελά του γίνεται πιόνι στο παιχνίδι τους.
Το βλέπω και σε γνωστούς μου και απορώ (όχι πλέον) πώς γίνεται να αναπαράγουν κάποια πράγματα τόσο αβασάνιστα και να πιστεύουν το κάθε παραμύθι.
Αυτή την άποψη, εμένα, δεν μου την αλλάζει κανείς. Φυσικά όμως είμαι ανοιχτός σε συζητήσεις με επιχειρήματα τα οποία να στέκουν μπας και αλλάξουν όλα αυτά στο στραβό μου το κεφάλι.
Στρατηγικές αποφάσεις που κοιτάνε προς το μέλλον διαστρεβλώνονται πλήρως. Από άτομα μάλιστα που παλιότερα κατηγορούσαν τα social γιατί "θα τους φάνε τη δουλειά". Όλοι αυτοί φυσικά, αδυνατώντας να ανακόψουν το θηριώδες κύμα της τεχνολογικής εξέλιξης της εποχής μας, αναγκάστηκαν τελικά να κολυμπήσουν κι αυτοί εκεί μέσα αλλά ανάποδα. Βλέπουν τα ποσά που βγάζουν οι ιντερνετικοί και τους πιάνει κρύος ιδρώτας και επειδή δεν μπορούν να τους φτάσουν, επιστρατεύουν το κλασικό "να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα".
20χρονα παιδιά βγάζουν χιλιάδες ευρώ πραγματικά για πλάκα, ενώ στον αντίποδα άνθρωποι που είναι 40 χρόνια στην TV μετράνε τις οικονομίες τους. Τους καταλαβαίνω (όχι)
Στην μεγάλη εικόνα τώρα.
Εγώ πάντως αυτό που έχω καταλάβει και βλέπω από το περασμένο καλοκαίρι, είναι μια καλοστημένη εκστρατεία απώθησης του Ιβάν Σαββίδη από την Ελλάδα, χαρίζοντας όλες του τις επιχειρήσεις. Ναι, χαρίζοντας!
Μέσα σε όλο αυτό φυσικά, υπάρχουν και οι χρήσιμοι ηλίθιοι. Αυτοί μάλιστα δεν καταλαβαίνουν καν τι κάνουν, αλλά χαίρονται επειδή βλέπουν ότι έχουν μια εφήμερη βραχυπρόθεσμη απήχηση.
Έχουν ξεκινήσει μια ισοπεδωτική αποδόμηση στα πάντα, παίκτες, ομάδα, οικογένεια, εργασία, επιχειρήσεις, παρελθόν, παρόν και μέλλον. Δεν έχουν αφήσει τίποτα ασχολίαστο. Και ειδικά όταν βλέπω ότι όλο αυτό προέρχεται από συγκεκριμένα "κέντρα", με πιάνει ακόμα μεγαλύτερη αηδία μαζί τους.
Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος εκεί έξω που είτε δεν μπορεί να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, είτε δεν έχει τον χρόνο να ασχοληθεί, είτε ενημερώνεται από "λάθος" πηγές, είτε απλά ψάχνει κάπου να πιαστεί μέσα σε μια υποτιθέμενη απογοήτευση δημιουργημένη στο κουτί του echo chamber, και άθελά του γίνεται πιόνι στο παιχνίδι τους.
Το βλέπω και σε γνωστούς μου και απορώ (όχι πλέον) πώς γίνεται να αναπαράγουν κάποια πράγματα τόσο αβασάνιστα και να πιστεύουν το κάθε παραμύθι.
Αυτή την άποψη, εμένα, δεν μου την αλλάζει κανείς. Φυσικά όμως είμαι ανοιχτός σε συζητήσεις με επιχειρήματα τα οποία να στέκουν μπας και αλλάξουν όλα αυτά στο στραβό μου το κεφάλι.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 5):
- Taseos, Parolos, paok apo epilogi, Apil44, Ally Samagoal
Μέχρι και φερόμενη δήλωση του μεγιστάνα Καλτσίδη που χάνεται στα βάθη των αιώνων επιστρατεύτηκε για να μας δώσει να καταλάβουμε το μέγεθος της ματζιριάς και αφραγκίας του μπατίρη Ιβάν
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- Unpsofable78
- TylerDurden
Άρα δεν ισχύει το 62 εμείς, 43 ο πρωταθλητής καθώς το 2024/25 η ΑΕΚ τερμάτισε κάτω από εμάς.Taseos έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 20:14 Ναι αναφέρομαι στα σεισμένα που είναι πλέον διαθεσιμα στο σαιτ της επο και του γεμη για την χρήση που ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 25.
Αλλά και πάλι, το 62-43 από που προκύπτει; 75 εκ τα λειτουργικά μας έξοδα, 49 οι δαπάνες παροχών προς ποδοσφαιριστές και λοιπούς εργαζόμενους.
- These users thanked the author TylerDurden for the post:
- George Best4
Το ομάδας που πήρε πρωτάθλημα το έγραψα γιατί σιχαίνομαι να αναφέρω το όνομα της συγκεκριμένης ομάδας. Θες να σε πως 49 με 42; Έχουμε κάνει ανάλυση πριν καιρό εδώ μέσα. Και για τις αυξήσεις μετοχικού και για τις επενδύσεις.TylerDurden έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 20:42Άρα δεν ισχύει το 62 εμείς, 43 ο πρωταθλητής καθώς το 2024/25 η ΑΕΚ τερμάτισε κάτω από εμάς.Taseos έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 20:14 Ναι αναφέρομαι στα σεισμένα που είναι πλέον διαθεσιμα στο σαιτ της επο και του γεμη για την χρήση που ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 25.
Αλλά και πάλι, το 62-43 από που προκύπτει; 75 εκ τα λειτουργικά μας έξοδα, 49 οι δαπάνες παροχών προς ποδοσφαιριστές και λοιπούς εργαζόμενους.
Εγώ σχολιάζω το δεν μπαίνουν λεφτά στον ΠΑΟΚ. Η φετεινη πρωταθλήτρια ομάδα μπορείς να μας πεις πόσα εκατομμύρια έχει ως έσοδο από τον μεγαλομέτοχο της. Αυτά μετράνε. Τι βάζει ο καθένας από την τσέπη του. Αλλά δεν τα σχολιάζει κανείς πονάνε. Εδώ θαμαυζουν ομάδα με ελάχιστο μετοχικό κεφάλαιο, ελάχιστες εισροές χρημάτων από τους ιδιοκτήτες και υποχρεώσεις σχεδόν 100 εκ. Μιλάμε για κόσμο που δεν παίρνει γραμμή τίποτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Δευ 15 Ιουν 2026, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- anaximandros4, Unpsofable78
-
George Best4
Ρε μάγκες τα σχόλια τα διαβάζετε?Nassos έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 20:13Φίλε μου συγγνώμη και εγω τον αγαπάω τον Λουτσέσκου αλλά ναι δεν δικαιολογείται ούτε η ήττα από τον οφη ούτε να σου γυρίσει παιχνίδι αυτος ο παναθηναϊκός. Για μένα εκεί δεν ειχε να κάνει με τους παίχτες σαν ικανότητα, αλλα με το μυαλό της ομάδας. Παιχτών και προπονητή. Ε ένα από τα 2 τουλάχιστον έπρεπε να τα πάρει.George Best4 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 20:08Ψεύτης είσαι εσύ. Και γράφεις ότι να ναι.Taseos έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 19:47
Σταμάτα να γράφεις μη υπαρκτάπράγματα ρε φίλε. Ποιος ανταγωνισμός. Ο ανταγωνισμός που πήρε το πρωτάθλημα είχε κόστος ποδοσφαιρικού τμήματος 43 εκ την ώρα που εσύ είχες 62 εκ ευρώ. Και δεν θέλω καν να ξαναβάλω τι υποχρεώσεις έχει η ΑΕΚ και τι μηδενικές υποχρεώσεις έχει ο ΠΑΟΚ. Φτάνει με τα δεδομένα του κ μου από το Χ. Δηλαδή έλεος. Αμα είναι να γράφετε μπας και μείνει τίποτα από την λάσπη να μας πείτε να μη γράφουμε εμείς και ενοχλούμε. Που θα πείτε ότι δεν μπαίνουν και λεφτά στον ΠΑΟΚ. Έχετε γίνει το ψέμα επάγγελμα στο διαδίκτυο φτάνει.ο ΠΑΟΚ φέτος δεν πήρε κύπελλο από το ρόστερ του ΟΦΗ και έχασε δεύτερη θέση από ματς στη λεωφόρο από 0-2. Δεν βάζω καν το ματς με βόλο. Πιθανώς αν είχες τον μεσι να κέρδιζες τα χωριά και να παίρνεις τουλάχιστον το κύπελλο. Αλλά πάλι άμα δεν το έπαιρνες θα έκανες δηλώσεις για τη Ρουμανία
Δικαίωμα σου.
Απλά μη προσπαθείς να μας πείσεις.
Μπορεί να είσαι 20 ετών αλλά να σε ενημερώσω ότι ο ΠΑΟΚ πρωταθλητισμό και τέτοια συνέπεια μόνο επί Ραζβαν είχε.
Τώρα γράψε ότι άλλη βλακεία θες, πολύ ασχολήθηκα.
Ή απαντάτε σε ότι να ναι?
Θεωρεί η διοίκηση ότι φταίει ο προπονητης για οποία αποτυχία συνέβη πριν από 2 μήνες? Τον τελειώνει τότε (τότε παίρνει την απόφαση και μετά το τέλος με βαζελο αποτελεί παρελθόν) και έχει φροντίσει να βρει τον διάδοχο που θα αξιολογήσει το ρόστερ και θα δουλεψει μαζί με το Τιμ για τις μεταγραφες.
Δε περιμένεις 1,5 μήνα χωρίς να ξέρεις τι να κανεις και να δεις τι και πώς και να τον διώξεις όταν θα ξεκινάει προετοιμασία.
Ναι αποτυχία ήταν φέτος η χρονιά. Ναι φάγαμε σφαλιάρες μεγάλες. Αλλά αυτός είναι ο αθλητισμός. Απέκλεισες και Βαζελο, απέκλεισες και γαύρο, 9 ντέρμπι σερί νίκες. Αυτα γιατί τα ξεχνάς?
Ποτέ τα έχει ξανακάνει αυτά ο ΠΑΟΚ? Δεν είναι 1 γαμημενο ματς η χρονιά. Εκεί κρίνεται ο τίτλος ναι, εκεί κρίνεται η επιτυχία ναι, αλλά ας μην ακυρώνουμε τα πάντα.
Εγώ βλέπω θαύμα που η ομάδα ξεκίνησε με Κετζιορα Μιχαηλίδη Λόβρεν Βολιακο στην άμυνα Τάισον μόνιμα αριστερά 50 ματς και με Τσαλοφ δεύτερο φορ και ήταν τόσο ανταγωνιστικη και έπαιξε σε τέτοιο επίπεδο για τόσο καιρό.
Τώρα αν μεγαλώσατε απότομα μερικοί να σας πω ότι ΠΑΟΚ είμαστε όχι η Ρεάλ. Ο πιο πετυχημένος προπονητής της ιστορίας μας είναι ο Ραζβαν όπως και να το δει κανείς.
Και σε πρωτάθλημα ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ.
Μας έχει υπερασπιστεί πολύ περισσότερο από ότι όλη η διοίκηση τα τελευταία χρόνια...
Δεν το αξίζει όλο αυτό.
Τώρα αν δεν βλέπετε την πραγματικότητα κάποιοι δικαίωμα σας. Ναι λογικά δίνουμε 20 μύρια παραπάνω από τον ανταγωνισμό. Αν θέλετε να πραμυθιαζεστε οκ. Λογικά Μαρσιαλ Λαμελα Γιοβιτς είχαν ίδια συμβόλαια με τους δικούς μας παίχτες που 2 χρόνια παζαρευαμε τον Μεϊτε.
Φαντάζομαι τώρα που θα φύγει ο Ραζβαν θα φέρουμε κι.εμεις Γιοβιτς με 2,5 μύρια συμβολαιο, θα δοθούν για εξτρέμ αλά Κοίτα Κουτεσα Ζουμπκοφ καμία 15αρια μύρια για αντίστοιχο Βάργκα αλλά 4+.
Να δεις που μετά το πρωτάθλημα ο Μεϊτε δεν έμεινε επειδή δεν τον ήθελε ο Λουτσεσκου. Ενώ η Κούλα εσκαγε 6 για τον Πινεδα 1 χρόνο πριν.
Άντε να τελειώσει ο Ραζβαν να σταματήσουμε να παίρνουμε δανεικούς και ελευθερους, Μπακαγιοκους Τσαλοφ, Κολλειδες κτλ.Μας κρατούσε πίσω τόσα χρόνια.
Τώρα θα πέσουν τα χρήματα και θα έρθουν παιχταραδες...
Σε μια χρονιά που έπεσε τόσο θανατικό σε όλη την ομάδα, που τραυματίστηκε όλη η 11αδα, μια χρονιά που έπρεπε να φύγει και να μην ξανάρθει για αυτούς τους λόγους το να βγαίνουμε να βρίζουμε και να ρίχνουμε ευθύνες και μάλιστα σε όσους είναι εδώ είναι τραγικό...
Αυτή είναι η άποψη μου.
Και σίγουρα για έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει όσο κανείς είναι ντροπή όλο αυτό...
- These users thanked the author George Best4 for the post (total 3):
- Neiros4, Apil44, Patron
το εγκλημα και τμωρια ΞΕΚΑΘΑΡΑSpecial 4 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 20:51 Ζούμε μέσα σε κάποιο έργο του Τσέχωφ ή του Ντοστογιέφσκι.
Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που ζούμε.