Razvan Lucescu VI
-
Asimos_Reload
Re: Razvan Lucescu VI
4 χρονιές ήταν παταγώδεις αποτυχίες γιατί άλλωστε - τα πρώτα χρόνια- τον στήριξαν με κάτι παικταράδες όπως Sidcley, F. Soares, Esiti, Colak, Μitrita κλπ. Α, να μην ξεχάσω και το αλήστου μνήμης δεξί μπακ Taylor...Και δεν τελειώνει η λίστα.tsou έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 16:27 Αντίο γάτα ρουμάνικια. Όταν οι ομάδες σου φορμαρίζονταν βλέπαμε ήμασταν ο φόβος και ο τρόμος, όταν έρχοταν το ετήσιο ντεφορμάρισμα η κατρακύλα δεν έιχε τελειωμό.
στην 5ετή 2η θητεία σου πήρες το πιο μάκγκικο πρωτάθλημα.
Ωστόσο οι άλλες 4 χρονιές ήταν παταγώδεις αποτυχίες με 3 συνεχομένους χαμένους τελικούς με κάθε τρόπο.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Kαι παρόλα αυτά πήγε 2 φορές στους "8" ευρωπαϊκής διοργάνωσης ( έστω Conference) και 2 τελικούς.
Ναι, φέτος έκανε και ο ίδιος πολλά λάθη και έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην κατάληξη της χρονιάς και στην διαχείριση ορισμένων παικτών, αλλά να έχουμε και ένα μέτρο σε αυτά που γράφουμε.
Μόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι όσο αργεί η ανακοίνωση πάμε για κωλοτούμπα; Ή λέτε να είναι η κρυφή μου ελπίδα ;
- These users thanked the author paok_cv for the post (total 2):
- Aigle_Noir, Apil44
Ο πλεον ιστορικα πιο πετυχημενος προπονητης του ΠΑΟΚ
Τον ευχαριστουμε για οσα προσεφερε, ειδαμε καποια ιστορικα peak μαζι του.
Πραγματικα φοβαμαι για το τι θα ακολουθησει μετεπειτα,αλλα καποιοι απιθανα χαμενοι τελικοι + καποιες αδιανοτητες εμφανισεις στο πρωταθλημα κοστισαν τιτλους νομιζω δικαιως γεννησαν την αμφιβολια.
Ας ελπισουμε να βγει σε καλο η ολη εξελιξη
Τον ευχαριστουμε για οσα προσεφερε, ειδαμε καποια ιστορικα peak μαζι του.
Πραγματικα φοβαμαι για το τι θα ακολουθησει μετεπειτα,αλλα καποιοι απιθανα χαμενοι τελικοι + καποιες αδιανοτητες εμφανισεις στο πρωταθλημα κοστισαν τιτλους νομιζω δικαιως γεννησαν την αμφιβολια.
Ας ελπισουμε να βγει σε καλο η ολη εξελιξη
Εμένα θα μου μείνει για πάντα η απορία , τι μπαλαρα θα βλέπαμε με διάρκεια αν δεν ήθελε να έχει το δικό του την και φυσικά αν του έβρισκε η ΠΑΕ ένα τιμ γυμναστών έμπειρων για πρωταθλητισμό.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
- paok apo epilogi, george188, vasgias
Η ενδεχόμενη απομάκρυνση του πιο επιτυχημένου προπονητή του ΠΑΟΚ μετά από μια ακόμα χρονιά που αναγκάστηκε να καταπιεί σπαθιά λόγω της απουσίας στήριξης της διοίκησης, μια χρονιά που η ομάδα έπαιζε φανταστικό ποδόσφαιρο μέχρι κ το Γενάρη και που δε ενισχύθηκε κατάλληλα όταν έπρεπε είναι για μένα κακός οιωνός.
Μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ είχε το 3ο ρόστερ (ίσως και 4ο) και ας λέει ο κύριος πατηρκοτοπουλος για το ακριβότερο ρόστερ κ άλλα τέτοια τσιτάτα.
Η πρόβλεψη μου είναι ότι η χρόνια πάει για κάψιμο, με Βιερίνια κ Λέο σαν αερόσακους και δικαιολογίες τύπου καινούριος προπονητής κτλ.
Η απομάκρυνση Λουτσεσκου ρίχνει αυτομάτως τις απαιτήσεις για τίτλους στον κόσμο και δίνει πάτημα για δικαιολογίες (αν έμενε θα ήταν δεδομένη η απαίτηση για ενίσχυση κ πρωτάθλημα). Το ταιμινγκ, η έλλειψη προγραμματισμού κ μεταγραφών δεν αφήνει δυστυχώς σε μένα πολλά περιθώρια για άλλες ερμηνείες. Μακάρι να διαψευσθω!
ΥΓ: Ελπίζοντας ακόμα στην α λα Ντελια ανατροπή την ύστατη στιγμή
Μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ είχε το 3ο ρόστερ (ίσως και 4ο) και ας λέει ο κύριος πατηρκοτοπουλος για το ακριβότερο ρόστερ κ άλλα τέτοια τσιτάτα.
Η πρόβλεψη μου είναι ότι η χρόνια πάει για κάψιμο, με Βιερίνια κ Λέο σαν αερόσακους και δικαιολογίες τύπου καινούριος προπονητής κτλ.
Η απομάκρυνση Λουτσεσκου ρίχνει αυτομάτως τις απαιτήσεις για τίτλους στον κόσμο και δίνει πάτημα για δικαιολογίες (αν έμενε θα ήταν δεδομένη η απαίτηση για ενίσχυση κ πρωτάθλημα). Το ταιμινγκ, η έλλειψη προγραμματισμού κ μεταγραφών δεν αφήνει δυστυχώς σε μένα πολλά περιθώρια για άλλες ερμηνείες. Μακάρι να διαψευσθω!
ΥΓ: Ελπίζοντας ακόμα στην α λα Ντελια ανατροπή την ύστατη στιγμή
- These users thanked the author akis_1987 for the post (total 4):
- Kourdos, Aigle_Noir, Apil44, paokspren
- buffalobill4
Αντίο τεράστιε προπονητή του ΠΑΟΚ των επιτυχιών. Κάποτε θα συνέβαινε, δεν πιστεύω πως είχε φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για την αλλαγή. Καλή συνέχεια και όπου και να πας θα είσαι επιτυχημένος γιατί είσαι ο πιο δουλευταρας προπονητής που είδα στον ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author buffalobill4 for the post (total 2):
- Kourdos, Dimitrisou
Εις το επανιδείν στον πιο μάγκα προπονητή που πέρασε ποτε από την ΠΑΟΚαρα μας. Μακάρι να γίνεις γρήγορα ο δεύτερος πιο επιτυχημένος προπονητής που πέρασε ποτέ.
Ο πιο πετυχημενος προπονητης στην ιστορια του συλλογου. Για παντα η τουμπα θα ειναι το σπιτι σου. Ηταν ομως η ωρα για αλλαγη. Σε ευχαριστουμε για ολα
Γειά σου giapa.giapas έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 13:40 ...
@marsantos έχει το μαιλ μου ο Σουρμενιώτης. Αν καταφέρεις να τον βρεις θα χαρώ να πιούμε έναν καφέ βλέποντας ...μπάσκετ.
Νομίζω, ας περάσει αυτη η περίοδος, να ηρεμήσουμε όλοι και μετα να ξανασκεφτεις την αποχώρηση σου.
Είσαι μια φωνή χρήσιμη για το φόρουμ.
Εννοείται, αν πετύχω τον σουρμε θα πάρω το μαιλ σου να τα πούμε κι από κοντά.
Μια χαρά είσαι..theo-drama έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 18:47 Διορθωθηκε ρε μαρσαντε...
Τόσος καιρός αποχης,βάλε κ τα χρόνια μου....αρχίσαμε κ τα χάνουμε...
...
Είχες αποτελέσματά 7 χρόνων να διαχειριστεις.
Από εδώ και πέρα η δουλειά σου θα είναι πιο εύκολη
- O Teleutaios Savourai
Σε ευχαριστούμε για όλα. Τεράστια προσωπικότητα.
Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για τη συγκεκριμένη διοίκηση.
Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για τη συγκεκριμένη διοίκηση.
- These users thanked the author O Teleutaios Savourai for the post:
- Apil44
αλλη μια μερα που η βλακεια στον πλανητη ΠΑΟΚ νικησε. οτι και να πει κανεις πλεον ειναι λιγο. Ρασβαν, εσυ γλιτωσες, ελπιζω να μην ξαναμπλεξεις ποτε μαζι μας.
Δηλαδή θα κοιτάμε τον πάγκο και θα είναι άλλος εκεί; Δε θα είναι ο ραζβαν; Μαχαίρια στο στομάχι μόνο η σκέψη. Δε θα ξανά τραγουδήσουμε δηλαδή μην ξαναβγαλεις το σκουφί; Μπορεί να έκλεισε ο κύκλος του και εδώ που είχαμε φτάσει να μην είχα θέμα με το να φύγει, αλλά όσο περνάει η ώρα δε χωνεύεται.
Οσο για την ΠΑΕ, χτίστε το γήπεδο πιο γρήγορα να το εγκαινιάσει ο ραζβαναρος. Δε θα αντέξουμε πάνω από 4ετια χωρίς αυτόν.
Οσο για την ΠΑΕ, χτίστε το γήπεδο πιο γρήγορα να το εγκαινιάσει ο ραζβαναρος. Δε θα αντέξουμε πάνω από 4ετια χωρίς αυτόν.
- These users thanked the author margas for the post (total 4):
- rockcity4, paokkerkir, Andrew R, Kourdos