Νέος προπονητής
- pagotatzis
Re: Νέος προπονητής
Με αυτά τα ονόματα που ακούγονται ο Νίκος Παπαδόπουλος φαντάζει Μουρίνιο
Στη θεωρία μην βαράτε
Στη θεωρία μην βαράτε
- These users thanked the author pagotatzis for the post (total 3):
- Kenny4, Gregk19262000, aivas19
Γειά σου παιχταρά μου navi!!navigator11 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 18:06 Φίλε @marsantos , σε απαλλάσσω του βασάνου σκεπάσματος έστω και με υπέρλεπτο σεντόνι.![]()
Πως θες να σου γράψω;
Εχω ανοίξει air-condition γιατί κανει ζέστη ακόμα.
Ένα tip προς το παρόν για τον επόμενο. Εύχομαι στη συνέντευξη παρουσίασης να μην ακούσω τίποτα για όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- navigator11
ο Παπαδοπουλος οντως μας ταιριαζει σε σχεση με αυτους
ειναι γνωστης του πρωταθληματος
ο Λεβαδειακος επαιξε πολυ ωραιο επιθετικο ποδοσφαιρο
ανεδειξε παικτες
ειναι φθηνος δεν θα ζητησει μεταγραφες
τι αλλο θελουνε στην διοικηση, παρτε τον
ειναι γνωστης του πρωταθληματος
ο Λεβαδειακος επαιξε πολυ ωραιο επιθετικο ποδοσφαιρο
ανεδειξε παικτες
ειναι φθηνος δεν θα ζητησει μεταγραφες
τι αλλο θελουνε στην διοικηση, παρτε τον
Δημητρη καντο εικονα...Dimitrisou έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 17:02Καλα δεν χρειάζεται να κάθεται πίσω από το γραφείου του στην Μικράς Ασίας για να λέμε ότι δουλεύει..μια χαρά γίνονται αυτά που πρέπει να κάνει από παντού..το θέμα είναι να γίνονται..Athens έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 16:46 την ωρα που ψαχνουμε για προπονητη ο Ματος ειναι καλεσμενος της Βραζιλιας στο μουντιαλ...
ολα μια χαρα λειτουργουνε
Εισαι Αμερικη...
Νεα Υορκη...
Καλεσμενος της Βραζιλιας στην μεγαλυτερη γιορτη του ποδοσφαιρου...
Με παρεα ιερα τερατα του ποδοσφαιρου....
θα σου πει το ''φαινομενο''...<<Ρε μαλακαο παμε για καιπιρινιες>>
και εσυ θα πεις <<Ασε ρε μαλακαο...εχω τηλεδιασκεψη με το Μαρακι και τον Παπαμιμικο>>...
- dravinosRa
Χωρίς να έχω κάποια πληροφορία, θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε σε αγορά κάποιου προπονητή που έχει συμβόλαιο με την ομάδα του. Δεν θα είναι κάποιος ελεύθερος που ακούστηκε. Νομίζω και με τον Άμπελ Φερέιρα αυτό είχε γίνει.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Εξαρτάται, τον πληρώνει ο Ρονάλντο?psykoman έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 18:18Δημητρη καντο εικονα...Dimitrisou έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 17:02Καλα δεν χρειάζεται να κάθεται πίσω από το γραφείου του στην Μικράς Ασίας για να λέμε ότι δουλεύει..μια χαρά γίνονται αυτά που πρέπει να κάνει από παντού..το θέμα είναι να γίνονται..Athens έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 16:46 την ωρα που ψαχνουμε για προπονητη ο Ματος ειναι καλεσμενος της Βραζιλιας στο μουντιαλ...
ολα μια χαρα λειτουργουνε
Εισαι Αμερικη...
Νεα Υορκη...
και εσυ θα πεις <<Ασε ρε μαλακαο...εχω τηλεδιασκεψη με το Μαρακι και τον Παπαμιμικο>>...
-
Michael Scott
Παντως με τον Βαλβερδε να κυκλοφορεί πλεον ελεύθερος, θα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ αν δεν τον προσεγγίσουν
- These users thanked the author Michael Scott for the post:
- Athens
ο Χοσε λεει εχει ρητρα αποδεσμευσης 400χιλ γι αυτο κολλαει το θεμα του.
Οι επόμενες εβδομάδες αναμένονται καθοριστικές για το αν η υποψηφιότητά του θα παραμείνει ενεργή ή θα μπει οριστικά στο περιθώριο.
Οι επόμενες εβδομάδες αναμένονται καθοριστικές για το αν η υποψηφιότητά του θα παραμείνει ενεργή ή θα μπει οριστικά στο περιθώριο.
Εκτιμώ ότι ο εμμονικος Πόντιος, θα πάει για ρελανς και θα μας βάλει όλους στη θέση μας. Άλλωστε για αυτόν, η αλλαγή είναι ένα μεγαλοπρεπές ρίσκο που πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να παρει 
-
PAOKAPOMONOSMOY
Αν έρθει ο Παπαδόπουλος θα πρέπει να γράψουν στα πλαστικά προσοχή τζάμι 
- These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post:
- paok apo epilogi
- pagotatzis
Αφού έκλεισε στον οαρηςMichael Scott έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 18:26 Παντως με τον Βαλβερδε να κυκλοφορεί πλεον ελεύθερος, θα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ αν δεν τον προσεγγίσουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Δευ 15 Ιουν 2026, 18:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author pagotatzis for the post:
- yakel
Έχουμε φάει διακριτικά άκυρο εδώ και καιρόMichael Scott έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 18:26 Παντως με τον Βαλβερδε να κυκλοφορεί πλεον ελεύθερος, θα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ αν δεν τον προσεγγίσουν
Πάντως δεν πιστεύω ότι είναι κανείς από τα ονόματα που ακούστηκαν. Άλλος θα είναι.
Αν και η απαντηση στον Δημητρη ειχε χιουμοριστικο τονο...στην ερωτηση σου Ραιαν...αφου δεν τον πληρωνει ο Ροναλντο θα μπορουσε να κατσει εδω σ αυτους που τον πληρωνουν...σε μια δυσκολη περιοδο για τον συλλογο...Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 18:25Εξαρτάται, τον πληρώνει ο Ρονάλντο?psykoman έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 18:18Δημητρη καντο εικονα...Dimitrisou έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 17:02
Καλα δεν χρειάζεται να κάθεται πίσω από το γραφείου του στην Μικράς Ασίας για να λέμε ότι δουλεύει..μια χαρά γίνονται αυτά που πρέπει να κάνει από παντού..το θέμα είναι να γίνονται..
Εισαι Αμερικη...
Νεα Υορκη...
- ΑποστόληςΑ
Πήγε ΑΠΟΕΛ και δε να θα έρθει σ' εμάς. Μάντεψε τι θα γίνει ο προπονητής που έδιωξε τι ΑΠΟΕΛ ..pagotatzis έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 18:14 Με αυτά τα ονόματα που ακούγονται ο Νίκος Παπαδόπουλος φαντάζει Μουρίνιο
Στη θεωρία μην βαράτε