Νέος προπονητής
-
PAOKAPOMONOSMOY
Re: Νέος προπονητής
Το γράφω από τώρα. Μη μας φέρετε κάνα μπρουκλη που να χαζογελά και να θέλει να τα ξηλώσει όλα από καπρίτσιο. Λυπηθείτε μας.
- These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post:
- Amsterdamer_87
Ο Ολυμπος Λεπτοκαρυας παιζει Β τοπικο, εχει εναν προπονητη που ηταν και τον Πιερικο οταν ηταν β εθνικη. Γιατι να μη παμε να παρουμε αυτον; Καλος ανθρωπος, εχει τελειωσει και γυμναστικη ακαδημια, δεν θελει και πολλα λεφτα.
Ποσα παραπανω εχει κανει αυτος Μπενατ. Β Ισπανιας 8ος ε κουτσα κουτσα, ο δικος μας θα καταφερει τα ιδια ειναι και ελληνας.
- These users thanked the author Neiros4 for the post:
- pagotatzis
2004-2007 Ραπίντ Βουκουρεστίουalp920 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 17:57 Δεν ξέρω κανέναν τους και δεν μου προκαλεί θετικά συναισθήματα κανείς από αυτούς που ακούγονται.
Από την άλλη βέβαια,ο Λουτσέσκου ποιός ήταν πριν έρθει στον ΠΑΟΚ?
2007-2009 Μπρασόβ
2009-2011 Εθνική Ρουμανίας
2011-2012 Ραπίντ Βουκουρεστίου
2012-2014 Ελ Τζαΐς
2014-2014 ΦΚ Πετρόλουλ Πλοϊέστι
2014-2017 Ξάνθη
αυτος ηταν ο Ραζβαν πριν
Και ο Νίστρουπ της ζέλας ανερχόμενος είναι αλλά έχει κοουτσάρει και μια Κοπεγχάγη με επιτυχία στο παρελθόν. Εμείς μιλάμε κοιτάμε τελείως ψάρια που θα μπορούσε να τους προσελκύσει ακόμη και ο παλέτας.leftosss4 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 17:50 Για έναν Μπενια της Ειμπαρ λέει τώρα ο Κολκας. 2 έμειναν αυτός και ακόμα ένας που δεν έχει παίξει πουθενά. Πάμε σε προπονητή ανερχόμενο. Αυτό είναι το concept.
Δεν έχω εικόνα για τον Ισπανό προπονητή της Ειμπαρ, νομίζω οτι πιθανή έλευσή του θα φέρει προβληματισμό και ως εκ τούτου ρίσκο. Επικοινωνιακά μιλώντας.
Αγωνιστικά δεν έχω ιδέα, μακάρι να είναι καλός.
Στατιστικά πάλι μιλώντας, θεωρώ πως 9/10 φορές που μεγάλο ΜΜΕ του ΠΑΟΚ λέει "ο ΤΑΔΕ και άλλος ένας που δεν έχει ακουστεί" για μεταγραφικά ή προπονητικά θέματα, σχεδόν πάντα κλείνει αυτός που έχει γραφτεί ονομαστικά.
Και μετά το δένουν λέγοντας "όπως γράφαμε από νωρίς αυτός ήταν ο βασικός υποψήφιος - υπήρξε διερευνητική επαφή και με τον ΔΕΙΝΑ (τον αποκαλύπτουν μετά εορτής) αλλά δεν υπήρχε βάση για συμφωνία".
Τώρα, το κάνουν αυτό για σφυγμομέτρηση;
Για να προλειάνουν έδαφος;
Γιατί ΟΝΤΩΣ υπάρχει δεύτερος υποψήφιος - πιο δυνατό όνομα και το κρατάνε;
Ιδέα δεν έχω
Λέω τι έχω παρατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια
Αγωνιστικά δεν έχω ιδέα, μακάρι να είναι καλός.
Στατιστικά πάλι μιλώντας, θεωρώ πως 9/10 φορές που μεγάλο ΜΜΕ του ΠΑΟΚ λέει "ο ΤΑΔΕ και άλλος ένας που δεν έχει ακουστεί" για μεταγραφικά ή προπονητικά θέματα, σχεδόν πάντα κλείνει αυτός που έχει γραφτεί ονομαστικά.
Και μετά το δένουν λέγοντας "όπως γράφαμε από νωρίς αυτός ήταν ο βασικός υποψήφιος - υπήρξε διερευνητική επαφή και με τον ΔΕΙΝΑ (τον αποκαλύπτουν μετά εορτής) αλλά δεν υπήρχε βάση για συμφωνία".
Τώρα, το κάνουν αυτό για σφυγμομέτρηση;
Για να προλειάνουν έδαφος;
Γιατί ΟΝΤΩΣ υπάρχει δεύτερος υποψήφιος - πιο δυνατό όνομα και το κρατάνε;
Ιδέα δεν έχω
Λέω τι έχω παρατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια
Ελπίζω το όνομα που θα ανακοινωθεί να μην είναι κανένα από αυτά που έχουν κυκλοφορήσει, αφ’ ενός γιατί κανένα δεν γεμίζει το μάτι και αφ’ετέρου γιατί ελπίζω μια μέρα η ΠΑΕ να αποκτήσει στεγανά ξανά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Δευ 15 Ιουν 2026, 18:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author gika for the post:
- pagotatzis
- Dimitris_L4
ο Ραζβαν πριν ερθει πηγε με ραπιντ στους 8 του ουεφα κ τελικο κυπελλου με την Ξανθη...επισης ειχε τν Ιβαν εδω να τα χωνει αβερτα κ να κανει ροστεραρες με πολυ βαθος...καμια σχεση με τα τελευταια χρονια δλδ...
Αυτοι οου ακουγονται ουτε το 1/10 απο αυτα που εκανε ο Ραζβαν δν εχουν κανει...τον τοτε Ραζβαν...
Αυτοι οου ακουγονται ουτε το 1/10 απο αυτα που εκανε ο Ραζβαν δν εχουν κανει...τον τοτε Ραζβαν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris_L4 την Δευ 15 Ιουν 2026, 18:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- Gregk19262000
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Το πρόβλημα με τον Μπενιατ Σαν Χοσε δεν είναι ότι δουλεύει στην Β'Ισπανίας, είναι ότι έχει 13 χρόνια πρώτος προπονητής και δεν έχει μισό σημείο αναφοράς. Ατελείωτες αποτυχίες και τίτλοι μόνο σε Βολιβία και Χιλή. Πραγματικά φαίνεται να είναι επιλογή που θα έπαιρνε για εμάς πχ ο Θόδωρας ο Καρυπίδης ή ο Μαρινάκης.
Ανυπομονώ για συνέντευξη τύπου όπου τα γλειφτράκια της διοίκησης που φοράνε την αποκριάτικη στολή του δημοσιογράφου θα κάνουν εξαντλητικές ερωτήσεις στον ΤΔ απαιτώντας να μάθουν τα ποδοσφαιρικά κριτήρια που οδήγησαν στην επιλογή του επόμενου προπονητή.
Ανυπομονώ για συνέντευξη τύπου όπου τα γλειφτράκια της διοίκησης που φοράνε την αποκριάτικη στολή του δημοσιογράφου θα κάνουν εξαντλητικές ερωτήσεις στον ΤΔ απαιτώντας να μάθουν τα ποδοσφαιρικά κριτήρια που οδήγησαν στην επιλογή του επόμενου προπονητή.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 5):
- Gregk19262000, Dimitris_L4, Montrealiotis, Logistis, Kenny4
-
Gregk19262000
Δεν υπάρχει περίπτωση φιλε ξέχνα το, αυτοι θέλουν μπάτζετ για να έρθουνMagdiTolba έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 17:26 Στο σκακι συχνά θυσιάζεις πιόνι. Εδώ η διαρροή ονοματων είναι σκόπιμη.
2 ειναι οι μεγάλοι στόχοι, δεν τους λέμε για να μην μπουν σφήνα άλλοι.
Ας το πω, Ο Τιαγκο και ο Σερτζιο
- navigator11
Φίλε @marsantos , σε απαλλάσσω του βασάνου σκεπάσματος έστω και με υπέρλεπτο σεντόνι. 

- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Δεν μου αρέσουν αυτοί που ακούγονται. Καλύτερα Ριέρα, Καρσεδο ή ιδανικα τον Πορτογάλο Ούγκο Ολιβέιρα που θέλει η Φούλαμ. Κυριαρχικό ποδόσφαιρο επιθετικό, 4231, παίζει με νέους και τους κάνει τοπ κλας. Εκανε την Φαμαλικαο να παίζει μπαλαρα και την έφτασε να έχει 100εκ. χρηματιστηριακη αξία. Ήταν χρόνια βοηθός του Μάρκο Σίλβα.
Μα και αυτος ειναι ο λογος που δουλευει αποτυχημενα ακομη στη β ισπανιας. Αυτο ειναι το θεμα. Η επομενη λυση μετα την απολυση του ΤΟΤΕΜ Ραζβαν αντι να ειναι στεπ απ για την ομαδα με εναν προπονητη που θα ειχε βιογραφικο και παραστασεις θα ειναι με εναν σαν εμενα απλα επειδη ειναι ισπανος αντι για β τοπικο πηγε β ισπανιαςΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 18:03 Το πρόβλημα με τον Μπενιατ Σαν Χοσε δεν είναι ότι δουλεύει στην Β'Ισπανίας, είναι ότι έχει 13 χρόνια πρώτος προπονητής και δεν έχει μισό σημείο αναφοράς. Ατελείωτες αποτυχίες και τίτλοι μόνο σε Βολιβία και Χιλή. Πραγματικά φαίνεται να είναι επιλογή που θα έπαιρνε για εμάς πχ ο Θόδωρας ο Καρυπίδης ή ο Μαρινάκης.
- Shivaspace
αν κάνουμε πλάκα ..που έστω συζητάμε , όχι να θέλει κανείς, τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ!! σημεία των καιρών?
εγώ έχω μια τελευταία ελπίδα στον Αντρέ πάντως