Με τέτοιες επιλογές μου φαίνεται ελκυστικός ακόμα και Μαλεζάς!Kostas_FI έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 14:46 "Στον ΠΑΟΚ οι περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι τρεις. Ο λόγος για τους Μαρίνο Πούσιτς, Λουίς Κάστρο και Μπένιατ Σαν Χοσέ."
Πανωραφάτες επιλογές![]()
Νέος προπονητής
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Re: Νέος προπονητής
Και πέρσι έτοιμος ήταν.Demir έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 14:57 Θα ήθελα να ξέρω ποιος έχει κολλήσει από πέρσι με τον πουσιτς ;;
Που να ψάχνεις για νέο τώρα. Έχουν δουλειά τα στελέχη με το οργανόγραμμα, το προπονητικό και το γήπεδο.
- pagotatzis
Και γιατί να μην είναι ο Ριερα ο Ίβηρας ;Kabamaru11 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 14:54 O Κολκας ειπε πως η ομαδα ειναι αναμεσα σε 2 προπονητες,ενας απο Ιβηρικη κ ενας εκτος Ιβηρικης.Κανεις δεν εχει ερθει Ελλαδα,προτιμαει επισης τον πρωτο,τον Ιβηρα.
Αρα San Jose απο Eibar κατα τα λεγομενα του και η 2η επιλογη ο Πουσιτς.
E δε υποφέρεστε πια....
Πάντως ο San José θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. Για εμένα θα ήταν εξαιρετική επιλογή, αν δεν πάνε για Προπονητή ονόματος Κονσεισάο.
Έχετε το θάρρος και την υπομονή? Η Βάσκικη Σχολή θεωρείται πολύ ψαγμένη ποδοσφαιρικά.
Πάντως ο San José θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. Για εμένα θα ήταν εξαιρετική επιλογή, αν δεν πάνε για Προπονητή ονόματος Κονσεισάο.
Έχετε το θάρρος και την υπομονή? Η Βάσκικη Σχολή θεωρείται πολύ ψαγμένη ποδοσφαιρικά.
- Kabamaru11
Μακαρι,αλλα απο τα 3 ονοματα που βγηκαν γραφω.pagotatzis έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 15:05Και γιατί να μην είναι ο Ριερα ο Ίβηρας ;Kabamaru11 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 14:54 O Κολκας ειπε πως η ομαδα ειναι αναμεσα σε 2 προπονητες,ενας απο Ιβηρικη κ ενας εκτος Ιβηρικης.Κανεις δεν εχει ερθει Ελλαδα,προτιμαει επισης τον πρωτο,τον Ιβηρα.
Αρα San Jose απο Eibar κατα τα λεγομενα του και η 2η επιλογη ο Πουσιτς.
Και κάτι άλλο...αν ειναι ενας προπονητης, που παιζει κάθετο ποδόσφαιρο, αλλαζει συστήματα, εντάσσει μικρους στην ομάδα, πηγαίνει και βλέπει αγωνες ¨ολων των Κ , ας του δωθεί χρόνος, (οχι μια μόνο χρονιά) και Οχι στα πρωτα ανητικά, αποτελέσματα, να τον Θάψουμε...
Αρκεί, να δείξει έργο...
Αρκεί, να δείξει έργο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Woodman73 την Δευ 15 Ιουν 2026, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λοιπον στα σοβαρα, η επιλογη του Σαν Χοσε μου αρεσει προσωπικα. Θα μου πεις "γιατι ρε Δημητρη, τον ξερεις;".
Δε με λενε Δημητρη ομως.
Δε με λενε Δημητρη ομως.
- These users thanked the author DimitrisS for the post (total 10):
- george188, geobila, Ορτζονικίδης, Maklaz, episimos73, TylerDurden, paok apo epilogi, PAOKevolution, JohnDag, Gregk19262000
- navigator11
Πάντως έχει τρομερά λαϊμοκοντόρικα μούτρα τώρα που τον πρωτοείδαFranky έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 15:06 E δε υποφέρεστε πια....![]()
![]()
![]()
![]()
Και Λέτο δέχομαι για να μην έρθει ο ΠούσιτςFranky έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 15:06 E δε υποφέρεστε πια....![]()
![]()
![]()
![]()
-
Michalios92
Ο Ισπανός έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο.Franky έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 15:06 E δε υποφέρεστε πια....![]()
![]()
![]()
![]()
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Από πού προκύπτει πως δεν έχει στόχους; Αν είναι έτσι ας ανεβάσουν τον Ponz,να καλύψουμε και τα αριθμητικά κενά με παίκτες της Β και των Ακαδημιών,να μας βγει και τζάμπα η δουλειά.ektoras έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 14:10 Επειδή φέτος δεν έχει κάποιο στόχο η ομάδα ο Πάμπλο είναι ίσως η καλύτερη επιλογή...ίσως αξιοποιήσει κάποια παιδιά από τις ακαδημίες και έρθουν έσοδα από την πώλησή τους τα επόμενα καλοκαίρια...να υπάρξει αυτάρκεια συν την αποδοχή μεγάλης μερίδας του κόσμου
- These users thanked the author boogeyman77 for the post:
- george188