Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Ο πουσιτς κοβεται κ απο το ονομα και απο τις αντιδρασεις που θα προκαλεσει η προσληψη του. Οι αγαπητοι ΤΤ πλεον στα της ΠΑΕ νομιζω οτι εχουν σχεδον μηδενικη πληροφορηση. οποτε δεν πιστευω οτι ο πουσιτς μπορει να ειναι ο επικρατεστερος
Ειλικρινα, απο τοτε που εφυγε ο παμπλο απο την ομαδα τι ακριβως εχεις δει που θες να πεις οτι οκ κατι ειδα κ θελω να τον εμπιστευτω? εχει δειξει μια χρονια νορμαλ με πανσεραικο κ απο εκει κ επειτα το απολυτο τιποτα. Και αν δεν λεγοταν παμπλο κ δεν ειχε την ιστορια στην ομαδα ουτε που θα αναφεροταν το ονομα πουθενα. Τον πορτογαλο κ τον ισπανο θα τον φερεις ή οποιον γιατι μπορει να δεις οτι κατι εχει δειξει σε επιπεδο δουλειας, αποδοσηςPanostas1995 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 12:34 Εγώ όπως έχω πει εδώ και καιρό....
Αν δεν έχουν σκοπό να φέρουν κάποιον επιπέδου Κονσεϊσάο που συνεπάγεται και τεράστια επένδυση σε μεταγραφές...
Ας φέρουν Γκαρσία και ας τον στηρίξουν με γυμναστές και αναλυτές υψηλού επιπέδου και όχι με κάποιον Αμανατίδη που τον είχαν μόνο και μόνο γιατί τότε δεν είχε το UEFA Pro ο Πάμπλο....
Ποιος ο λόγος να φέρεις έναν νέο Πορτογάλο ή Ισπανό που θα είναι στοίχημα και να μη στηρίξεις τον δικό σου ....
- These users thanked the author george188 for the post:
- Montrealiotis
Χρήστος Κοντης!
- These users thanked the author Iggy Pop for the post:
- anaximandros4
Προσωπικό ξεσκαρτάρισμα low budget επιλογών:
Πάμπλο Γκαρσία όχι
Λέτο γιατί όχι
Μαθητευόμενος μάγος Πορτογάλος όχι
Μαθητευόμενος μάγος Ισπανός ΝΑΙ
Βαλκάνιος μανουριάρης ναι
Σλάβικ κοιμήσας όχι
Πάμπλο Γκαρσία όχι
Λέτο γιατί όχι
Μαθητευόμενος μάγος Πορτογάλος όχι
Μαθητευόμενος μάγος Ισπανός ΝΑΙ
Βαλκάνιος μανουριάρης ναι
Σλάβικ κοιμήσας όχι
-
Panostas1995
Πρώτα από όλα έδειξε στον ΠΑΟΚ σε 8 μήνες με χειρότερο ρόστερ από αυτά που είχε ο Λουτσεσκου,george188 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 12:36Ειλικρινα, απο τοτε που εφυγε ο παμπλο απο την ομαδα τι ακριβως εχεις δει που θες να πεις οτι οκ κατι ειδα κ θελω να τον εμπιστευτω? εχει δειξει μια χρονια νορμαλ με πανσεραικο κ απο εκει κ επειτα το απολυτο τιποτα. Και αν δεν λεγοταν παμπλο κ δεν ειχε την ιστορια στην ομαδα ουτε που θα αναφεροταν το ονομα πουθενα. Τον πορτογαλο κ τον ισπανο θα τον φερεις ή οποιον γιατι μπορει να δεις οτι κατι εχει δειξει σε επιπεδο δουλειας, αποδοσηςPanostas1995 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 12:34 Εγώ όπως έχω πει εδώ και καιρό....
Αν δεν έχουν σκοπό να φέρουν κάποιον επιπέδου Κονσεϊσάο που συνεπάγεται και τεράστια επένδυση σε μεταγραφές...
Ας φέρουν Γκαρσία και ας τον στηρίξουν με γυμναστές και αναλυτές υψηλού επιπέδου και όχι με κάποιον Αμανατίδη που τον είχαν μόνο και μόνο γιατί τότε δεν είχε το UEFA Pro ο Πάμπλο....
Ποιος ο λόγος να φέρεις έναν νέο Πορτογάλο ή Ισπανό που θα είναι στοίχημα και να μη στηρίξεις τον δικό σου ....
Στον Ατρόμητο είχε το χειρότερο ρόστερ των τελευταίων ετών τι θες να κάνει;
Το σημαντικότερο.... ξέρει από ΠΑΟΚ
Ας δούμε ποιον θα φέρουν και ας κρίνουμε τι έχει κάνει ως τώρα
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- anaximandros4
- navigator11
Φέρε Ιβάν τον Μπούτσκαρο 
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
- XamenoKormi, Apil44, margas
-
xrisitsapa
Τι μερος του λογου ειναι αυτος ;aivas19 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 12:28 Ο Τσωχος είπε οτι μιλούσαμε σίγουρα με Λουις Κάστρο της Λεβάντε, δε ξέρει αν ειναι αυτος
Και γω ξέρω από ΠΑΟΚ να πάρουμε εμένα αν είναι να ξέρετε ποιον μπινελικωνετε
Θα διαβάζω κ τις κριτικές σας
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 3):
- Mica, Montrealiotis, margas
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν έχουμε ήδη συμφωνήσει με τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Ράζβαν είμαστε για τα πανηγύρια (carnivals). Προσωπικά δεν το πιστεύω, αλλά η αγαπημένη μου ομάδα δεν σταματάει να με εκπλήσσει ΠΟΤΕ.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- paokspren
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ρε φίλε σκέφτηκα τον Κλάους και λέω που τον ξέθαψε. Ο Ντίνο πολύ, πολύ δύσκολα Ελλάδα.Elkjaer έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 12:15 Ο Μάρτινς θα μου άρεσε ως επιλογή.
Θα ήθελα Τοπμέλερ.
Ακούγεται καλή επιλογή ο Ριέρα
- NikLiverpool
Ξέρει απο ΠΑΟΚ? Δηλαδή? Μετα τον ΠΑΟΚ τι έκανε? Είχε εξέλιξη προπονητική? Έδειξε έργο κάπου αλλού? Ας φέρουμε τον Γεωργιάδη αν είναι.Panostas1995 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 12:40Πρώτα από όλα έδειξε στον ΠΑΟΚ σε 8 μήνες με χειρότερο ρόστερ από αυτά που είχε ο Λουτσεσκου,george188 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 12:36Ειλικρινα, απο τοτε που εφυγε ο παμπλο απο την ομαδα τι ακριβως εχεις δει που θες να πεις οτι οκ κατι ειδα κ θελω να τον εμπιστευτω? εχει δειξει μια χρονια νορμαλ με πανσεραικο κ απο εκει κ επειτα το απολυτο τιποτα. Και αν δεν λεγοταν παμπλο κ δεν ειχε την ιστορια στην ομαδα ουτε που θα αναφεροταν το ονομα πουθενα. Τον πορτογαλο κ τον ισπανο θα τον φερεις ή οποιον γιατι μπορει να δεις οτι κατι εχει δειξει σε επιπεδο δουλειας, αποδοσηςPanostas1995 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 12:34 Εγώ όπως έχω πει εδώ και καιρό....
Στον Ατρόμητο είχε το χειρότερο ρόστερ των τελευταίων ετών τι θες να κάνει;
Το σημαντικότερο.... ξέρει από ΠΑΟΚ
Ας δούμε ποιον θα φέρουν και ας κρίνουμε τι έχει κάνει ως τώρα
Προσωπικά Van Bommel θα ήθελα αλλά δεν παίζει μια.
- These users thanked the author NikLiverpool for the post:
- george188
-
Panostas1995
Πιστεύεις πως δε θα παίξει ρόλο ο επόμενος προπονητής να ξέρει από ΠΑΟΚ;sn0ufel4 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 12:43 Και γω ξέρω από ΠΑΟΚ να πάρουμε εμένα αν είναι να ξέρετε ποιον μπινελικωνετε
Πίστεψε με δεν είμαι φαν του προπονητή Γκαρσία απλά νιώθω πως αυτή τη στιγμή συμπληρώνει αρκετά κουτάκια για να πάει η ομάδα στη μεταβατική περίοδο....
Φέρτε έναν προπονητή που θα αξιοποιήσει τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΙΦΚΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- These users thanked the author van rooy for the post (total 4):
- rockcity4, Gregk19262000, margas, panta
Panostas1995 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 12:46
Πιστεύεις πως δε θα παίξει ρόλο ο επόμενος προπονητής να ξέρει από ΠΑΟΚ;
Πίστεψε με δεν είμαι φαν του προπονητή Γκαρσία απλά νιώθω πως αυτή τη στιγμή συμπληρώνει αρκετά κουτάκια για να πάει η ομάδα στη μεταβατική περίοδο....
Όχι δεν θα έπρεπε να παίξει. Να είναι ένα + αν τύχει ναι και μέχρι εκεί
Με τη δικιά σου λογική αρκετά κουτάκια συμπληρώνει κ ο ΓΧ. Να φέρουμε αυτόν για να είμαστε ήσυχοι και χωρίς απαιτήσεις?