Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Προσωπική μου άποψη είναι πως ο προπονητής πρέπει να είναι απο την Ιβηρική.
Λόγω γλώσσας/εμπιστοσύνης με τους πορτογαλλόφωνους ΤΔ/ΑΔ μας, και λόγω πως είναι η καλύτερη προπονητική σχολή (πέρσι υπήρχαν 4 πορτογάλοι, και 4 ισπανοί στην πρεμιερ)
Λόγω γλώσσας/εμπιστοσύνης με τους πορτογαλλόφωνους ΤΔ/ΑΔ μας, και λόγω πως είναι η καλύτερη προπονητική σχολή (πέρσι υπήρχαν 4 πορτογάλοι, και 4 ισπανοί στην πρεμιερ)
Τόνισε το ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ;leftosss4 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 12:04 O Κολκας λέει πως υπάρχει υπάρχουν 3 επιλογές. Είμαστε κοντά στον 1η επιλογή. Ιβηρική χερσόνησος. Αυτόν λέει γουστάρει και αυτός. Δεν έχει περάσει σαν προπονητής από Ελλάδα. Ο τσοχος το πρωί είπε για έναν της Λεβαντε που είχε περάσει από το Παναιτωλικό παλιά. Ιδωμεν
Αν το τόνισε, ίσως είναι ο ριερα
- These users thanked the author GianD for the post (total 5):
- Kabamaru11, Patron, Ριαν_Καπαγιαννιδης, Gregk19262000, margas
Να πω κατι αισιοδοξο για τον καινουργιο προπονητη. Σιγουρα θα ακουσουμε πολλες μαλακιες, θα υπαρχη τοξικοτητα και θα υπαρχουν οι γνωστοι που θα κανουν πολεμο σε οποιον ερθει απλα γιατι αποφασισαν την πρωτη μερα οτι δε γουσταρουν τη φατσα του.
That said...
Νομιζω οτι οι συνθηκες για το νεο προπονητη ειναι καλυτερες απο αλλες φορες. Δεν ειμαστε σε φαση που υπαρχει πολυς κοσμος που το μονο που τους νοιαζει ειναι να ερθει ο αγγελος η ο Γκαρσια και ειναι ετοιμοι να τα κανουν μπουρδελο και να διχασουν.
Επισης ακομα και αυτοι που στιριξαμε Ραζβαν απο την αρχη λιγο η πολυ συμφωνουμε οτι ηρθε ωρα για αλλαγη, ειδικα επειδη για μενα φενεται οτι δε μπορει ο Ραζβαν πια. Οποτε δεν μιλαμε για απολυση που θα διχασει.
That said...
Νομιζω οτι οι συνθηκες για το νεο προπονητη ειναι καλυτερες απο αλλες φορες. Δεν ειμαστε σε φαση που υπαρχει πολυς κοσμος που το μονο που τους νοιαζει ειναι να ερθει ο αγγελος η ο Γκαρσια και ειναι ετοιμοι να τα κανουν μπουρδελο και να διχασουν.
Επισης ακομα και αυτοι που στιριξαμε Ραζβαν απο την αρχη λιγο η πολυ συμφωνουμε οτι ηρθε ωρα για αλλαγη, ειδικα επειδη για μενα φενεται οτι δε μπορει ο Ραζβαν πια. Οποτε δεν μιλαμε για απολυση που θα διχασει.
Ο Μάρτινς θα μου άρεσε ως επιλογή.
Θα ήθελα Τοπμέλερ.
Ακούγεται καλή επιλογή ο Ριέρα
Θα ήθελα Τοπμέλερ.
Όχι γενικά το είπε γιατί τον ρώτησαν οι άλλοι αν έχει περάσει από Ελλάδα και είπε όχιGianD έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 12:10Τόνισε το ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ;leftosss4 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 12:04 O Κολκας λέει πως υπάρχει υπάρχουν 3 επιλογές. Είμαστε κοντά στον 1η επιλογή. Ιβηρική χερσόνησος. Αυτόν λέει γουστάρει και αυτός. Δεν έχει περάσει σαν προπονητής από Ελλάδα. Ο τσοχος το πρωί είπε για έναν της Λεβαντε που είχε περάσει από το Παναιτωλικό παλιά. Ιδωμεν
Αν το τόνισε, ίσως είναι ο ριερα
Το ρόστερ έχει πιο πολλές τρύπες από ελβετικό τυρί και το Μαράκι δεν ιδρώνει αυτί εύκολα. Οποιος και να έρθει θα έχει γολγοθά να ανέβει.
Προσωπικά τον θεωρώ καμμένο τον επόμενο, αλλά ελπίζω να γίνουν βήματα να πέσει ο ΜΟ ηλικίας και να πάμε σε ένα πιο αθλητικό ρόστερ, ώστε ο μεθεπόμενος προπονητής να χρειάζεται απλά πινελιές.
Προσωπικά τον θεωρώ καμμένο τον επόμενο, αλλά ελπίζω να γίνουν βήματα να πέσει ο ΜΟ ηλικίας και να πάμε σε ένα πιο αθλητικό ρόστερ, ώστε ο μεθεπόμενος προπονητής να χρειάζεται απλά πινελιές.
- paokkerkir
Γιατι κατι μου λεει πως οποιος και να ερθει θα καταληξουμε με γκαρσια τον Δεκεμβρη;
- navigator11
Μιλάμε για σενάριο ορισμό του "εφιάλτης". Ανατριχίλα και μόνο στο διάβασμα 
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- Nassos, margas
-
panpangr77
Εγω θέλω εναν προπονητη που να προσαρμοζεται σε αυτά τα υλικα που έχει ώστε να παίρνει το καλυτερο αποτέλεσμα .
Να εχει καλη επικοινωνία με την διοικηση και να εργάζονται για το καλο της ομάδας.
Αν μπορεί να εξελίξει και τους μικρους και να τους δίνει ρόλο ακόμα καλυτερα .
Το υλικο που εχουμε δεν είναι χαμηλης ποιοτητα .Αντιθετα η ομάδα διαθέτει του δυο καλυτερους Ελληνες ποδοσφαιριστες ,τον καλυτερο ξένο ποδοσφαιριστη με διαφορά απο τον δευτερο. Να γίνουν οι πρόσθηκες που πρέπει και θα ειμαστε καλυτερα απο καλα.
Να εχει καλη επικοινωνία με την διοικηση και να εργάζονται για το καλο της ομάδας.
Αν μπορεί να εξελίξει και τους μικρους και να τους δίνει ρόλο ακόμα καλυτερα .
Το υλικο που εχουμε δεν είναι χαμηλης ποιοτητα .Αντιθετα η ομάδα διαθέτει του δυο καλυτερους Ελληνες ποδοσφαιριστες ,τον καλυτερο ξένο ποδοσφαιριστη με διαφορά απο τον δευτερο. Να γίνουν οι πρόσθηκες που πρέπει και θα ειμαστε καλυτερα απο καλα.
- These users thanked the author panpangr77 for the post (total 2):
- Azrael, george188
Τοπμέλερ έκλεισε στην Λανς just to noteElkjaer έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 12:15 Ο Μάρτινς θα μου άρεσε ως επιλογή.
Θα ήθελα Τοπμέλερ.
Ο Τσωχος είπε οτι μιλούσαμε σίγουρα με Λουις Κάστρο της Λεβάντε, δε ξέρει αν ειναι αυτος
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- Gregk19262000
-
Dimitrisou
Όποιος και να έρθει και ακόμη και να γεμίσουμε το ρόστερ θα έχει δύσκολο έργο.
Μιλάμε για αλλαγή σε πρόσωπα και φιλοσοφία 7 ετών(οκ με ένα μικρό διάλειμμα).
Θέλει στήριξη από όλους μας.
Μιλάμε για αλλαγή σε πρόσωπα και φιλοσοφία 7 ετών(οκ με ένα μικρό διάλειμμα).
Θέλει στήριξη από όλους μας.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
- paok apo epilogi, navigator11
Εξαιρετική επιλογή ο Ριέρα.
Αυτόν τον Κάστρο δεν τον ξέρω.
Σημαντικό να πάρουμε καλό προπονητή ανερχόμενο να έχει φουλ όρεξη.
Εναλλακτικά επαγγελματία που να μη μας δεί σαν διακοπές, Βαλβέρδε (ούτε μια στο εκατομμύριο αλλά λέμε) ή Μαρτινς.
Αυτόν τον Κάστρο δεν τον ξέρω.
Σημαντικό να πάρουμε καλό προπονητή ανερχόμενο να έχει φουλ όρεξη.
Εναλλακτικά επαγγελματία που να μη μας δεί σαν διακοπές, Βαλβέρδε (ούτε μια στο εκατομμύριο αλλά λέμε) ή Μαρτινς.
-
Panostas1995
Εγώ όπως έχω πει εδώ και καιρό....
Αν δεν έχουν σκοπό να φέρουν κάποιον επιπέδου Κονσεϊσάο που συνεπάγεται και τεράστια επένδυση σε μεταγραφές...
Ας φέρουν Γκαρσία και ας τον στηρίξουν με γυμναστές και αναλυτές υψηλού επιπέδου και όχι με κάποιον Αμανατίδη που τον είχαν μόνο και μόνο γιατί τότε δεν είχε το UEFA Pro ο Πάμπλο....
Ποιος ο λόγος να φέρεις έναν νέο Πορτογάλο ή Ισπανό που θα είναι στοίχημα και να μη στηρίξεις τον δικό σου ....
Αν δεν έχουν σκοπό να φέρουν κάποιον επιπέδου Κονσεϊσάο που συνεπάγεται και τεράστια επένδυση σε μεταγραφές...
Ας φέρουν Γκαρσία και ας τον στηρίξουν με γυμναστές και αναλυτές υψηλού επιπέδου και όχι με κάποιον Αμανατίδη που τον είχαν μόνο και μόνο γιατί τότε δεν είχε το UEFA Pro ο Πάμπλο....
Ποιος ο λόγος να φέρεις έναν νέο Πορτογάλο ή Ισπανό που θα είναι στοίχημα και να μη στηρίξεις τον δικό σου ....