Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Θα γινόταν καποτε και αυτό. Δηλαδή πρέπει να είμαστε εγωιστές και ενώ η ομάδα πηγαίνει αδιακαιολογητα χάλια σε δύο σεζόν, να κρατάμε τον Λου μονο και μονο γιατί "πονάει" το ΠΟΚ.
Ειναι τεράστιο κομμάτι του ΠΑΟΚ αυτό δεν αλλάζει και ευχαριστούμε για όλα!
Ειναι τεράστιο κομμάτι του ΠΑΟΚ αυτό δεν αλλάζει και ευχαριστούμε για όλα!
- These users thanked the author paoki19 for the post (total 2):
- τσιριγωτης, Ambiorix
Αν είναι λάθος απόφαση δεν ξέρω, πάντως το timing είναι 100% λάθος κατά την γνώμη μου
- These users thanked the author xpek20 for the post (total 2):
- aivas19, TylerDurden
-
Developer4
Tραγικά πράγματα και πείτε ότι θέλετε... Από που να το πιάσεις και τι να σχολιάσεις δηλαδή...
ΤΕΡΑΣΤΙΕ Ραζβάν προφανώς το αήττητο νταμπλ του 2019 και η εκκωφαντική καρπαζια στο χαρτί και το ανυπέρβλητο έπος του 2024 είναι τα highlights και αυτά που δε θα ξεπεραστούν ποτέ και από κανέναν, στην Ελλάδα γενικά και οχι μόνο στον Π.Α.Ο.Κ.!!!
Είναι δεδομένο πως αν η διαχείριση μετά από αυτούς τους θριάμβους ήταν ορθολογική, θα είχαμε ζήσει ακόμα μεγαλύτερες στιγμές!!!
Πέρα από αυτά όμως, αυτά που προσέφερες ήταν πολύ περισσότερα και δύσκολα μπορούν να αναλυθούν 1-1 εδώ μέσα... Κυριολεκτικά ένας από εμάς, ένας που νιώθει και είναι Π.Α.Ο.Κ.!!! Πάντα μπροστά ακόμα και μόνος στις μεγάλες μάχες, πάντα μπροστά και ασπίδα όταν τα ταγάρια σε στοχοποιούσαν και σε έβγαζαν γραφικό με κάθε ευκαιρία...
Κουράστηκες; Σίγουρα! Θα μπορούσες και καλύτερα ειδικά φέτος, σίγουρα και το ξέρεις και εσύ! Αλλά στην τελική στα φρύδια μας, τα κίνητρα ήταν εντελώς αγνά και Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΗΔΙΚΑ, οπότε κάθε λάθος πρέπει να συγχωρείται!
Να είσαι καλά στρατηγέ μου, ένα ευχαριστώ είναι πραγματικά λίγο! Οχι αντίο, αλλά εις το επανιδείν για να ζήσουμε αυτά που δεν προλάβαμε!!!

ΤΕΡΑΣΤΙΕ Ραζβάν προφανώς το αήττητο νταμπλ του 2019 και η εκκωφαντική καρπαζια στο χαρτί και το ανυπέρβλητο έπος του 2024 είναι τα highlights και αυτά που δε θα ξεπεραστούν ποτέ και από κανέναν, στην Ελλάδα γενικά και οχι μόνο στον Π.Α.Ο.Κ.!!!
Είναι δεδομένο πως αν η διαχείριση μετά από αυτούς τους θριάμβους ήταν ορθολογική, θα είχαμε ζήσει ακόμα μεγαλύτερες στιγμές!!!
Πέρα από αυτά όμως, αυτά που προσέφερες ήταν πολύ περισσότερα και δύσκολα μπορούν να αναλυθούν 1-1 εδώ μέσα... Κυριολεκτικά ένας από εμάς, ένας που νιώθει και είναι Π.Α.Ο.Κ.!!! Πάντα μπροστά ακόμα και μόνος στις μεγάλες μάχες, πάντα μπροστά και ασπίδα όταν τα ταγάρια σε στοχοποιούσαν και σε έβγαζαν γραφικό με κάθε ευκαιρία...
Κουράστηκες; Σίγουρα! Θα μπορούσες και καλύτερα ειδικά φέτος, σίγουρα και το ξέρεις και εσύ! Αλλά στην τελική στα φρύδια μας, τα κίνητρα ήταν εντελώς αγνά και Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΗΔΙΚΑ, οπότε κάθε λάθος πρέπει να συγχωρείται!
Να είσαι καλά στρατηγέ μου, ένα ευχαριστώ είναι πραγματικά λίγο! Οχι αντίο, αλλά εις το επανιδείν για να ζήσουμε αυτά που δεν προλάβαμε!!!
- These users thanked the author Developer4 for the post (total 3):
- Aigle_Noir, Apil44, Kourdos
-
paokpantou
Εντάξει χαλαρώστε και λίγοsn0ufel4 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 11:04 Μέρα χαράς για το ΠΟΚ και για όλους τους αλλοθρησκους και μη
Συγχαρητήρια Ιβάν κ λοιπό παρεακι
Τον έχουμε κάνει Θεό
Τρεις σερί χαμένους τελικούς
Και μια ομάδα να σέρνεται πέρσι και φέτος μετά τον Μάρτιο
Έκλεισε ο κύκλος του
Τέλος
Καλός χρυσός στρατηγός αλλά μέχρι εκεί που έφτασε μπορούσε έχει χάσει πλέον την εμπιστοσύνη και του Ιβαν και των παιχτών
- These users thanked the author paokpantou for the post (total 4):
- kmallio, τσιριγωτης, Ally Samagoal, Amsterdamer_87
Κρίμα...ήλπιζα σε ανατροπή της τελευταίας στιγμής. Μακάρι ο επόμενος να μου παρέχει το ίδιο συναίσθημα, οτι η ομάδα όπου και να παίζει μπορεί να κερδίσει.
Θα μου λείψεις ρε μπαγάσα!
Θα μου λείψεις ρε μπαγάσα!
- These users thanked the author Nassos for the post:
- Aigle_Noir
Ααα, αρχίσαμε. Δηλαδή η ομάδα έπρεπε να παραμείνει εγκλωβισμένη σε έναν ανεπαρκή προπονητή για άλλα 10 χρόνια απλώς και μόνο για να μη δώσει χαρά στο ΠΟΚ. Λες και η χαρά τους πηγάζει από κάποιον πραγματικό αγωνιστικό φόβο και όχι από την αντιπάθεια που ο ίδιος καλλιέργησε με τις κατά καιρούς τοποθετήσεις του.sn0ufel4 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 11:04 Μέρα χαράς για το ΠΟΚ και για όλους τους αλλοθρησκους και μη
Συγχαρητήρια Ιβάν κ λοιπό παρεακι
- These users thanked the author Kenny4 for the post (total 2):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, Amsterdamer_87
Τεράστια συνεισφορά, τεραστιος προπονητής, ο πιο πετυχημένος. Ο σερ άλεξ του ΠΑΟΚ μας, για παντα ενας απο μας ραζβαναρε, θα ερχοταν καποτε αυτη η στιγμη
- These users thanked the author george188 for the post (total 4):
- paok apo epilogi, elvetos giatros, Apil44, Montrealiotis
- Dimitris_L4
Ενα ευχαριστω ειναι λιγο ρε Ραζβαν...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 9):
- george188, aivas19, Mica, Aigle_Noir, elvetos giatros, Gregk19262000, Kourdos, Neiros4, margas
Ευχαριστούμε για όλα ΡΑΖΒΑΝ
Με τα καλά σου, με τα στραβά σου, έχεις γράψει το όνομα σου με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου
Με τα καλά σου, με τα στραβά σου, έχεις γράψει το όνομα σου με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου
- These users thanked the author GianD for the post:
- elvetos giatros
- Kabamaru11
Μενει ελευθερος,αυτο σημαινει πως ουτε αποζημιωση παιρνει αλλα ουτε η ομαδα χρηματα σε περιπτωση που πηγαινε σε αλλη ομαδα.Το πιο σωστο και ηθικο ηταν αυτο.
Πραγματικα αν δεν κλεισει το πολυ μεχρι αυριο νεος προπονητης,βαλτε ενα λουκετο εκει και αντε για μπανια.
Ο Λουτσεσκου ειναι μερος της ιστοριας μας,τον ευχαριστουμε και θελουμε να τον ξαναδουμε στην Νεα Τουμπα,εστω και σαν επισκεπτη.
Πραγματικα αν δεν κλεισει το πολυ μεχρι αυριο νεος προπονητης,βαλτε ενα λουκετο εκει και αντε για μπανια.
Ο Λουτσεσκου ειναι μερος της ιστοριας μας,τον ευχαριστουμε και θελουμε να τον ξαναδουμε στην Νεα Τουμπα,εστω και σαν επισκεπτη.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- Montrealiotis
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Το ξεσκίσαμε με το οφ τόπικ, αλλά είχα φίλο που επέμενε να παίζει δεξί μπακ ακόμα και σε 5χ5 που δεν υπήρχε καν η θέση, κι έλεγε ότι ο αγαπημένος του παίκτης ήταν ο Γκάρι Νέβιλ.marsantos έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:53Άρα είσαι γερή μπαλαδοφατσα.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:50 ...
Είτε κουβαλητής μπάλας, 10αρι παλιάς κοπής, είτε έξω αριστερά. Πρόσεχε γιατί πετυχαίνω δεκάλεπτο κέρμα από τα 50 μέτρα.![]()
Το έξω αριστερά μου κάνει. Στα τελειώματα γύρισα δεξί μπακ.
Ας πούμε και για προπονητή, ελπίζω σε νέο ηλικιακά αντικαταστάτη. Τα μεγάλα ονόματα άνω των 55 παραδοσιακά αποτυγχάνουν. Κάποιος με φρέσκες ιδέες, να παρακολουθεί τις εξελίξεις, να παίζει επιθετικά, και να εξελίσσει νέους. Ας μην είναι ακόμα τοπ για το επίπεδό μας, ας εξελιχθεί σε μας. Αλλά χωρίς χαζές συγκρίσεις, αν περιμέναμε 5 χρόνια για ένα πρωτάθλημα, 0 κύπελλα, 0 ΤσΛ, ας περιμένουμε έστω 2 χρόνια να κρίνουμε τον αντικαταστάτη, με το δικό του ρόστερ κλπ.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- Patron
Για πάντα στη καρδιά μου !!!
Με έκανες να κλάψω όπως όταν γεννήθηκαν οι κόρες μου.
Όταν μιλούσες στο ποκ ήταν σαν να μιλούσε ένας απο εμάς.
Μόνο σεβασμό και αγάπη για την προσφορά σου.
Φτάνει η ώρα να δούμε αν θα μπορέσει κάποιος να σε ξεπεράσει.
Δυστυχώς στη ζωή πολλές φορές η αξία αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση ...
υγ. Μόνο πορτογάλο να μην φέρουν ....δεν αντέχονται οι μοιροκλάφτρες και προπονητικές απάτες ...
Για να δούμε ποιος και πόσο θα αντέξει σε αυτή την ηλεκτρική καρέκλα....μόνο να μην γίνουμε γαύρος..και τους αλλάζουμε πιο γρήγορα και απο τα πουκάμισα.
Με έκανες να κλάψω όπως όταν γεννήθηκαν οι κόρες μου.
Όταν μιλούσες στο ποκ ήταν σαν να μιλούσε ένας απο εμάς.
Μόνο σεβασμό και αγάπη για την προσφορά σου.
Φτάνει η ώρα να δούμε αν θα μπορέσει κάποιος να σε ξεπεράσει.
Δυστυχώς στη ζωή πολλές φορές η αξία αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση ...
υγ. Μόνο πορτογάλο να μην φέρουν ....δεν αντέχονται οι μοιροκλάφτρες και προπονητικές απάτες ...
Για να δούμε ποιος και πόσο θα αντέξει σε αυτή την ηλεκτρική καρέκλα....μόνο να μην γίνουμε γαύρος..και τους αλλάζουμε πιο γρήγορα και απο τα πουκάμισα.
- These users thanked the author van rooy for the post (total 7):
- aivas19, Patron, Aigle_Noir, elvetos giatros, Apil44, Kourdos, Neiros4
Ημέρα χαρμολύπης για το βασικό χαφ της Λούτσε FC. Μεγάλε στρατηγέ σε ευχαριστούμε για όλα όσα έδωσες στην ομάδα. 3 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα σε 7 χρόνια, όλα μάγκικα, ξεφτέλισες το ΠΟΚ και έπαιξες μπαλάρα. Μεγαλώσαμε μαζί σου, άλλαξε επίπεδο η ομάδα και μαζί με την ομάδα μεγάλωσες κι εσύ. Είσαι ένας από εμάς, για πάντα στρατιώτης του ΠΑΟΚ. Θα μας λείψεις, να είσαι καλά.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 7):
- Kabamaru11, paokspren, paok apo epilogi, Andrew R, Apil44, Kourdos, margas
Στην Ελλάδα ήταν κ Ξάνθη, για εμάς μιλαω. Εχω hunch ότι θα καταλήξει ολυμπιακο.