Έτσι πρέπει όντως να έχει το πράγμα.Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:58 Περιμένει τις εξελίξεις με Ραζβάν ο Μαρέσκα για αυτό ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Σίτυ
Razvan Lucescu VI
- navigator11
Re: Razvan Lucescu VI
- navigator11
Τα 9 δε φέρνουν την ευτυχία όμως!Parolos έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 22:07 O Motta έπαιρνε 9 εκατομμύρια στη Γιουβέντους. Καλή η ΑΙ αλλά λίγο φίλτρο.
Επίσης έχει ακόμη να εξαργυρώσει την dream χρονιά με τη Μπολόνια.
-
blackzone44
Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:58 Περιμένει τις εξελίξεις με Ραζβάν ο Μαρέσκα για αυτό ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Σίτυ
- Kabamaru11
Απο ολα τα ονοματα που ακουστηκαν και ειναι ρεαλιστικοι στοχοι,οι μονοι που (μου) κανουν κλικ ειναι ο Καρσεδο και ο Μαρτινς (αν δεν ανανεωσει).ΑΝ παμε τελικα για αλλαγη.Ειναι κ οι μονοι που ταιριαζουν με αυτο το ροστερ με μικρες αλλαγες.
1.ο Σερτζιο λογω πολυ εκρηκτικου χαρακτηρα αλλα και καριερας (μονο στην ετοιμη Πορτο πετυχε εως ενα σημειο),δεν με γεμιζει και τοσο,συν το τεραστιο συμβολαιο του και οτι παιζει πολυ διαφορετικα.
2.Κατι πορτογαλλοι,ουτε απ εξω.
3.ο προπονητης της Μπαλτικα,αστειο.
Η επιλογη πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικη,δεν ξερω καν αν εχουμε τον χρονο πλεον,γι αυτο και ειμαι υπερ της παραμονης του Λουτσε.ΑΛΛΑ να ειναι η τελευταια του χρονια.
1.ο Σερτζιο λογω πολυ εκρηκτικου χαρακτηρα αλλα και καριερας (μονο στην ετοιμη Πορτο πετυχε εως ενα σημειο),δεν με γεμιζει και τοσο,συν το τεραστιο συμβολαιο του και οτι παιζει πολυ διαφορετικα.
2.Κατι πορτογαλλοι,ουτε απ εξω.
3.ο προπονητης της Μπαλτικα,αστειο.
Η επιλογη πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικη,δεν ξερω καν αν εχουμε τον χρονο πλεον,γι αυτο και ειμαι υπερ της παραμονης του Λουτσε.ΑΛΛΑ να ειναι η τελευταια του χρονια.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ο μόνος ελεύθερος Ιταλός κάτω των 50 είναι ο Παλαντίνο, αλλά δεν παίζει με τίποτα. Όλοι οι άλλοι είναι από τα πανέρια.