Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Hayate

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από Hayate »

Irishman έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 18:57
paok_cv έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 18:33 Θα πω κάτι αιρετικό. Τώρα αντικειμενικά ο πατ σε σχέση με όλα τα Γκαρντ που θα έχουμε του χρόνου δεν είναι καλύτερος; Δεν ξέρω πως είναι στις προπονήσεις ή σαν χαρακτήρας αλλά θα τον ήθελα στην ομάδα.

Επισης το ρόστερ στα δικά μου μάτια δεν φαινεται να είναι τέτοιο που λες πάω και χτυπάω eurocup.

Και η απώλεια μπουτσκου σημαντική. Πολύ κρίμα να αφήνουμε τέτοιους ανθρώπους εκτός. Και σκεφτείτε ότι τον μπουτσκο τον έχουν αποθεώσει και ο ζντοβτς και πολύ περισσότερο ο κανσελιερι πέρυσι. Συν το ότι ήταν βοηθός από εποχή Σουλη.

Το μόνο θετικό είναι ότι όντως έχουμε πάλι προπονηταρα. Μακάρι οι παίχτες που έχουμε να είναι αυτοί που όντως του κάνουν τη δουλειά και να διαψευστώ. Αλλά εν τελει στα δικά μου μάτια δε θα έχουμε και καμία ομάδα φόβητρο που θα έχει στο τσεπάκι της την τρίτη θέση και θα κοιτάει παραπάνω.
Μια ψιλο-οκ ομάδα θα έχουμε...αυτό και έναν αξιοπρεπή προπονητή -Ευρωλιγκάτος είναι, αλλά όχι ελίτ. Με αυτό το ρόστερ, μέχρι 4η θέση στη GBL και στους 16 (βαριά στους 8, με υπέρβαση) στο Γιούροκαπ. Πάντως, ωραία τα παραμύθια που πούλησαν τα παπαγαλάκια του Τέλη -τα πίστεψα κι εγώ, παρασυρόμενος από το αίσθημα αισιοδοξίας- για μπάτζετ 20 εκατομμύρια, για παικταράδες, για...για...για... Εδώ γράφτηκε ότι η είσοδος του Τέλη στον ΠΑΟΚ, θα αλλάξει το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Γενικά τεράστια απογοήτευση και γίνεται χειρότερο, βλέποντας τις κινήσεις που κάνει ο γείτονας. Τέλος πάντων, πάμε κι όπου βγει....

ΥΓ: Αισιόδοξο το πρώτο μου σχόλιο στο φόρουμ πάντως χαχαχα
Συγνώμη αλλά οι κουμπαριες Ζηση-Σπανουλη,οι δανεικοι από γαύρο ,ο Αντετοκούμπο που έκανε τα κονέ με το Σιαο,ο προπονητής που ήρθε περιμένοντας να κάνει το επόμενο βήμα μόλις φύγει ο Μπαρτζώκας στα μάτια μου δείχνουν πολύ επιφανειακές κινήσεις,κινήσεις εντυπωσιασμού.Απο το διπλό με την Ατλέτικο είχατε να νιώσετε τόσο χαρά βέβαια οπότε σας καταλαβαίνω.
These users thanked the author Hayate for the post (total 5):
Patron, yakel, Kostas_FI, renegade, Gregk19262000
Irishman

Δημοσίευση από Irishman »

Hayate έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:46
Irishman έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 18:57
paok_cv έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 18:33 Θα πω κάτι αιρετικό. Τώρα αντικειμενικά ο πατ σε σχέση με όλα τα Γκαρντ που θα έχουμε του χρόνου δεν είναι καλύτερος; Δεν ξέρω πως είναι στις προπονήσεις ή σαν χαρακτήρας αλλά θα τον ήθελα στην ομάδα.

Επισης το ρόστερ στα δικά μου μάτια δεν φαινεται να είναι τέτοιο που λες πάω και χτυπάω eurocup.

Και η απώλεια μπουτσκου σημαντική. Πολύ κρίμα να αφήνουμε τέτοιους ανθρώπους εκτός. Και σκεφτείτε ότι τον μπουτσκο τον έχουν αποθεώσει και ο ζντοβτς και πολύ περισσότερο ο κανσελιερι πέρυσι. Συν το ότι ήταν βοηθός από εποχή Σουλη.

Το μόνο θετικό είναι ότι όντως έχουμε πάλι προπονηταρα. Μακάρι οι παίχτες που έχουμε να είναι αυτοί που όντως του κάνουν τη δουλειά και να διαψευστώ. Αλλά εν τελει στα δικά μου μάτια δε θα έχουμε και καμία ομάδα φόβητρο που θα έχει στο τσεπάκι της την τρίτη θέση και θα κοιτάει παραπάνω.
Μια ψιλο-οκ ομάδα θα έχουμε...αυτό και έναν αξιοπρεπή προπονητή -Ευρωλιγκάτος είναι, αλλά όχι ελίτ. Με αυτό το ρόστερ, μέχρι 4η θέση στη GBL και στους 16 (βαριά στους 8, με υπέρβαση) στο Γιούροκαπ. Πάντως, ωραία τα παραμύθια που πούλησαν τα παπαγαλάκια του Τέλη -τα πίστεψα κι εγώ, παρασυρόμενος από το αίσθημα αισιοδοξίας- για μπάτζετ 20 εκατομμύρια, για παικταράδες, για...για...για... Εδώ γράφτηκε ότι η είσοδος του Τέλη στον ΠΑΟΚ, θα αλλάξει το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Γενικά τεράστια απογοήτευση και γίνεται χειρότερο, βλέποντας τις κινήσεις που κάνει ο γείτονας. Τέλος πάντων, πάμε κι όπου βγει....

ΥΓ: Αισιόδοξο το πρώτο μου σχόλιο στο φόρουμ πάντως χαχαχα
Συγνώμη αλλά οι κουμπαριες Ζηση-Σπανουλη,οι δανεικοι από γαύρο ,ο Αντετοκούμπο που έκανε τα κονέ με το Σιαο,ο προπονητής που ήρθε περιμένοντας να κάνει το επόμενο βήμα μόλις φύγει ο Μπαρτζώκας στα μάτια μου δείχνουν πολύ επιφανειακές κινήσεις,κινήσεις εντυπωσιασμού.Απο το διπλό με την Ατλέτικο είχατε να νιώσετε τόσο χαρά βέβαια οπότε σας καταλαβαίνω.
"Απο το διπλό με την Ατλέτικο είχατε να νιώσετε τόσο χαρά βέβαια οπότε σας καταλαβαίνω" Έγινα σκουλήκι και δε το κατάλαβα; Δηλαδή αν κάποιος δεν έχει και τόσο δημοφιλή άποψη δεν είναι ΠΑΟΚ; Οκ...
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Maurice_Escargot έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:36
Dimitrisou έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:26 Εγώ πάντως θα άκουγα τον Σιλντς αντί του Ταίρι που θα βοηθάει και στο 3 και έναν ξένο στο 3 που να είναι ψηλός αθλητικός με καλό μακρινό σουτ..
Καλο, εφοσον κρατησεις... Φιλλιο.
Ναι ισχύει ότι θα θέλεις τον Φιλλιο η κάποιον Έλληνα κοντο αλλά ακόμη και ο Φιλλιος να μην είναι ,είναι πιο εύκολο να βρεις στην αγορά Έλληνα κοντο παρά ψηλό που πιστεύω θα χρειαστεί αν μείνει Ταίρι και έρθει μόνο τριάρι ξένος.
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

palok έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 20:56
Καλός ο ΠΑΟΚ αλλά για να τον δούμε και με το θεωρητικό ρόστερ του Βασίλη Σπανούλη, του μεγαλύτερου έλληνα μπασκετμπολιστα μετά το Νίκο Γκάλη.
tolis14 έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:05
Δηλαδή τώρα ο αυτοκράτορας θα τιμάει δύο παίκτες; Γκάλη και Σπανούλη; Και πως θα το οργανώσουν; Δευτέρα ας πούμε τον Γκάλη και Τετάρτη τον Σπανούλη;
Dimitrisou έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:24
Κυριακή-Ελλαδα Γκάλη ,Πέμπτη-Ευρωπη Σπανούλη.
katafraktos έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:15
Ο μπουγάτσας καλύτερα λόγια έχει πει
Maurice_Escargot έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:16
Ακομα και το The Irishman του Σκορσεζε πιο αισιοδοξο ηταν!
Hayate έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:46
Απο το διπλό με την Ατλέτικο είχατε να νιώσετε τόσο χαρά βέβαια οπότε σας καταλαβαίνω.
8-) :lol: χαχαχα :opaokara: ♡u guys
These users thanked the author SCIFO for the post:
katafraktos
The_Analyst_4

Δημοσίευση από The_Analyst_4 »

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση ο οαρισ του Βασίλη Σπανούλη φέτος να κερδίσει στο Παλατάκι μετά τις 3 Μαϊου του 2017 που ήταν η τελευταία φορά ; Έχω αγχωθει κάπως
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ποιος ρούλη ρε, τους βρυκόλακες του λεκανοπεδίου θα πρέπει να κοιτάμε στα επόμενα 1-2 χρονια όχι του πειραματοζωκουμπος. Απλά θα πρέπει ο Τελης να συνοδητοποιησει ότι πρέπει να εξυγιάνει την αμαρτωλή εοκ όπως έκανε ο Ιβαν στη μπάλα, αλλιώς κάνα κυπελλάκι και άμα ότι μπατζετ και να στήσεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”