Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Παντως ο Τσαλτας στην εκπομπη στο Αθλετικο, μολις ανεφερε οτι η ομαδα προσπαθει να βρει κατι καλυτερο του Ταιρι.
Ισως για αυτο βγηκε προς τα εξω του Καρρινγκτον
Ισως για αυτο βγηκε προς τα εξω του Καρρινγκτον
Μια ψιλο-οκ ομάδα θα έχουμε...αυτό και έναν αξιοπρεπή προπονητή -Ευρωλιγκάτος είναι, αλλά όχι ελίτ. Με αυτό το ρόστερ, μέχρι 4η θέση στη GBL και στους 16 (βαριά στους 8, με υπέρβαση) στο Γιούροκαπ. Πάντως, ωραία τα παραμύθια που πούλησαν τα παπαγαλάκια του Τέλη -τα πίστεψα κι εγώ, παρασυρόμενος από το αίσθημα αισιοδοξίας- για μπάτζετ 20 εκατομμύρια, για παικταράδες, για...για...για... Εδώ γράφτηκε ότι η είσοδος του Τέλη στον ΠΑΟΚ, θα αλλάξει το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Γενικά τεράστια απογοήτευση και γίνεται χειρότερο, βλέποντας τις κινήσεις που κάνει ο γείτονας. Τέλος πάντων, πάμε κι όπου βγει....paok_cv έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 18:33 Θα πω κάτι αιρετικό. Τώρα αντικειμενικά ο πατ σε σχέση με όλα τα Γκαρντ που θα έχουμε του χρόνου δεν είναι καλύτερος; Δεν ξέρω πως είναι στις προπονήσεις ή σαν χαρακτήρας αλλά θα τον ήθελα στην ομάδα.
Επισης το ρόστερ στα δικά μου μάτια δεν φαινεται να είναι τέτοιο που λες πάω και χτυπάω eurocup.
Και η απώλεια μπουτσκου σημαντική. Πολύ κρίμα να αφήνουμε τέτοιους ανθρώπους εκτός. Και σκεφτείτε ότι τον μπουτσκο τον έχουν αποθεώσει και ο ζντοβτς και πολύ περισσότερο ο κανσελιερι πέρυσι. Συν το ότι ήταν βοηθός από εποχή Σουλη.
Το μόνο θετικό είναι ότι όντως έχουμε πάλι προπονηταρα. Μακάρι οι παίχτες που έχουμε να είναι αυτοί που όντως του κάνουν τη δουλειά και να διαψευστώ. Αλλά εν τελει στα δικά μου μάτια δε θα έχουμε και καμία ομάδα φόβητρο που θα έχει στο τσεπάκι της την τρίτη θέση και θα κοιτάει παραπάνω.
ΥΓ: Αισιόδοξο το πρώτο μου σχόλιο στο φόρουμ πάντως χαχαχα
- KalamarGiannis
ο Tyree δυστυχώς συγκεντρώνει αρκετά μεγάλη πιθανότητα να μην είναι το ίδιο καλός στη νέα σεζόν.renegade έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 23:26 Σήμερα που μιλάμε ο Καρινγκτον είναι καλύτερος παίκτης του Ταιρι.
Ο Ταιρι όμως αφήνει κάποια ερωτηματικά στο που μπορεί να φτάσει .
Λόγω των προσόντων του,αν αποφασίσει να αφοσιωθεί στην άμυνα μπορεί να γίνει ένας πολύ υψηλού επιπέδου αμυντικός πάνω στην μπάλα
Επίσης πρέπει να βελτιώσει πολύ τις αποφάσεις του όταν έχει την μπάλα. Στα παιχνίδια που οι αντίπαλοι τον πίεσαν και τον έβαλαν να πασάρει είχε πάρα πολλά λάθη.
Αν δεν δείξε σημαντική βελτίωση σε αυτόν τον τομέα το ταβάνι του θα είναι το Eurocup
1. δε θα έχει τη μπάλα τόσο στα χέρια.
2. Δε θα ναι πρώτη επιλογή για την εκδήλωση επίθεσης
3. τις λάθος πάσες δύσκολα τις βελτιώνει ένας παίκτης, πρέπει να είναι πραγματικός μελετητής του παιχνιδιού για να το κάνει (έχουμε δει τέτοιους αλλά είναι σπάνιοι, δε μιλάω για επίπεδο Κόμπι αλλά για επίπεδο Μπάρλοου)
4. στην άμυνα θα εκτεθεί περισσότερο απέναντι σε καλύτερους αντιπάλους
αν ο Κάριγκτον είναι καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή, και αν είναι καλύτερος αμυντικός, τον προτιμώ, με τη λογική ότι θέλουμε παίκτη να ενταχθεί αθόρυβα στο σύνολο και να είναι ένα χρήσιμο γρανάζι. Δε βλέπω τον Ταϊρί να το κάνει αυτό χωρίς γκρίνιες στα αποδυτήρια...
- paok-porter1337
Jabari Parker θέλουμε; Γυρνάει στην Παρτιζαν αλλά θέλει να τον στείλει πάλι δανεικό.
Στην Παρτιζαν θυμάμαι πατούσε και στο 3, έπαιζε παρέα με Μπονγκα και Ταιρικ. Μπορώ να τον δώ στο 3 με Γκρει και Αλεξαντερ.
Στην Παρτιζαν θυμάμαι πατούσε και στο 3, έπαιζε παρέα με Μπονγκα και Ταιρικ. Μπορώ να τον δώ στο 3 με Γκρει και Αλεξαντερ.
Καλός ο ΠΑΟΚ αλλά για να τον δούμε και με το θεωρητικό ρόστερ του Βασίλη Σπανούλη, του μεγαλύτερου έλληνα μπασκετμπολιστα μετά το Νίκο Γκάλη.Irishman έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 18:57Μια ψιλο-οκ ομάδα θα έχουμε...αυτό και έναν αξιοπρεπή προπονητή -Ευρωλιγκάτος είναι, αλλά όχι ελίτ. Με αυτό το ρόστερ, μέχρι 4η θέση στη GBL και στους 16 (βαριά στους 8, με υπέρβαση) στο Γιούροκαπ. Πάντως, ωραία τα παραμύθια που πούλησαν τα παπαγαλάκια του Τέλη -τα πίστεψα κι εγώ, παρασυρόμενος από το αίσθημα αισιοδοξίας- για μπάτζετ 20 εκατομμύρια, για παικταράδες, για...για...για... Εδώ γράφτηκε ότι η είσοδος του Τέλη στον ΠΑΟΚ, θα αλλάξει το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Γενικά τεράστια απογοήτευση και γίνεται χειρότερο, βλέποντας τις κινήσεις που κάνει ο γείτονας. Τέλος πάντων, πάμε κι όπου βγει....paok_cv έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 18:33 Θα πω κάτι αιρετικό. Τώρα αντικειμενικά ο πατ σε σχέση με όλα τα Γκαρντ που θα έχουμε του χρόνου δεν είναι καλύτερος; Δεν ξέρω πως είναι στις προπονήσεις ή σαν χαρακτήρας αλλά θα τον ήθελα στην ομάδα.
Επισης το ρόστερ στα δικά μου μάτια δεν φαινεται να είναι τέτοιο που λες πάω και χτυπάω eurocup.
Και η απώλεια μπουτσκου σημαντική. Πολύ κρίμα να αφήνουμε τέτοιους ανθρώπους εκτός. Και σκεφτείτε ότι τον μπουτσκο τον έχουν αποθεώσει και ο ζντοβτς και πολύ περισσότερο ο κανσελιερι πέρυσι. Συν το ότι ήταν βοηθός από εποχή Σουλη.
Το μόνο θετικό είναι ότι όντως έχουμε πάλι προπονηταρα. Μακάρι οι παίχτες που έχουμε να είναι αυτοί που όντως του κάνουν τη δουλειά και να διαψευστώ. Αλλά εν τελει στα δικά μου μάτια δε θα έχουμε και καμία ομάδα φόβητρο που θα έχει στο τσεπάκι της την τρίτη θέση και θα κοιτάει παραπάνω.
- These users thanked the author palok for the post (total 5):
- obanebane, Dimitrisou, Gregk19262000, Patron, demo4
Tι εννοείς πατούσε στο 3? 3 είναι. Say no.more.paok-porter1337 έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 20:41 Jabari Parker θέλουμε; Γυρνάει στην Παρτιζαν αλλά θέλει να τον στείλει πάλι δανεικό.
- These users thanked the author palok for the post:
- Dimitris_L4
- paok-porter1337
Χα για 4ρι τον είχα. Όπως τον βλέπω στη Μπανταλόνα 4 παίζει πάντως. Στην Παρτιζαν πήγαινε και στο 3palok έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 20:56Tι εννοείς πατούσε στο 3? 3 είναι. Say no.more.paok-porter1337 έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 20:41 Jabari Parker θέλουμε; Γυρνάει στην Παρτιζαν αλλά θέλει να τον στείλει πάλι δανεικό.
Δηλαδή τώρα ο αυτοκράτορας θα τιμάει δύο παίκτες; Γκάλη και Σπανούλη; Και πως θα το οργανώσουν; Δευτέρα ας πούμε τον Γκάλη και Τετάρτη τον Σπανούλη;palok έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 20:56Καλός ο ΠΑΟΚ αλλά για να τον δούμε και με το θεωρητικό ρόστερ του Βασίλη Σπανούλη, του μεγαλύτερου έλληνα μπασκετμπολιστα μετά το Νίκο Γκάλη.Irishman έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 18:57Μια ψιλο-οκ ομάδα θα έχουμε...αυτό και έναν αξιοπρεπή προπονητή -Ευρωλιγκάτος είναι, αλλά όχι ελίτ. Με αυτό το ρόστερ, μέχρι 4η θέση στη GBL και στους 16 (βαριά στους 8, με υπέρβαση) στο Γιούροκαπ. Πάντως, ωραία τα παραμύθια που πούλησαν τα παπαγαλάκια του Τέλη -τα πίστεψα κι εγώ, παρασυρόμενος από το αίσθημα αισιοδοξίας- για μπάτζετ 20 εκατομμύρια, για παικταράδες, για...για...για... Εδώ γράφτηκε ότι η είσοδος του Τέλη στον ΠΑΟΚ, θα αλλάξει το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Γενικά τεράστια απογοήτευση και γίνεται χειρότερο, βλέποντας τις κινήσεις που κάνει ο γείτονας. Τέλος πάντων, πάμε κι όπου βγει....paok_cv έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 18:33 Θα πω κάτι αιρετικό. Τώρα αντικειμενικά ο πατ σε σχέση με όλα τα Γκαρντ που θα έχουμε του χρόνου δεν είναι καλύτερος; Δεν ξέρω πως είναι στις προπονήσεις ή σαν χαρακτήρας αλλά θα τον ήθελα στην ομάδα.
- katafraktos
Ο μπουγάτσας καλύτερα λόγια έχει πειIrishman έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 18:57Μια ψιλο-οκ ομάδα θα έχουμε...αυτό και έναν αξιοπρεπή προπονητή -Ευρωλιγκάτος είναι, αλλά όχι ελίτ. Με αυτό το ρόστερ, μέχρι 4η θέση στη GBL και στους 16 (βαριά στους 8, με υπέρβαση) στο Γιούροκαπ. Πάντως, ωραία τα παραμύθια που πούλησαν τα παπαγαλάκια του Τέλη -τα πίστεψα κι εγώ, παρασυρόμενος από το αίσθημα αισιοδοξίας- για μπάτζετ 20 εκατομμύρια, για παικταράδες, για...για...για... Εδώ γράφτηκε ότι η είσοδος του Τέλη στον ΠΑΟΚ, θα αλλάξει το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Γενικά τεράστια απογοήτευση και γίνεται χειρότερο, βλέποντας τις κινήσεις που κάνει ο γείτονας. Τέλος πάντων, πάμε κι όπου βγει....paok_cv έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 18:33 Θα πω κάτι αιρετικό. Τώρα αντικειμενικά ο πατ σε σχέση με όλα τα Γκαρντ που θα έχουμε του χρόνου δεν είναι καλύτερος; Δεν ξέρω πως είναι στις προπονήσεις ή σαν χαρακτήρας αλλά θα τον ήθελα στην ομάδα.
- These users thanked the author katafraktos for the post (total 2):
- Hayate, Kostas_FI
- Maurice_Escargot
Ακομα και το The Irishman του Σκορσεζε πιο αισιοδοξο ηταν!Irishman έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 18:57Μια ψιλο-οκ ομάδα θα έχουμε...αυτό και έναν αξιοπρεπή προπονητή -Ευρωλιγκάτος είναι, αλλά όχι ελίτ. Με αυτό το ρόστερ, μέχρι 4η θέση στη GBL και στους 16 (βαριά στους 8, με υπέρβαση) στο Γιούροκαπ. Πάντως, ωραία τα παραμύθια που πούλησαν τα παπαγαλάκια του Τέλη -τα πίστεψα κι εγώ, παρασυρόμενος από το αίσθημα αισιοδοξίας- για μπάτζετ 20 εκατομμύρια, για παικταράδες, για...για...για... Εδώ γράφτηκε ότι η είσοδος του Τέλη στον ΠΑΟΚ, θα αλλάξει το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Γενικά τεράστια απογοήτευση και γίνεται χειρότερο, βλέποντας τις κινήσεις που κάνει ο γείτονας. Τέλος πάντων, πάμε κι όπου βγει....paok_cv έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 18:33 Θα πω κάτι αιρετικό. Τώρα αντικειμενικά ο πατ σε σχέση με όλα τα Γκαρντ που θα έχουμε του χρόνου δεν είναι καλύτερος; Δεν ξέρω πως είναι στις προπονήσεις ή σαν χαρακτήρας αλλά θα τον ήθελα στην ομάδα.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 3):
- kataramenos5, Hayate, Kostas_FI
-
Dimitrisou
Κυριακή-Ελλαδα Γκάλη ,Πέμπτη-Ευρωπη Σπανούλη.tolis14 έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:05Δηλαδή τώρα ο αυτοκράτορας θα τιμάει δύο παίκτες; Γκάλη και Σπανούλη; Και πως θα το οργανώσουν; Δευτέρα ας πούμε τον Γκάλη και Τετάρτη τον Σπανούλη;palok έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 20:56Καλός ο ΠΑΟΚ αλλά για να τον δούμε και με το θεωρητικό ρόστερ του Βασίλη Σπανούλη, του μεγαλύτερου έλληνα μπασκετμπολιστα μετά το Νίκο Γκάλη.Irishman έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 18:57
Μια ψιλο-οκ ομάδα θα έχουμε...αυτό και έναν αξιοπρεπή προπονητή -Ευρωλιγκάτος είναι, αλλά όχι ελίτ. Με αυτό το ρόστερ, μέχρι 4η θέση στη GBL και στους 16 (βαριά στους 8, με υπέρβαση) στο Γιούροκαπ. Πάντως, ωραία τα παραμύθια που πούλησαν τα παπαγαλάκια του Τέλη -τα πίστεψα κι εγώ, παρασυρόμενος από το αίσθημα αισιοδοξίας- για μπάτζετ 20 εκατομμύρια, για παικταράδες, για...για...για... Εδώ γράφτηκε ότι η είσοδος του Τέλη στον ΠΑΟΚ, θα αλλάξει το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Γενικά τεράστια απογοήτευση και γίνεται χειρότερο, βλέποντας τις κινήσεις που κάνει ο γείτονας. Τέλος πάντων, πάμε κι όπου βγει....
-
Dimitrisou
Εγώ πάντως θα άκουγα τον Σιλντς αντί του Ταίρι που θα βοηθάει και στο 3 και έναν ξένο στο 3 που να είναι ψηλός αθλητικός με καλό μακρινό σουτ..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- Hayate
-
Gregk19262000
Και η μπουργκ που το πήρε φέτος μάλλον είχε 8 nbaers, μην προτρέχετε και όπως είπαμε αν κάποιος δεν κάνει θα αλλαχθεί λεφτά υπάρχουν ευτυχώςIrishman έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 18:57Μια ψιλο-οκ ομάδα θα έχουμε...αυτό και έναν αξιοπρεπή προπονητή -Ευρωλιγκάτος είναι, αλλά όχι ελίτ. Με αυτό το ρόστερ, μέχρι 4η θέση στη GBL και στους 16 (βαριά στους 8, με υπέρβαση) στο Γιούροκαπ. Πάντως, ωραία τα παραμύθια που πούλησαν τα παπαγαλάκια του Τέλη -τα πίστεψα κι εγώ, παρασυρόμενος από το αίσθημα αισιοδοξίας- για μπάτζετ 20 εκατομμύρια, για παικταράδες, για...για...για... Εδώ γράφτηκε ότι η είσοδος του Τέλη στον ΠΑΟΚ, θα αλλάξει το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Γενικά τεράστια απογοήτευση και γίνεται χειρότερο, βλέποντας τις κινήσεις που κάνει ο γείτονας. Τέλος πάντων, πάμε κι όπου βγει....paok_cv έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 18:33 Θα πω κάτι αιρετικό. Τώρα αντικειμενικά ο πατ σε σχέση με όλα τα Γκαρντ που θα έχουμε του χρόνου δεν είναι καλύτερος; Δεν ξέρω πως είναι στις προπονήσεις ή σαν χαρακτήρας αλλά θα τον ήθελα στην ομάδα.
Ισως κανω λαθοςpaok-porter1337 έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:04Χα για 4ρι τον είχα. Όπως τον βλέπω στη Μπανταλόνα 4 παίζει πάντως. Στην Παρτιζαν πήγαινε και στο 3palok έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 20:56Tι εννοείς πατούσε στο 3? 3 είναι. Say no.more.paok-porter1337 έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 20:41 Jabari Parker θέλουμε; Γυρνάει στην Παρτιζαν αλλά θέλει να τον στείλει πάλι δανεικό.
Καθαρο 3αροτεσσαρι ή καθαρο τεσσαροτριαρι. Παντως στο μυαλο μου αμυντικα δε στεκεται στο 4.
- Maurice_Escargot
Καλο, εφοσον κρατησεις... Φιλλιο.Dimitrisou έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:26 Εγώ πάντως θα άκουγα τον Σιλντς αντί του Ταίρι που θα βοηθάει και στο 3 και έναν ξένο στο 3 που να είναι ψηλός αθλητικός με καλό μακρινό σουτ..
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- Dimitrisou