στο δς της ΠΑΕ ήταν. Εκτός από την θέση που είχε ούτως ή άλλως. Αλλά δε μου απαντάς. Οταν ανακοινώθηκε ο προπονητής της Ξάνθης υπήρξε ενθουσιασμός ;kataramenos5 έγραψε: Σάβ 13 Ιουν 2026, 23:11Περι επιλογων .Οπως το γραψες φαινεται σαν ναταν επιλογη της.
Απ το μακρινο 2016 και τον Βλαντο (που κι αυτος δε στηριχθηκε)
εχουμε να δουμε πετυχημενη επιλογη.
Λογικο να φοβαται ο κοσμος τι θα φερουν
Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Πιστευει κανεις ότι υπήρξε ποτέ στοχευμένη επίλογη προπονητή επί Σαββίδη;
Κατά τύχη βγηκε ο ραζβαν.
αυτοφωρακιας ειναι αυτος που μπαινει μεσα. αυτος που θα υποστει συνεπειες οταν στραβωσει το παιχνιδι. δεν ειναι αυτος που θα ακουσει λιγη γκρινια που θα φτασει με αντιλαλο. Μια ολοκληρη χρονια ολη η επικοινωνια της παε ηταν οι συνεντευξεις του προπονητη.οντως σε καποια φαση η ομαδα επαιζε πολυ καλα. μετα προεκυψαν τραυματισμοι στους κομβικοτερους παικτες. κ ηρθε η ωρα των μπλανκο, τειλορ, βολιακο ,λοβρεν, Μυθου, Γερεμεγεφ, ζαφειρη και μαντι. αχταρμας. ουτε επιλογες του προπονητη ηταν, ουτε μπορουσαν να παιξουν το ειδος του ποδοσφαιρου που επαιζαν αυτοι τους οποιους κληθηκαν να αντικαταστησουν. η χρονια πηγε στραφι λογω τραυματισμων, κ οι βασικοι επεστρεψαν στα πλεϊ οφφς που ηταν πολυ αργα για να βρουν ρυθμο και να ανταγωνιστουν τις ομαδες που ειχαν ηδη ρυθμο κ κυνηγουσαν τους στοχους τους.george188 έγραψε: Σάβ 13 Ιουν 2026, 22:38Δεν ήταν πέρυσι έτσι η ομάδα ούτε είναι τα τελευταία 3 χρόνια. Btw αυτοφορακιας είναι αυτός που παίρνει όλη την ευθύνη κ τα βέλη πάνω του για να γλιτώσει το αφεντικό. Αν εσύ είδες να μην κράζει τον Ιβάν ο κόσμος πες το κ σε μένα, γιατί εγώ κατά βάση κράξιμο στον Ιβάν βλέπω. Επίσης αν κ τον λατρεύω τον ραζβαν προφανώς έχει ευθύνες και ο ίδιος. Κανείς δεν φταίει μόνο για τα στραβά ή μόνο για τα καλά, η φετινή ομάδα στο πικ της έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο που εχω δει από τον ΠΑΟΚ κ η ίδια ομάδα τελείωσε το τελευταίο 3μηνο λες και οι παίκτες δεν έκαναν προετοιμασίαbarlow4 έγραψε: Σάβ 13 Ιουν 2026, 17:54Μονο ο Βουδας.Magpies4 έγραψε: Σάβ 13 Ιουν 2026, 16:53 Το θέμα δεν είναι αν θα φύγει, αλλά ποιός θα τον αντικαταστήσει.
Ο ιδιοκτητης της παε δεν εμπιστευτηκε ουσιαστικα ποτε τον Λουτσεσκου που τον ξερει τοσα χρονια και του εφερε και μερικους τιτλους, πραγματικοτητα την οποια ο Λουτσεσκου ανεχτηκε σε ακραιο βαθμο. Οποιος ερθει δεν προκειται ουτε τον αυτοφωρακια να κανει, ουτε ολη την επικοινωνια της ομαδας να αναλαβει, ουτε να ανεχτει αυτην την αρτηριοσκληρωτικη παρεμβατικη διοικητικη λειτουργια. μονο κανενας απελπισμενος η κανενας πορτοφολάς.Οποαδηποτε αλλη περιπτωση προπονητη θα εχει βραχυ βιο στην ομαδα.
προφανως και εκανε λαθη και ο λουτσεσκου. εκανε λαθη σε μια χρονια που του ανεβασε η παε το λεβελ δυσκολιας με τις αλλοπροσαλλες επιλογες της, την ανυπαρκτη επικοινωνια της και την επικινδυνη διαχειριση της σε καθε θεμα που προεκυψε. κ τωρα ηρθε το καλοκαιρι. εβαλε γενικο κουμανταδορο εναν ακομα συγγενη αεργο πολιτικαντη που δεν εχει καμια σχεση με το ποδοσφαιρο, εβαλε δυο αγαπημενα μας προσωπα των οποιων οι αποφασεις θα περνανε απο το ιδιο κοσκινο και 15 Ιουνιου συζηταμε ακομα γιατ το αν θα μεινει η θα φυγει ο Λουτσεσκου. Η μερα της μαρμοτας.
- These users thanked the author barlow4 for the post (total 4):
- iremidynami 4+, jibbie, Andrew R, Panx Romana
Φυσικά. Ολες. Άλλες πέτυχαν άλλες όχι. Οπως και σε κάθε ομάδα. Λέτε να έβαλε 230 εκ στον ΠΑΟΚ και μην να υπήρχε στόχευση; Ενα πλυντήριο πάμε να αγοράσουμε και στοχεύουμε. Έχουν αρχίσει και γράφονται ακρότητες. Αυτά δεν επηρεάζουν τον ιβαν. Απλά σας χαλάνε τα μυαλάvan rooy έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 08:46 Πιστευει κανεις ότι υπήρξε ποτέ στοχευμένη επίλογη προπονητή επί Σαββίδη;
Θεωρώ ότι ο Ράσβαν θα συνεχίσει στην ομάδα μας. Ο Ιβαν δύσκολα θα πειστεί από κάτι καινούριο. Οι αλλαγές είναι πολλές και χρειάζονται σταθερές. Ο προπονητής είναι μια από αυτές.
Έχεις δίκιο και βάζεις τη λέξη-κλειδί του Σαββίδη "θα πειστεί".Pikolo-4 έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 09:22 Θεωρώ ότι ο Ράσβαν θα συνεχίσει στην ομάδα μας. Ο Ιβαν δύσκολα θα πειστεί από κάτι καινούριο. Οι αλλαγές είναι πολλές και χρειάζονται σταθερές. Ο προπονητής είναι μια από αυτές.
Δεν είμαι όμως 100% σύμφωνος, και ξέρεις γιατί; Γιατί πλέον υπάρχουν άνθρωποι στην ΠΑΕ που εμπνέουν εμπιστοσύνη στον Σαββίδη.
Όπως καταλαβαίνεις, αν αυτοί έχουν αντίθετη άποψη, εκεί είναι που προκαλείται το conflict.
-
vasilis1976
Για μένα ο Λουτσεσκου έχει τελειώσει απο τη στιγμή που έβαλε το ΕΓΩ ΤΟΥ πάνω απο την ομαδα και κατέβηκε απο το λεωφορείο. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Κυρ 14 Ιουν 2026, 10:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Edited, προσοχή τι γραφουμε
Λόγος: Edited, προσοχή τι γραφουμε
- These users thanked the author vasilis1976 for the post:
- geobila
Εγώ γενικώς θα ήμουν υπέρ της παραμονής του
Σκεπτόμενος το παρελθόν που έδειξε ότι μπορεί να έχει σταθερά ψηλά την ομάδα
Αλλά και τους εξωγενείς παράγοντες που οδήγησαν στη φετινή αποτυχία του
Αλλά και τις ευρύτερες δυσλειτουργίες που αυξάνουν το ρίσκο με μαζικές αλλαγες
ΑΛΛΑ
Παραμένει ένα πολύ απτό, χειροπιαστό σχεδόν, σκεπτικό που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε:
- οποιοι κι αν ήταν οι εξωγενείς παράγοντες, παραμένει αποτυχία ειδικά το φετινό, με χοντρά σφάλματα - κατά τη γνώμη μου και πέρυσι έχει μεγάλη ευθύνη, άλλωστε την παραδέχθηκε πρώτος
- μπορεί ο Σαββίδης να κάνει λάθη, αλλά οι αποτυχίες των αγωνιστικων ιθυνοντων (προπονητές και παίκτες) με μια στραβοτιμονια του στοιχίζουν εκατομμύρια τα οποία πληρώνει. Όσα στραβά κι αν καταλογίζει κανείς στη διοίκηση, ο τελικός κυπέλλου και το τελευταίο ματς στη λεωφόρο είναι κατά συντριπτικό ποσοστό ευθύνη του προπονητή και των παικτών. Τύπου, 99-1%. Και αυτά από μόνα τους μπορεί να φτάσουν να κοστίσουν πάνω από δέκα εκατομμύρια
Άρα αν όντως απομακρυνθεί, τα πράγματα είναι μάλλον εύκολα εξηγησιμα και σε μεγάλο βαθμό δικαιολογησιμα
Υγ. Ένα μεγαλο επιχείρημα που χρησιμοποιουσα προσωπικά πάντα για προστασία του Ραζβαν, είναι ότι με αυτόν η ομάδα ξέρει πως έχει κάποιον που λυσσαει στη δουλειά με αυταπάρνηση. Την τελευταία διετία αυτό χάλασε σε αρκετά μεγάλο βαθμό νομίζω.
Σκεπτόμενος το παρελθόν που έδειξε ότι μπορεί να έχει σταθερά ψηλά την ομάδα
Αλλά και τους εξωγενείς παράγοντες που οδήγησαν στη φετινή αποτυχία του
Αλλά και τις ευρύτερες δυσλειτουργίες που αυξάνουν το ρίσκο με μαζικές αλλαγες
ΑΛΛΑ
Παραμένει ένα πολύ απτό, χειροπιαστό σχεδόν, σκεπτικό που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε:
- οποιοι κι αν ήταν οι εξωγενείς παράγοντες, παραμένει αποτυχία ειδικά το φετινό, με χοντρά σφάλματα - κατά τη γνώμη μου και πέρυσι έχει μεγάλη ευθύνη, άλλωστε την παραδέχθηκε πρώτος
- μπορεί ο Σαββίδης να κάνει λάθη, αλλά οι αποτυχίες των αγωνιστικων ιθυνοντων (προπονητές και παίκτες) με μια στραβοτιμονια του στοιχίζουν εκατομμύρια τα οποία πληρώνει. Όσα στραβά κι αν καταλογίζει κανείς στη διοίκηση, ο τελικός κυπέλλου και το τελευταίο ματς στη λεωφόρο είναι κατά συντριπτικό ποσοστό ευθύνη του προπονητή και των παικτών. Τύπου, 99-1%. Και αυτά από μόνα τους μπορεί να φτάσουν να κοστίσουν πάνω από δέκα εκατομμύρια
Άρα αν όντως απομακρυνθεί, τα πράγματα είναι μάλλον εύκολα εξηγησιμα και σε μεγάλο βαθμό δικαιολογησιμα
Υγ. Ένα μεγαλο επιχείρημα που χρησιμοποιουσα προσωπικά πάντα για προστασία του Ραζβαν, είναι ότι με αυτόν η ομάδα ξέρει πως έχει κάποιον που λυσσαει στη δουλειά με αυταπάρνηση. Την τελευταία διετία αυτό χάλασε σε αρκετά μεγάλο βαθμό νομίζω.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
- Magdi Tolba 4, geobila, Pikolo-4, Apil44
Χαλαρά...δεν χρειάζονται βιασύνες λόγω των γκρινιάριδων που έχουν απαιτήσεις.
Ακόμα νωρίς είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και τις μεταγραφές...
Υπομονή και σύντομα θα πάρθει η απόφαση.
Επίσης οπωσδήποτε ανανέωση Οζντόεφ...τον πλευρίζουν οι μεγάλες δυνάμεις του Καζακστάν και θα μας τον πάρουν
Ακόμα νωρίς είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και τις μεταγραφές...
Υπομονή και σύντομα θα πάρθει η απόφαση.
Επίσης οπωσδήποτε ανανέωση Οζντόεφ...τον πλευρίζουν οι μεγάλες δυνάμεις του Καζακστάν και θα μας τον πάρουν
-
Panostas1995
Την επιλογή αμπελ μετά από τον Ραζβαν δε τη λες και ιδιαίτερα στοχευμένη.....ναι δεν είχαν χρόνο για να βρουν κάποιον να ταιριάζει ακριβώς αλλά όταν έχεις μια ομάδα Λουτσεσκου δε μπορείς να πάρεις προπονητή σαν τον αμπελ....Taseos έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 09:14Φυσικά. Ολες. Άλλες πέτυχαν άλλες όχι. Οπως και σε κάθε ομάδα. Λέτε να έβαλε 230 εκ στον ΠΑΟΚ και μην να υπήρχε στόχευση; Ενα πλυντήριο πάμε να αγοράσουμε και στοχεύουμε. Έχουν αρχίσει και γράφονται ακρότητες. Αυτά δεν επηρεάζουν τον ιβαν. Απλά σας χαλάνε τα μυαλάvan rooy έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 08:46 Πιστευει κανεις ότι υπήρξε ποτέ στοχευμένη επίλογη προπονητή επί Σαββίδη;
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- geobila
Αν δεν τους κανει ο Λουτσεσκου και ειναι υπευθυνος για τη φετινη αποτυχια, σε μια στοιχειωδως οργανωμενη ομαδα οι υπευθυνοι του αγωνιστικου τμηματος εισηγουνται την απομακρυνση του και την προσληψη του καταλληλου στις 15 Μαϊου. Εδω δε συμβαινει τιποτα απο αυτα. Εχουμε 14 Ιουνιου κ ακομα δεν ξερουμε τιποτα.Δεν εχει βγει εστω μια τυπικη διαψευση απο αυτες που βγαινουν σε ολες τις ομαδες του πλανητη.Ο υπευθυνος επικοινωνιας της παε πρεπει να ειναι πιο αργομισθος και απο ΕΠΟΠ φαντασμα. Υπευθυνοι αγωνιστικου τμηματος δεν υπηρξαν ποτε, εισηγητικη εκθεση για τα πεπραγμενα του δεν υπηρξε ποτε, και περιμενουμε για ακομα μια χρονια να ερθει επιφοιτηση στον ιδιοκτητη της ομαδας. Ο οποιος για εναν ανεξηγητο λογο τοποθετει ανθρωπους και μοιραζει τιτλους για να αποφασισει μονος του με τη γνωμοδοτηση της αχωνευτης λογιστριας.
Κανενας δε λεει να μεινει ντε και καλα ο Λουτσεσκου. Δε θα πεθανουμε κιολας αν φυγει. Αλλα το αν πρεπει η το αν θελεις να φυγει το ξερεις με το που θα τελειωσει το πρωταθλημα. Δε χρειαζεται να περασει το μισο καλοκαιρι.Ολη αυτη η ανεξηγητη χρονικη καθυστερηση στην ευρυθμη λειτουργια και στη ληψη αποφασεων ειναι ενα σεναριο που το βλεπουμε εδω κ 13-14 χρονια. Αν δεν αλλαξει αυτη η αρρωστια δε θα δουμε χαϊρι και αναπτυξη ποτέ.
Κανενας δε λεει να μεινει ντε και καλα ο Λουτσεσκου. Δε θα πεθανουμε κιολας αν φυγει. Αλλα το αν πρεπει η το αν θελεις να φυγει το ξερεις με το που θα τελειωσει το πρωταθλημα. Δε χρειαζεται να περασει το μισο καλοκαιρι.Ολη αυτη η ανεξηγητη χρονικη καθυστερηση στην ευρυθμη λειτουργια και στη ληψη αποφασεων ειναι ενα σεναριο που το βλεπουμε εδω κ 13-14 χρονια. Αν δεν αλλαξει αυτη η αρρωστια δε θα δουμε χαϊρι και αναπτυξη ποτέ.
- These users thanked the author barlow4 for the post (total 3):
- Kourdos, jibbie, rade paprica
Και ποιος σου λέει ότι δεν υπήρξε εισήγηση;
Προσπερνάμε εύκολα το ενδεχόμενο ο Σαββίδης να μην ήθελε να τον διωξει
Αντιθέτως με περισσή ευκολία γίνεται δεκτό ότι αρνείται να τον πληρώσει
Λίγη ισορροπία στις κρίσεις μας
Προσπερνάμε εύκολα το ενδεχόμενο ο Σαββίδης να μην ήθελε να τον διωξει
Αντιθέτως με περισσή ευκολία γίνεται δεκτό ότι αρνείται να τον πληρώσει
Λίγη ισορροπία στις κρίσεις μας
Εγω στοιχεια ερμηνευω. Αν υπηρξε και ο ιδιοκτητης της παε ηθελε να τον κρατησει θα τον κρατουσε και θα τον ανανεωνε. ΣΤις 15 Μαίου. δε θα ημαστε τωρα εσυ κ εγω εδω να φτιαχνουμε σεναρια στα μεσα Ιουνη. Ειναι ντροπη αυτο που γινεται και επιζημιο πρωτιστως για την ομαδα. χεσε μας εμας. Εμας ουτως η αλλως χεσμενους μας εχουν.
υγ. εγω δεν εχω αναφερθει πουθενα σε οικονομικα μεγεθη. Εκατομμυριουχος ειναι. Ως τετοιον τον αντιμετωπιζω.
υγ. εγω δεν εχω αναφερθει πουθενα σε οικονομικα μεγεθη. Εκατομμυριουχος ειναι. Ως τετοιον τον αντιμετωπιζω.
Μην περιμένετε ρε σεις follow up για κάθε τι.
Καταλαβαίνω την αγωνία που υπάρχει, αλλά δεν γίνεται για κάθε απόφαση και meeting να υπάρχει και ένα follow up στον κόσμο από την ΠΑΕ.
Βιερίνια,Μάτος, Τουμαζάτος, μας δείχνουν, πως χάνουμε τα ενδιάμεσα και βγαίνει κάτι όταν είναι τελειωμένο.
Καταλαβαίνω την αγωνία που υπάρχει, αλλά δεν γίνεται για κάθε απόφαση και meeting να υπάρχει και ένα follow up στον κόσμο από την ΠΑΕ.
Βιερίνια,Μάτος, Τουμαζάτος, μας δείχνουν, πως χάνουμε τα ενδιάμεσα και βγαίνει κάτι όταν είναι τελειωμένο.
- ΑποστόληςΑ
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πετρουλάκη στη sfina TV ο Λου ήταν κατ' αρχήν δεκτικός να πάει στην Αλ Σαντ και ο ΠΑΟΚ να εισπράξει τη ρήτρα (5Μ ετήσιο συμβόλαιο). Μετά άλλαξε γνώμη.