Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Δημοσίευση από Special 4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: Σάβ 13 Ιουν 2026, 18:35 Να θέλετε. Το να απαιτείτε και να κρίνετε την επιτυχία ή την αποτυχία της διοίκησης βάσει αυτού, είναι λίγο κάπως.

Ας είναι όσο κάπως το βλέπει ο καθένας.

Ο οπαδός είναι για να στηρίζει, να απαιτεί και να κρίνει λέγοντας την αποψάρα του.
Κανένας ιδιοκτήτης δεν ήρθε με το ζόρι.
Στον ΠΑΟΚ έγινε ιδιοκτήτης.

Το δικαίωμα να ονειρευόμαστε την Ευρωλίγκα γρήγορα, όσοι το κάνουμε, δεν το βγάλαμε από το μυαλό μας, ο ίδιος μας έδωσε το δικαίωμα.
Μέσω των ινφλουένσερ, των φιλικά προσκείμενων ΑΡΔ και των όλων διαρροών.
Φυσικά και εξαιτίας της τεράστιας οικονομικής ευρωστίας, της φιλοδοξίας και της σιδερένιας θέλησης που φαίνεται ότι τον διακρίνει.

Ο κάθε οπαδός ας έχει το μεντάλιτι που θέλει.

Όποιος όμως δεν θέλει να κρίνεται από οπαδούς για επιτυχίες και αποτυχίες, κάθεται στις επιχειρήσεις και τα δισεκατομμύριά του και δεν ασχολείται με ομάδες.
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Δημοσίευση από katafraktos »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: Σάβ 13 Ιουν 2026, 18:21 Δεν είμαι ΠΟΚίτης, ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι συνιδριτής.
Τρέχει και ο άλλος να σε κάνει like από κάτω :lol:

Με τη δική σου/σας λογική, μπορώ να πω ότι στον ΠΑΟΚ θυμίζει ΝΒΑ ο Peja ή ο Scott Skyles. Μόνο που αυτοί ανήκουν στο παρελθόν του ΠΑΟΚ.
Όπως και η ίδρυση της λίγκας.
ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ο ΠΑΟΚ έχει ΜΗΔΕΝ τεχνογνωσία, κανένα στέλεχος με εμπειρία ευρωλίγδας, πλην του staff του allenatore.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ των 5 υπαλλήλων, θα είχε εκτεθεί. Δεν είμαστε έτοιμοι για εκεί.
Αυτά χτίζονται.
Εσείς ζητήστε να πάτε στο διάστημα με ντεσεβώ.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα ορισμένων. Έχει πέσει καμιά πανδημία καρκίνου και θα πεθάνουμε όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες του χρόνου και βιάζονται πολλοί να πάμε ευρωλίγδα, να σπάσουμε το δίπολο και τέτοια;
Δεν εννοούσα κάτι τέτοιο αδελφέ, για το χαβαλε το στειλα. Το αν θα είχε εκτεθεί δεν ξέρω, ίσως νακ ίσως όχι. Και η Ντουμπάι ομάδα 2 χρονών είναι και βγήκε μια θέση κάτω από τα play off. Διαφορετικά μεγέθη σίγουρα, αλλά δεν νομίζω να διέθεταν κάποια σοβαρή τεχνογνωσία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”