Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Μαυροζωνά αδερφέ είπες χθες ότι είναι Πορτογάλος και διαθέσιμος. Μόνο αυτό πες, είναι γνωστό όνομα που έχει ήδη γραφτεί εδώ κάποια στιγμή; Ή θα είναι όνομα έκπληξη άγνωστο σε πολλούς;
Ο Λαγωνιδης έμεινε ελεύθερος από τον Βόλο. Έπαιξε ελάχιστα πέρσι και επειδή ο δήμαρχος της καρδιάς μας είναι ότι είναι αλλά μπαλίτσα βλέπει μάλλον δεν μπορεί να σταθεί Σουπερλίγκα το παλικάρι.MagdiTolba έγραψε: Σάβ 13 Ιουν 2026, 18:07 Για σοπερ ο Λαγωνιδης μου άρεζε. Που να ναι τώρα. Και Κωττα έχουμε για συμπλήρωμα. Τώρα 2 βασικούς θέλουμε κ Βολιάκο μου κάνει για 4αδα
- These users thanked the author Τρόμος for the post:
- sakis_the_fraud
ακριβώς το αντίθετο με τον Ράζβαν. Σκέψου κάτι σε Μεντιλίμπαρ και ίσως σε (καλό) Αλμέιδα.tsaousila έγραψε: Σάβ 13 Ιουν 2026, 18:17 παιδια μαλλον ο κονσεισαο ειναι . εχει κανεις ιδεα τι προφιλ εχει ??? αγωνιστικο συστημα ? επιθεση αμυνα? βιογραφικο πως πηγε κλπκλπ οτι στοιχειο εχουμε???
Γιατί συζητάμε πάλι για τον Σέρτζιο; Τι εχασα;
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
- Unpsofable78, giaxxo, sakis_the_fraud
αισθηση;tsaousila έγραψε: Σάβ 13 Ιουν 2026, 18:17 παιδια μαλλον ο κονσεισαο ειναι . εχει κανεις ιδεα τι προφιλ εχει ??? αγωνιστικο συστημα ? επιθεση αμυνα? βιογραφικο πως πηγε κλπκλπ οτι στοιχειο εχουμε???
- These users thanked the author gergeo4 for the post:
- sakis_the_fraud
Χωρίς λόγο. Απλά απάντησα στο παιδί πιο πάνω γιατί έτυχε όταν ακούστηκε αρχικά να το ψάξω λίγο από περιέργεια.
καποιες στοιχηματικες το εδωσαν σαν πρωτο φαβορι μου το σφυριξε ψαχτηρι μεγαλο δεν το ειδα προσωπικα δεν παιζω στοιχημα
ο ισπανος 14 χρονια πρωτος βοηθος του εμερι σε μεγαλες ομαδες ποιο σετ παιχνιδι τυπου λουτσεσκου ειναι
ο κονσεισαο ακριβως το αντιθετο με 4-4- 4 και 4-2-3-1
πρεσσινγκ και αμεση επιθεση μετα την ανακτηση της μπαλλας
Φίλε τσαουσιλα καλησπέρα.tsaousila έγραψε: Σάβ 13 Ιουν 2026, 19:20 ...
ο κονσεισαο ακριβως το αντιθετο με 4-4- 4 και 4-2-3-1
...
Αν ο Σέρτζιο παίζει 4-4-4 απαρνούμαι για πάρτι του και Φερνάντο και Ρασβάν
-
MagdiTolba
Nicky Hayen εννοειςΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 22:24 Πρόκειται για τον 47χρονο Hugo Oliveira της Φαμαλικαο... Οι άλλοι δύο που συμπληρώνουν την τριάδα των επιλογών του ΠΑΟΚ για τη θέση του Προπονητή, είναι ο 46χρονος Ισπανός Eder Sarabia της Ελτσε και ο 46χρονος Βέλγος Nicky Hayden (εάν δεν θυμάστε, ήταν ο κόουτς της Μπριζ που μας απέκλεισε πρόπερσι), που όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γκενκ...
Μην τρελαίνεστε με τις στοίχηματικές . Ο αλγόριθμος που χρησιμοποιούν δεν ψάχνει το αποτέλεσμα έχει σχεδιαστεί να μην χάνει λεφτά η εταιρεία ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Εάν πχ εγώ για να το παίξω ιστορία ποστάρω για επιστροφή Παράσχου και το φάνε δύο τρία αρδ ότι έχω εσωτερική πληροφόρηση και πειστούν όλοι και παίζουν Παράσχο ο Παράσχος θα πάει στο 1,10 . Και αυτό γιατί ο αλγόριθμος θα δουλέψει όπως σχεδιάστηκε θα μειώσει το ποντάρισμα στον Παράσχο τόσο όσο η ζημιά εάν κλείσει ο Παράσχος να είναι πολύ μικρότερη από τα κέρδη που θα έρθουν από όσους παίξανε κάτι άλλο και πήγαν κουβά.
Στο 4-4-4 οι έξτρα 2 παίκτες θα παίζουν ως κρυφοί κυνηγοί ή θα αρχισομε τις μπουκες δυο-δυο;
- These users thanked the author Мир for the post (total 2):
- Mica, Ally Samagoal
Είμαι βαλτός επειδή ρωτάω Μπας και γνωρίζει κάποιος κάτι;Έγινε,όπως τα λες.

Νομίζω πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε και Μειτε εκτός από αντί-Μειτε.
Αντί να αναπληρώσει τον ανανά, το έριξε στα ντεκαπαζ.
- These users thanked the author Мир for the post (total 6):
- Dimitris_L4, Patron, Montrealiotis, Ally Samagoal, PAOKevolution, sakis_the_fraud
- Shivaspace
στην αλ σάντ , θα χει και διαμάντια πάνω το γυαλί!
- These users thanked the author Shivaspace for the post:
- paoki19