Συμφωνώ ότι όλα αυτά παίζουν σαν ενδεχόμενα. Προφανώς δεν ξέρουμε όλες τις πτυχές και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ούτε ότι ο Ραζβάν έχει κουραστεί/ξενερώσει, ούτε ότι είναι υπερσυγκεντρωτικός, ούτε ότι το προηγούμενο μοντέλο βόλευε και τις δύο πλευρές.epitropos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 16:10 @xpek20 το ενδεχόμενο ο Ραζβαν για τους χ-ψ λόγους να μη γουστάρει ΠΑΟΚ δεν παίζει σαν πιθανότητα στην εξίσωση?
Το ενδεχόμενο αυτός σαν άνθρωπος και σαν λογική να είναι τέρμα συγκεντρωτικός (γι'αυτό και να ταίριαξε από την αρχή με τον εξίσου συγκεντρωτικό Σαββίδη) και για αυτό να τα "έτρεχε" όλα μόνος του δεν υπάρχει σαν πιθανότητα?
Δεν έχω καμία διάθεση να κάνω τον δικηγόρο κανενός, κι εγώ εξίσου θυμωμένος και αγχωμενος με όλους είμαι αλλά από την στιγμή που κάνουμε κριτική από τώρα ή/και επιρριπτουμε ευθύνες, και επειδή είναι εμφανές ότι ΔΕΝ γνωρίζουμε ΟΛΕΣ τις πτυχές από ΟΛΕΣ τις πλευρές και στηρίζουμε όλες μας τις σκέψεις σε παραδοχές και εικασίες, ας βάλουμε Τουλαχιστον στην σκέψη μας και κάποια άλλα ενδεχόμενα
Αλλά για μένα αυτό δεν αναιρεί την κριτική, την ενισχύει.
Αν ο προπονητής δεν γουστάρει, ο οργανισμός πρέπει να το ξέρει και να έχει plan B.
Αν ο προπονητής είναι υπερσυγκεντρωτικός, ο οργανισμός πρέπει να έχει δομές που δεν επιτρέπουν να εξαρτώνται όλα από ένα πρόσωπο.
Αν το μοντέλο Σαββίδη-Λουτσέσκου ήταν τόσο προσωποκεντρικό, τότε ακριβώς εκεί βρίσκεται το πρόβλημα.
Δεν λέω ότι φταίει μόνο η ΠΑΕ ή μόνο ο Λουτσέσκου. Λέω ότι ένα σοβαρό club δεν μπορεί στις 12 Ιουνίου να έχει ακόμα ανοιχτό το βασικότερο θέμα του αγωνιστικού σχεδιασμού. Όποια κι αν είναι η αλήθεια από πίσω, το αποτέλεσμα δείχνει έλλειψη μηχανισμού, όχι απλώς κακή συγκυρία.