Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Δεν το πιστεύω ότι πλέον ΟΤΙ ΒΟΛΕΨΕΙ, λόγου χάρη "ρεπορτάζ" αρδ ζελας να γράφει για μπακασετα και να το τρώτε.
Ημαρτον ρε σεις πραγματικά.
Ημαρτον ρε σεις πραγματικά.
- These users thanked the author Parolos for the post (total 4):
- Nassos, Ally Samagoal, Montrealiotis, giaxxo
Εγω προσωπικά δεν τρωω κανενα ρεπορτάζ αμάσητο γιατί δεν πιστεύω πλέον οτι γίνεται σωστο ρεπορτάζ.
Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος και εχω κουραστεί αφάνταστα. Ότι ακόμη και για να αλλάξουμε παροχο ίντερνετ στα γραφεία πρέπει να γίνει σήριαλ και δράμα . Κ Ο Υ Ρ Α Σ Τ Η Κ Α Μ Ε
Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος και εχω κουραστεί αφάνταστα. Ότι ακόμη και για να αλλάξουμε παροχο ίντερνετ στα γραφεία πρέπει να γίνει σήριαλ και δράμα . Κ Ο Υ Ρ Α Σ Τ Η Κ Α Μ Ε
- These users thanked the author delos15 for the post (total 4):
- Ambiorix, paokkerkir, pagotatzis, giaxxo
Η μόνη περίπτωση να ερχόταν ο Βλακασέτας στον ΠΑΟΚ θα ήταν αν πρόεδρος της ομάδας ήταν ο καρυπίδης και προπονητής ο γιοβανοβιτς. Δηλαδη ουτε μια πιθανοτητα στο τρισεκατομμυριο
Δε νομίζω τα προηγούμενα χρόνια να έβλεπε κάποιος τον πάο σα σοβαρό αντίπαλο.van rooy έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 11:12 Πόσα χρόνια προσπαθούν τα βαζέλια για αυτό το μπράφ μπάμ>?
Κουράστηκα να το ακούω.
Ακόμα κι όταν έκανε κάτι αγωνιστικά με τον Γιοβάνοβιτς, καθαρίστηκε σαν αυγό.
Τώρα γίνονται αρκετά πράγματα. Ναι, κανείς δεν ξέρει αν θα είναι φέτος ή του χρόνου ή του αγίου ανήμερα..
Όμως υπάρχουν γεγονότα που δείχνουν πως θα είναι ισχυρός παίκτης. Το τι θα κατακτήσει κανείς δεν το ξέρει καθώς ο ανταγωνισμός είναι σκληρός.
Ωχωχωχ.
Αυτό να δει ο @Ριαν_Καπαγιαννιδης και θα πέσει σε κατάθλιψη.
Από το κάτι μεταξύ static και dynamic positioning του Ρασβάν αν πέσουμε στο εκνευριστικά αρτηριοσκληρωτικό static του Γιοβάνοβιτς θα αυτοεξοριστεί.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
Εγώ όποτε ακούω για 10άρι αγχώνομαι μήπως σκέφτονται πάλι να πουλήσουν τον Ντέλια. Δεν θα αντέξω πάλι αυτό το σήριαλ.
Όσο κι αν δεν μου αρέσει σαν παίκτης, ο Μπακασέτας για αλλαγή του Ντέλια είναι (αντικειμενικά) σούπερ επιλογή. Για αντικαταστάτης του είναι statement ότι δεν υπάρχουν πλέον φιλοδοξίες.
Δεν τον θέλω.
Γιοβάνοβιτς στον ΠΑΟΚ ήθελε ο Γκαγκάτσης, ελπίζω να μην δούμε ποτέ κάτι τέτοιο. Ούτε για πλάκα με τον μπαρμπα-λούζερ.
Όσο κι αν δεν μου αρέσει σαν παίκτης, ο Μπακασέτας για αλλαγή του Ντέλια είναι (αντικειμενικά) σούπερ επιλογή. Για αντικαταστάτης του είναι statement ότι δεν υπάρχουν πλέον φιλοδοξίες.
Δεν τον θέλω.
Γιοβάνοβιτς στον ΠΑΟΚ ήθελε ο Γκαγκάτσης, ελπίζω να μην δούμε ποτέ κάτι τέτοιο. Ούτε για πλάκα με τον μπαρμπα-λούζερ.
Ελπίζω να κάνεις πλάκαpaokspren έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 12:01
Τι σχέση έχει ο μπακασέτας ποδοσφαιρικά με τον Κωνσταντέλια?
Αυτό εδω είναι ύβρις για τον Κωνσταντέλια και το ποδόσφαιρο
Αυτό εδω είναι ύβρις για τον Κωνσταντέλια και το ποδόσφαιρο
- These users thanked the author van rooy for the post (total 2):
- Ally Samagoal, giaxxo
- Unpsofable78
Μα για Ντελια έχει γραφτεί σε άρθρο γερμανικής "έγκυρης" σελίδας, όπως και σε άρθρο γνωστού "έγκυρου" ελληνικού ομίλου.
Με παρόμοια άρθρα μάθαμε ότι ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη που δεν χρωστούσε σεντ πουθενά από τότε που ανέλαβε , χρωστάει μισθούς στον Σαντσεζ.
Είναι λογικό να αγχωνομαστε.
Με παρόμοια άρθρα μάθαμε ότι ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη που δεν χρωστούσε σεντ πουθενά από τότε που ανέλαβε , χρωστάει μισθούς στον Σαντσεζ.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
- Ally Samagoal, giaxxo
Δεν συγκρίνω τον Μπακασέτα με τον Ντέλια, τον συγκρίνω με τους αναπληρωματικούς του που είχαμε τον τελευταίο καιρό: Μούργκ, Πέλκα, Ιβανούσετς.
Και επαναλαμβάνω, δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ.
Και επαναλαμβάνω, δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ.
Εσύ μην αγχώνεσαι, εγώ μετά από αυτό που έγινε το περσινό καλοκαίρι θα αγχώνομαι για πάντα.Unpsofable78 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 12:09 Μα για Ντελια έχει γραφτεί σε άρθρο γερμανικής "έγκυρης" σελίδας, όπως και σε άρθρο γνωστού "έγκυρου" ελληνικού ομίλου.
Είμαστε μια τρομερή ατμόσφαιρα
. Να μπαίνεις στις μεταγραφές να σανεβει λίγο η ψυχολογία και να σου ρχεται να κάνεις εμετό (ποιος μπακασετας ρεεεει;;;;;).
- Unpsofable78
Σε καταλαβαίνω φίλε μου. Οκ κι εγώ αγχώνομαι μην αρχίσουν πάλι τα τρυπήματα όταν βλέπω τέτοια άρθρα για χρωστούμενα, αλλά δεν πάω να γράφω κάθε τόσο για το άγχος μου στο αντίστοιχο τοπικ.paokspren έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 12:22Εσύ μην αγχώνεσαι, εγώ μετά από αυτό που έγινε το περσινό καλοκαίρι θα αγχώνομαι για πάντα.Unpsofable78 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 12:09 Μα για Ντελια έχει γραφτεί σε άρθρο γερμανικής "έγκυρης" σελίδας, όπως και σε άρθρο γνωστού "έγκυρου" ελληνικού ομίλου.
Κάποια πράγματα πρέπει να τα αφήνουμε πίσω, εάν θέλουμε το καλό της ομάδας και έναν ΠΑΟΚ ενωμένο. Να ασχολούμαστε με γεγονότα και όχι άρθρα της βουρτσας και προσωπικές αιώνιες ανησυχίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Παρ 12 Ιουν 2026, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- giaxxo