Όλα αυτά δεν τα έκανε ο Λουτσεσκου μόνος του.leomatos88 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 22:56Τι να σου πω φίλε μου.Maklaz έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 22:30 @leomatos88 αδερφέ μου !!
Παρατηρώ εδώ και 2-3 ημέρες πως είσαι σε burst mode και θέλω να σε πω κάτι, κάτι το οποίο θα έλεγα και σε έναν φίλο μου στην ίδια φάση.
Ρε μαλάκα, ξεκόλλα, άραξε, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και μην τους αφήνεις να παίζουν με το μυαλό σου και να σε επηρεάζουν γιατί ακριβώς αυτό θέλουν. Γάμησε τους, μην χαλιέσαι δεν αξίζει.
Αλήθεια είναι, έτοιμος είμαι.
Όταν θα ξανακάνει σε 33 χρόνια τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ο επόμενος, όταν σε 50 χρόνια ξαναπάρει αήττητο πρωτάθλημα ο επόμενος, όταν ξαναφέρει από το χαριλάου πρωτάθλημα ο επόμενος, να τον ξαναπετάξουν από το παράθυρο, επειδή έχασε το μυαλό του μια χρονιά ή επειδή δε σάρωσε τους τίτλους τις υπόλοιπες.
Εννοείται πως δεν αξίζει.
Όπως δεν άξιζε καθόλου που υπερασπίστηκε τον ΠΑΟΚ ένας Ρουμάνος, όταν δεν το έκανε κανείς.
Απέναντι σε όλα τα μουνόπανα που είχαν σκοπό τους να καταστρέψουν αυτόν τον ΠΑΟΚ.
Και όχι, δεν μπορώ να χαρίσω τον τεράστιο Ραζβάν Λουτσέσκου στα φρόκαλα που τον πολέμησαν με άρρωστο τρόπο, για να χτυπήσουνε το Σαββίδη, και που χύνουνε ποτάμια τα δάκρυα τώρα, για να ξαναχτυπήσουνε το Σαββίδη.
Ο Λουτσέσκου είναι ένας ήρωας της ΠΑΟΚτσήδικης φαντασίας, όπως πχ ο Γιώργος Κούδας.
Το άγαλμά του πρέπει να κοσμεί τη Νέα Τούμπα.
Θέλω να ξεράσω πραγματικά, όταν διαβάζω ή ακούω τέτοια εκτρώματα.
Μια φορά τον είδα στο δρόμο, ήταν την επαύριο της κλοπής του αιώνα, δίπλα στο σπίτι μου.
Όντας σε σύγχυση και έτοιμος για νευρικό κλονισμό, μιας και είχα την ατυχία και την τύχη συνάμα να είμαι στην 5 χαμηλά εκείνο το βράδυ και τα είδα όλα να συμβαίνουν μπροστά μου.
Και κατέληξα να φωνάζω σ' αυτόν τον άνθρωπο πώς είναι ο πραγματικός πρωταθλητής και πως πραγματοποίησε το παιδικό μου όνειρο να δω τον ΠΑΟΚ μου πρωταθλητή και μου χτυπούσε τον ώμο, λέγοντάς μου ότι πρόκειται για μαφιόζους και να μη στενοχωριέμαι, γιατί δεν αξίζει για κάτι τέτοιους.
Και τον ξαναδιώχνουν αυτόν τον άνθρωπο, που αγωνιστικά μιλώντας, τους έφερε πίσω σε τίτλους τα εκατομμύρια που πετάξαν στον ΠΑΟΚ.
Τόσα χρόνια ακούω και διαβάζω την κάθε κομπλεξική μπαλαδόφατσα να του σκάβει το λάκκο.
Τόσα χρόνια.
Τέλος πάντων, προφανώς δεν αξίζει.
Τρεις φορές έγινε εύθραυστο το μυαλό μου για τον ΠΑΟΚ.
Με τον Κομίνη, με τον Αυγενάκη, με τον Κατσαρή.
Δε σκοπεύω να ξαναγίνει.
Σε ευχαριστώ από καρδιάς, γιατί είσαι λεβεντιά και ακούς και καταλαβαίνεις.
Δεν έχει σημασία άμα συμφωνούμε στο ένα ή το άλλο.
Να είσαι καλά παιχταρά μου.
Κάποιος άλλος ετοίμασε το έδαφος.
Ο Σαββίδης
Για αυτό λοιπόν ούτε 35 ούτε 135 χρόνια θα χρειαστούν χωρίς τον Λουτσεσκου.
Ίσως χρειαστούν 135 χωρίς τον Σαββίδη.
Σημ. Εκτιμώ το έργο Λουτσεσκου, αλλά μέχρι εκεί.
Κανείς αναντικατάστατος.