Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν πάρει μεταγραφή ή κλαίγεται για να δαγκώσει την απωζημιωση, ας τον πληρώσουν ή ας τα πάρουν για να φύγει. Ακόμα και για το πρωτάθλημα δεν είμαι άρρωστος αρκετά για να θέλω να το κατακτώ με κάθε τροπο, με το σπάνιο κάθε χρόνο.
Αλλά με πείραξε που χαρίσαμε κύπελλο και 2η θέση, τα περί αποζημιώσεις ή μεταγραφής ή εθελουσίας δε μας αφορούν ως οπαδούς.
Αλλά με πείραξε που χαρίσαμε κύπελλο και 2η θέση, τα περί αποζημιώσεις ή μεταγραφής ή εθελουσίας δε μας αφορούν ως οπαδούς.
- These users thanked the author Мир for the post (total 2):
- pagotatzis, smoothcriminal1926
τι εγκεφαλικα βαρανε κ αυτοιDemir έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 22:17 Το gazzeta έβγαλε αποκλειστικό ότι πουλήθηκε ο Λουτς σε σαουδική αραβια και το κατέβασε μετά από 1 λεπτό
χαχα έχουμε κουλάνει όλη τη χώρα
γουστάρω ανωμαλία κάργα
γουστάρω ανωμαλία κάργα
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 6):
- george188, Maklaz, anaximandros4, navigator11, Kourdos, Apil44
Έλεγε απλά ότι συμφώνησε ο ΠΑΟΚ με ομάδα της Σαουδικης Αραβιας. Επίσης έλεγε ότι υπήρχε και επαφή με Μπεσίκτας αλλά δεν έδινε λεφτά στον ΠΑΟΚ. Λογικά σε λίγο θα ανέβει σαν πρώτο θέμα
Εκτος αν δεν ειναι οριστικο απο πλευρα λουτσε κ το απεσυραν, περιεργο που ανεβηκε κ κατεβηκε με τη μια. μαλιστα, τεσπα θελω ενα τελος με τον εναν ή τον αλλο τροπο στη χειροτερη αυριο, δεν παει αλλο η φαση
Ο ΠΑΟΚ καίγεται να τον πουλήσει αλλά τον Ραζβαν τον ρώτησαν αν έχει καμια όρεξη να τρέχει στη Σαουδική Αραβία και στο Κατάρ;
@leomatos88 αδερφέ μου !!
Παρατηρώ εδώ και 2-3 ημέρες πως είσαι σε burst mode και θέλω να σε πω κάτι, κάτι το οποίο θα έλεγα και σε έναν φίλο μου στην ίδια φάση.
Ρε μαλάκα, ξεκόλλα, άραξε, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και μην τους αφήνεις να παίζουν με το μυαλό σου και να σε επηρεάζουν γιατί ακριβώς αυτό θέλουν. Γάμησε τους, μην χαλιέσαι δεν αξίζει.
Παρατηρώ εδώ και 2-3 ημέρες πως είσαι σε burst mode και θέλω να σε πω κάτι, κάτι το οποίο θα έλεγα και σε έναν φίλο μου στην ίδια φάση.
Ρε μαλάκα, ξεκόλλα, άραξε, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και μην τους αφήνεις να παίζουν με το μυαλό σου και να σε επηρεάζουν γιατί ακριβώς αυτό θέλουν. Γάμησε τους, μην χαλιέσαι δεν αξίζει.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Κυρίως το κύπελλο ακόμα να το χωνέψω. Λες και μας περισσεύουν οι τίτλοι, κατεβήκαμε και παίξαμε λες και είμαστε ο Πιερικός και ο ΟΦΗ η Shakhtar στα καλά της( η παρομοίωση ελέω φανελών του τελικού) Από εκείνο το ματς και μετά πάγωσα και ούτε καν πήρα χαμπάρι πως διεκδικούσαμε την δεύτερη θέση που να πω την αλήθεια με άφηνε παγερά αδιάφορο μιας και με το σκεπτικό του Ιβάν όλα αυτά τα χρόνια ο μόνος τρόπος να παίξουμε Champions League είναι μέσω απευθείας εισόδου.Мир έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 22:22 Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν πάρει μεταγραφή ή κλαίγεται για να δαγκώσει την απωζημιωση, ας τον πληρώσουν ή ας τα πάρουν για να φύγει. Ακόμα και για το πρωτάθλημα δεν είμαι άρρωστος αρκετά για να θέλω να το κατακτώ με κάθε τροπο, με το σπάνιο κάθε χρόνο.
Τεσπά....ας πάρουν μια απόφαση επιτέλους στο θέμα προπονητή γιατί έτσι όπως το πάμε,ότι κατάληξη και να έχει, βλέπω να είναι ακόμα χειρότερη η χρόνια από τις δύο τελευταίες
-
leomatos88
Τι να σου πω φίλε μου.Maklaz έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 22:30 @leomatos88 αδερφέ μου !!
Αλήθεια είναι, έτοιμος είμαι.
Όταν θα ξανακάνει σε 33 χρόνια τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ο επόμενος, όταν σε 50 χρόνια ξαναπάρει αήττητο πρωτάθλημα ο επόμενος, όταν ξαναφέρει από το χαριλάου πρωτάθλημα ο επόμενος, να τον ξαναπετάξουν από το παράθυρο, επειδή έχασε το μυαλό του μια χρονιά ή επειδή δε σάρωσε τους τίτλους τις υπόλοιπες.
Εννοείται πως δεν αξίζει.
Όπως δεν άξιζε καθόλου που υπερασπίστηκε τον ΠΑΟΚ ένας Ρουμάνος, όταν δεν το έκανε κανείς.
Απέναντι σε όλα τα μουνόπανα που είχαν σκοπό τους να καταστρέψουν αυτόν τον ΠΑΟΚ.
Και όχι, δεν μπορώ να χαρίσω τον τεράστιο Ραζβάν Λουτσέσκου στα φρόκαλα που τον πολέμησαν με άρρωστο τρόπο, για να χτυπήσουνε το Σαββίδη, και που χύνουνε ποτάμια τα δάκρυα τώρα, για να ξαναχτυπήσουνε το Σαββίδη.
Ο Λουτσέσκου είναι ένας ήρωας της ΠΑΟΚτσήδικης φαντασίας, όπως πχ ο Γιώργος Κούδας.
Το άγαλμά του πρέπει να κοσμεί τη Νέα Τούμπα.
Θέλω να ξεράσω πραγματικά, όταν διαβάζω ή ακούω τέτοια εκτρώματα.
Μια φορά τον είδα στο δρόμο, ήταν την επαύριο της κλοπής του αιώνα, δίπλα στο σπίτι μου.
Όντας σε σύγχυση και έτοιμος για νευρικό κλονισμό, μιας και είχα την ατυχία και την τύχη συνάμα να είμαι στην 5 χαμηλά εκείνο το βράδυ και τα είδα όλα να συμβαίνουν μπροστά μου.
Και κατέληξα να φωνάζω σ' αυτόν τον άνθρωπο πώς είναι ο πραγματικός πρωταθλητής και πως πραγματοποίησε το παιδικό μου όνειρο να δω τον ΠΑΟΚ μου πρωταθλητή και μου χτυπούσε τον ώμο, λέγοντάς μου ότι πρόκειται για μαφιόζους και να μη στενοχωριέμαι, γιατί δεν αξίζει για κάτι τέτοιους.
Και τον ξαναδιώχνουν αυτόν τον άνθρωπο, που αγωνιστικά μιλώντας, τους έφερε πίσω σε τίτλους τα εκατομμύρια που πετάξαν στον ΠΑΟΚ.
Τόσα χρόνια ακούω και διαβάζω την κάθε κομπλεξική μπαλαδόφατσα να του σκάβει το λάκκο.
Τόσα χρόνια.
Τέλος πάντων, προφανώς δεν αξίζει.
Τρεις φορές έγινε εύθραυστο το μυαλό μου για τον ΠΑΟΚ.
Με τον Κομίνη, με τον Αυγενάκη, με τον Κατσαρή.
Δε σκοπεύω να ξαναγίνει.
Σε ευχαριστώ από καρδιάς, γιατί είσαι λεβεντιά και ακούς και καταλαβαίνεις.
Δεν έχει σημασία άμα συμφωνούμε στο ένα ή το άλλο.
Να είσαι καλά παιχταρά μου.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 11):
- marsantos, Agopian, Maklaz, SCIFO, Asimos_Reload, M o r b i u S, paokkerkir, Kabamaru11, NIKOS1972, Apil44 and one more user
Makαρε είσαι δύναμη..Maklaz έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 22:30 @leomatos88 αδερφέ μου !!
- These users thanked the author marsantos for the post (total 3):
- Maklaz, leomatos88, Apil44
- navigator11
Η ανωμαλία βέβαια έγκειται στο ότι ενδέχεται ΠΑΟΚτσήδες να ξεροσταλιάζουν σε αποδεδειγμένα "πιο αντιπαοκτσήδικος βόθρος ενημέρωσης πεθαίνεις". Μιλάμε για εμετικούς τσάτσους.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- george188
Leo παιχταρά μου, είσαι αγνό ΠΑΟΚτσακι.
Ηρέμησε πρώτα από όλα για σενα.
Και δευτερευόντως γιατί έχουμε πολλά ακόμα μπροστά μας.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 3):
- Maklaz, leomatos88, Apil44
- navigator11
Απασφάλισε και δικαίως. Τι άλλον σαν τον περιμένει δηλαδή, μην τον τσιγκλάς κι εσύ! Μόνο να πωληθεί κανένας Καμαρά τώρα, να γίνουμε ΤΟ ΓΙΑΜΠΑΛΟ 

- These users thanked the author navigator11 for the post:
- marsantos