NBA πριν τώρα και μετά....

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
st4this

Re: NBA πριν τώρα και μετά....

Δημοσίευση από st4this »

Με 29 πόντους διαφορά δεν ξέρω αλλά με 21 έχασε μια εδώ που έχουμε στη χώρα... Επίσης σε τελικό σε ούτε 15 λεπτά :lol:

Νταξει ο Wemby έμεινε στη προηγούμενη σειρά με τους OKC, άδειασε εδώ. Πρώτη του χρονιά είναι που παίζει playoff και πάει τελικούς, όλο το μέλλον δικό του.

Knicks in 5 :opaokara:
These users thanked the author st4this for the post:
freemind
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

freemind έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 09:13 απίστευτο πως κατάφεραν να χάσουν από διαφορά 29 πόντων στις αρχές του 3ου

δύσκολα ευρωπαϊκή ομάδα θα το έχανε έτσι

και φυσικά (όπως γράψατε και άλλοι) μεγάλο λάθος του άλλου που πήγε για καλάθι αντί να κρατήσει την μπάλα, αλλά και της άμυνας μετά που ξεχάστηκε με τα μπλοκ άουτ
Aek bc likes this post
These users thanked the author GianD for the post (total 3):
st4this, astral, paokspren
black death

Δημοσίευση από black death »

st4this έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 09:18 Με 29 πόντους διαφορά δεν ξέρω αλλά με 21 έχασε μια εδώ που έχουμε στη χώρα... Επίσης σε τελικό σε ούτε 15 λεπτά :lol:

Νταξει ο Wemby έμεινε στη προηγούμενη σειρά με τους OKC, άδειασε εδώ. Πρώτη του χρονιά είναι που παίζει playoff και πάει τελικούς, όλο το μέλλον δικό του.

Knicks in 5 :opaokara:
Κι ομως τρομερό οτι ενας παίχτης 2.24 παει να παίξει περιφερειακή αμυνα στο τελευταίο σουτ πάνω στο μπρανσον και μαλιστα ο τελευταίος χεζεται πανω του και την πετάει απ'τα 9 μετρα!
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Είμαι ακόμα σοκαρισμένος με αυτό που είδα. Απίστευτα πράγματα!

Δεν χωράνε λόγια για τον Ότζι Ανουνόμπι. Επίσης δεν χωράνε λόγια για τον Χάρπερ!

Οι Νικς χρειάζονται μια νίκη σε 3 παιχνίδια για να το πάρουν, και θα το πάρουν. Επιστροφή από 3-1 είναι εξαιρετικά σπάνια στο ΝΒΑ.
These users thanked the author paokspren for the post (total 3):
flash4, SCIFO, leomatos88
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

σε 12 λεπτά οι ομάδες παίζουν πολύ δυνατές άμυνες και δεν συμπληρώνονται τα ομαδικά φάουλ που οδηγούν σε βολές..επηρεασμένος απ το ευρωπαϊκό μπάσκετ, δεν μπορούσα να πιστέψω οτι έλειπαν ουσιαστικά οι βολές..

δεν ξέρω αν αυτός ειναι ο κανόνας η απλώς δεν σφυρίζουν τόσο πολύ στους τελικούς..

το συμπέρασμά μου είναι οτι στην ευρώπη αυτό γίνεται καθαρά με πρόθεση και με οδηγίες από πολύ πάνω..για έλεγχο και χειραγώγηση των αγώνων.

πραγματικά αν πιεστείς από καλή άμυνα μπορεί να χάσεις άνετα την επαφή με το καλάθι..κι εκεί οι βολές δρουν λυτρωτικά.

τα έλεγε και ο τρινκέρι..εκει που τους έχεις σφίξει το λαρύγγι..φρρρρρρρ για αγριο κοίταγμα.
These users thanked the author Shivaspace for the post:
SCIFO
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Τώρα τελείωσα το ματς. Το έχασε για τους Σπερς ξεκάθαρα ο προπονητής τους και ο αρχι παπατζής Φοξ
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

..όμως όταν έκαιγε η μπάλα , τ άλλα παιδάκια είχαν κρυφτεί, πρίν μαζέψει το ταπίδι είχε βάλει μεγάλο καλάθι και ήταν ο μόνος που μπορούσε να πάρει προσπάθειες
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Για τον Φοξ λες;
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

ναι τον φόξ, μοιραίος όμως ήταν αυτός και ο ψηλός που αντιστάθηκαν όταν έγυρε το γήπεδο.. και o weby μοίρασε ασύλληπτο ταπίδι στα τελευταία δευτερόλεπτα
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Πρώτα απ όλα δεν κρυφτηκαν οι άλλοι. Αυτός στο τέλος δε έδινε τη μπάλα από το αριστερό χέρι στο δεξί. Δεύτερον, τι να το κάνω να μην κρύβεται αν δεν βάζει ούτε ένα. Για να μην πούμε για την τεράστια μαλακία που κάνει στο τέλος που πάει για καλάθο ενώ αρκεί απλά να κρατήσει την μπάλα. Και δε είναι μόνο αυτά. Δεν ξέρω εγώ πόσα λάθη έκανε σε όλο το παιχνίδι, πόσες μπάλες πούλησε. 2-3 φορές θυμάμαι που έδωσε λάθος πάσα και μια που την κλώτσησε νε το πόδι του εκτός
These users thanked the author tolis14 for the post:
Shivaspace
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

σωστός, έκανε χοντρά λάθη ..όμως οι συμπαίκτες του δεν είχαν κουράγιο να πάρουν κρίσημες επιθέσεις, ενώ πριν γίνει ντέρμπυ τα έσταζαν απο παντού..αυτό είδα εγώ

πάντως καλό πλευμακερ είναι ..και πρέπει να ναι τουλαχιστον διμετρος!
These users thanked the author Shivaspace for the post:
tolis14
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Γι αυτό νομίζω φταίει ο τσαρλατάνος ο προπονητής τους που έκανε ελάχιστο ροτέισον. Τους ψόφησε όλους
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Ο Γουενμπι πάντως αν συνεχίσει με αυτό το attitude βλέπω να πετυχαίνει κανέναν τρελό και να του δίνει τα γόνατα στο χέρι...
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Στο μεταξύ έχουν οι Σπερς έναν πιτσιρικά, τον Bryant που είναι πολύ καλό παικτάκι, όποτε τον έχει βάλει έχει κάνει παπάδες. Πάντα τον βάζει 3-4 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και μετά τον ξεχνάει στον πάγκο. Ακατανόητο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”