Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από aivas19 »

Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 14:36 Ότι και να γίνει προσωπικά έχω απογοητευθεί πλήρως από όλους.

Και από τον Ραζβαν που από τα "ένας από εμάς" και άνθρωπος με αξιοπρέπεια,ξαφνικά κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του, όπως κάνανε τα βαρίδια τύπου Μουργκ

Αλλά και από τον Ιβαν που για άλλη μια φορά χειρίστηκε το θέμα ερασιτεχνικά και άφησε να περάσουν 3 εβδομάδες.

Δεν ξέρω τι άλλο θα γίνει αυτό το καλοκαίρι για να μας ξενερώσει ακόμα περισσότερο, αλλά το κλίμα έχει στραβωσει για τα καλά
Δεν κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του, αυτό που λες δεν ισχύει. Αν δεν τον θες πες θα σε διώξω και του λες χωρίς αποζημίωση. Εκεί θα μπορούσες να πεις ότι «κάθεται». Μέχρι τότε έχει δρόμο. Εκτός αν θέλουμε τον Ραζβαν να γινει Λεμονής

Ντροπή να λες για το Ράζβαν ότι κάνει ότι και ο Μουργκ
These users thanked the author aivas19 for the post (total 5):
Dimitrisou, Aigle_Noir, scarsick, paok apo epilogi, PAOKevolution
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 14:47 Τι να ξέρω ως δεδομένα φιλαράκι;

3 εβδομάδες τώρα ο μεν αναφέρει σε κάθε συνέντευξη για το συμβόλαιο του και ο δε έχει αφήσει το θέμα να σέρνεται (διαφορετικά δεν θα μιλούσαμε για αυτό σήμερα)

Τι άλλο δηλαδή πρέπει να ξέρω για να μην τα θεωρώ δεδομένα;
Επιβεβαίωσε μας, του είπαν ότι δε θα συνεχισει στον ΠΑΟΚ; Αν του το είπαν, γιατί δεν το ανακοίνωσαν;
These users thanked the author aivas19 for the post:
Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Φυγει δεν φυγει φετος, καποια στιγμη μεσα στο επομενα χρονια, θα πρέπει να γινει μια προτομη διπλα σε αυτη του μεγαλου Γιωργου Κουδα.
These users thanked the author DimitrisS for the post (total 2):
leomatos88, Kourdos
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

3 εβδομάδες τώρα ο μεν αναφέρει σε κάθε συνέντευξη για το συμβόλαιο του και ο δε έχει αφήσει το θέμα να σέρνεται (διαφορετικά δεν θα μιλούσαμε για αυτό σήμερα)

Το ότι κάθεται πάνω στο συμβόλαιο ας πούμε..
Το ότι σέρνεται το θέμα σημαίνει ότι του είπαν φύγε και είπε όχι;
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

εγώ σαν εργαζόμενος δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πρέπει ο Λουτσεσκου και ο κάθε Λουτσεσκου να μην καθίσει στο συμβόλαιο του.
χωρίς να ξέρουμε κανένα από τα δεδομένα
υπάρχει συμβόλαιο σε ισχύ υπάρχουν ρήτρες αν κάποιος από τους δύο θέλει να σπάσει το συμβόλαιο.
τα γνωστά
από την άλλη δεν δέχομαι κανένα δίλημμα του τύπου (φτάσαμε 10 μέρες πριν την πρώτη ) ποιος θα έρθει τώρα και τι να κάνει άρα καλύτερα να μείνει ο Λουτσεσκου.
έτσι όπως τα κάνανε να τα λουστούνε και εμείς μαζί τους.
το έχω ξαναπεί εδώ μέσα
το Χανούμι πέρσι ήταν εκ βάθρων διαλυμένο
ο Ριμπαλτα βέβαια που προϋπήρχε βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο και τα αποτελέσματα τα ξέρουμε ,
ουδείς αναντικατάστατος ( εκτός από τον Ντελια)
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 14:19
gergeo4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 14:13 βλεπω μονο "θετικά" νέα ακους...το απίστευτο είναι ότι σε πιστευουν οποτε συνεχισε..αυριο γραψε φευγει ο ντελιας 8-)
Στην επόμενη εξυπνάδα και υπαινιγμό προς άλλο μέλος έχει μπαν.

Οταν και εσύ έγραφες πληροφορίες για διάφορα θέματα (πχ Αμερικανό επενδυτή στο μπάσκετ) δεν σου είπε κανείς τίποτα.
δε θα μου μιλας εμενα για τον επενδυτη γιατί ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ γιατί ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ..ΜΗ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..
These users thanked the author gergeo4 for the post:
Patron
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

WTF???
These users thanked the author nunies4 for the post:
Maklaz
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Εγώ από αυτά που διαβάζω από διάφορα ρεπορτάζ - πληροφορίες πως έχουν βρει τον επόμενο προπονητή και απλά περιμένουν να δουν με πιο τρόπο θα το λύσουν με τον Λουτσεσκου (μεταγραφή, κοινή λύση συμβολαίου ή απόλυση)
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Ε καλά και αυτό παραποίηση είναι. Δε λέει από μόνος του για το συμβόλαιο του. Τον ρωτάνε και απαντάει. Επίσης αν δεν κάνω λάθος στην τελευταία συνέντευξη είπε οτι έχει μιλήσει με βιειρινια και ματος.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 14:36 Ότι και να γίνει προσωπικά έχω απογοητευθεί πλήρως από όλους.

Και από τον Ραζβαν που από τα "ένας από εμάς" και άνθρωπος με αξιοπρέπεια,ξαφνικά κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του, όπως κάνανε τα βαρίδια τύπου Μουργκ

Αλλά και από τον Ιβαν που για άλλη μια φορά χειρίστηκε το θέμα ερασιτεχνικά και άφησε να περάσουν 3 εβδομάδες.

Δεν ξέρω τι άλλο θα γίνει αυτό το καλοκαίρι για να μας ξενερώσει ακόμα περισσότερο, αλλά το κλίμα έχει στραβωσει για τα καλά
Βάλε βρε κι εσύ ένα "νομίζω", ένα "πιθανολογώ" στα ποστς σου.
Δεν κάνει τόση σιγουριά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

aivas19 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 14:48

Δεν κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του, αυτό που λες δεν ισχύει. Αν δεν τον θες πες θα σε διώξω και του λες χωρίς αποζημίωση. Εκεί θα μπορούσες να πεις ότι «κάθεται». Μέχρι τότε έχει δρόμο. Εκτός αν θέλουμε τον Ραζβαν να γινει Λεμονής

Ντροπή να λες για το Ράζβαν ότι κάνει ότι και ο Μουργκ

Θα φανεί τι ισχύει, εγώ από 2 πηγές έμαθα πως το θέμα κολλάει στην ρήτρα.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Το θέμα ειναι, Ξέρει τι θελει η ΠΑΕ?
Αν εχει πάρει απόφαση να μην συνεχίσουν. ας του το πούνε, και να βρούνε μια λυση στην αποζημίωση....
Ξερουμε ομως, τι θέλει η ΠΑΕ?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Dimitrisou έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 14:54

Το ότι κάθεται πάνω στο συμβόλαιο ας πούμε..
Το ότι σέρνεται το θέμα σημαίνει ότι του είπαν φύγε και είπε όχι;
Για πες μου εσύ τότε για ποιον άλλο λόγο μπορεί να τράβηξε 3 εβδομάδες αυτή η ιστορία, με ρίσκο να χαθούν οι μεταγραφικοί στόχοι και να φτάσουμε σχεδόν στην προετοιμασία χωρίς να έχει λυθεί το θέμα προπονητή;

Δεν είστε χθεσινοι, ξέρετε καλά πως αν δεν είχε τεθεί εξαρχής θέμα θα είχε δωθεί το αντίστοιχο άρθρο διαρροή (προχωράει ο προγραμματισμός με Ραζβαν στο τιμόνι) και σημερα δεν θα είχαμε αυτή την συζήτηση.
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Χαλαρά, χρόνος υπάρχει αφού!
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Να πάρουν τη σωστή απόφαση, κι ας καθυστερήσουν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”