Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
Mpoz

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Mpoz »

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί να αιωρείται το συγκεκριμένο θέμα 2 μέρες την συγκεκριμένη χρονική περίοδο πάντως. Γιατί αν ήθελαν από την ΠΑΕ να το κλείσουν θα το έκλειναν με τον οποιοδήποτε τρόπο. Δείξτε λίγο τσίπα για μια φορά ρε ταγαρια, τουλάχιστον προς το πρόσωπο μας
These users thanked the author Mpoz for the post:
Ambiorix
george188

Δημοσίευση από george188 »

Tο θεμα πρεπει να τελειωσει αμεσα, τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο
These users thanked the author george188 for the post (total 3):
vasgias, Ambiorix, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

george188 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 14:21
Neiros4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 14:19
gergeo4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 14:13 βλεπω μονο "θετικά" νέα ακους...το απίστευτο είναι ότι σε πιστευουν οποτε συνεχισε..αυριο γραψε φευγει ο ντελιας 8-)
Οχι θα πεταμε στα ουρανια και θα λεμε πως ειναι ολα ροδινα. Δεν ηρθε η σουλουκου (ακομα ποτε δεν ξες) και η ηρθε ο Αγης το περηφανο μελος του ερασιτεχνη οαρη. Μονο που ακουστηκε το θεμα σουλουκου ειναι ντροπη. Η τυπισσα ηταν σε ολες τις υποθεσεις κατα του ΠΑΟΚ ενεργο μελος. Για τον μυθου αναφερθηκε απο αλλα παιδια και ειπα οτι και εγω το ακουσα και θεωρω πως ειναι λαθος να πωληθει ενα παιδι που ακομα δεν τον ειδαμε. Τελος οσον αφορα οτι η ομαδα ψαχνει προπονητη ειναι ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ και ο ποκοπικος που ανεφερα ειναι πολυ ψηλα στη λιστα συμφωνα με εμπιστο ατομο, γι αυτο και τον ανεφερα. Τωρα αν δεν μπορουμε να λεμε κατι που ακουμε και πρεπει να μαστε εδω για να λεμε μονο ζητω το ζητω και να χορευουμε γυμνοι στους καμπους τοτε πασο.
Να ξεχωρισουμε το τι ακοθγεται κ απο ποιον, λες κ εχει ευθυνη η ΠΑΕ γιατι "ακουστηκε" στο τουιτερ για τη σουλουκου ομως ετσι?
δεν το ακουσα απο το τουιτερ το θεμα για τη σουλουκου. προφανως και αν το εβλεπα απο κει δεν θα μπαινα στον κοπο να το αναφερω εδω μεσα. απλα καταλαβαινω οτι δεν θελουμε να ακουμε διαφορετικες αποψεις περα απο τις δικες μας και αυτα που εχουμε στο μυαλο μας οτι ισχυει. εγω μετεφερα πληροφορια που μ ειπαν δεν το εδωσα τετελεσμενο ουτε δεδομενο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Neiros Και μόνο που ανέφερες το θέμα Σουλούκου, με τον τρόπο που το ανέφερες, είναι φαουλ

Αν δεν είχες βάλει τέτοιο υπόβαθρο στα ποστ σου, δεν θα αντιδρούσε με τον ΕΠΙΣΗΣ άσχημο τρόπο ο gergeo τώρα.

Βεβαίως, @gergeo4 , δεν είστε αστυνόμοι, αν διαφωνείς πες το πιο ωραία.

Ηρεμία είναι ζόρικες μέρες.
These users thanked the author Equalizer for the post:
Neiros4
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Δεν πάει πουθενά λέει ο ραζβαν - αγαπάει την ομάδα .. ( ινπαοκ)
Αυτό σημαίνει αν θέλετε με διώξετε πληρώστε το υπόλοιπο συμβολαίου .. θα πάρει καμία βδομάδα ακόμα η κατάσταση
These users thanked the author Demir for the post:
george188
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Επειδή στον ΠΑΟΚ έχουμε μάθει να προσδοκούμε ότι φαντάζει απίθανο, μένω με την ελπίδα ότι θα γίνει το 1% για παραμονή Ραζβάν μέχρι να εκλείψει και αυτό το 1%.

Φυσικά παραμονή Ραζβάν όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ανανέωση συμβολαίου (δηλαδή dream scenario :mrgreen: )

Από εκεί και πέρα αν πάμε με το 99%, προσωπικά έχω τεράστια ανασφάλεια καθώς η αλήθεια είναι ότι τον ΠΑΟΚ να κάνει πρωταθλητισμό χωρίς τον Ραζβάν δεν τον έχω δει. Προφανώς και μπορεί αλλά θα χρειαστεί τύχη στην σωστή επιλογή διαδόχου/διαδόχων.

Η ευχή λοιπόν είναι όταν επιστρέψει ο Ραζβάν για την τρίτη θητεία να μην βρει στην τροπαιοθήκη μόνο τα πρωταθλήματα που άφησε.
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 3):
leomatos88, rockcity4, Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το site έχει κάποια ενημέρωση για το τι πραγματικά συμβαίνει με τον Λουτσέσκου,επιβεβαιώνει οτι είναι υπ' ατμόν;
george188

Δημοσίευση από george188 »

To ινπαοκ ειναι του βασιλοπουλου που εχει στενες σχεσεις με ραζβαν, οποτε γι αυτο εχει κ πιο αμεση προσβαση (θεωρητικα) σε σκεψεις κ προθεσεις του ραζβαν
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ότι και να γίνει προσωπικά έχω απογοητευθεί πλήρως από όλους.

Και από τον Ραζβαν που από τα "ένας από εμάς" και άνθρωπος με αξιοπρέπεια,ξαφνικά κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του, όπως κάνανε τα βαρίδια τύπου Μουργκ

Αλλά και από τον Ιβαν που για άλλη μια φορά χειρίστηκε το θέμα ερασιτεχνικά και άφησε να περάσουν 3 εβδομάδες.

Δεν ξέρω τι άλλο θα γίνει αυτό το καλοκαίρι για να μας ξενερώσει ακόμα περισσότερο, αλλά το κλίμα έχει στραβωσει για τα καλά
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
anaximandros4
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

paokkerkir έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 14:19 Φίλε Γιώργο δεν φταίει αυτός εδώ που τα λέμε.

Το ότι η διοίκηση έχει δημιουργήσει μια κατάσταση τέτοια, που ότι ακραίο και να ακουστεί δεν αποκλείεις ότι δεν είναι αλήθεια φταίει.

Είναι πραγματικά κατόρθωμα αυτό που συμβαίνει αυτό το καλοκαίρι. Δεν μαθαίνουμε ποτέ.
Dejavu με τον περινο Ιουνιο …
Τον Ιούλιο θα έχει ξανά debate Σαββιδη Μυστα

Για να μην βαριόμαστε μωρέ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καθιστε να δούμε

Θα φανεί τι ισχύει

Πολλά μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Θετικά κι αρνητικα
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Και βέβαια θα φανούν
έχουμε χρόνο
😂
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 14:36 Ότι και να γίνει προσωπικά έχω απογοητευθεί πλήρως από όλους.

Και από τον Ραζβαν που από τα "ένας από εμάς" και άνθρωπος με αξιοπρέπεια,ξαφνικά κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του, όπως κάνανε τα βαρίδια τύπου Μουργκ

Αλλά και από τον Ιβαν που για άλλη μια φορά χειρίστηκε το θέμα ερασιτεχνικά και άφησε να περάσουν 3 εβδομάδες.

Δεν ξέρω τι άλλο θα γίνει αυτό το καλοκαίρι για να μας ξενερώσει ακόμα περισσότερο, αλλά το κλίμα έχει στραβωσει για τα καλά
Χωρίς ειρωνία ,αυτά τα ξέρεις ως δεδομένα;
Γιατί το μόνο σίγουρο μεχρι τώρα είναι ότι έχει αργήσει το όλο θέμα και ότι το κλίμα δεν στραβωσε τώρα για τα καλά,ένα χρόνο έχει.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 14:36 Ότι και να γίνει προσωπικά έχω απογοητευθεί πλήρως από όλους.

Χωρίς ειρωνία ,αυτά τα ξέρεις ως δεδομένα;
Γιατί το μόνο σίγουρο μεχρι τώρα είναι ότι έχει αργήσει το όλο θέμα και ότι το κλίμα δεν στραβωσε τώρα για τα καλά,ένα χρόνο έχει.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Τι να ξέρω ως δεδομένα φιλαράκι;

3 εβδομάδες τώρα ο μεν αναφέρει σε κάθε συνέντευξη για το συμβόλαιο του και ο δε έχει αφήσει το θέμα να σέρνεται (διαφορετικά δεν θα μιλούσαμε για αυτό σήμερα)

Τι άλλο δηλαδή πρέπει να ξέρω για να μην τα θεωρώ δεδομένα;
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
Montrealiotis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”