Razvan Lucescu VI
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Re: Razvan Lucescu VI
Αν πάμε όντως σε μείωση μπάτζετ, τότε είναι που θέλουμε καλό προπονητή. Μείωση + Γκαρσία = χάος.marsantos έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 12:40Καλημέρα φίλε Pano.Panostas1995 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:19 Καλημέρα! Μπορεί κάποιος να μου πει υπεύθυνα γιατί να μην έρθει ο Γκαρσία πίσω;
Βέβαια δε βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο κυρίως γιατί ο Πάμπλο δε θα ερχόταν λογικά....
Αλλά πραγματικά δε βλέπω τον λόγο αφού όπως φαίνεται θα πάμε σε μείωση μπάτζετ και νέα παιδιά να μην έρθει ο Γκαρσία που και την ομάδα ξέρει και με νέα παιδιά ξέρει να δουλεύει
Αν φύγει ο Λουτσέσκου και πέσει στο τραπέζι το όνομα του Γκαρσία, σου υπόσχομαι να σου αναφέρω τους λόγους για τους δεν πρέπει να έρθει ο Πάμπλο πίσω. Όχι υπεύθυνα όπως ζητάς, καθώς δεν έχω καμία θέση στην ΠΑΕ. Ως απλός οπαδός θα σου πω τη γνώμη μου.
Ακόμα κι αν ισχύουν αυτά που αναφέρεις, πως θα έχουμε μείωση μπάτζετ άρα και όχι προσμονές για πρωταθλητισμό υπάρχουν προτιμότεροι και ικανότεροι για αυτή τη θέση.
Υγ. Το 'θα υπάρχει μείωση μπάτζετ' από που προκύπτει; Γιατί αν είναι γεγονός τότε αυτόματα εξηγείται το γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να μην υπάρχει επιθυμία να συνεχίσει ο τωρινός προπονητής.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- marsantos
-
Panostas1995
Οκ ο καθένας έχει τη γνώμη του ...μπορεί να κάνω και λάθος αλλά εγώ νιώθω πως πρέπει κάποια στιγμή να δωθεί η ευκαιρία στον Πάμπλο...Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 13:07Αν πάμε όντως σε μείωση μπάτζετ, τότε είναι που θέλουμε καλό προπονητή. Μείωση + Γκαρσία = χάος.marsantos έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 12:40Καλημέρα φίλε Pano.Panostas1995 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:19 Καλημέρα! Μπορεί κάποιος να μου πει υπεύθυνα γιατί να μην έρθει ο Γκαρσία πίσω;
Βέβαια δε βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο κυρίως γιατί ο Πάμπλο δε θα ερχόταν λογικά....
Αλλά πραγματικά δε βλέπω τον λόγο αφού όπως φαίνεται θα πάμε σε μείωση μπάτζετ και νέα παιδιά να μην έρθει ο Γκαρσία που και την ομάδα ξέρει και με νέα παιδιά ξέρει να δουλεύει
Αν φύγει ο Λουτσέσκου και πέσει στο τραπέζι το όνομα του Γκαρσία, σου υπόσχομαι να σου αναφέρω τους λόγους για τους δεν πρέπει να έρθει ο Πάμπλο πίσω. Όχι υπεύθυνα όπως ζητάς, καθώς δεν έχω καμία θέση στην ΠΑΕ. Ως απλός οπαδός θα σου πω τη γνώμη μου.
Ακόμα κι αν ισχύουν αυτά που αναφέρεις, πως θα έχουμε μείωση μπάτζετ άρα και όχι προσμονές για πρωταθλητισμό υπάρχουν προτιμότεροι και ικανότεροι για αυτή τη θέση.
Υγ. Το 'θα υπάρχει μείωση μπάτζετ' από που προκύπτει; Γιατί αν είναι γεγονός τότε αυτόματα εξηγείται το γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να μην υπάρχει επιθυμία να συνεχίσει ο τωρινός προπονητής.
-
Panostas1995
Επίσης όλοι αυτοί (και εγώ μαζι) που λέμε φέρε τον Κονσεϊσάο στον ΠΑΟΚ αν το δούμε καλύτερα μόνο στη Πόρτο είναι πετυχημένος ουσιαστικά....
συμφωνα με κατι πουλακια που μιλησα ειναι κοντα σ αυτον. νομιζω ειπωθηκε και χθες το βραδυ στο φορουμ.
https://www.transfermarkt.gr/vasco-mato ... iner/60896
Αυτο το παιδακι στο πρωτο ουυυυυυυυυυυυυυυυ μετα απο το 0-1 με κανενα ρουλη, θα βαλει τα κλαμματα και θα ζηταει την μαμα του.Neiros4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 13:29συμφωνα με κατι πουλακια που μιλησα ειναι κοντα σ αυτον. νομιζω ειπωθηκε και χθες το βραδυ στο φορουμ.
Που να σταθει βρε αυτος στην Τουμπα;
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- PAOKevolution
Με προτιμώμενο σύστημα 3-4-3 δεν το βλέπω πιθανόNeiros4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 13:29συμφωνα με κατι πουλακια που μιλησα ειναι κοντα σ αυτον. νομιζω ειπωθηκε και χθες το βραδυ στο φορουμ.
Αν ισχύει όμως ταιριάζει ταμάμ ο γιαννουλης
Αν αυτή δεν είναι φάτσα ταβερνιάρη, δεν ξέρω ποια άλλη μπορεί να είναιNeiros4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 13:29συμφωνα με κατι πουλακια που μιλησα ειναι κοντα σ αυτον. νομιζω ειπωθηκε και χθες το βραδυ στο φορουμ.
Δεν μπορει να σταθει ουτε στις προπονησεις ο συγκεκριμενος αλλα τελος παντων. Αυτο μου ειπαν μακαρι να λενε παπατζες και να μεινει ο Ραζβαν, γιατι και αυτος να μην ειναι κατι παραπλησιο θα ερθει.nunies4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 13:35Αυτο το παιδακι στο πρωτο ουυυυυυυυυυυυυυυυ μετα απο το 0-1 με κανενα ρουλη, θα βαλει τα κλαμματα και θα ζηταει την μαμα του.Neiros4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 13:29συμφωνα με κατι πουλακια που μιλησα ειναι κοντα σ αυτον. νομιζω ειπωθηκε και χθες το βραδυ στο φορουμ.
Που να σταθει βρε αυτος στην Τουμπα;
Πάντως την Σάντα Κλάρα (το νησάκι στις Αζόρες μέσα στην μέση του Ατλαντικού μακριά από την επικράτεια της Πορτογαλίας) την έβγαλε ευρώπη πέρσι ως νεοφώτιστη πρωταθλήτρια, οπού και τότε ήταν προπονητής. Δεν είναι και Ο κατσαπλιάς αλλά σίγουρα θα προτιμούσα πολλές άλλες επιλογές #όχιάλλοmid-tableΠορτογαλίας!
- pagotatzis
Είναι ντροπή αυτό που γίνεται!
Μας είπαν ότι θα αλλάξουν όλα είδαμε φως στο τούνελ
Μετα τις προσλήψεις τεχνικού διευθυντή και αθλητικού διευθυντή.
Αλλά 10 μέρες πριν την προετοιμασία να μην υπάρχει προπονητής ή τουλάχιστον αν υπάρχει να βγει μία διαρροή ή έστω μια ανακοίνωση ότι η ομάδα μας συνεχίζει με Λουτσέσκου!
και δεν υπάρχει τίποτα
Αντιθέτως βγαίνει κάθε δημοσιογράφος και γράφει τα δικά του αφήνει να υποδυθεί τα δικά του !
Και η ΠΑΕ σωπαίνει
Μας είπαν ότι θα αλλάξουν όλα είδαμε φως στο τούνελ
Μετα τις προσλήψεις τεχνικού διευθυντή και αθλητικού διευθυντή.
Αλλά 10 μέρες πριν την προετοιμασία να μην υπάρχει προπονητής ή τουλάχιστον αν υπάρχει να βγει μία διαρροή ή έστω μια ανακοίνωση ότι η ομάδα μας συνεχίζει με Λουτσέσκου!
και δεν υπάρχει τίποτα
Αντιθέτως βγαίνει κάθε δημοσιογράφος και γράφει τα δικά του αφήνει να υποδυθεί τα δικά του !
Και η ΠΑΕ σωπαίνει
- smoothcriminal1926
Φάτσα ΠΑΟΚ δεν την λες με τίποτα αυτήν.Neiros4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 13:29συμφωνα με κατι πουλακια που μιλησα ειναι κοντα σ αυτον. νομιζω ειπωθηκε και χθες το βραδυ στο φορουμ.
Οπότε με αντικειμενικά κριτήρια... επόμενοςςςςς
- ΑποστόληςΑ
Το σωστό είναι πρώτα να αλλάζει ο Αθλητικός Διευθυντής και μετά ο προπονητής.
Πάμε Pablo!
Venceremos!
Πάμε Pablo!
Venceremos!
στη πορτογαλια υπαρχουν 3,5 ομαδες και οι υπολοιποι. Ολοι οι αλλοι ειναι σαν βαρκες καποιες μικροτερες καποιες μεγαλυτερες. Πως μπορουμε να πιστευουμε οτι προπονητες με παρελθον μονο σε τετοιες ομαδες μπορουν να ανταπεξελθουν και να σηκωσουν το βαρος στον ΠΑΟΚ που παει για πρωταθλημα δεν ξερω.rockcity4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 13:40 Πάντως την Σάντα Κλάρα (το νησάκι στις Αζόρες μέσα στην μέση του Ατλαντικού μακριά από την επικράτεια της Πορτογαλίας) την έβγαλε ευρώπη πέρσι ως νεοφώτιστη πρωταθλήτρια, οπού και τότε ήταν προπονητής. Δεν είναι και Ο κατσαπλιάς αλλά σίγουρα θα προτιμούσα πολλές άλλες επιλογές #όχιάλλοmid-tableΠορτογαλίας!