Ευχαριστώ πλοηγέ και ανταποδίδω στο διπλάσιο. Εσείς οι παλιοί εδώ μέσα έχετε περάσει δύσκολες στιγμές και μείνατε όρθιοι και εσείς και το φόρουμ.navigator11 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 00:57 ...
Αδερφέ, θαρρείς και δεν το ξέραμε! Κι εσύ το ήξερες βαθιά μέσα σου αλλά είναι κι ένας λόγος που μου είσαι τόσο συμπαθής: μου δίνεις την αίσθηση ότι είσαι παράδοξα ρομαντικός για τις εποχές που ζούμε.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- These users thanked the author marsantos for the post (total 4):
- Maklaz, Psaras, navigator11, aivas19
- navigator11
Ωραίες εποχές μου θύμισες, φιλαράκι.. Επί μεγάλου διδασκάλου Φερνάντο είχα κάνει εγγραφή.
Τότε να έβλεπες επαναστατικά τσιτάτα εναντίον του Σάντος. Κι εκείνος μας ... κατέστρεφε τότε το DNA και ανάγκαζε την ομάδα να παίζει αναχρονιστικό ποδόσφαιρο, στο όριο της ντροπής. Με έναν ΠΑΟΚ οικονομικά παντελώς της πλάκας.
Μιλάμε τώρα για 2009, έτσι;
Δεκαεφτά χρόνια μετά τολμώ να πω ότι ο Ραζβάν τη βγάζει σχεδόν στην πούδρα

Τότε να έβλεπες επαναστατικά τσιτάτα εναντίον του Σάντος. Κι εκείνος μας ... κατέστρεφε τότε το DNA και ανάγκαζε την ομάδα να παίζει αναχρονιστικό ποδόσφαιρο, στο όριο της ντροπής. Με έναν ΠΑΟΚ οικονομικά παντελώς της πλάκας.
Μιλάμε τώρα για 2009, έτσι;
Δεκαεφτά χρόνια μετά τολμώ να πω ότι ο Ραζβάν τη βγάζει σχεδόν στην πούδρα
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- Patron, marsantos
-
black death
Ε ναι, αν σκεφτεις οτι ο σαντος εφερνε τα ιδια αποτελεσματα με το 1/4 του μπατζετ των ανταγωνιστων.navigator11 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:02 Δεκαεφτά χρόνια μετά τολμώ να πω ότι ο Ραζβάν τη βγάζει σχεδόν στην πούδρα
ρεπορτερ της bild(με οτι σημαινει αυτο) ανεβασε οτι ναυαγησε του γιαννουλη...
βεβαια 500 followers εχει...εγω που δεν ανεβαζω τιποτα εχω παραπανω..
ισως και να ειναι διαρροη απο γερμανια για να ανεβουμε..
βεβαια 500 followers εχει...εγω που δεν ανεβαζω τιποτα εχω παραπανω..
ισως και να ειναι διαρροη απο γερμανια για να ανεβουμε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν και η Bild είναι λίγο μέσο κιτρινισμού (το Kicker παραμένει χειρότερο σε αυτό το κομμάτι), το στέλνω να υπάρχει και μακάρι να μην ισχύει
Υπαρχει παραφιλολογια παραιτησης Βιερινια η οποια σχετιζεται με την μεταγραφη Γιανουλη.
Περιεργη ατμοσφαιρα.
Περιεργη ατμοσφαιρα.
- navigator11
Παραφιλολογία λέγοντας; Πόθεν εκπορεύεται;nunies4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:19 Υπαρχει παραφιλολογια παραιτησης Βιερινια η οποια σχετιζεται με την μεταγραφη Γιανουλη.
Περιεργη ατμοσφαιρα.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Με όλο μου τον σεβασμό, θεωρώ ότι είναι καφενειακές χαζομάρες αυτά.nunies4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:19 Υπαρχει παραφιλολογια παραιτησης Βιερινια η οποια σχετιζεται με την μεταγραφη Γιανουλη.
Περιεργη ατμοσφαιρα.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
- Azrael, anaximandros4
Ανέβασε μια σελίδα ότι παραιτήθηκε κάποιος που είναι στον ΠΑΟΚ χρόνια και το συνδεσανε
Τώρα βγάζουν ότι ματος αντρε θέλουνε παραμονή λουτσε
Γενικά άρρωστη κατάσταση , κάποτε πρέπει να μπει ένα τέλος
Μην τους διαβάζετε ρε παιδιά ή τουλάχιστον μην τους παίρνετε στα σοβαρά.Demir έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:27 Ανέβασε μια σελίδα ότι παραιτήθηκε κάποιος που είναι στον ΠΑΟΚ χρόνια και το συνδεσανε
Συνηθως εδω μεσα μεταφερω πραγματα για τα οποια θεωρω την πηγη πολυ αξιοπιστη. Οπως ειχα πει για τον Καρσεδο.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:26Με όλο μου τον σεβασμό, θεωρώ ότι είναι καφενειακές χαζομάρες αυτά.nunies4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:19 Υπαρχει παραφιλολογια παραιτησης Βιερινια η οποια σχετιζεται με την μεταγραφη Γιανουλη.
Περιεργη ατμοσφαιρα.
Εδω δεν μπορω να πω το ιδιο περι αξιοπιστιας πηγης. Και συμφωνω μαζι σου οτι το θεωρησα καφενειακο μολις το ακουσα.
Ομως πρωτα επικοινωνηθηκε η "παραιτηση" και ο λογος της εδω και ωρες (εκεινη την στιγμη τον θεωρησα τραβηγμενο) αλλα μετα απο καποιες ωρες σκαει η ειδηση απο Γερμανια και με εκανε να προβληματιστω.
ναι προχθες ανακοινωθήκανε και σήμερα μαθαίνουν ότι μπορεί να μην μείνει ο προπονητής.... ρε παιδιά καλές οι πληροφορίες αλλά ενα στοιχειώδες φιλτράρισμα λογικής χρειάζεται. Αν βγουν επισήμως και κάνουν τέτοιες δήλωσεις θα κριθούν αυτές (όπως και οι ίδιοι τους για την στην καλύτερη περίπτωση αφέλειά τους) τότε..
- These users thanked the author epitropos for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης