Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
van rooy

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από van rooy »

Γράφουν ότι πρότειναν στον σάντος θέση στο δσ.

Ας πρότειναν αυτή τη θέση στον Ράζβαν Λουτσέσκου.
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

van rooy έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 09:51 Γράφουν ότι πρότειναν στον σάντος θέση στο δσ.

Ας πρότειναν αυτή τη θέση στον Ράζβαν Λουτσέσκου.
Ξέρουμε αν ο Λουτσέσκου θέλει να αφήσει την προπονητική;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Δύσκολο είναι να...χωνέψουμε...ότι συνεχίσουμε με Ραζβαν ε;

10 μέρες πριν την προετοιμασία και..οι χωρίς εμμονές...πιστεύετε ότι δεν έχουμε προπονητή;
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 2):
Kourdos, aivas19
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Ευθύνες έχει,λογικό είναι άλλωστε. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα της αλλαγής προπονητή.
Δεν είναι όμως ο προπονητής το κύριο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ.Η έλλειψη ικανών στελεχών στην διοίκηση που θα προστατεύουν την ομάδα ΚΑΙ τον προπονητή έκανε μπαμ.Μακάρι οι διοικητικές προσθήκες να αποδώσουν ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση,και προπάντων να μην ξαναδούμε καταστάσεις όπως αυτές του προηγούμενου καλοκαιριού με την διοίκηση να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή το έγκλημα της πώλησης του καλύτερου της παίχτη για 17 εκατομμύρια.Δεν νομίζω ότι ο Λουτσέσκου ήταν αυτός που έπεισε τον Ιβάν να δώσει τον Κωνσταντέλισ στην Στουτγκάρδη.
These users thanked the author alp920 for the post (total 2):
TasosDuss, paokspren
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 10:00 Δύσκολο είναι να...χωνέψουμε...ότι συνεχίσουμε με Ραζβαν ε;

10 μέρες πριν την προετοιμασία και..οι χωρίς εμμονές...πιστεύετε ότι δεν έχουμε προπονητή;
Βρε ας πάμε με Λούτσε, καψώνι μας κάνουν και σε μας και σε αυτόν;
These users thanked the author aivas19 for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Συντηρείται, όπως πάντα εσκεμμένα, μια κουβέντα για το πόσο μεγάλο έγκλημα (ΑΛΛΟ ΕΝΑ) κάνει ο ΠΑΟΚ που "δεν φέρεται καλά στο Λουτσέσκου".

Σε ένα βαθμό όντως η κατάσταση είναι περίεργη. Προσωπικά δεν νομίζω οτι του κάνει δα και τόσο μεγάλο κακό. Προφανώς ζυμώσεις γίνονται, κρατάω πολύ μεγάλες αμφιβολίες για το αν όντως θα αλλάξουμε προπονητή. Δεν θα μου έκανε καθόλου μεγάλη εντύπωση εν τέλει ο Σαββίδης να άλλαζε ρότα και να έλεγε "στο έκανα επίτηδες δεύτερι σερί χρονιά για να σε σοκάρω-ξυπνήσω".

Θα με έβρισκε σύμφωνο μια τέτοια στρατηγική; Μάλλον οχι - δεν είμαι εκεί για να κρινω πρόσωπα και καταστάσεις.
Θα το έκανα εγώ αν ήμουν; Σίγουρα οχι. Δεν είμαι όμως.

Από εκεί και πέρα ο Λουτσέσκου αυτός καθεαυτός καθαρά προπονητικά, φέρει μεγάλες ευθύνες για τις δυο σερί αποτυχημένες χρονιές

ΟΧΙ, αυτό δεν αποτελεί ξέπλυμα των λαθών της διοίκησης.

Διαφωνώ όμως κάθετα και οριζόντια ως προς τη γενικευμένη γραμμή πως "η διοίκηση φταίει για τα πάντα". Ευθύνες έχουν όλοι. Ο ΠΑΟΚ ούτε διαλυμένο μαγαζί είναι, ούτε άθλιο ρόστερ έχει. Έχει ρόστερ για να κάνει πρωταθλητισμό - οχι με άνεση, ούτε για να τους διαλύει όλους. Αλλά ούτε και για το ανάθεμα!

Και σε κάθε περίπτωση απώλειες τίτλων όπως απέναντι στον ΟΦΗ σίγουρα δεν είναι θέμα ρόστερ, άρα σε τέτοιες αποτυχίες μικραίνει πολύ η ευθύνη της διοίκησης και μεγενθύνεται του προπονητή.

Όπως πολλάκις έχω γράψει, εκατό τοις εκατό σωστό να τονίζουμε τις απώλειες, το πένθος και όλα τα ζητήματα που θόλωσαν το μυαλό όλων και ειδικά του Λουτσέσκου.

Ταυτόχρονα όμως είναι εμφανές πως προπονητικά η ομάδα δεν έχει προοδεύσει καθόλου από το 2024. Ισα ισα παρατηρούνται συχνά αστοχίες, ατολμίες, έλλειψη ιδεών.

Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν παίξαμε ποτέ καλή μπάλα, όπως είδα να αναφέρεται σε προηγούμενα ποστ! Βεβαίως και παίξαμε! Την καλύτερη στην Ελλάδα. Όταν όμως έσφιξαν τα γάλατα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, τότε η ομάδα δεν είχε ούτε ιδέες, ούτε πλάνο για να ανταποκριθεί, ή έστω να κρύψει τα προβλήματά της. Στο βαθμό που αυτό ήταν εφικτό πάντα, δε μιλάω για σερί τραυματισμούς κλπ. Που και για ΚΑΠΟΙΟΥΣ από εκείνους φέρει ευθύνη το προπονητικό τιμ.

Στο σύνολο λοιπόν εγώ λέω οτι η αλήθεια είναι, όπως πάντα, στη μέση. Ευθύνες έχουν όλοι.

Αν με ρωτούσες πριν δυο μήνες, σίγουρα δεν θα έλεγα "διώξτε τον δεν ξέρει τι κάνει". Σε καμία περίπτωση.

Έχοντας πλέον όμως όλα τα δεδομένα και αυτής της σεζόν, λαμβάνοντας υπόψη απόψεις που ο ίδιος ο Λουτσέσκου έχει εκφράσει στο παρελθόν (ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ πέρυσι δήλωσε στο Σαββίδη οτι φταίει γιατί δεν δούλεψε καλά επειδή είχε νεύρα! - Ενώ πριν τρία χρόνια είχε πει οτι θα σταματήσει μετά από λίγα χρόνια την προπονητική - το ξαναείπα εμένα αυτό με είχε προβληματίσει πάρα πολύ για το πόσο μπορεί να τον εμπιστευτεί η ομάδα μακροπρόθεσμα), καταλήγω να πω οτι δεν είναι κάποιου είδους καταστροφή πιθανή αποχώρησή του.

Βεβαίως, σε ένα ποδοσφαιρικό κόσμο που όλα κρίνονται εν τέλει από το "δοκάρι και μέσα". Σε ένα κόσμο που αλλάζουμε CEO στην εταιρεία και κλασσικά κάποιοι γκρινιάζουν αλλά εν τέλει κανείς δεν καίγεται και πολύ - γιατί αυτό που νοιάζει πραγματικά είναι οι μεταγραφές.

Ε σε ένα τέτοιο κόσμο, αν όντως αλλάξει ο προπονητής, όλη η χαρά και το καλό κλίμα θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το ποιος θα είναι ο επόμενος

Ας μην παριστάνουμε τις κλαίουσες ιτιές λοιπόν, αφού πρώτοι εμείς όλοι είμαστε ανθρωποφάγοι και ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ. Προσώπων, στιγμών, αξιών.

Αμα έρθει ο επόμενος και περάσουμε τα προκριματικά της Ευρώπης με 4αρες, ως δια μαγείας όλα θα είναι καλά.

Ευχαριστώ, δεν θα πάρω!
These users thanked the author Equalizer for the post (total 7):
Maklaz, rockcity4, navigator11, epitropos, Dimitrisou, smoothcriminal1926, rade paprica
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Είναι έγκλημα που έχουμε αφήσει την κατάσταση να σέρνεται. Ή σου κάνει ο Λουτσεσκου και βγάζεις ανακοίνωση στήριξης την επόμενη μέρα που έχασες από τον βαζελο, ή βγάζεις ευχαριστήρια ανακοίνωση για όλα αυτά που προσέφερε ο Ραζβαν εντός και εκτός γηπέδου όλα αυτά τα χρόνια.

Το να μη ξέρουμε ούτε εμείς, ούτε ο ίδιος ο προπονητής, ούτε αυτοί που ετοιμάζουν τις μεταγραφες, το που είμαστε και το πού πάμε είναι έγκλημα.

Ηθικό, οργανωτικό, αγωνιστικό.

Και θα το βρούμε μπροστά μας.
These users thanked the author gika for the post:
Kevin
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Από αυτά που καταλαβαίνω ο Λουτσεσκου θα πάει Αραβια και ο ΠΑΟΚ θα πάρει λεφτά. Οποτε δεν είναι τόσο απλό το βγάλε μια ευχαριστήρια ανακοίνωση.
These users thanked the author Napoli4 for the post:
renegade
Άβαταρ μέλους
Blackgr4

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Μπορώ να επιχειρηματολογήσω υπέρ του να μείνει, όπως και υπέρ του να φύγει.
Επειδή θεωρώ πως ο οργανισμός χρειάζεται ένα τεράστιο σοκ, μπας και αλλάξει επιτέλους αυτή η ευθεία γραμμή αντιμετώπισης των πάντων, ίσως είμαι λίγο παραπάνω υπέρ του να φύγει.

Σίγουρα είμαι 100% κατά, του να συντηρείται η υπάρχουσα κατάσταση, όπου ένας προπονητής που έχει δώσει άπειρα πράγματα στον σύλλογο μας, διαβάζει σε καθημερινή βάση πως το μέλλον του είναι αβέβαιο και δεν βλέπει ούτε μισό στέλεχος της ΠΑΕ να βγαίνει να το διαψεύσει.
Δεν τον θέλεις; Φώναξε τον, ευχαρίστησε τον για όσα έχετε περάσει μαζί, δώστε τα χέρια, βγείτε μια ωραία φωτογραφία, κάντε δυο πολιτισμένες δηλώσεις και ο καθένας ας τραβήξει τον δρόμο του.
Τον θέλεις; Φώναξε τον, κάντε μια σύσκεψη, ανταλλάξτε απόψεις σχετικά με το τι φταίει και εδώ και δυο χρόνια δεν μπορούμε να πετύχουμε κανέναν στόχο, βγάλτε ένα πλάνο, ακολουθήστε το όσο πιο σύντομα γίνεται, συζητήστε το ενδεχόμενο ανανέωσης και πάμε παρακάτω.

Αυτό που συμβαίνει εδώ και 20 μέρες, είναι από γελοίο και ντροπιαστικό, μέχρι και εντελώς αντι-ποδοσφαιρικό. Κανένας Τουμαζάτος δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι αν δεν αλλάξεις εσύ (Ιβάν) πρώτα την φιλοσοφία σου γύρω από το ποδόσφαιρο.
Όλα αυτά κατά την ταπεινή μου άποψη.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 5):
TasosDuss, Developer4, paokspren, Kevin, scarsick
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

συνονοματος του νεου μελους της ΠΑΕ ο αντικαταστατης του Λουτσεσκου;
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ξέρουμε κανέναν καλό προπονητή που τον λένε Αγισήλαο?
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
aivas19
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Neiros4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 10:51 συνονοματος του νεου μελους της ΠΑΕ ο αντικαταστατης του Λουτσεσκου;
Αγησίλαος; 😂😂😂
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Equalizer έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 10:27 Ταυτόχρονα όμως είναι εμφανές πως προπονητικά η ομάδα δεν έχει προοδεύσει καθόλου από το 2024. Ισα ισα παρατηρούνται συχνά αστοχίες, ατολμίες, έλλειψη ιδεών.

Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν παίξαμε ποτέ καλή μπάλα, όπως είδα να αναφέρεται σε προηγούμενα ποστ! Βεβαίως και παίξαμε! Την καλύτερη στην Ελλάδα. Όταν όμως έσφιξαν τα γάλατα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, τότε η ομάδα δεν είχε ούτε ιδέες, ούτε πλάνο για να ανταποκριθεί, ή έστω να κρύψει τα προβλήματά της. Στο βαθμό που αυτό ήταν εφικτό πάντα, δε μιλάω για σερί τραυματισμούς κλπ. Που και για ΚΑΠΟΙΟΥΣ από εκείνους φέρει ευθύνη το προπονητικό τιμ.

Στο σύνολο λοιπόν εγώ λέω οτι η αλήθεια είναι, όπως πάντα, στη μέση. Ευθύνες έχουν όλοι.

Βεβαίως, σε ένα ποδοσφαιρικό κόσμο που όλα κρίνονται εν τέλει από το "δοκάρι και μέσα". Σε ένα κόσμο που αλλάζουμε CEO στην εταιρεία και κλασσικά κάποιοι γκρινιάζουν αλλά εν τέλει κανείς δεν καίγεται και πολύ - γιατί αυτό που νοιάζει πραγματικά είναι οι μεταγραφές.

Ε σε ένα τέτοιο κόσμο, αν όντως αλλάξει ο προπονητής, όλη η χαρά και το καλό κλίμα θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το ποιος θα είναι ο επόμενος

Ας μην παριστάνουμε τις κλαίουσες ιτιές λοιπόν, αφού πρώτοι εμείς όλοι είμαστε ανθρωποφάγοι και ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ. Προσώπων, στιγμών, αξιών.

Αμα έρθει ο επόμενος και περάσουμε τα προκριματικά της Ευρώπης με 4αρες, ως δια μαγείας όλα θα είναι καλά.

Ευχαριστώ, δεν θα πάρω!
Πραγματικά από πού να ξεκινήσω και πού να σταματήσω αγαπητέ @Equalizer.

Στα δικά μου μάτια αυτά που απόκοψα από το ποστ σου είναι όλο λάθος στη δική μου οπτική.

Το ότι η ομάδα δεν προόδευσε καθόλου προπονητικά από το 2024 είναι τελείως αστήρικτο.

Ο Ραζβάν σταμάτησε το build up από πίσω, το τσούκου μπολ, τις πάμπολες γιόμες και παίξαμε σύγχρονο ποδόσφαιρο, σε σημείο που εμένα που πριν το 2024 τον έκραζα, με εντυπωσίασε η διάθεση για προσαρμοστικότητα.

Έβαλε μικρούς που παλαιότερα δεν έβαζε και τόσο, όποτε η ομάδα ήταν πλήρης παίζαμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο στα ντέρμπι και ιδίως φέτος πραγματικά τους κάναμε πλάκα στις έδρες τους.

Παλαιότερα μπορεί να είχε τη νοοτροπία να θυσιάζει την Ευρώπη για τους εγχώριους στόχους. Τα τελευταία χρόνια όμως μου έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν βάζει καθόλου την Ευρώπη σε δεύτερη μοίρα, καθώς συνειδητοποίησε καλύτερα από τον καθένα εκεί μέσα, ότι από την Ευρώπη εξαρτάται το step up του κλαμπ.

Κάναμε τρομερά παιχνίδια στην Ευρώπη.

Οπότε παρά τα όποια μειονεκτήματα που μπορεί να έχει, το ότι δεν μπήκαμε σε ομιλους Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήταν δικό του λάθος, ήταν της Διοίκησης.

Το ότι δεν ενισχυθήκαμε με καλές μεταγραφές και φέραμε Τσάλοφ, Μπακαγιόκους, Κόλεϊ και Σαμάτες, δεν ήταν δικό του λάθος, ήταν της διοίκησης.

Το ότι έμεινε πέρσι εκτός πάγκων για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω των στημένων σκηνικών στην παπαρένα και εκεί χάθηκε πέρσι το τρένο του πρωταθλητισμού, ενώ δεν προστατεύθηκε έγκαιρα η ομάδα, δεν ήταν δικό του λάθος, ήταν της διοίκησης.

Το ότι φέτος δεν ενισχυθήκαμε με μεταγραφές τον Γενάρη, για να κλειδώσουμε το πρωτάθλημα, δεν ήταν δικό του λάθος, ήταν της διοίκησης.

Το ότι δώσαμε 12 εκατομμύρια για τον Ζαφείρη, αντί να πάρουμε 3-4 παικταράδες, δεν ήταν δικό του λάθος, ήταν της διοίκησης.

Δεν ξέρω αν εμείς οι οπαδοί, είμαστε καταναλωτές ή πελάτες ή ανθρωποφάγοι και αν έρθει ο επόμενος προπονητής που θα τα κάνει όλα καλά, ο επόμενος προπονητής, θα τα ξεχάσουμε όλα.

Με την ίδια λογική, εαν αλλάξει η διοίκηση που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κλαμπ των οπαδών και έρθει ο επόμενος ιδιοκτήτης που θα κάνει μεταγραφές και θα βάζει περισσότερα χρήματα, πάλι θα τα ξεχάσουμε όλα.

Τι, όχι;
Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος.
Ούτε ο προπονητής, ούτε η διοίκηση, σύμφωνα με το σκεπτικό του περιγράφτηκε παραπάνω, από αυτό που έγραψες.

Όποιος χαρακτηρίζει τον οπαδό που έχει απαιτήσεις ως πελάτη και καταναλωτή, να είναι έτοιμος να χαρακτηρίσει και την διοίκηση ως ιδιοκτησία μπίζνας, που στόχο έχει το κέρδος και το ώφελος.

Σε πολιτικό, επιχειρηματικό, οικονομικό και γεωστρατηγικό τομέα.

Τα πράγματα έχουν δύο όψεις.
Και οφείλουμε να τα βλέπουμε και από τις δυο πλευρές.
Δεν γίνεται να είναι κάποιοι αναλώσιμοι και κάποιοι θεωρούν εαυτούς αναντικατάστατους ή υπεράνω όλων.

Οπότε οφείλουμε όλοι να τα εξετάζουμε όλα πιο σφαιρικά, λιγότερο μονόπλευρα
και να είμαστε πιο φειδωλοί στους χαρακτηρισμούς, αλλά να μπαίνουμε στην ουσία με ψυχραιμία.

Ας τον διώξουν λοιπόν, αν έχουν τα κότσια.
Ας αναλάβουν την ευθύνη της εκδίωξης.
Ας διαψεύσουν τις Κασσάνδρες, τους πελάτες και τους καταναλωτές.
Ας τους ξεφτιλίσουν με την πίστη στον εαυτό τους και τις ικανότητες τους.

Εάν όμως φάνε τα μούτρα τους, να μην έχουν το θράσος να ζητάνε και τα ρέστα για το κράξιμο και τα μπινελίκια που θα πέφτουν σαν βροχή και σαν χαλάζι.
These users thanked the author Special 4 for the post:
Andrew R
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Equalizer έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 10:27

Ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

Όχι, δε θα είναι. Θα είναι, προσωρινά εννοείται, εφόσον ο οπαδός, που είναι στα κάγκελα (μεταφορικά), δει να πέφτει το ... επιθυμητό μπακίρι, ακόμα και αν αποκλειστεί η ομάδα από την Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

aivas19 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:13
Neiros4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 10:51 συνονοματος του νεου μελους της ΠΑΕ ο αντικαταστατης του Λουτσεσκου;
Αγησίλαος; 😂😂😂
Αγησίλαοφ. Να είμαστε ακριβείς. Μόνο ρωσοτέτοιους άλλωστε δεν ψάχνουν οι δικοί μας για να μας κουβαλάνε, όπως γράφεται εδώ μέσα;
These users thanked the author navigator11 for the post:
Dimitrisou
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”