Με αυτά που ακούγονται τώρα άμα δεν έρθει η αλλαγή θα είναι μεγαλύτερη ανατροπή από του Ντελια.
Razvan Lucescu VI
-
blackzone44
Re: Razvan Lucescu VI
- These users thanked the author blackzone44 for the post:
- katafraktos
αρα φεύγει λουτσε λες
- These users thanked the author gergeo4 for the post:
- blackzone44
- pagotatzis
ΑκριβώςKabamaru11 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 23:51 Το θεμα δεν ειναι αν θα φυγει ο Λουτσε η οχι,μια μερα θα εφευγε.Το θεμα ειναι ποιος θα τον αντικαταστησει.
Και νομίζω ότι δεν μπορούν να φέρουν κάποιον που δεν νιώθει!
Η λίστα πρέπει να ξεκινάει από Κονσεισαο
Συνεχίζουμε με Ιβιτς , Καρσεδο
Ακούω και τα όνομα Μαρτινς όπως έγραψε φίλος πιο νωρίς!
Για πάντα ο πιο μεγάλος σου φίλος
Για πάντα ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σου
Ακόμα και όταν θέλουν ή πιστεύουν όλοι ότι θα φύγεις (ε ρε μαυροζωνά γιατί βραδιάτικα τι μας έκανες τώρα)
Όπως και εγώ έφτασα σε αυτό το σημείο
Βαθιά μέσα μου θα καύλωνα να έμενες και να τα κατάφερνες ξανά
Δεν θέλω να γράψω όσα σκέφτομαι, θυμάμαι και νιώθω για εσένα
Μόνο αυτά
Αν γράψω κιάλλα δεν νομίζω να αντέξω...
Ευλογημένος που σε αγκάλιασα σαν πατέρα μου και κουβεντιάσαμε έστω και για ένα λεπτό
το πρωί μετά το 3-0 με τον Ατρόμητο πέρσι στην ΤΟΥΜΠΑΡΑ μας,
όταν περίμενα να γυρίσω στην χαβούζα με τους φίλους μου στο τέλος των διακοπών μας
Γιατί είσαι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας
Για πάντα
ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Για πάντα ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σου
Ακόμα και όταν θέλουν ή πιστεύουν όλοι ότι θα φύγεις (ε ρε μαυροζωνά γιατί βραδιάτικα τι μας έκανες τώρα)
Όπως και εγώ έφτασα σε αυτό το σημείο
Βαθιά μέσα μου θα καύλωνα να έμενες και να τα κατάφερνες ξανά
Δεν θέλω να γράψω όσα σκέφτομαι, θυμάμαι και νιώθω για εσένα
Μόνο αυτά
Αν γράψω κιάλλα δεν νομίζω να αντέξω...
Ευλογημένος που σε αγκάλιασα σαν πατέρα μου και κουβεντιάσαμε έστω και για ένα λεπτό
το πρωί μετά το 3-0 με τον Ατρόμητο πέρσι στην ΤΟΥΜΠΑΡΑ μας,
όταν περίμενα να γυρίσω στην χαβούζα με τους φίλους μου στο τέλος των διακοπών μας
Γιατί είσαι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας
Για πάντα
ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

- These users thanked the author rockcity4 for the post (total 17):
- Gregk19262000, Ορτζονικίδης, Nassos, Σουριναμέζος, M o r b i u S, ikthe, leomatos88, Apeiroelaxistos, katafraktos, Dimitrisou and 7 more users
- pagotatzis
;;;;;blackzone44 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 23:53Με αυτά που ακούγονται τώρα άμα δεν έρθει η αλλαγή θα είναι μεγαλύτερη ανατροπή από του Ντελια.
Βρε γράψτε να καταλάβουμε και εμείς
Για Λουτσε μιλάς ;
- These users thanked the author pagotatzis for the post:
- blackzone44
- Kabamaru11
Ιβιτς δυστυχως ενω για μενα ειναι ο καταλληλοτερος,δεν φευγει απο κει που ειναι,εχει τρομακτικα μεγαλο συμβολαιο και μαλιστα σε ισχυ.Μαρτινς επισης παιρνει πολλα και θα τον ανανεωσουν για αλλα 2 χρονια.Κονσεισαο οσο και να τον θελουν καποιοι,εκτος απο τεραστιο συμβολαιο (4-5εκ),δεν νομιζω πως ειναι προπονητης σταθερας,εχει επισης πολυ εκρηκτικο χαρακτηρα,θυμιζει σε πολλα τον Αλμειδα.Καρσεδο ναι,το ακουω,συμπληρωνει πολλα κουτακια.
@blackzone44 Γνωριζεις κανα ονομα;
Ελπιζω να μη μας φερουν παλι κανα πορτογαλο μαθητευομενο με τουπε που θα μας μαθει τα χρωματα,δεν θα το αντεξω.
Ελπιζω να μη μας φερουν παλι κανα πορτογαλο μαθητευομενο με τουπε που θα μας μαθει τα χρωματα,δεν θα το αντεξω.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- PAOKevolution
-
blackzone44
Επειδή είχα ξανά ρωτήσει πριν λίγες μέρες και πήρα αρνητική απάντηση όχι δεν ξέρω αλλά με αυτό που μου είπαν λογικά είναι κάποιος με συμβόλαιο σε ομάδαKabamaru11 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 23:59 Ιβιτς δυστυχως ενω για μενα ειναι ο καταλληλοτερος,δεν φευγει απο κει που ειναι,εχει τρομακτικα μεγαλο συμβολαιο και μαλιστα σε ισχυ.Μαρτινς επισης παιρνει πολλα και θα τον ανανεωσουν για αλλα 2 χρονια.Κονσεισαο οσο και να τον θελουν καποιοι,εκτος απο τεραστιο συμβολαιο (4-5εκ),δεν νομιζω πως ειναι προπονητης σταθερας,εχει επισης πολυ εκρηκτικο χαρακτηρα,θυμιζει σε πολλα τον Αλμειδα.Καρσεδο ναι,το ακουω,συμπληρωνει πολλα κουτακια.
- These users thanked the author blackzone44 for the post (total 4):
- Kabamaru11, Apeiroelaxistos, Montrealiotis, paok apo epilogi
Βγαλτον από το αεροπλάνο Ιβάν και ανανέωση.
- These users thanked the author Nassos for the post (total 7):
- paokspren, Σουριναμέζος, ikthe, Shadow, leomatos88, Ally Samagoal, paok apo epilogi
- Kabamaru11
Λοιπον το λεω απο τωρα,αν τυχον γινει καμια ανατροπη με Λουτσε,οπως με Ντελια.Ε τοτε αγαπημενε μου μπαρμπαστρουμφ Ιβαν,αντε και ξυρισου.
Δεν θα μας βγαινει η ψυχη καθε χρονο,για να μας κοροιδευεις.Το λεω και το εννοω,δεν κανω χαβαλε,αν ξαναγινει και φετος,και επισημως μας θεωρει χαιβανια.Κατι το οποιο δεν μπορω να το δεχτω.
Δεν θα μας βγαινει η ψυχη καθε χρονο,για να μας κοροιδευεις.Το λεω και το εννοω,δεν κανω χαβαλε,αν ξαναγινει και φετος,και επισημως μας θεωρει χαιβανια.Κατι το οποιο δεν μπορω να το δεχτω.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- katafraktos, George Best4
Αρχίζω και πιστεύω πως αρκετός κόσμος που είναι κατά της απομάκρυνσής του έχει αυτή την άποψη μόνο και μόνο για να μη χαλάσει η συνήθεια. Ειδικά αυτοί που είναι 50+ και έχουν ζήσει αρκετές δεκαετίες ανομβρίας.
Δεν την ξέρω την κυρία όχι 
- These users thanked the author Patron for the post (total 2):
- AntreasG4, paok apo epilogi
Μην τρελαίνεσαι πάντως φίλε, και εδώ το κορίτσι που κρυώνει, λέει αλλα έλεγε χθες αλλα σήμερα. Εσυ θεωρείς πιο πιθανό να λέει ο Ιβάν φυγε χθες και σήμερα πλάκα έκανα ρε κουτο Ραζβαν ή να μην έχουν ιδέα οι δημοσιογράφοι και απλά ψάχνουν τρόπους να ανεβάσουν τα κλικς κ την αλληλεπιδραση.Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 00:06 Λοιπον το λεω απο τωρα,αν τυχον γινει καμια ανατροπη με Λουτσε,οπως με Ντελια.Ε τοτε αγαπημενε μου μπαρμπαστρουμφ Ιβαν,αντε και ξυρισου.
- Kabamaru11
Δεν ξερω,αληθεια δεν ξερω,αλλα δεν μου αρεσει αυτο το κρυο ζεστη εδω και ενα χρονο,με κουραζει.Ουτε γκομενα με διπολικη διαταραχη δεν σου κανει τετοια.