Αγησίλαος Τουμαζάτος - CEO

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
falconakis

Re: Αγησίλαος Τουμαζάτος - CEO

Δημοσίευση από falconakis »

Καλώς όρισες!
Γερό στομάχι και ατσάλινα νεύρα!
Απόδειξε μα και εσύ ότι ήσουν γεννημένος ΠΑΟΚ απλά δεν το ήξερες!

ΥΓ Τεχνοκράτη με γνώσεις στο άθλημα δεν θέλαμε; Τώρα έχουμε!
:lol: :lol: :lol:
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Equalizer έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 16:22 Ποιο κλίμα υπάρχει στο σαιτ φίλε;

Μονά ζυγά μονόζυγα τα βλέπετε μου φαίνεται

Άλλοι γκρινιάζουν

Κι άλλοι απλά αρνούνται να γκρινιάξουν

Δεν είδα κανενός είδους αποθέωση.

Το έρωτημα είναι: Θέλουμε στελέχη ή θέλουμε οπαδούς στην εταιρεία; Για ποιο πράγμα γκρινιάζαμε τόσο καιρό; Τι απαιτούσαμε από τη διοίκηση να αλλάξει και να βελτιώσει; Τεχνοκράτες, ρόλους, ανθρώπους σχετικούς με το άθλημα. Έβαλε Αντρε + Λέο και αμέσως η απάντηση ήταν "δεν ξέρουν, δεν έχουν εμπειρία, είναι "μπροστινοί". Ε τώρα έβαλε άνθρωπο εκτός ΠΑΟΚ με σπουδές και εμπειρία. Που ξέρει και από Ελλάδα και από το άθλημα.

Θέλουμε συναίσθημα ή σπουδές και επιστήμες;

Αν είχαμε και τα δυο θα ήταν τέλειο. Πριν μια δεκαετία βέβαια ο ίδιος ο Σαββίδης βγήκε και είπε οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι πως δεν έχει στελέχη. Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική.

Ακριβώς επειδή υπάλληλος θα είναι, οχι υποψήφιος πρωθυπουργός, τον κρίνουμε ως υπάλληλο.

Εγώ λεω οτι ως υπάλληλος έχει τα απαραίτητα φόντα ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ να υποστηρίξει το ρόλο του.

ΒΕΒΑΙΩΣ αν πχ αποδειχθεί οτι τα βράδια βρίζει τον ΠΑΟΚ σε ταβέρνες γιατί πχ είναι μισητός εχθρός του, ε τότε ναι υπάρχει πρόβλημα.

Επίσης λεω οτι τελικά ίσως και να μην μας έλεγε ψέμματα ο Παπαμιμίκος και όντως να γίνονται τόσο καιρό διεργασίες για αναμόρφωση της ΠΑΕ. Αυτό δεν αποτελεί εγγύηση επιτυχίας. Αποτελεί όμως τάπα σε όλους όσους βαφτίζουν οποιαδήποτε ανακοίνωση, τοποθέτηση ή προσπάθεια της ΠΑΕ αυτομάτως ως ψέμα και ως δικαιολογία για να κρύψουν τη διάλυση της ομάδας.

Να λοιπόν που όντως προσλαμβάνονται άτομα. Δυστυχώς για πολλούς, είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε για να δούμε τη δουλειά τους, η οποία δεν κρίνεται στο "δοκάρι και μέσα".
Για το κλίμα προφανώς εννοώ ότι τα παιδιά που σχολίασαν σε μεγάλο ποσοστό είναι θετικά διακείμενοι με την πρόσληψη του. Δεν εννοώ ότι υπάρχει κλίμα από το site. Δεν είμαι από αυτούς.

Τώρα, αναφορικά με το αν θέλουμε στελέχη ή οπαδούς, για να απαντηθεί η ερώτηση θα πρέπει πρώτα να αποδεχθούμε ότι κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ σε οποιοδήποτε επίπεδο δεν μπορεί να αποτελέσει (διότι δεν έχει τα προσόντα) στέλεχος της ΠΑΕ. Εάν το αποδεχόμαστε αυτό, ΟΚ. Πάω πάσο. Η απάντηση είναι προφανής. Εάν δεν υπάρχει κανένας παοκτσής στην Ελλάδα που να έχει τα ακαδημαικά ή επαγγελματικά προσόντα να γίνει στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προφανώς θέλουμε στελέχη και όχι οπαδούς.

Εγώ δεν ενστερνίζομαι την άποψη ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι επαγγελματίες που να υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ. Εσύ πες ότι δεν υπάρχουν.

Θυμήθηκα τώρα τότε την εποχή του Ζήση και του Ζαγόρ που όποιος έλεγε κάτι για αυτούς λέγανε τότε οι περισσότεροι (να σου πω την αλήθεια δεν σε θυμάμαι τι έλεγες εσύ τότε): Μη μιλάτε. Οι ΖΖ ξέρουν. Ακόμα και σε ζητήματα οικονομικά. Που προφανώς δεν ήξεραν όπως αποδείχθηκε.

Τέλος πάντων. Την άποψη μου είπα. Δεν περιμένω και δεν με ενδιαφέρει να την ενστερνιστεί κανείς.

Σε σχέση με τα όσα είπε το 2015 ο Ιβάν ότι δεν έχει στελέχη ο ΠΑΟΚ, σε τι απαντά; Δεν είναι προφανές ότι εννοούσε ότι εντός του οργανισμού (τον οποίο απέκτησε δεν υπήρχαν στελέχη; Δεν είχε και άδικο όπως αποδείχθηκε. Στο τέλος της ημέρας όμως, σε τι αποδείχθηκε ( στο ποδόσφαιρο) ότι ο Τουμαζάτος υπήρξε επιτυχημένος στον χώρο; Διότι σε επίπεδο βιογραφικού ήδη έχω αναφέρει ότι τον θεωρώ σοβαρό άνθρωπο και επαγγελματία (έχοντας γνώση μάλιστα των ικανοτήτων του). Από την στιγμή όμως που αυτή είναι η επιλογή του Ιβάν, δεν μου πέφτει λόγος και φυσικά, να είσαι σίγουρος ότι, δεν πρόκειται να βγω στους δρόμους και να αρχίσω αντάρτικο. Μακάρι να πετύχει.

Προφανώς δεν είμαι ανάμεσα σε αυτούς που έκαναν λόγο για διάλυση της ομάδας. Την λειτουργία της ΠΑΕ και πως θα καταλήξει το εγχείρημα, θα το δούμε. Προφανώς ο οποιοσδήποτε τοποθετηθεί πρόωρα, δεν θα το κάνει με την απαραίτητη σοβαρότητα και προφανώς ο μηδενισμός πριν ακόμα αρχίσει το εγχείρημα δεν είναι σωστή προσέγγιση των πραγμάτων. Ευελπιστώ ότι όλα γίνονται για το καλό του ΠΑΟΚ.

Τέλος, σε σχέση με το μονά - ζυγά τα βλέπετε, νομίζω ότι κάνεις λάθος στην κατηγοριοποίηση. Για ότι γράφω συμβουλεύομαι μόνο τον εαυτό μου, δεν επηρεάζομαι από άλλους.
These users thanked the author Kap for the post (total 2):
navigator11, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Καλή σου επιτυχία, και καλωσήρθες στον μεγαλύτερο σύλλογο στον πλανήτη γη

Δεν σας καταλαβαίνω μερικούς, γενικά προσυπογράφω τα σχόλια του equalizer, κάνετε λες και ένα άνθρωπος που έχει ξοδέψει καμιά 400αρου για τον ΠΑΟΚ μέσα και έξω απ την ΠΑΕ πράττει για το κακό του συλλόγου

Φαίνεται να είναι ένας άνθρωπος που έχει εμπειρία στο στήσιμο και στο τρέξιμο σε εταιρικό επίπεδο . Δεν ξέρω που φτάνει η πληροφόρηση σας αλλά σε πολλά επίπεδα η ΠΑΕ τρέχει σαν μπακάλικο, άρα θεωρητικά κάποιος με εμπειρία τύπου Deloitte θα μας κάνει το consulting και θα μας βγει και κούτρα σε σχέση με έναν εξωτερικό σύμβουλο. Ποσω μάλλον όταν θα δεσμεύεται για όσα κάνει με την υπογραφή του

Τελοσπαντων θα φανεί και αυτός, το μόνο που ζητάω είναι να αντιμετωπίσει τον σύλλογο τίμια και με αγάπη. Δεν του ζητάμε να αγαπάει τον ΠΑΟΚ σήμερα , αλλά σε ένα χρόνο, δύο, να γίνει ένας από εμάς. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρειάζεται αλλαγές αλλά δεν παύει ένα είναι η ψυχή μας

Και οι ατέλειες της είναι μέρος της γοητείας της

Καλή επιτυχία
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 4):
rockcity4, Fireman 4, paok apo epilogi, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Δεν νομιζω πως εχει κ τοση σημασια ο συγκεκριμενος ρολος για εμας τους οπαδους,μπαλιτσα καλη θελουμε να βλεπουμε και να ερχονται επιτυχιες,αυτος απο την θεση του CEO δεν μπορει να εχει αρμοδιοτητες στο αγωνιστικο,εκει παιζουν μπαλα αλλοι.

Για την οργανωση της ΑΕ και τα οικονομικα της,ειναι στο χερι του Ιβαν ποιον θα εμπιστευτει.Δεν μας πεφτει λογος,εφοσον δεν εχουμε χρεη.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 4):
Dimitrisou, paok apo epilogi, Logistis, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Καλή κίνηση η συγκεκριμένη. Έχει δουλέψει σε σοβαρές εταιρείες, έχει μια επαφή με το ποδόσφαιρο, σίγουρα θα βοηθήσει.
Όσον αφορά τα οπαδικά του συναισθήματα, καρφί δεν μου καίγεται. Να τρέξει την επιχείρηση ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον θέλουμε, όχι να βαράει το τύμπανο στην 4.....
Σε τέτοια πόστα να το βράσω αν ο άλλος είναι Παοκτσάκι ή όχι. Καλούς μισθοφόρους θες.

Όσον αφορά την εξειδίκευση του σε οικονομικό ορθολογισμό, γιατί να είναι πρόβλημα αυτό? Εμείς δεν λέμε ότι έχουν πεταχτεί λεφτά σε βαρέλι δίχως πάτο? Ε ευκαιρία να το fix..
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

λεο μάτος - τουμαζάτος, απ την κόπα καμπάνα στο αργοστόλι ? εκεί φτάσαμε?
These users thanked the author Shivaspace for the post:
Logistis
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Εγώ ήθελα την Σουλούκου, την επόμενη σιδηρά κυρία της ομάδας. Και ας είναι στέλεχος με γαύρικο παρελθόν
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Kap έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 17:00

Άλλοι γκρινιάζουν

Το έρωτημα είναι: Θέλουμε στελέχη ή θέλουμε οπαδούς στην εταιρεία; Για ποιο πράγμα γκρινιάζαμε τόσο καιρό; Τι απαιτούσαμε από τη διοίκηση να αλλάξει και να βελτιώσει; Τεχνοκράτες, ρόλους, ανθρώπους σχετικούς με το άθλημα. Έβαλε Αντρε + Λέο και αμέσως η απάντηση ήταν "δεν ξέρουν, δεν έχουν εμπειρία, είναι "μπροστινοί". Ε τώρα έβαλε άνθρωπο εκτός ΠΑΟΚ με σπουδές και εμπειρία. Που ξέρει και από Ελλάδα και από το άθλημα.

Αν είχαμε και τα δυο θα ήταν τέλειο. Πριν μια δεκαετία βέβαια ο ίδιος ο Σαββίδης βγήκε και είπε οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι πως δεν έχει στελέχη. Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική.

Ακριβώς επειδή υπάλληλος θα είναι, οχι υποψήφιος πρωθυπουργός, τον κρίνουμε ως υπάλληλο.

Εγώ λεω οτι ως υπάλληλος έχει τα απαραίτητα φόντα ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ να υποστηρίξει το ρόλο του.

ΒΕΒΑΙΩΣ αν πχ αποδειχθεί οτι τα βράδια βρίζει τον ΠΑΟΚ σε ταβέρνες γιατί πχ είναι μισητός εχθρός του, ε τότε ναι υπάρχει πρόβλημα.

Επίσης λεω οτι τελικά ίσως και να μην μας έλεγε ψέμματα ο Παπαμιμίκος και όντως να γίνονται τόσο καιρό διεργασίες για αναμόρφωση της ΠΑΕ. Αυτό δεν αποτελεί εγγύηση επιτυχίας. Αποτελεί όμως τάπα σε όλους όσους βαφτίζουν οποιαδήποτε ανακοίνωση, τοποθέτηση ή προσπάθεια της ΠΑΕ αυτομάτως ως ψέμα και ως δικαιολογία για να κρύψουν τη διάλυση της ομάδας.

Να λοιπόν που όντως προσλαμβάνονται άτομα. Δυστυχώς για πολλούς, είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε για να δούμε τη δουλειά τους, η οποία δεν κρίνεται στο "δοκάρι και μέσα".
Για το κλίμα προφανώς εννοώ ότι τα παιδιά που σχολίασαν σε μεγάλο ποσοστό είναι θετικά διακείμενοι με την πρόσληψη του. Δεν εννοώ ότι υπάρχει κλίμα από το site. Δεν είμαι από αυτούς.

Τώρα, αναφορικά με το αν θέλουμε στελέχη ή οπαδούς, για να απαντηθεί η ερώτηση θα πρέπει πρώτα να αποδεχθούμε ότι κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ σε οποιοδήποτε επίπεδο δεν μπορεί να αποτελέσει (διότι δεν έχει τα προσόντα) στέλεχος της ΠΑΕ. Εάν το αποδεχόμαστε αυτό, ΟΚ. Πάω πάσο. Η απάντηση είναι προφανής. Εάν δεν υπάρχει κανένας παοκτσής στην Ελλάδα που να έχει τα ακαδημαικά ή επαγγελματικά προσόντα να γίνει στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προφανώς θέλουμε στελέχη και όχι οπαδούς.

Εγώ δεν ενστερνίζομαι την άποψη ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι επαγγελματίες που να υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ. Εσύ πες ότι δεν υπάρχουν.

Θυμήθηκα τώρα τότε την εποχή του Ζήση και του Ζαγόρ που όποιος έλεγε κάτι για αυτούς λέγανε τότε οι περισσότεροι (να σου πω την αλήθεια δεν σε θυμάμαι τι έλεγες εσύ τότε): Μη μιλάτε. Οι ΖΖ ξέρουν. Ακόμα και σε ζητήματα οικονομικά. Που προφανώς δεν ήξεραν όπως αποδείχθηκε.

Τέλος πάντων. Την άποψη μου είπα. Δεν περιμένω και δεν με ενδιαφέρει να την ενστερνιστεί κανείς.

Σε σχέση με τα όσα είπε το 2015 ο Ιβάν ότι δεν έχει στελέχη ο ΠΑΟΚ, σε τι απαντά; Δεν είναι προφανές ότι εννοούσε ότι εντός του οργανισμού (τον οποίο απέκτησε δεν υπήρχαν στελέχη; Δεν είχε και άδικο όπως αποδείχθηκε. Στο τέλος της ημέρας όμως, σε τι αποδείχθηκε ( στο ποδόσφαιρο) ότι ο Τουμαζάτος υπήρξε επιτυχημένος στον χώρο; Διότι σε επίπεδο βιογραφικού ήδη έχω αναφέρει ότι τον θεωρώ σοβαρό άνθρωπο και επαγγελματία (έχοντας γνώση μάλιστα των ικανοτήτων του). Από την στιγμή όμως που αυτή είναι η επιλογή του Ιβάν, δεν μου πέφτει λόγος και φυσικά, να είσαι σίγουρος ότι, δεν πρόκειται να βγω στους δρόμους και να αρχίσω αντάρτικο. Μακάρι να πετύχει.

Προφανώς δεν είμαι ανάμεσα σε αυτούς που έκαναν λόγο για διάλυση της ομάδας. Την λειτουργία της ΠΑΕ και πως θα καταλήξει το εγχείρημα, θα το δούμε. Προφανώς ο οποιοσδήποτε τοποθετηθεί πρόωρα, δεν θα το κάνει με την απαραίτητη σοβαρότητα και προφανώς ο μηδενισμός πριν ακόμα αρχίσει το εγχείρημα δεν είναι σωστή προσέγγιση των πραγμάτων. Ευελπιστώ ότι όλα γίνονται για το καλό του ΠΑΟΚ.

Τέλος, σε σχέση με το μονά - ζυγά τα βλέπετε, νομίζω ότι κάνεις λάθος στην κατηγοριοποίηση. Για ότι γράφω συμβουλεύομαι μόνο τον εαυτό μου, δεν επηρεάζομαι από άλλους.

Επειδή είσαι σοβαρό μέλος, χρόνια εδώ μέσα, και εκτιμώ ιδιαίτερα τις όχι συχνές τοποθετήσεις σου, θέλω να σε ρωτήσω, μιας και, αν δε σφάλω, είσαι νομικός. Γνωρίζεις, λόγω της ιδιότητας και του πιθανού εύρους γνωριμιών σου, κάποιον εφάμιλλων προσόντων και εμπειρίας με τον καινούργιο, που να είναι και οπαδός της ομάδας; Δε σε ρωτάω κακεντρεχώς ή ειρωνικά, θέλω να είμαι ξεκάθαρος.
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

Καλησπερα Αγησιλαε ελπιζω τωρα που ανελαβες καθηκοντα εκτελεστικου διευθυντη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να γινεις μελος και του δικου μας ΑΣ, να μην εισαι μονο μελος του γειτονικου ερασιτεχνη.
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Να φέρει πίσω τον γκαγκατση που εχει φανέλα camps
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τώρα που είπες Γκαγκατση, στο πρώτο καυτό καλοκαίρι του ΠΑΟΚμανια ελπίζω να θυμάστε τι είχε γίνει άμα τη αφίξει Γκαγκατση στην Τούμπα...

Ο Αγησίλαος εντελώς στην πούδρα τη βγάζει σε σχέση με τοτε
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
Patron, aivas19, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

Aς τον ενημερωσει καποιος οτι εφοσον εχει αλλαξει ομαδα πρεπει να το αλλαξει και στις επισημες σελιδες του.
https://www.linkedin.com/in/agisilaos-t ... s-118a475/
Kap

Δημοσίευση από Kap »

navigator11 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 18:32
Kap έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 17:00

Άλλοι γκρινιάζουν

Επειδή είσαι σοβαρό μέλος, χρόνια εδώ μέσα, και εκτιμώ ιδιαίτερα τις όχι συχνές τοποθετήσεις σου, θέλω να σε ρωτήσω, μιας και, αν δε σφάλω, είσαι νομικός. Γνωρίζεις, λόγω της ιδιότητας και του πιθανού εύρους γνωριμιών σου, κάποιον εφάμιλλων προσόντων και εμπειρίας με τον καινούργιο, που να είναι και οπαδός της ομάδας; Δε σε ρωτάω κακεντρεχώς ή ειρωνικά, θέλω να είμαι ξεκάθαρος.
Αγαπητέ Navi η εκτίμηση ειναι αμοιβαία.

As a fact ξέρω. Και όχι μόνον έναν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο τουμάζατος είναι σοβαρός άνθρωπος και επαγγελματίας. Μην φανταστείς όμως ότι και στην Deloitte (διότι αυτό προφανώς κοιτάμε και όχι την θητεία του στην Άρη ως προϋπηρεσία) ήταν κάποιο πολύ υψηλόβαθμο στέλεχος. Δηλαδή δεν ήταν CEO η κάτι παρεμφερές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”