Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Equalizer »

Όλη αυτή η υπόθεση είναι περίεργη και επιδέχεται διπλών και τριπλών "μεταφράσεων".

Το βέβαιο είναι οτι παίζονται συμφέροντα που μας εμφανίζονται με διάφορους μανδύες και συχνά είναι προτιμότερο να εμπιστεύομαστε τα μάτια μας παρά τα αυτιά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Και ο Βαξεβανης απάντησε στην απάντηση και υπάρχει ολόκληρο γαιτανακι.

Προσωπικά δεν με απασχολει ούτε το κομμα Τσιπρα ούτε το γαιτανακι, αλλά φαίνεται ξώφαλτσα ότι υπάρχει ειδικό ενδιαφέρον και γίνεται δουλίτσα από διάφορα κέντρα στην πόλη.

Συμφωνώ ότι παίζονται πολύπλοκα συμφέροντα, οποτε οποίος λέει απλοικα "τώρα είναι καλή η ΝΔ", "ο Ιβάν είναι με τον σύριζα, τον ξύριζα και δεν ξέρω εγώ ποιον άλλο", είτε δεν καταλαβαίνει τι παίζει είτε προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα ματιά του κόσμου.
These users thanked the author astral for the post:
Equalizer
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Όπως όλα δείχνουν, θα κάνεις το δεύτερο μεγαλύτερο λάθος σου αυτά τα 14 χρόνια.
Το πρώτο ήταν όταν ξαναέδιωξες τον Ραζβάν Λουτσέσκου, για να φέρεις έναν πουθενά.
Που χρειάστηκαν 5 χρόνια για να ξαναγίνει αναταγωνιστική η ομάδα.
Μιας και το μόνο επιχείρημα είναι ότι απέτυχε ο Λουτσέσκου να σαρώσει τους τίτλους.
Τουλάχιστον απ' όσους εμπορεύονται το championship mentality εδώ στη φτωχομάνα.
Που αν ανοίξεις take away καφενεδάκι θεωρείσαι πρωταθλητής της ζωής.
Εκτός κι αν αποφάσισες να φέρεις τον Ζιντάν.
Χωρίς κανένα λόγο ένα ρίσκο ακόμα.
Στο πιο ευθραυστο περιβάλλον του κόσμου.
Απογοήτευση.
These users thanked the author leomatos88 for the post:
Thax
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν τον έδιωξε ο ίδιος, μάλιστα προσπάθησε και να του αλλάξει γνώμη το 19.
Thax

Δημοσίευση από Thax »

Ας ασχοληθούμε με Μαρατζίδη, Βαξεβάνη και ό,τι άλλο έρθει στο μυαλό μας.
Στο μεταξύ 2 εβδομάδες πριν την έναρξη είμαστε χωρίς μεταγραφές και προπονητή, με εναν CEO που έχει αποτύχει σε ΠΑΟ, Άρη, με άπειρους Αντρέ, Μάτος να "τρέχουν"την ομάδα και τρεις δύσκολους προκριματικούς για ομίλους.
Και ακόμα κάποιοι αποθεώνουν τον Ιβάν. (Δεν συμμερίζομαι τα μπατίρης, πούλα και άλλα φαιδρά αλλά ούτε τους "Παοκτσήδες" που δεν βλέπουν τίποτα στραβό).
Πάμε με μοντέλο ακριβώς όπως τα τελευταία χρόνια και με σοβαρές πιθανότητες κάζου όπως το 22. Δύσκολο καλοκαίρι.
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Miles έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 18:35 Δεν τον έδιωξε ο ίδιος, μάλιστα προσπάθησε και να του αλλάξει γνώμη το 19.
Να πούμε ότι τον εξώθησε ο γιος του σε φυγή; Θα είμαστε πιο ακριβείς; Σημασία έχει τί έγινε. Εγώ τον Ιβάν τον εμπιστεύομαι και τον σέβομαι, για αυτό και τον κρίνω ή τον υποστηρίζω. Και σε αυτόν προβάλλω τις όποιες στρατηγικές αποφάσεις, ήταν ή δεν ήταν δικές του ιδέες.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Α ρε μπατιρη πούλησες τον μεγαλύτερο προπονητή που πέρασε από τον ΠΑΟΚ μας, ερήμην του!
Την κανονίσατε την δουλειά παρέα με τον μισθοφόρο Λέο και τον άλλον τον Αντρέ που βοήθησε στο έγκλημα γιατί του αρέσει η θέση του.
ΝΤΡΟΠΗ!
Υ.Γ.Σας κάνω μια περίληψη του updated αφηγήματος για να μην μείνετε πίσω στα χθεσινά με τους κλεφτοκοταδες κτλ ...
Υ.Γ.2 μπράβο τους πάντως έχουν φοβερό χρόνο αντιδράσης και ανεξάντλητη έμπνευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Τετ 10 Ιουν 2026, 18:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
Parolos, renegade
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Εγώ, Ιβάν μου, σε μια κουβέντα σου έδωσα μεγάλη σημασία. Είπες ότι είσαι μαξιμαλιστής.
Σε υποστηρίζω σε ό,τι κάνεις και σε ακολουθώ πιστά, αλλά μαξιμαλισμό ανάλογο του μεγέθους σου δεν είδα ακόμη.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

εγώ πάντως βλέπω μια ποδοσφαιρική όμάδα που έχει βάσεις, ακαδημίες , πιτσιρίκια που κεντάνε και σιγά σιγά δικά της στελέχη..λίγο στις υποδομές είμαστε πίσω όμως και εκεί γίνονται σοβαρά τουλάχιστον βήματα!
These users thanked the author Shivaspace for the post (total 5):
paok apo epilogi, gervasio artigas, leomatos88, nkoss, Parolos
Thax

Δημοσίευση από Thax »

Shivaspace έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 18:58 εγώ πάντως βλέπω μια ποδοσφαιρική όμάδα που έχει βάσεις, ακαδημίες , πιτσιρίκια που κεντάνε και σιγά σιγά δικά της στελέχη..λίγο στις υποδομές είμαστε πίσω όμως και εκεί γίνονται σοβαρά τουλάχιστον βήματα!
Νεφρό δεν θα μας μείνει. Προπονητή βλέπεις, μεταγραφές, ομίλους φέτος στην Ευρώπη; ΟΜΑΔΑ είμαστε, όχι ακαδημία στελεχών.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

εγώ και προπονητή βλέπω και ομάδα που θα σου σηκώνεται η @ ..που λέει και ο κως, τώρα τι ακριβώς θα γίνει δεν το γνωρίζω.

εσύ δεν βλέπεις πως ποδοσφαιρικά η ΠΑΟΚΑΡΑ είναι νούμερο ένα στην Ελλάδα ??
These users thanked the author Shivaspace for the post (total 2):
gervasio artigas, Nassos
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Σέ υμνουμεν !!! Σε ευλογούμεν !!! Σέ ευχαριστούμεν !!! Μεγαλέ ευεργέτη του Π.Α.Ο.Κ. μας Ιωάννη Ιγνατιεβιτς Σαββίδη .
Thax

Δημοσίευση από Thax »

Shivaspace έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 19:24 εγώ και προπονητή βλέπω και ομάδα που θα σου σηκώνεται η @ ..που λέει και ο κως, τώρα τι ακριβώς θα γίνει δεν το γνωρίζω.

εσύ δεν βλέπεις πως ποδοσφαιρικά η ΠΑΟΚΑΡΑ είναι νούμερο ένα στην Ελλάδα ??
Όχι δεν το βλέπω. Τερματίσαμε 3οι και χάσαμε στον τελικό. Το βήμα από εδώ που είμαστε στο να πάμε πρώτοι δεν είναι εύκολο.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

εγώ σε καταλαβαίνω, όμως εσύ δεν καταλαβαίνεις ποια πρωτιά εννοώ τώρα που μιλάμε!
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Ε είναι θέμα οπτικής. Για 2 παιχνίδια δεν πήραμε πρωτάθλημα κσι γισ τρία νταμπλ. Δεν είμαστε και πολύ μακριά. :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”