Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Να μείνει και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του αφού δεν προβλέπονται μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ. Ας κρατήσουν τους παίκτες που θέλει και ας ψάξουν με καθαρό μυαλό αργότερα τον αντικαταστάτη του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Τρί 09 Ιουν 2026, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
leomatos88
-----------
Δε βλέπω φίλε να αποφασίζει ο συνονόματος για το συγκεκριμένο θέμα. Πότε πρόλαβε να ενημερωθεί για το ρόστερ, για τις αιτίες των περσινών αποτελεσμάτων, για την τρέχουσα φάση που βρίσκεται η σχέση πχ του Λουτσέσκου με το ρόστερ ή τη διοίκηση κτλ. Το πολύ πολύ να εισηγηθεί την παραμονή του ή να προτείνει, άμα ρωτηθεί, κανένα όνομα. Θα δεις πχ ολίγα ποστ πιο κάτω που συζητάν δύο φίλοι περί κάποιου Καρσέδο, επιλογή του Γιώργου Σαββίδη. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά πιστεύει κανείς πως με το κλίμα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ εδώ και τώρα, μπορεί να σταθεί ο οποιοσδήποτε Καρσέδο, εάν δεν ξεκινήσει γαμιώντας; Ο Μάτος θα πρέπει να πάρει το χρόνο του για να παράξει έργο, περισσότερο από το Βιεϊρίνια, που ήταν ήδη εδώ. Εγώ ζητώ συγγνώμη, αλλά στο προπονητικό μάτι του Γιώργου Σαββίδη, με όλον το σεβασμό, δεν πιστεύω. Ούτε πιστεύω ότι είναι ικανός πχ να κρίνει την επάρκεια ή όχι του Λουτσέσκου. Τέλος πάντων, ο μεγάλος Λέο Μάτος θα πάρει ωραίες αποφάσεις, όχι όμως από σήμερα.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 8):
- NIKOS1972, Kabamaru11, Maklaz, Ally Samagoal, SCIFO, rockcity4, GEOL, paok apo epilogi
-
Dimitrisou
Του πρώτου φιλικού φαντάζομαι εννοείς!GEOL έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 22:35Τι εννοείς, να περιμένουμε δύο ματς? Ε, όχι, είναι πολλά, καλύτερα κράξιμο από το πρώτο εικοσάλεπτοDimitrisou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49 Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..![]()
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
- Apil44, GEOL
Πολύ ευγενικά το λες. Ένα συγγνώμη και από εμένα συμφωνώντας με τον Λέο.leomatos88 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 22:38 ......
Εγώ ζητώ συγγνώμη, αλλά στο προπονητικό μάτι του Γιώργου Σαββίδη, με όλον το σεβασμό, δεν πιστεύω. Ούτε πιστεύω ότι είναι ικανός πχ να κρίνει την επάρκεια ή όχι του Λουτσέσκου.
......
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- leomatos88
- Σουριναμέζος
Βέβαια ο Βασιλόπουλος δεν παραθέτει τον ακριβή διάλογο, από τις απαντήσεις υποθέτω ότι αρχικά θα του ζήτησε να τοποθετηθεί για τις φήμες και πήρε την κλασσική απάντηση που έχουμε διαβάσει 40 φορές τον τελευταίο μήνα. Μετά φαντάζομαι ότι θα ρώτησε συγκεκριμένα αν είχε επικοινωνία με Λέο και Αντρέ μετά την ανάληψη των νέων ρόλων.nunies4 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 22:34 Δεν μου αρέσουν οι δηλώσεις. Αφήνουν εκτός κάδρου τον Ιβάν και μόνο αναίμακτο διαζύγιο δεν δείχνουν. Χωρια που δίνει στεγνά την ιδιοκτησία για την οποια απόφαση δείχνοντας ότι παρακάμπτουν τον Λέο και τον Αντρέ
Ότι και να γίνει αύριο μεθαύριο πιστεύω θα ξεκαθαρίσει.
ΥΓ. Καλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει έστω και ένας που πιστεύει ότι την συγκεκριμένη απόφαση στο συγκεκριμένο timing πρέπει και μπορεί να την πάρει οποιωσδήποτε άλλος εκτός από τον ιδιοκτήτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουριναμέζος την Τρί 09 Ιουν 2026, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 4):
- Kabamaru11, Ally Samagoal, george188, paok apo epilogi
Το θέμα numies είναι το τι συμβαίνει.nunies4 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 22:34 Δεν μου αρέσουν οι δηλώσεις. Αφήνουν εκτός κάδρου τον Ιβάν και μόνο αναίμακτο διαζύγιο δεν δείχνουν. Χωρια που δίνει στεγνά την ιδιοκτησία για την οποια απόφαση δείχνοντας ότι παρακάμπτουν τον Λέο και τον Αντρέ
Οι δηλώσεις όσο κακές ή καλές κι αν είναι, περιγράφουν ένα γεγονός.
Ο προπονητής λέει δημοσίως πως μίλησε με τον Τ.Δ. και με τον Α.Δ. και συζήτησαν για την οργάνωση της επόμενης χρονιάς.
Οι νέοι ρόλοι ανακοινώθηκαν την Παρασκευή. Σήμερα έχουμε Τρίτη. Άρα δεν έχουν πάνω από 2 με 3 μέρες που μίλησαν.
Τα ενδεχόμενα του τι μπορεί να συμβαίνει είναι συγκεκριμένα και δεν είναι πολλά. Και τα συμπεράσματα αντίστοιχα.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- PAOK DreXleR
Ειδαμε ξεκαθαρα κ τις 2 θέσεις νομίζω και στάσεις στον ΠΑΟΚ και στο περιγυρο (δημοσιογραφοι) με τις δηλώσεις του ραζβαν στο inpaokΣουριναμέζος έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 22:48Βέβαια ο Βασιλόπουλος δεν παραθέτει τον ακριβή διάλογο, από τις απαντήσεις υποθέτω ότι αρχικά θα του ζήτησε να τοποθετηθεί για τις φήμες και πήρε την κλασσική απάντηση που έχουμε διαβάσει 40 φορές τον τελευταίο μήνα. Μετά φαντάζομαι ότι θα ρώτησε συγκεκριμένα αν είχε επικοινωνία με Λέο και Αντρέ μετά την ανάληψη των νέων ρόλων.nunies4 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 22:34 Δεν μου αρέσουν οι δηλώσεις. Αφήνουν εκτός κάδρου τον Ιβάν και μόνο αναίμακτο διαζύγιο δεν δείχνουν. Χωρια που δίνει στεγνά την ιδιοκτησία για την οποια απόφαση δείχνοντας ότι παρακάμπτουν τον Λέο και τον Αντρέ
Ότι και να γίνει αύριο μεθαύριο πιστεύω θα ξεκαθαρίσει.
ΥΓ. Καλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει έστω και ένας που πιστεύει ότι την συγκεκριμένη απόφαση στο συγκεκριμένο timing πρέπει και μπορεί να την πάρει οποιωσδήποτε άλλος εκτός από τον ιδιοκτήτη.
-
Μπαρκαρούτσος
GEOL έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 22:35Τι εννοείς, να περιμένουμε δύο ματς? Ε, όχι, είναι πολλά, καλύτερα κράξιμο από το πρώτο εικοσάλεπτοDimitrisou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49 Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..![]()
Άντε ρε με τον άμπαλο που μας φόρτωσαν να πούμε! Πού πάει μ'αυτή τη φάτσα ο μ@λ@κ@ς; Πωω Beretta θα λέμε και θα κλαίμε!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!
- These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 4):
- Apil44, Dimitrisou, GEOL, paok apo epilogi
-
anaximandros4
Μετά από 3 χαμένους τελικούς κυπέλλου να τον κρίνουμεDimitrisou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49 Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
ΥΓ δε νομίζω ότι θα φύγει τώρα τελικά, πιστεύω όμως ότι όντως είμαστε κοντά στο τέλος της συνεργασίας
- These users thanked the author anaximandros4 for the post (total 2):
- wpgoalkeeper, Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πολύ λογικό αυτό που λες φίλε Dimitri.Dimitrisou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49 Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
Όμως αν μείνουμε έξω από Ευρώπη και σου πουν πουλιέται ο Ντελιας γιατί υπάρχει θέμα, άντε ψάξε για λογική μετά.
Το ίδιο φυσικά θα ισχύει και με παραμονή του Ρασβαν.
Δεν υπάρχει καμία υπομονή αν δε μπαίνει η μπάλα μέσα.
Και φυσικά και τον καινούργιο θα τον φάει η μαρμάγκα αν δεν πάρει πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που πάει να διωχθεί ο τωρινός προπονητής γιατί απέτυχε να κατακτήσει φέτος τίτλους τότε φοβάμαι πως κάθε επόμενος θα είναι με το ένα πόδι έξω από την πόρτα όταν δεν κατακτά κάτι. Κι αυτό θα γίνεται με τις ευλογίες του κόσμου καθώς ολοένα και πιο πολύ ακούγεται η άποψη 'εγώ θέλω κάθε χρόνο πρωτάθλημα κι αν δεν το παίρνω η χρονιά είναι αποτυχημένη'.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 4):
- Apil44, Maklaz, Dimitrisou, paok apo epilogi
οσο σημαντικη βαρυτητα εχει η αποφαση να φυγει ο προπονητης τοσο μεγαλη βαρυτητα εχει και αν αποφασισει(προφανως) η διοικηση να μεινει για μια σεζον ακομα τουλαχιστον(βαση συμβολαιου),αν μεινει(ειμαι αντιθετος) ξεκιναει με τεραστια πιεση και ακομα μεγαλυτερη κριτικη ακομη και για τα ασχημα ημιχρονα,αν νομιζουν οτι θα τον κρατησουν για λαστ ντανς δεν θα διεκδικουμε τπτ με αξιωσεις και οτι θα παιζουμε μπαλα απο τους 10 μηνες τους 3 και εμεις θα χειροκροταμε για αυτα που προσφερε ας το ξεχασουν
Πραγματικά, αλήθεια πιστεύετε ότι έτσι παίρνει αποφάσεις ένας διοικητικός ?Maklaz έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 22:48Πολύ ευγενικά το λες. Ένα συγγνώμη και από εμένα συμφωνώντας με τον Λέο.leomatos88 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 22:38 ......
Εγώ ζητώ συγγνώμη, αλλά στο προπονητικό μάτι του Γιώργου Σαββίδη, με όλον το σεβασμό, δεν πιστεύω. Ούτε πιστεύω ότι είναι ικανός πχ να κρίνει την επάρκεια ή όχι του Λουτσέσκου.
......
Αξιολογεί ο ίδιος τις ικανότητες ενός προπονητή δηλαδή?
Φυσικά και όχι, εξετάζουμε το ενδεχόμενο που γίνει με αυτόν τον τρόπο όμως.renegade έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 23:27Πραγματικά, αλήθεια πιστεύετε ότι έτσι παίρνει αποφάσεις ένας διοικητικός ?Maklaz έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 22:48Πολύ ευγενικά το λες. Ένα συγγνώμη και από εμένα συμφωνώντας με τον Λέο.leomatos88 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 22:38 ......
......
Αξιολογεί ο ίδιος τις ικανότητες ενός προπονητή δηλαδή?
Ο κύριος Παντελής θωμαρέης, δεν είναι αυτός που συμβουλεύει τον Γιώργο; Ή έστω συμβούλευε στο παρελθόν;
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- leomatos88
Βάζεις δυο δικά σου παιδιά εμβληματικες φυσιογνωμίες στις δυο πιο σημαντικές θέσεις του αγωνιστικού τμήματος. Έχεις προπονητή τον πολυπειρο και πολυνίκη προπονητή τους που του μένει ένας χρόνος συμβολαίου.
Γιατί να τους δυσκολέψεις τον πρώτο αυτό χρόνο προσαρμογής στη θέση τους και με τη συνύπαρξη και συνεργασία με έναν άγνωστο σε αυτούς νέο προπονητή.
Αν τα δεδομένα είναι αυτά η δική μου λογική λέει Ραζβάν Λουτσέσκου.
Γιατί να τους δυσκολέψεις τον πρώτο αυτό χρόνο προσαρμογής στη θέση τους και με τη συνύπαρξη και συνεργασία με έναν άγνωστο σε αυτούς νέο προπονητή.
Αν τα δεδομένα είναι αυτά η δική μου λογική λέει Ραζβάν Λουτσέσκου.
- These users thanked the author SCIFO for the post (total 4):
- leomatos88, NIKOS1972, paok apo epilogi, Apil44