Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Ρε ‘σείς καλές οι προσδοκίες αλλά να υπάρχει και κάποια στοιχειώδη λογική . Ο άλλος ήταν ο καλύτερος παίχτης του Φ4 για εμάς τους μπασκετικούς , πιο ώριμος από ποτέ και θα έρθει να παίξει γιουρο καπ.
Μέχρι και ποια Ρεάλ ακούσαμε που θα συγκριθεί με τον μεγάλο ΠΑΟΚ . Κάπου ώπα δλδ
Βέβαια ο συγκεκριμένος είναι τόσο ψυχακιας που δίνω και ένα 10% να γίνει . Χαχαχαχα
Μέχρι και ποια Ρεάλ ακούσαμε που θα συγκριθεί με τον μεγάλο ΠΑΟΚ . Κάπου ώπα δλδ
Βέβαια ο συγκεκριμένος είναι τόσο ψυχακιας που δίνω και ένα 10% να γίνει . Χαχαχαχα
- These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
- Dimitrisou, navigator11
- Unpsofable78
Ρε συ Rene.renegade έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:43 @Unpsofable78 συγνώμη δεν γίνεται να λες ότι δεν θέλεις ανούση απεσίματα όταν την ίδια στιγμή αυτή τη κακή νοοτροπία που έρχεται από τα ποδοσφαιρικά topic λέγοντας ότι δεν πιστεύεις ότι η επιλογές είναι επιλογές του προπονητή.
Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του για τους παίκτες, για το recruting κτλ
Αλλά όταν λέει ότι πχ εγώ δεν πιστεύω ότι οι παίκτες είναι επιλογές του προπονητή εκεί αλλάζει το θέμα
Έγραψα δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Και τι εννοώ. Άλλο πράγμα πχ το ότι οκ ο Ομορουγι μου κάνει. Κι άλλο είναι η πρώτη μου επιλογή όταν μου έχει απομείνει μία ακόμη προσθήκη ψηλού. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Ολοι ψάχνεστε;
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- DamoN
- navigator11
Η πηγή της πρηξοπουτσίασης είναι το ότι καθείς, μοιραία άσχετος σε συντριπτικά μεγάλο ποσοστό με το εκάστοτε άθλημα, θέλει το πιο τέλειο, όπως το έχει μέσα στην καζάνα του. Μάστιγα που δεν περιορίζεται στον επουσιωδέστατο χώρο των αξιώσεων και της κριτικής στα του επαγγελματικού αθλητισμού.KalamarGiannis έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:52 τη γκρίνια την έχουμε όλοι μας στο αίμα μας...![]()
απλά ο καθένας θέλει το τέλειο πιο τέλειο...
ας δούμε αύριο τι θα γίνει.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- DamoN
- Metagrafakias
Φαγωθηκατε με το stretch 5αρι που εχει σουτ εστω απο μεση αποσταση...
Ας δουμε τον πρωταθλητη Ευρωπης Ολυμπιακο...
4 5αρια ΜΙλουτινοφ,Χολ,Ταιρικ,Φαλ...
ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει σουτ μεσης αποστασης ΚΑΝΕΙΣ..
Ελιππεστατο το ροστερ του γαβρου οποτε...
Να δουμε του Παναθηναικου με τα 2 5αρια???
Λεσορτ και Φαριντ γελαει ο κοσμος,δεν σουταρουν καν....
Αντε ας δουμε και της Ρεαλ...
Ταβαρεζ,Γιουρτσεβεν και Λεν...Δεν σουταρουν ουτε με αιτητηση...
Αλλα ο ΠΑΟΚ εχει τρομερες ελλειψεις στο ροστερ του γιατι απο τα 4 5αρια του σουταρει απο μεση αποσταση μονο ο Μουρ...
Αλλα ο ΠΑΟΚ εχει τρομερες ελλειψεις στο ροστερ του γιατι απο τα 4 5αρια του σουταρει απο μεση αποσταση μονο ο Μουρ...
Καψούρα είσαι
Με τρελαίνεις όταν γράφεις τέτοια φιλαράκι μου
Στον νάβι με αγάπη
Με τρελαίνεις όταν γράφεις τέτοια φιλαράκι μου
Στον νάβι με αγάπη
- These users thanked the author DamoN for the post:
- navigator11
- Unpsofable78
Ναι Γιάννη. Υπάρχει περίπτωση όντως να μην θέλει ο προπονητής τέτοια plays.Δεν σημαίνει όμως ότι ένας stretch ψηλός υστερεί σε pick n roll και ποσταρισμα.KalamarGiannis έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:39 ΟΚ αλλά το stretch-4/5 μήπως δεν είναι στο σχεδιασμό του coach?
εννοώ ότι στο μισό ματς θα παίζει ο Καλάθης όπου θα έχει ανελεητο pic n roll ή τα floater του πάνω από κοντύτερα γκαρντ...
μπορεί να θέλει να βάλει πλάτη μέσα στη ρακέτα, έχει Μουρ και Γκρέϊ που το κάνουν άριστα αυτό...
Το να έχεις όμως έναν τουλάχιστον τέτοιο παίκτη απλά σου δίνει περισσότερες επιλογές με ομάδες πχ όπως οι γαβροβαζελοι.
Δεν είναι τεράστιο πλεονέκτημα να τραβάς έξω τον Λεσορ, και να έχεις στα φτερά Φοστερ και ένα ποιοτικό τριάρι;
Τέλος πάντων. Εμένα απλά μου κάνουν εντύπωση κάποιες επιλογές. Εξήγησα πώς στα δικά μου μάτια θα είχε νόημα η ανανέωση Ομορουγι.
Ούτε προπονητής το παίζω, ούτε ειδήμων. Νομίζω μάλιστα ότι υπήρχαν πολλοί που συμφωνούσαν με το σκεπτικό.
- Unpsofable78
Το ομολογώ είμαι ένας από αυτούς.navigator11 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 23:01Η πηγή της πρηξοπουτσίασης είναι το ότι καθείς, μοιραία άσχετος σε συντριπτικά μεγάλο ποσοστό με το εκάστοτε άθλημα, θέλει το πιο τέλειο, όπως το έχει μέσα στην καζάνα του. Μάστιγα που δεν περιορίζεται στον επουσιωδέστατο χώρο των αξιώσεων και της κριτικής στα του επαγγελματικού αθλητισμού.KalamarGiannis έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:52 τη γκρίνια την έχουμε όλοι μας στο αίμα μας...![]()
ας δούμε αύριο τι θα γίνει.
- navigator11
-
Dimitrisou
Και τώρα το ποστ που συνδυάζει τα φλέγοντα θέματα της ημέρας!
Τέλη ασε τα πέντε στον Χεζονια δώσε 2 στον Σιλντς και τα 3 ρέστα δωστα να συμπληρώσουμε να πάρουμε Γιαννουλη
Άντε να κλείσουμε δύο θέσεις μπαμ μπαμ!
Δεν θα στα λέω όλα εγώ!
Τέλη ασε τα πέντε στον Χεζονια δώσε 2 στον Σιλντς και τα 3 ρέστα δωστα να συμπληρώσουμε να πάρουμε Γιαννουλη
Άντε να κλείσουμε δύο θέσεις μπαμ μπαμ!
Δεν θα στα λέω όλα εγώ!
Ολες αυτες οι ομαδες εχουν τεσσαρια που σουταρουν.Βασικα δε νοεειται ομαδα στο συγχρονο μπασκετ χωρις τεσσαρια που σουταρουν,εμεις εχουμε τον Χουγκαζ και κανενα αλλον.Metagrafakias έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 23:03 Φαγωθηκατε με το stretch 5αρι που εχει σουτ εστω απο μεση αποσταση...
- These users thanked the author dtown for the post (total 2):
- Unpsofable78, Dimitrisou
Δεν λέει εσένα ρε τρελέ ! Εσύ καλά τα λες ! 5αρι με σουτ θέλαμε να ανοίξει το γήπεδο.Unpsofable78 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 23:08Το ομολογώ είμαι ένας από αυτούς.navigator11 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 23:01Η πηγή της πρηξοπουτσίασης είναι το ότι καθείς, μοιραία άσχετος σε συντριπτικά μεγάλο ποσοστό με το εκάστοτε άθλημα, θέλει το πιο τέλειο, όπως το έχει μέσα στην καζάνα του. Μάστιγα που δεν περιορίζεται στον επουσιωδέστατο χώρο των αξιώσεων και της κριτικής στα του επαγγελματικού αθλητισμού.KalamarGiannis έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:52 τη γκρίνια την έχουμε όλοι μας στο αίμα μας...![]()
ας δούμε αύριο τι θα γίνει.![]()
Έχεις Αλέξαντερ τον ομορουγι τι τον θες ;
Προσπαθείς να τους μάθεις μπαλίτσα αλλά που αυτοί ;;;
Ας πάρουμε τον λαιλς φεύγει από την ποια ρεαλ
- These users thanked the author DamoN for the post:
- navigator11
Νομίζω ότι μπερδευόμαστε λίγο γιατί βρισκόμαστε πρώτη φορά σε τέτοιες συνθήκες, το να φτάσουμε δηλαδή να έχουμε παίκτες ξένους οι οποίοι μπορεί να μην παίξουνε καν.Unpsofable78 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:56Ρε συ Rene.renegade έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:43 @Unpsofable78 συγνώμη δεν γίνεται να λες ότι δεν θέλεις ανούση απεσίματα όταν την ίδια στιγμή αυτή τη κακή νοοτροπία που έρχεται από τα ποδοσφαιρικά topic λέγοντας ότι δεν πιστεύεις ότι η επιλογές είναι επιλογές του προπονητή.
Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του για τους παίκτες, για το recruting κτλ
Αλλά όταν λέει ότι πχ εγώ δεν πιστεύω ότι οι παίκτες είναι επιλογές του προπονητή εκεί αλλάζει το θέμα
Έγραψα δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Και τι εννοώ. Άλλο πράγμα πχ το ότι οκ ο Ομορουγι μου κάνει. Κι άλλο είναι η πρώτη μου επιλογή όταν μου έχει απομείνει μία ακόμη προσθήκη ψηλού. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Ολοι ψάχνεστε;
Ο Ομορουγι για τα τώρα οικονομικά δεδομένα δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα.
Το να τον κρατήσει η ομάδα και να δει πώς θα εξελιχθεί επειδή τα φυσικά του προσόντα είναι σπάνια, είναι μία πολύ σωστή επιλογή από την οποία δεν έχει τίποτα απολύτως να χάσεις.
Επιπλέον το παιδί μπορεί ακόμα όντως να είναι σε σχετικά χαμηλό επίπεδο αλλά έδειξε τώρα στη βελτίωση μέσα σε λίγους μήνες. Το να έχεις 16 πόντους μέσω όρους στα δύο παιχνίδια με τον παναθηναϊκό ενώ δεν ήμασταν καν ομάδα καλή στο pick and roll δεν μπορεί να περνάει έτσι στο Ντούρου .
Αυτοι οι παίκτες τώρα έχουνε την ευκαιρία να δουλέψουνε στο υψηλότερο επίπεδο με προπονητικό επιτελείο πολύ καλό και δεν ξέρεις πώς μπορούνε να εξελιχθούνε.
Εγώ για παράδειγμα πιστεύω ( μπορεί και ελπίζω ) ότι ο Γκρέι επειδή έχει σωστή μηχανική στο σουτ, έχει περιθώρια βελτίωσης.
Υγ απολαύστε το ταξίδι
Βενγκα βενγκα; 
- These users thanked the author Patron for the post (total 2):
- DamoN, Unpsofable78
- Metagrafakias
Εμεις εχουμε τον Χουγκαζ που ειναι κλασικος σουτερ και τον παικτη βομβα που θα ερθει μεταγραφη και θα ειναι 3-4αρι...dtown έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 23:10Ολες αυτες οι ομαδες εχουν τεσσαρια που σουταρουν.Βασικα δε νοεειται ομαδα στο συγχρονο μπασκετ χωρις τεσσαρια που σουταρουν,εμεις εχουμε τον Χουγκαζ και κανενα αλλον.Metagrafakias έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 23:03 Φαγωθηκατε με το stretch 5αρι που εχει σουτ εστω απο μεση αποσταση...
Ο Γκρει δεν ειναι ο καλυτερος σουτερ στον κοσμο οκ ,αλλα αν βρει ελευθερο 3ποντο θα το παρει,δεν ειναι οτι θα στηνονται και αμυνες για να αφηνουν ελευθερο τον Γκρει...
Γιατι ομως να μην προβληματιζονται οι αντιπαλες ομαδες πως θα μαρκαρουν τον Γκρει 2.03 125 κιλα, οταν θα κανει ντραιβ η οταν θα τους παιζει με πλατη???
Τελος μας συγκρινα με καποιες απο τις καλυτερες ομαδες της Ευρωπης,εμεις Γιουροκαπ θα παιξουμε μην το ξεχνατε,δεν θα εχουμε αντιπαλο Ρεαλ και Φενερ αλλα Τενεριφη και Τουρκ Τελεκομ...
Με βαση αυτες τις ομαδες κρινω και το δικο μας ροστερ!!!
- Unpsofable78
Damon
Βρε ποιόν Λαιλς. Πανάκριβος είναι νομίζω.
Εγώ και με Conor Morgan που είχε αναφέρει κάποιος θα συμβιβαζομουν αν και είναι περισσότερο 4-5.
Ο Smailagic για τον οποίο έχω πρήξει τα @@ όλων, δεν είναι κανένας πανάκριβος περιζήτητος στην Euroleague, ούτε παίκτης που θα κάνει την τεράστια διαφορά.
Είναι όμως ένας πολύ καλός παίκτης με τα στοιχεία που έχω βαρεθεί να γράφω. Ούτε υστερεί σε πικ εν ρολ και έχει μια χαρά ποσταρισμα.
Οι αποδοχές του, αν και στο μπάσκετ δεν ανακοινωνονται επίσημα συνήθως, κυμαίνονται στα 1.2 μύρια, ενώ το buy out του ήταν πέρσι 300k.
Ε όταν ακούγεται ότι δίνουμε 1.1 ετησίως στον Φοστερ δε νομίζω ότι είναι απαγορευτικά τα ποσά.
Θα πει κανείς και που ξέρουμε εάν δεν ενδιαφερθηκαμε για τέτοιους παίκτες και προτιμούν euroleague. Οκ δεν το ξέρουμε, απλά νομίζω ότι είμαστε ελκυστικό πρότζεκτ με στόχο, την όσο πιο σύντομα γίνεται, είσοδο στη διοργάνωση.
Οπότε με αυξημένες αποδοχές πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να αποσπασουμε το ναι από τέτοιους παίκτες και όχι επιπέδου Χεζονια που είναι σχεδόν αδύνατο πχ.
Βρε ποιόν Λαιλς. Πανάκριβος είναι νομίζω.
Εγώ και με Conor Morgan που είχε αναφέρει κάποιος θα συμβιβαζομουν αν και είναι περισσότερο 4-5.
Ο Smailagic για τον οποίο έχω πρήξει τα @@ όλων, δεν είναι κανένας πανάκριβος περιζήτητος στην Euroleague, ούτε παίκτης που θα κάνει την τεράστια διαφορά.
Είναι όμως ένας πολύ καλός παίκτης με τα στοιχεία που έχω βαρεθεί να γράφω. Ούτε υστερεί σε πικ εν ρολ και έχει μια χαρά ποσταρισμα.
Οι αποδοχές του, αν και στο μπάσκετ δεν ανακοινωνονται επίσημα συνήθως, κυμαίνονται στα 1.2 μύρια, ενώ το buy out του ήταν πέρσι 300k.
Ε όταν ακούγεται ότι δίνουμε 1.1 ετησίως στον Φοστερ δε νομίζω ότι είναι απαγορευτικά τα ποσά.
Θα πει κανείς και που ξέρουμε εάν δεν ενδιαφερθηκαμε για τέτοιους παίκτες και προτιμούν euroleague. Οκ δεν το ξέρουμε, απλά νομίζω ότι είμαστε ελκυστικό πρότζεκτ με στόχο, την όσο πιο σύντομα γίνεται, είσοδο στη διοργάνωση.
Οπότε με αυξημένες αποδοχές πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να αποσπασουμε το ναι από τέτοιους παίκτες και όχι επιπέδου Χεζονια που είναι σχεδόν αδύνατο πχ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Δευ 08 Ιουν 2026, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- DamoN
Μλκ αν τον πάρουμε και είναι παλτό θα σ λιανίσω…
Έκατσα και είδα βιντεάκια του τόσες φορές που το έχεις πει .
Ξέρω πιο πολλά για αυτόν από ότι ξέρω γιατί τον γιαννουλη .
Έκατσα και είδα βιντεάκια του τόσες φορές που το έχεις πει .
Ξέρω πιο πολλά για αυτόν από ότι ξέρω γιατί τον γιαννουλη .
- These users thanked the author DamoN for the post (total 5):
- Unpsofable78, navigator11, ABOLEYTOI, R.A.T.M., xpek20